yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:צפריר, ההנחה החוזרת הזאת שלך כל פעם מרתיחה אותי מחדש...
שארפ לא יפרוש ולא צריך לפרוש. הוא לא קשור לשום שינוי כזה או אחר שצריך לבוא או עתיד לבוא בסגל כי הוא מעולם לא היווה או יהווה נטל במכבי.
במקרה הגרוע ביותר, ישב בחוץ על אזרחי ויעודד, כשברגע שקוראים לו- בעיתות משבר- יזנק לפרקט כמו פנתר ויקבור איזו צ'אקה.
לגבי טל בורשטיין- הבנאדם נראה גמור רוב שלבי העונה. אני מעניק לו צ'אנס להוכיח את עצמו במאני טיים, והודות לרזומה שלו, אני מקווה שאכן יעשה כן.
אם לא יראה את היכולת או האופי שמצפים ממנו במעמדים החשובים (אלה נפתחים ב6/5 בברצלונה ויימשכו כמה שבועות אח'כ בת"א)- מבחינתי הוא גמור.
אני מאמין שבלאט בכל מקרה רוצה אותו, לפחות עד לתום החוזה שלו, כגורם מלכד וחיובי בחדר ההלבשה, ובתקן הזה הוא עומד מצויין.
אין לי בעיה עם דריק כשחקן 13 בסגל שלא נרשם כמעט למשחקים רק באיתות חרום , אבל כשחקן סגל שנרשם בטופס המשחק הוא מיותר במיוחד כשיש לנו כבר עציץ בדמות בורשטיין , עדיף שיפנה מקום לשחקן לגיטימי אחר...הסיבה היחידה שטל ימשיך היא בדיוק מה שאמרת וגם העובדה שהוא חתום ולא רוצים לשלם פיצויים לעוד שחקן....טל מקבל עכשיו הזדמנות ענקית להראות שיש לו את זה עדיין אבל לדעתי זה לא משהו לבנות עליו...
הסגידה של אנשיפ פה לדריק מזכירה לי את אוהדי מכבי בכדורגל ואבי נימני שרבים מהם מוכנים לקבל אותו גם היום על כסא גלגלים ב11 שעל המגרש...דריק היום הוא כבר לא שחקן כדורסל לגיטימי ואת תפקידו כדבק של הקבוצה הוא יכול לעשות גם בתפקיד אחר במועדון בדיוק כמו שפאנאן עשה...
אגב, זה שאני מרתיח אותך זה בגלל שאני אוהב חצילים שרופים על האש ( עם טחינה...)![]()
אין ספק ששארפ הוא הבעיה של מכבי בסגל =\ את הסגל צריך לבנות קודם כל בהפרשתו המיידית והפיכתו למוני 2 =\
האנלוגיה בין שארפ לנימני היא אחת מההזויות והמנותקות מהמציאות ששמעתי פה בפורום.
שארפ איננו חלק מהסגל הבכיר של מכבי כבר שתי עונות. זה שהוא רשום, או לא רשום בטופס זה ממש לא משנה. פעם מכבי הייתה מחזיקה גם שני שחקני פוסטר על הספסל, שהיו נרשמים באופן קבוע בטופס, SO ? אז אסף דותן היה עולה פעם ביובל לאיזה 25 שניות של גביע אירופה לאלופות. זה היה כ"כ משמעותי, שאף אחד לא זוכר את זה. ותאמין או לא, אפילו דותן יודע למסור מסירת רוחב, או לזרוק לסל ב-25 שניות.
צפריר, אתה יכול להמשיך לטחון את המים האלו, ולייחס חשיבות לשחקן ה-12 שלנו חשיבות עצומה עד מחרתיים. בנתיים, מכבי משחקת בחוק רוסי עם שני ישראלים קבועים על הפרקט, כפועל יוצא עם שני הרכבי ליגה ויורוליג, אולי בדרך לרישום ארבעה זרים בלבד בליגה (אה שכחתי - לתפיסתך, זה יהיה מאוד פשוט לשמעון מזרחי לנתק את מכבי מהליגה הישראלית ולעוף לאדריאטית), ועם ליגה כ"כ חלשה שמכבי לוקחת אותה בהליכה גם עם 9 שחקנים בסגל (וכמובן שאני לא מדבר על הפיינל פור, ועל משחק ארעי שבו מכבי יכולה גם לנצח את הניקס בגארדן).