19 אפריל 2011, 21:51
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:צפריר, ההנחה החוזרת הזאת שלך כל פעם מרתיחה אותי מחדש...
שארפ לא יפרוש ולא צריך לפרוש. הוא לא קשור לשום שינוי כזה או אחר שצריך לבוא או עתיד לבוא בסגל כי הוא מעולם לא היווה או יהווה נטל במכבי.
במקרה הגרוע ביותר, ישב בחוץ על אזרחי ויעודד, כשברגע שקוראים לו- בעיתות משבר- יזנק לפרקט כמו פנתר ויקבור איזו צ'אקה.
לגבי טל בורשטיין- הבנאדם נראה גמור רוב שלבי העונה. אני מעניק לו צ'אנס להוכיח את עצמו במאני טיים, והודות לרזומה שלו, אני מקווה שאכן יעשה כן.
אם לא יראה את היכולת או האופי שמצפים ממנו במעמדים החשובים (אלה נפתחים ב6/5 בברצלונה ויימשכו כמה שבועות אח'כ בת"א)- מבחינתי הוא גמור.
אני מאמין שבלאט בכל מקרה רוצה אותו, לפחות עד לתום החוזה שלו, כגורם מלכד וחיובי בחדר ההלבשה, ובתקן הזה הוא עומד מצויין.
אין לי בעיה עם דריק כשחקן 13 בסגל שלא נרשם כמעט למשחקים רק באיתות חרום , אבל כשחקן סגל שנרשם בטופס המשחק הוא מיותר במיוחד כשיש לנו כבר עציץ בדמות בורשטיין , עדיף שיפנה מקום לשחקן לגיטימי אחר...הסיבה היחידה שטל ימשיך היא בדיוק מה שאמרת וגם העובדה שהוא חתום ולא רוצים לשלם פיצויים לעוד שחקן....טל מקבל עכשיו הזדמנות ענקית להראות שיש לו את זה עדיין אבל לדעתי זה לא משהו לבנות עליו...
הסגידה של אנשיפ פה לדריק מזכירה לי את אוהדי מכבי בכדורגל ואבי נימני שרבים מהם מוכנים לקבל אותו גם היום על כסא גלגלים ב11 שעל המגרש...דריק היום הוא כבר לא שחקן כדורסל לגיטימי ואת תפקידו כדבק של הקבוצה הוא יכול לעשות גם בתפקיד אחר במועדון בדיוק כמו שפאנאן עשה...
אגב, זה שאני מרתיח אותך זה בגלל שאני אוהב חצילים שרופים על האש ( עם טחינה...)![]()
19 אפריל 2011, 23:26
20 אפריל 2011, 00:25
20 אפריל 2011, 02:58
asafb96 כתב:yzafrir כתב:
יש למכבי היום סנטר אמיתי אחד . כל השאר זה אילתורים לנסות לחפות על העובדה הזאת . הנדריקס 4 הגנתי בדיוק כמו שלאזמה לפניו היה . הוא שומר טוב על שחקנים זריזים יחסית אבל כשהמאסה והגובה מגיעים אז אין לו סיכוי . ( ואגב באראץ שיחק פצוע בסדרה של מכבי וסחוט מעייפות....) .
מצ'באן מוכשר מאוד התקפית אבל אין ספק שעל ההגנה שלו יש עוד הרבה מה לעבוד ואין ספק שהוא לא יכול להיות המחליף של סופו כי גם הוא 4 ...אליהו ובלו הם ה-4 הנוספים כך שבתאכלס יש פקק בעמדה הזאת . זה שהנדריקס מחליף את סופו זה נקודת חולשה שלדעתי צריך לתקן שנה הבאה .
יכול להיות שבתחילת העונה דיויד חשב שגרין יוכל למלא את התפקיד הזה אבל מהר מאוד הבין שלא והעביר את הנדריקס לעמדה הזאת .
![]()
לפני שבוע רשמת בדיוק ההפיך![]()
אני רשמתי את זה ולא הפסקת להתווכח איתי
20 אפריל 2011, 03:10
קובי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:צפריר, ההנחה החוזרת הזאת שלך כל פעם מרתיחה אותי מחדש...
שארפ לא יפרוש ולא צריך לפרוש. הוא לא קשור לשום שינוי כזה או אחר שצריך לבוא או עתיד לבוא בסגל כי הוא מעולם לא היווה או יהווה נטל במכבי.
במקרה הגרוע ביותר, ישב בחוץ על אזרחי ויעודד, כשברגע שקוראים לו- בעיתות משבר- יזנק לפרקט כמו פנתר ויקבור איזו צ'אקה.
לגבי טל בורשטיין- הבנאדם נראה גמור רוב שלבי העונה. אני מעניק לו צ'אנס להוכיח את עצמו במאני טיים, והודות לרזומה שלו, אני מקווה שאכן יעשה כן.
אם לא יראה את היכולת או האופי שמצפים ממנו במעמדים החשובים (אלה נפתחים ב6/5 בברצלונה ויימשכו כמה שבועות אח'כ בת"א)- מבחינתי הוא גמור.
אני מאמין שבלאט בכל מקרה רוצה אותו, לפחות עד לתום החוזה שלו, כגורם מלכד וחיובי בחדר ההלבשה, ובתקן הזה הוא עומד מצויין.
אין לי בעיה עם דריק כשחקן 13 בסגל שלא נרשם כמעט למשחקים רק באיתות חרום , אבל כשחקן סגל שנרשם בטופס המשחק הוא מיותר במיוחד כשיש לנו כבר עציץ בדמות בורשטיין , עדיף שיפנה מקום לשחקן לגיטימי אחר...הסיבה היחידה שטל ימשיך היא בדיוק מה שאמרת וגם העובדה שהוא חתום ולא רוצים לשלם פיצויים לעוד שחקן....טל מקבל עכשיו הזדמנות ענקית להראות שיש לו את זה עדיין אבל לדעתי זה לא משהו לבנות עליו...
הסגידה של אנשיפ פה לדריק מזכירה לי את אוהדי מכבי בכדורגל ואבי נימני שרבים מהם מוכנים לקבל אותו גם היום על כסא גלגלים ב11 שעל המגרש...דריק היום הוא כבר לא שחקן כדורסל לגיטימי ואת תפקידו כדבק של הקבוצה הוא יכול לעשות גם בתפקיד אחר במועדון בדיוק כמו שפאנאן עשה...
אגב, זה שאני מרתיח אותך זה בגלל שאני אוהב חצילים שרופים על האש ( עם טחינה...)![]()
אין ספק ששארפ הוא הבעיה של מכבי בסגל =\ את הסגל צריך לבנות קודם כל בהפרשתו המיידית והפיכתו למוני 2 =\
האנלוגיה בין שארפ לנימני היא אחת מההזויות והמנותקות מהמציאות ששמעתי פה בפורום.
שארפ איננו חלק מהסגל הבכיר של מכבי כבר שתי עונות. זה שהוא רשום, או לא רשום בטופס זה ממש לא משנה. פעם מכבי הייתה מחזיקה גם שני שחקני פוסטר על הספסל, שהיו נרשמים באופן קבוע בטופס, SO ? אז אסף דותן היה עולה פעם ביובל לאיזה 25 שניות של גביע אירופה לאלופות. זה היה כ"כ משמעותי, שאף אחד לא זוכר את זה. ותאמין או לא, אפילו דותן יודע למסור מסירת רוחב, או לזרוק לסל ב-25 שניות.
צפריר, אתה יכול להמשיך לטחון את המים האלו, ולייחס חשיבות לשחקן ה-12 שלנו חשיבות עצומה עד מחרתיים. בנתיים, מכבי משחקת בחוק רוסי עם שני ישראלים קבועים על הפרקט, כפועל יוצא עם שני הרכבי ליגה ויורוליג, אולי בדרך לרישום ארבעה זרים בלבד בליגה (אה שכחתי - לתפיסתך, זה יהיה מאוד פשוט לשמעון מזרחי לנתק את מכבי מהליגה הישראלית ולעוף לאדריאטית), ועם ליגה כ"כ חלשה שמכבי לוקחת אותה בהליכה גם עם 9 שחקנים בסגל (וכמובן שאני לא מדבר על הפיינל פור, ועל משחק ארעי שבו מכבי יכולה גם לנצח את הניקס בגארדן).
20 אפריל 2011, 08:22
20 אפריל 2011, 08:53
20 אפריל 2011, 09:22
20 אפריל 2011, 09:27
חנו'ש כתב:אני חייבת לציין שלמרות שהגבלה של 4 זרים תהיה מכה קשה למכבי (אע"פ שהסתדרנו עם זה לא רע לפני כמה שנים), זה בהחלט יעזור פי כמה לכדורסל הישראלי מהחוק הרוסי העלוב שלטעמי רק הורס את הכדורסל הישראלי ובטח שאת הספורטיביות (שאותה קופל מזמן דאג לחסל) של הליגה.
20 אפריל 2011, 09:37
אבי כתב:חנו'ש כתב:אני חייבת לציין שלמרות שהגבלה של 4 זרים תהיה מכה קשה למכבי (אע"פ שהסתדרנו עם זה לא רע לפני כמה שנים), זה בהחלט יעזור פי כמה לכדורסל הישראלי מהחוק הרוסי העלוב שלטעמי רק הורס את הכדורסל הישראלי ובטח שאת הספורטיביות (שאותה קופל מזמן דאג לחסל) של הליגה.
ההגבלה על מספר הזרים לא תעזור לכדורסל הישראלי אלא תעזור לחשבון הבנק של הכדורסלן הישראלי שיוכל לעשוק עוד קצת שקלים מהמעסיקים שלו.
20 אפריל 2011, 10:16
קובי כתב:אני לא קופץ ולא נעליים. אתה טוחן את תאוריית שארפ התלושה הזו כבר חודשים פה.
איפה ראית שדיברתי על זה ששארפ ידפוק צ'אקות במשחקים ? איפה ראית שאמרתי שאנחנו נזדקק לו מבחינה מקצועית גרידא כקלע שלשות ? בפירוש כתבתי ששארפ איננו חלק מהסגל הבכיר כבר שנתיים, ומכך נובע שלא אני, אלא אתה הוא המפריז, בכך שאתה מייחס חשיבות לשארפ, כאילו שהוא חלק מהסגל הבכיר של מכבי, בעוד שבפועל הוא כבר ממזמן לא.
בנוסף, אתה מדבר כאילו אתה יודע הכל, אבל אתה לא באמת יודע מה ה-added value של שארפ בקבוצה כשחקן, כחלק מהסגל. אתה גם מתעלם מהעובדה ששארפ הוא אדם המוערך במועדון, ואולי יש לו רצונות אחרים ממה שאתה חושב. אולי מתאים לו להישאר בכושר כשחקן ? ואולי דווקא הצוות המקצועי וההנהלה רוצים להשאיר אותו בתפקידו הנוכחי כשחקן - מוטיבטור. אחד כזה שכן נמצא בחדר ההלבשה, כן נמצא באימונים, וכן מזיע עם כולם, ולאו דווקא עוד דמות מקצועית מצוות האימון, שהיא קצת מנוכרת יותר לשחקנים.
בנוגע לליגת קופל - לא אמרתי מה הגיוני או לא הגיוני. גם אני בעד לנקוט ביד קשה ובלתי מתפשרת כנגד מנהלת הליגה ב"גזרות מכבי" שגודלות ומתרחבות מדיי כמה שנים. מאידך, להתייחס לזה כאילו שזו ההחלטה הכי פשוטה וברורה שיש, זה תלוש מהמציאות (שוב), ונוגד את מה שמכבי בכלל, ושמעון מזרחי בפרט דוגלים בו בשנים האחרונות בסוגיית פרישה מהליגה הישראלית.
20 אפריל 2011, 10:16
20 אפריל 2011, 10:55
20 אפריל 2011, 11:03
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:
יש למכבי היום סנטר אמיתי אחד . כל השאר זה אילתורים לנסות לחפות על העובדה הזאת . הנדריקס 4 הגנתי בדיוק כמו שלאזמה לפניו היה . הוא שומר טוב על שחקנים זריזים יחסית אבל כשהמאסה והגובה מגיעים אז אין לו סיכוי . ( ואגב באראץ שיחק פצוע בסדרה של מכבי וסחוט מעייפות....) .
מצ'באן מוכשר מאוד התקפית אבל אין ספק שעל ההגנה שלו יש עוד הרבה מה לעבוד ואין ספק שהוא לא יכול להיות המחליף של סופו כי גם הוא 4 ...אליהו ובלו הם ה-4 הנוספים כך שבתאכלס יש פקק בעמדה הזאת . זה שהנדריקס מחליף את סופו זה נקודת חולשה שלדעתי צריך לתקן שנה הבאה .
יכול להיות שבתחילת העונה דיויד חשב שגרין יוכל למלא את התפקיד הזה אבל מהר מאוד הבין שלא והעביר את הנדריקס לעמדה הזאת .
![]()
לפני שבוע רשמת בדיוק ההפיך![]()
אני רשמתי את זה ולא הפסקת להתווכח איתי
זה לא מה שהתווכחתי איתך לפני שבוע , הויכוח אז היה על איזה סוג של שחקן מכבי צריכה .
אני טענתי שמכבי צריכה PF\C שמביא יותר אתלטיות וזריזות עם יכולת חסימה וריבאונד מאשר מאסה וחפירות מתחת לסל . לכן הזכרתי את שון ג'יימס ואת פישר . אמרתי גם אז שהנדריקס נמוך מידי לתפקיד הזה ואם היה לו עוד 5 ס"מ הוא היה מעולה אבל אז סביר שלא היה פה....גם שחקנים שהם טווינרים יודעים לשים את הגוף מול שחקנים פיזיים בהגנה אבל אצל הנדריקס יש את חסרון הגובה מול שחקנים כאלו .
20 אפריל 2011, 11:22
20 אפריל 2011, 11:32
חנו'ש כתב:אם נתייחס לרוב הזרים בליגה (ולא לאלה של מכבי), נראה שלמעט אולי 2-3 זרים, רובם לא שווים גרוש ולא בהכרח טובים יותר מהישראלים.
20 אפריל 2011, 13:13
20 אפריל 2011, 13:42
yzafrir כתב:asafb96
אני אמרתי שמכבי צריכה מחליף לסופו שקודם כל יהיה לו יכולת חסימה ואחר כך משחק פיזי וחפירות , בנוגע להגנה אז ניסיתי להסביר לך שסופו הוא השחקן שישמור את הסנטרים הפיזים של היריבה ולא השחקן החדש...לגבי הנדריקס אני אמרתי שהוא לא מתאים לשחק סנטר בגלל הגובה שלו ולכן אם כבר מביאים שחקן שהוא טווינר אז שלפחות יהיה 2.06 לפחות ולא הנדריקס שמגרד את ה-2.03....אגב, פישר או ג'יימס יכולים לשים גוף על סנטרים כבדים אבל לו זו המטרה שהייתי רוצה שחקנים כאלו . יכולת החסימה שלהם היא מה שחסר למכבי והריבאונד ואגב הם יותר קרובים להיות סנטרים מהנדריקס . אם מכבי מתכננת להשאיר את הנדריקס אז מילאן צריך להיות מושאל כי גם הוא לא סנטר והרבה יותר אפקטיבי בעמדה 4....
אני לא מאמין שבתקציב של מכבי היא יכולה להביא מחליף לסופו שיש לו את כל החבילה ,גם שומר מאסיבי גם חוסם וגם ריבאונדר ובנוסף שחקן התקפה מחונן...
20 אפריל 2011, 13:44
rc4991 כתב:מה דעתכם על לוקה זוריץ'?
מדובר בשחקן נחמד מאוד המתנשא לגובה 2.11 יודע לשים גוף בהגנה וגם חוסם מדי פעם ומבחינה התקפית הוא טוב מאוד
אגב,הוא כבר הוזכר באמצע העונה כמועמד למכבי אך בסופו של דבר בחרו במאצ'באן
יכול להיות שלא הביאו אותו כי היה תחת חוזה אבל אם אני לא טועה החוזה שלו נגמר השנה והוא לא יקר
בכל מקרה הנה גם הסטטיסטיקה שלו:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=38682
20 אפריל 2011, 17:23
rc4991 כתב:מה דעתכם על לוקה זוריץ'?
מדובר בשחקן נחמד מאוד המתנשא לגובה 2.11 יודע לשים גוף בהגנה וגם חוסם מדי פעם ומבחינה התקפית הוא טוב מאוד
אגב,הוא כבר הוזכר באמצע העונה כמועמד למכבי אך בסופו של דבר בחרו במאצ'באן
יכול להיות שלא הביאו אותו כי היה תחת חוזה אבל אם אני לא טועה החוזה שלו נגמר השנה והוא לא יקר
בכל מקרה הנה גם הסטטיסטיקה שלו:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=38682