פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2012/13 - מתכוננים לפתיחת העונה

14 אוקטובר 2012, 23:00

misha כתב:
LIAV10 כתב:
misha כתב:
LIAV10 כתב:אני אישית לא מתלהב מ 19/6/9
זה לא מספרים שהאיש של הקבוצה צריך לעשות כשהרוטציה מתקצרת כ״כ בשלבים כאלה..

אף אחד בסלטיקס לא הולך לקלוע 28 למשחק ואף אחד גם לא קלע יותר מ21 בעונות הקודמות, כולל עונת האליפות. זאת לא קבוצה כזאת.

ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.

עזוב, האיש של הקבוצה חייב להעמיד ממוצעי פלייאוף של מינימום 25/5/5, תמיד חייב מישהו מעל כולם..
אני מאוד אופתע אם הממוצעי פלייאוף של פירס לא היו גבוהים יותר ממה שרשמתי בעונת האליפות..

רשמתי לך כבר- אף אחד לא קלע יותר מ21 נק' בסלטיקס מאז ביג3, גם בעונת האליפות. בעונת האליפות פירס קלע 19.7 בפלייאוף וכמעט אותו דבר בעונה הרגילה והוא היה הגו טו גיי של הקבוצה וMVP של הגמר.
לא היה צריך יותר כי סלטיקס מתבססים על קבוצתיות והגנה. לא כל קבוצה היא אותו דבר.

אז באמת הייתה קבוצה מדהימה כי לא קורה הרבה שקבוצות שזוכות באליפות יש חלוקת נקודות כזאת..
אבל זה כבר לא זה..
אני לא אוהב כ״כ את הסלטיקס, אבל כן אוהב לראות אותה בצמרת ומצליחה ואני לא רואה אותם עושים את זה השנה..
הם חייבים לבנות על רונדו, לגארנט יש עוד שנתיים לתת, פירס אי אפשר להעביר כי הוא אחד הסלטיקיה הגדולים בהיסטוריה ועדיין יודע לשחק, אבל בערך מפה אני לא מבין את הבנייה..
כבר לא תהיה חלוקת נקודות כמו בעונה ההיא כי אין שחקנים טובים בשביל זה והיום פירס שהוביל את הטריו לא יכול להתעלות והיום הוא צריך את זה בניגוד לקבוצה ההיא..
איזה גארדים יחזיקו את הקבוצה חוץ מרונדו? ברדלי שומר ענק אבל לא שחקן טופ, טרי זקן, וופר (או מישהו אחר שברח לי שמו ואני תמיד מתבלבל בינו לבין וופר) בינוני..
אין מחליף לפירס, אין גבוהים..

14 אוקטובר 2012, 23:06

misha כתב:עובדתית, הוא לא הבריק ב2 משחקי העונה שראית אותו. אז? על זה אתה בונה הרים וגבעות? הוא לא אמור להיות בכושר עכשיו, המשחקים האלה נועדו להכניס את כולם לכושר.
גם רונדו נראה לא משהו נגד פנר, הוא בטח שכח לשחק כדורסל. טוני פאקר היה יותר גרוע מפירס במשחק נגד הרוקטס, בטח גם הוא כבר לא שחקן. ואני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה כל היום.

זה לא עניין של זריקה שלא נכנסה. פירס איבד את כל הליפט שלו והוא לא מצליח לעשות דברים שהוא עשה אפילו בשנה שעברה. אתה מוזמן לראות בעצמך.

14 אוקטובר 2012, 23:13

LIAV10 כתב:אז באמת הייתה קבוצה מדהימה כי לא קורה הרבה שקבוצות שזוכות באליפות יש חלוקת נקודות כזאת..
אבל זה כבר לא זה..
אני לא אוהב כ״כ את הסלטיקס, אבל כן אוהב לראות אותה בצמרת ומצליחה ואני לא רואה אותם עושים את זה השנה..
הם חייבים לבנות על רונדו, לגארנט יש עוד שנתיים לתת, פירס אי אפשר להעביר כי הוא אחד הסלטיקיה הגדולים בהיסטוריה ועדיין יודע לשחק, אבל בערך מפה אני לא מבין את הבנייה..
כבר לא תהיה חלוקת נקודות כמו בעונה ההיא כי אין שחקנים טובים בשביל זה והיום פירס שהוביל את הטריו לא יכול להתעלות והיום הוא צריך את זה בניגוד לקבוצה ההיא..
איזה גארדים יחזיקו את הקבוצה חוץ מרונדו? ברדלי שומר ענק אבל לא שחקן טופ, טרי זקן, וופר (או מישהו אחר שברח לי שמו ואני תמיד מתבלבל בינו לבין וופר) בינוני..
אין מחליף לפירס, אין גבוהים..

הם החתימו המון שחקנים מהשורה השניה - ג'ייסון טרי, קורטני לי, ג'ף גרין. עמדה 2 מאוד עמוסה עם בראדלי, טרי ולי. גם לי לא ברור מה בדיוק הכוונה פה. לדעתי איינג' אסף שחקנים בשביל לנסות לעשות טרייד בהמשך העונה.

14 אוקטובר 2012, 23:17

אני מקווה בשביל הסלטיקס שהם החתימו את השחקנים האלה לחוזה שיגמר בקיץ שכוכב מסויים יהיה חופשי..

14 אוקטובר 2012, 23:20

LIAV10 כתב:אני מקווה בשביל הסלטיקס שהם החתימו את השחקנים האלה לחוזה שיגמר בקיץ שכוכב מסויים יהיה חופשי..

כולם על חוזים ל- 3 שנים.

14 אוקטובר 2012, 23:26

ליאב - דבר ראשון גם בפיסטונס זה היה ככה.

לגבי הסגל, עשית סלט. לטרי יש עוד מספיק כדורסל, יש את קורטני לי (שחקן לא רע בכלל), בראדלי עוד מעט יחזור ועוד השאירו קצת כסף כדי להביא מישהו לקראת הפלייאוף. וופר כבר מזמן לא בסלטיקס. גרין יהיה המחליף של פירס (בינתיים השחקן הכי טוב של הסלטיקס במשחקי ההכנה מהמעט שראיתי). אין גבוהים? יש את סאלינג'ר ובאס בעמדה 4, גם גרין ישחק שם אם צריך. בעמדה 5 מאחורי KG יש את ווילקוקס, מיליצ'יץ' מלו וקולינס שיתנו לKG לנוח בעונה הרגילה.

בנו קבוצה עמוקה כדי שהוטרנים יגיעו יותר טריים לפלייאוף וכדי לא להתיש אותם בעונה הרגילה. בעונה שעברה בגלל הפציעות הגענו מאוד קצרים לפלייאוף ועדיין הגענו רחוק. השנה יש סגל יותר טוב.

roy1000 כתב:
misha כתב:עובדתית, הוא לא הבריק ב2 משחקי העונה שראית אותו. אז? על זה אתה בונה הרים וגבעות? הוא לא אמור להיות בכושר עכשיו, המשחקים האלה נועדו להכניס את כולם לכושר.
גם רונדו נראה לא משהו נגד פנר, הוא בטח שכח לשחק כדורסל. טוני פאקר היה יותר גרוע מפירס במשחק נגד הרוקטס, בטח גם הוא כבר לא שחקן. ואני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה כל היום.

זה לא עניין של זריקה שלא נכנסה. פירס איבד את כל הליפט שלו והוא לא מצליח לעשות דברים שהוא עשה אפילו בשנה שעברה. אתה מוזמן לראות בעצמך.

נגד פנר שראיתי זה היה חלודה נטו ושום דבר מעבר. נגד מילאנו הוא היה בסדר גמור. אם מהמשחק נגד הניקס הצלחת להסיק דברים כאלה אז כל הכבוד לך, כנראה שיש לך ראייה מיוחדת. להגיד בשלב זה שהוא לא יצליח לעשות השנה דברים שהוא עשה בעונה שעברה זה הזוי.

14 אוקטובר 2012, 23:26

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:אני מקווה בשביל הסלטיקס שהם החתימו את השחקנים האלה לחוזה שיגמר בקיץ שכוכב מסויים יהיה חופשי..

כולם על חוזים ל- 3 שנים.

לברון, דוראנט, לאב, וויד על מי ילכו :)

14 אוקטובר 2012, 23:27

שאמרתי וופר התכוונתי לקורטני לי, אני תמיד מתבלבל ביניהם, תמיד..

14 אוקטובר 2012, 23:45

misha כתב:נגד פנר שראיתי זה היה חלודה נטו ושום דבר מעבר. נגד מילאנו הוא היה בסדר גמור. אם מהמשחק נגד הניקס הצלחת להסיק דברים כאלה אז כל הכבוד לך, כנראה שיש לך ראייה מיוחדת. להגיד בשלב זה שהוא לא יצליח לעשות השנה דברים שהוא עשה בעונה שעברה זה הזוי.

הזוי. סבבה. עוד שבועיים מתחילה העונה. הסלטיקס במיאמי ונוכל לראות בדיוק מה הזוי.

14 אוקטובר 2012, 23:54

כן, הזוי בשלב כזה מוקדם לקבוע דברים מרחיקי לכת על סמך כמה דקות במשחקי הכנה, במיוחד לשחקנים מבוגרים שלוקח להם זמן לקבל את הרגליים חזרה אחרי פגרה ארוכה.
מילא כמה חודשים אחרי תחילת העונה אבל עכשיו? תראה מה קורה בשאר הקבוצות, חצי ליגה עדיין בתרדמת. לא מבין את חיבת היתר שלך למהר לגמור שחקנים וקבוצות כך כל מהר, במיוחד עם מסתכלים על ניסיון העבר.

15 אוקטובר 2012, 00:16

misha כתב:כן, הזוי בשלב כזה מוקדם לקבוע דברים מרחיקי לכת על סמך כמה דקות במשחקי הכנה, במיוחד לשחקנים מבוגרים שלוקח להם זמן לקבל את הרגליים חזרה אחרי פגרה ארוכה.
מילא כמה חודשים אחרי תחילת העונה אבל עכשיו? תראה מה קורה בשאר הקבוצות, חצי ליגה עדיין בתרדמת. לא מבין את חיבת היתר שלך למהר לגמור שחקנים וקבוצות כך כל מהר, במיוחד עם מסתכלים על ניסיון העבר.

עדיין לא גמרתי אותו. אמרתי שהוא נראה גרוע מאוד. גרוע יותר משחקנים אחרים. גם המבוגרים יותר. פתיחת העונה לא רחוקה. בוא נראה.
בינתיים אפשר לדבר על שחקנים יותר מעניינים מפירס כמו לין ודי-קולו.

15 אוקטובר 2012, 00:33

נראה. זה נראה כאילו אתה חוזר בדיוק על אותם דברים מלפני שנה. רק הפעם החלפת את גארנט בפירס, גם אז אותן מנטרות אחרי משחק וחצי.
אני כבר התחלתי להכין לך את הכובע (בנוסף לאלה שכבר הצטברו עם השם שלך), מקווה שהפעם תהיה פה במהלך כל העונה :whistle

15 אוקטובר 2012, 07:40

misha כתב:נראה. זה נראה כאילו אתה חוזר בדיוק על אותם דברים מלפני שנה. רק הפעם החלפת את גארנט בפירס, גם אז אותן מנטרות אחרי משחק וחצי.
אני כבר התחלתי להכין לך את הכובע (בנוסף לאלה שכבר הצטברו עם השם שלך), מקווה שהפעם תהיה פה במהלך כל העונה :whistle

אין לי בעיה לאכול כובעים. כבר יש לי נסיון רב בזה. לפני שנה לא היה פריסיזן, ככה שזה יהיה קשה לחזור על הדברים שנאמרו לפני שנה, ואולי שוב דוק יצליח למצוא פתרון יצירתי כמו שעשה שנה שעברה עם גארנט. בכל מקרה, יש דברים מעניינים יותר בליגה כרגע.

15 אוקטובר 2012, 08:28

היה פריסיזן קצרצר של 2 משחקים נגד הראפטורס, לא שזה ומשחק פתיחה בגארדן (כשהסלטיקס כמעט ניצחו בהרכב חסר בלי פירס) הפריע לך להכריז שהסלטיקס וגארנט גמורים.

בכל מקרה, מישהו שם לב למשחק של טלטוביץ' נגד פילי שלשום? 2-13 מהשדה, מתוכם 2-11 מחוץ לקשת ב25 דקות.

15 אוקטובר 2012, 13:04

misha כתב:היה פריסיזן קצרצר של 2 משחקים נגד הראפטורס, לא שזה ומשחק פתיחה בגארדן (כשהסלטיקס כמעט ניצחו בהרכב חסר בלי פירס) הפריע לך להכריז שהסלטיקס וגארנט גמורים.

בכל מקרה, מישהו שם לב למשחק של טלטוביץ' נגד פילי שלשום? 2-13 מהשדה, מתוכם 2-11 מחוץ לקשת ב25 דקות.

ראיתי את זה. ב- NBA לא מכירים את טלטוביץ', אז השאירו אותו חופשי. הוא לא פגע הפעם. בסה"כ רכש לא רע של הנטס, אבל הם החתימו אותו על חוזה די יקר.

16 אוקטובר 2012, 09:07

כספי קלע היום את כל הנקודות של קליבלנד (7) בהארכה נגד אורלאנדו. קליבלנד ניצחה

16 אוקטובר 2012, 09:45

מתי פארגו הספיק לעבור מממפיס לקליבלנד? משום מה פספסתי את זה

16 אוקטובר 2012, 13:08

לא הרבה דברים מעניינים במשחקי ההכנה אתמול:
פילדלפיה (ללא אנדרו ביינום) מביסה את בוסטון (ללא גארנט) - ניק יאנג וספנסר הוז בכושר טוב אצל פילדלפיה. פירס ובאס עם משחק סביר אצת הסלטיקס. כל השאר לא הגיעו למשחק.

הנטס בניצחון ראשון בברוקלין על וושינגטון, אבל מאוד לא מרשימים. דרון וויליאמס בכושר לא טוב בכל משחקי ההכנה עד עכשיו. נראה שהוא מתקשה להתרגל לעובדה שהוא צריך להתחלק בכדור עם ג'ו ג'ונסון. בוושינגטון יאן ווסלי לחלוטין לא מוצא את עצמו. הוויזרדס מנסים לשחק איתו בעמדה 4, אבל לדעתי הוא גארד וצריך לשחק בכנפיים. בינתיים ווסלי שנביר שלישי בדראפט הוא באסט ענק - אחד הגדולים בהיסטוריה של הדראפט.

16 אוקטובר 2012, 13:18

roy1000 כתב:בוושינגטון יאן ווסלי לחלוטין לא מוצא את עצמו. הוויזרדס מנסים לשחק איתו בעמדה 4, אבל לדעתי הוא גארד וצריך לשחק בכנפיים. בינתיים ווסלי שנביר שלישי בדראפט הוא באסט ענק - אחד הגדולים בהיסטוריה של הדראפט.

לשחק איתו בכנפיים זה קצת בעייתי כי לאיש אין יכולת קליעה, הוא קלע בעונה שעברה 10 מ-62 הזריקות שלקח במרחק הגדול ה-3 פיט מהסל, רק בשביל להבין עד כמה גרוע הנתון הזה - אפילו נגר נוראי כמו ג'ואל אנטוני קלע בעונה שעברה 25 מ-62 מהטווח הזה.

16 אוקטובר 2012, 13:29

EulGam05 כתב:לשחק איתו בכנפיים זה קצת בעייתי כי לאיש אין יכולת קליעה, הוא קלע בעונה שעברה 10 מ-62 הזריקות שלקח במרחק הגדול ה-3 פיט מהסל, רק בשביל להבין עד כמה גרוע הנתון הזה - אפילו נגר נוראי כמו ג'ואל אנטוני קלע בעונה שעברה 25 מ-62 מהטווח הזה.

בפרטיזן הוא שיחק 2/3. זו העמדה הטבעית שלו. הוא לא מוצא את עצמו בעמדה 4.
נושא נעול