אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 15:13

Euro_Basket כתב:אני מקווה שזו הפעם האחרונה שמכבי תצטרך להחתים זר בשלב כזה של העונה.
הייתי מוכן להסתפק ב-4 זרים איכותיים: רכז, סווינגמן ושני סנטרים (שיכולים גם לשחק ביחד) ואת שאר הסגל להשלים בישראלים הבכירים.

הייתי מוסיף גם את הבחור שנמצא בתמונת המשתמש שלך
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 דצמבר 2011, 15:15

נקווה גם ששנה הבעה ימאס לכספי מארץ התירס והוא ירצה לחזור ל"עיר ללא הפסקה" :bigsmile3
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 15:18

LIAV10 כתב:נקווה גם ששנה הבעה ימאס לכספי מארץ התירס והוא ירצה לחזור ל"עיר ללא הפסקה" :bigsmile3

לא נראה לי שזה יקרה..
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 17 דצמבר 2011, 15:20

asafb96 כתב:
Euro_Basket כתב:אני מקווה שזו הפעם האחרונה שמכבי תצטרך להחתים זר בשלב כזה של העונה.
הייתי מוכן להסתפק ב-4 זרים איכותיים: רכז, סווינגמן ושני סנטרים (שיכולים גם לשחק ביחד) ואת שאר הסגל להשלים בישראלים הבכירים.

בנוסף לארבעת הזרים או שלדעתך הוא יכול לשחק סנטר?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itay92 » 17 דצמבר 2011, 15:24

Euro_Basket כתב:
asafb96 כתב:

למצ'באן אסור לשחק כסנטר,הוא לא מנצל את היכולות שלו בעמדה הזאת,רק כ4.
itay92

הודעהעל ידי Euro_Basket » 17 דצמבר 2011, 15:28

גם לדעתי. המחסור בסנטר ישראלי ברמה גבוהה יחייב את מכבי בכל אחת מהשנים הבאות להחתים שני זרים שיכולים לשחק בעמדה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 15:29

Euro_Basket כתב:
asafb96 כתב:

בנוסף כמובן, להנדריקס וסופו. אם כי אני חושב שהוא יכול לתת כל משחק כמה דקות כסנטר. לא מול שחקנים כמו באראץ' ובורוסיס, אבל מול שחקנים כמו רייס, באטיסט, פישר, וואסקאז, באטיסטה, בקיצור, כל סנטר נמוך/לא חזק פיזית, הוא כן יכול לתת דקות. הרכב שלו יחד עם אליהו ב4 ובלו ב3 יכול לטמטם קבוצות, וליהיות מאוד אפקטיבי. הבעיה שלו שנה שעברה היא גם שהוא שיחק אך ורק סנטר, אבל בעיקר זה שלא שיחקו עליו.
הוא יכול להסתדר הגנתית על סנטרים פחות גבוהים, חזקים ודורסניים, ואולי אפשר גם לעשות כל מיני הגנות איזוריות, אבל התקפית הוא צריך לשחק לצד שחקן שמשחק בעיקר באיזור הצבע (כמו אליהו, סופו והנדריקס), והרכב זריז וקליל שלו ושל אליהו יכול פשוט לעשות דברים נפלאים לדעתי, אבל זה צריך ליהיות 5-10 דקות מקסימום
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 דצמבר 2011, 16:14

צעד נכון של מכבי ללכת על מאלט לשני שליש העונה שנשארה.
שחקן שקולע 19 נקודות במשחק ביורוליג, ( מספרים יפים גם נגד ריאל וגם נגד מכבי ) גם אם זו קבוצה קטנה, הוא לא שחקן רע. ניסיון יורוליג זה דבר חשוב מאוד לשחקן שנכנס באמצע העונה למכבי.
עושה רושם של קלעי טוב בנוסף, דבר שחסר בקו האחורי של מכבי. אני לא דואג מכך שיקח יותר מדי זריקות , ברור שאצל בלאט הוא יעבור את הכיוונון הנכון לקבוצה גדולה.
גם הסכום סביר לגמרי, כולל סכום השחרור. אין מילה רעה על ההחתמה הזאת. במילא אני חושב שמכבי תעשה רי ארגון בקיץ לגבי הקו האחורי .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי itai7 » 17 דצמבר 2011, 16:26

מאלט יקבל כ-200 אלף דולר במכבי: "אשמח לבוא לת"א''

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12345.html
itai7

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2011, 16:35

asafb96 כתב:
itay92 כתב:תגידו מאלט הזה הוא לא גרסא נמוכה וזקנה יותר של לאנגפורד?
השחקן לא בדיוק רכז,בעיקר שוטר שמתאים לקבוצות קטנות.

הוא פחות מזכיר את לאנגפורד. יותר משלים אותו לדעתי. לאנגפורד זה שחקן שאת מירב הנקודות שלו עושה מחדירות חזקות והגעה לקוו. מאלט הוא יותר קלעי 3 טוב, פחות חודר (אבל יודע לעשות את זה פה ושם), וגם שחקן טוב במתפרצות ומגרש פתוח
שניהם לא רכזים טהורים, אבל כן יכולים להוביל התקפות, למסור, ולייצר (לאנגפורד נראה מעולה בחמישי בעמדת הרכז, בעיקר בחצי הראשון בו שיחק יותר)

נהדר, אז יהיה לנו שחקן אחד שכל הזמן חודר ראש בקיר ורואה עצמו תחנה אחרונה ושחקן אחר שיוביל את הכדור, יכדרר אותו למוות ושנייה לפני שייגמר השעון יזרוק זריקה ל-3 בלי שאף שחקן אחר אפילו ייגע בכדור.
הולך להיות ממש כיף לראות את מכבי העונה!! :duh

אסף, אני לא יודעת מי פה בדיוק הפך את הפולן הזה למקאלב הבא ובאמת שאין לי מושג מיהו ואני ממש לא חושבת שצריך להביא אותו, אבל אתה כבר הפכת את מאלט למקאלב הבא רק כי הוא קולע 20 נקודות למשחק העונה (מה שקצת יהיה לו קשה לעשות בגיל 34...).
אין למכבי שום אופציה של שחקן שנמצא לפני פריצה אבל שיחק כבר מס' שנים באירופה??
שחקן זקן שלא עשה כלום בקריירה שלו וילד קטן שעוד לא חווה כלום הם כל האופציות שיש למכבי??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2011, 16:38

yarinsaky כתב:עושה רושם של קלעי טוב בנוסף, דבר שחסר בקו האחורי של מכבי. אני לא דואג מכך שיקח יותר מדי זריקות , ברור שאצל בלאט הוא יעבור את הכיוונון הנכון לקבוצה גדולה.
גם הסכום סביר לגמרי, כולל סכום השחרור. אין מילה רעה על ההחתמה הזאת. במילא אני חושב שמכבי תעשה רי ארגון בקיץ לגבי הקו האחורי .

השחקן הזה זרק הרבה מאוד זריקות למשחק במשך כל שנותיו באירופה (לפחות מאז 2003 שזה מה שנותנים באתר היורוליג), אז למה נראה לך שפתאום בגיל 34 בלאט יוציא את מטה הקסמים שלו יעשה אברה קדברה וישנה לחלוטין את הבחור?
או שאולי הוא ילמד אותו בחצי שעה שיש למכבי בין משחק למשחק וכשהם לא בטיסה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 דצמבר 2011, 16:44

לא יודע, לא משהוא מוצק, חנוש. יכול להיות שהוא ימשיך להיות כזה גאנר גם במכבי ? יש סיכוי, אבל אז הוא יראה הרבה פחות מגרש. כלומר, אם הוא שחקן אינטילגנטי הוא ידע לעשות את הסוויץ' הזה, ואני לא ממש יודע אם הוא כזה או לא. אבל אני מאמין שזה דבר לא מופרך מיסודו.

בסך הכול צריך לבקש ממנו לקחת את הזריקות הטובות כי אם זה יקרה הוא קולע באחוזים טובים.

גם אני לא הכי מתלהב ממה שהולך השנה בקו האחורי, בסך הכול זה טלאי על טלאי וזה דבר ברור בגלל מה שעבר על מכבי מהקיץ. אבל בסיטואציה הקיימת לא בטוח שמכבי הייתה יכולה לעשות יותר.
אפשר לחכות למחנות הנ.ב.א, אבל לא בטוח שנמצא שם איזה שחקנים מופלאים ובכושר משחק. לפחות הבחור הזה בכושר טוב מאוד , בטח יחסית לגילו, וזה דבר חשוב מאוד לקבוצה בתנועה.

כמובן שיכול להיות שהוא יתברר כסוג של די בראון שיתן שני משחקים טובים וזהו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2011, 16:53

זה כל מה שאנשים מצליחים למצוא לזכותו של השחקן?
שהוא בכושר ושיש לו ניסיון??
בסוף עוד הקריטריונים שלנו ירדו לשיהיה שחקן כדורסל ולפחות מעל מטר שמונים ואם אפשר אז גם שחור....

אני מבינה טוב מאוד שזה לא שקובי מחכה מעבר לפינה ושאין כמעט אופציות טובות בשלב זה.
אבל לפעמים אני חושבת שצריך מאוד להיזהר שלא יהיה מדובר בשחקן שעלול להרוס את הקבוצה וכולנו יודעים שיש גם כאלה.
כי במקרה כזה אני מעדיפה שלא יביאו אף אחד, כן כן, אני מעדיפה להמשיך לראות את אוחיון מידה אבטיחים מחוץ לקשת על פני הבאת שחקן שעלול להרוס את כל הכימיה הקבוצתית.

ואל תגיד אם הוא יהיה אגואיסט הוא ירד לספסל, כי זה לא שלבלאט יש יותר מידי אופציות אחרות וסביר יותר שהוא יעדיף את מאלט מפציץ לבד מהשלוש כל התקפה על פני אוחיון מיידה האבטיחים (בהנחה שפאפאס יעזוב).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 16:55

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
itay92 כתב:תגידו מאלט הזה הוא לא גרסא נמוכה וזקנה יותר של לאנגפורד?
השחקן לא בדיוק רכז,בעיקר שוטר שמתאים לקבוצות קטנות.

הוא פחות מזכיר את לאנגפורד. יותר משלים אותו לדעתי. לאנגפורד זה שחקן שאת מירב הנקודות שלו עושה מחדירות חזקות והגעה לקוו. מאלט הוא יותר קלעי 3 טוב, פחות חודר (אבל יודע לעשות את זה פה ושם), וגם שחקן טוב במתפרצות ומגרש פתוח
שניהם לא רכזים טהורים, אבל כן יכולים להוביל התקפות, למסור, ולייצר (לאנגפורד נראה מעולה בחמישי בעמדת הרכז, בעיקר בחצי הראשון בו שיחק יותר)

נהדר, אז יהיה לנו שחקן אחד שכל הזמן חודר ראש בקיר ורואה עצמו תחנה אחרונה ושחקן אחר שיוביל את הכדור, יכדרר אותו למוות ושנייה לפני שייגמר השעון יזרוק זריקה ל-3 בלי שאף שחקן אחר אפילו ייגע בכדור.
הולך להיות ממש כיף לראות את מכבי העונה!! :duh

אסף, אני לא יודעת מי פה בדיוק הפך את הפולן הזה למקאלב הבא ובאמת שאין לי מושג מיהו ואני ממש לא חושבת שצריך להביא אותו, אבל אתה כבר הפכת את מאלט למקאלב הבא רק כי הוא קולע 20 נקודות למשחק העונה (מה שקצת יהיה לו קשה לעשות בגיל 34...).
אין למכבי שום אופציה של שחקן שנמצא לפני פריצה אבל שיחק כבר מס' שנים באירופה??
שחקן זקן שלא עשה כלום בקריירה שלו וילד קטן שעוד לא חווה כלום הם כל האופציות שיש למכבי??

ממש לא הפכתי את מאלט למקאלב. אבל הוא שחקן טוב. הוא קולע 20 נקודות יורוליג, ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. הוא שחקן טוב. מקאלב הוא לא, אבל הוא כן יכול לתרום, לאור היכולת המצוינת שהוא מציג
את מגזימה מאוד בקטע של לאנגפורד חודר ראש בקיר-מאלט יורה בלי הכרה. זה ממש ממש לא ככה
ראית את המשחק האחרון? לאנגפורד בקושי זרק. עשה עבודה מצוינת בניהול המשחק ובמסירות, ומאז שהוא "התחבר" לקבוצה, הוא ממש ממש לא הולך ראש בקיר, ומשחק חכם מאוד ויעיל
גם מאלט אני מאמין שלא יפציץ בלי הכרה מה3. בלאט לא יתן לו פשוט. הוא יודע שהוא מגיע לקבוצה גדולה, שבא, הוא לא הכוכב הגדול (וזה שהוא זרק המון עד עכשיו, זה כי הקבוצות שבהם הוא שיחק היו צריכות את זה ממנו. כמו שפארמר זרק המון במכבי), ואני מאמין שבלאט יסדר אותו מהבחינה הזאת, והוא יקח יותר זריקות נוחות, וזריקות קשות רק במצבים של סוף שעון
הוא פשוט לא יקח זריקות קשות, כמו שלאנגפורד, שהוא לא פחות "גאנר", עשה את הסוויץ' הזה בצורה מצוינת
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 דצמבר 2011, 16:58

יש באמת קצת ירידה בדרישות הסף של מכבי לגבי הזרים שלה בשנים האחרונות ודווקא דיסקסנו את זה לא מעט בזמן האחרון לדעתי.

לגבי ההערה שלך שתוספת של שחקן יכולה גם לפגוע בקבוצה, זה כעיקרון נכון למדי. הבעייה שהקבוצה השנה לא ממש יכולה לחיות לאורך זמן עם מצבת הגארדים הנוכחית שלה ולו בגלל העומס הפיזי.
זה בסך הכול סוג של הימור די מחושב שגם לא עולה יותר מדי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2011, 18:02

asafb96 כתב:ממש לא הפכתי את מאלט למקאלב. אבל הוא שחקן טוב. הוא קולע 20 נקודות יורוליג, ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. הוא שחקן טוב. מקאלב הוא לא, אבל הוא כן יכול לתרום, לאור היכולת המצוינת שהוא מציג
את מגזימה מאוד בקטע של לאנגפורד חודר ראש בקיר-מאלט יורה בלי הכרה. זה ממש ממש לא ככה
ראית את המשחק האחרון? לאנגפורד בקושי זרק. עשה עבודה מצוינת בניהול המשחק ובמסירות, ומאז שהוא "התחבר" לקבוצה, הוא ממש ממש לא הולך ראש בקיר, ומשחק חכם מאוד ויעיל
גם מאלט אני מאמין שלא יפציץ בלי הכרה מה3. בלאט לא יתן לו פשוט. הוא יודע שהוא מגיע לקבוצה גדולה, שבא, הוא לא הכוכב הגדול (וזה שהוא זרק המון עד עכשיו, זה כי הקבוצות שבהם הוא שיחק היו צריכות את זה ממנו. כמו שפארמר זרק המון במכבי), ואני מאמין שבלאט יסדר אותו מהבחינה הזאת, והוא יקח יותר זריקות נוחות, וזריקות קשות רק במצבים של סוף שעון
הוא פשוט לא יקח זריקות קשות, כמו שלאנגפורד, שהוא לא פחות "גאנר", עשה את הסוויץ' הזה בצורה מצוינת

אני מסכימה שלאנגפורד באמת ניהל טוב את המשחק ביום חמישי האחרון, ובאמת שעושים ממנו הרבה יותר אגואיסט ממה שהוא (אפרופו מי שקרא את השטויות של מליניאק בידיעות).
אבל גם יכול להיות שלאנגפורד שנמצא גם בשלב אחר בקריירה שלו בו הוא עוד מסוגל לעשות את המעבר מקבוצה קטנה לקבוצה כמו מכבי.
אבל צריך לשאול את עצמינו למה מאלט שיחק כל כך הרבה שנים באירופה, נתן תמיד מספרים נאים באופן די יציב ועדיין אף קבוצה גדולה בכל השנים הללו לא מצאה לנכון לקחת את הסיכון איתו.
אני מאמינה ששחקנים בשלב מסוים יודעים לעשות את הסוויצ'ים, אני קצת יותר בספק שניתן לעשות זאת בגיל 34.
אני בהחלט מקווה שאני טועה אבל אני אשמור על הספק עד שלא יוכח לי אחרת.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 18:03

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:ממש לא הפכתי את מאלט למקאלב. אבל הוא שחקן טוב. הוא קולע 20 נקודות יורוליג, ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. הוא שחקן טוב. מקאלב הוא לא, אבל הוא כן יכול לתרום, לאור היכולת המצוינת שהוא מציג

אני מסכימה שלאנגפורד באמת ניהל טוב את המשחק ביום חמישי האחרון, ובאמת שעושים ממנו הרבה יותר אגואיסט ממה שהוא (אפרופו מי שקרא את השטויות של מליניאק בידיעות).
אבל גם יכול להיות שלאנגפורד שנמצא גם בשלב אחר בקריירה שלו בו הוא עוד מסוגל לעשות את המעבר מקבוצה קטנה לקבוצה כמו מכבי.
אבל צריך לשאול את עצמינו למה מאלט שיחק כל כך הרבה שנים באירופה, נתן תמיד מספרים נאים באופן די יציב ועדיין אף קבוצה גדולה בכל השנים הללו לא מצאה לנכון לקחת את הסיכון איתו.
אני מאמינה ששחקנים בשלב מסוים יודעים לעשות את הסוויצ'ים, אני קצת יותר בספק שניתן לעשות זאת בגיל 34.
אני בהחלט מקווה שאני טועה אבל אני אשמור על הספק עד שלא יוכח לי אחרת.

אוקי, מצטרך לחכות ולראות אם הוא אכן יעשה את השינוי הזה או לא..
asafb96

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 דצמבר 2011, 20:05

האמת שאני לא מבין למה לא התענינו אצל דרו ניקולאס. לא מן הנמנע שמילאנו יעשו מכירת חיסול בקרוב.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי משה » 17 דצמבר 2011, 20:09

Allan Turing כתב:האמת שאני לא מבין למה לא התענינו אצל דרו ניקולאס. לא מן הנמנע שמילאנו יעשו מכירת חיסול בקרוב.

דרו ניקולאס הוא שחקן שיושב בידיוק על המשבצת של לאנגפורד. לא משנה כמה הוא שחקן מצוין, מכבי חייבת שחקן שהוא קודם כל רכז.
משה

הודעהעל ידי Allan Turing » 17 דצמבר 2011, 20:13

משה כתב:
Allan Turing כתב:האמת שאני לא מבין למה לא התענינו אצל דרו ניקולאס. לא מן הנמנע שמילאנו יעשו מכירת חיסול בקרוב.

דרו ניקולאס הוא שחקן שיושב בידיוק על המשבצת של לאנגפורד. לא משנה כמה הוא שחקן מצוין, מכבי חייבת שחקן שהוא קודם כל רכז.

הוא לא הוביל כדור אצל אובראדוביץ? וחוצמזה, הוא לא ממש לאנגפורד. הוא קודם חושב קליעה, רק אח"כ חדירה - מאד מתאים לקבוצה עם סנטר דומיננטי כמו סופו.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Mitelka ו־12 אורחים