14 אוקטובר 2012, 23:00
misha כתב:LIAV10 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:אני אישית לא מתלהב מ 19/6/9
זה לא מספרים שהאיש של הקבוצה צריך לעשות כשהרוטציה מתקצרת כ״כ בשלבים כאלה..
אף אחד בסלטיקס לא הולך לקלוע 28 למשחק ואף אחד גם לא קלע יותר מ21 בעונות הקודמות, כולל עונת האליפות. זאת לא קבוצה כזאת.
ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.
עזוב, האיש של הקבוצה חייב להעמיד ממוצעי פלייאוף של מינימום 25/5/5, תמיד חייב מישהו מעל כולם..
אני מאוד אופתע אם הממוצעי פלייאוף של פירס לא היו גבוהים יותר ממה שרשמתי בעונת האליפות..
רשמתי לך כבר- אף אחד לא קלע יותר מ21 נק' בסלטיקס מאז ביג3, גם בעונת האליפות. בעונת האליפות פירס קלע 19.7 בפלייאוף וכמעט אותו דבר בעונה הרגילה והוא היה הגו טו גיי של הקבוצה וMVP של הגמר.
לא היה צריך יותר כי סלטיקס מתבססים על קבוצתיות והגנה. לא כל קבוצה היא אותו דבר.
14 אוקטובר 2012, 23:06
misha כתב:עובדתית, הוא לא הבריק ב2 משחקי העונה שראית אותו. אז? על זה אתה בונה הרים וגבעות? הוא לא אמור להיות בכושר עכשיו, המשחקים האלה נועדו להכניס את כולם לכושר.
גם רונדו נראה לא משהו נגד פנר, הוא בטח שכח לשחק כדורסל. טוני פאקר היה יותר גרוע מפירס במשחק נגד הרוקטס, בטח גם הוא כבר לא שחקן. ואני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה כל היום.
14 אוקטובר 2012, 23:13
LIAV10 כתב:אז באמת הייתה קבוצה מדהימה כי לא קורה הרבה שקבוצות שזוכות באליפות יש חלוקת נקודות כזאת..
אבל זה כבר לא זה..
אני לא אוהב כ״כ את הסלטיקס, אבל כן אוהב לראות אותה בצמרת ומצליחה ואני לא רואה אותם עושים את זה השנה..
הם חייבים לבנות על רונדו, לגארנט יש עוד שנתיים לתת, פירס אי אפשר להעביר כי הוא אחד הסלטיקיה הגדולים בהיסטוריה ועדיין יודע לשחק, אבל בערך מפה אני לא מבין את הבנייה..
כבר לא תהיה חלוקת נקודות כמו בעונה ההיא כי אין שחקנים טובים בשביל זה והיום פירס שהוביל את הטריו לא יכול להתעלות והיום הוא צריך את זה בניגוד לקבוצה ההיא..
איזה גארדים יחזיקו את הקבוצה חוץ מרונדו? ברדלי שומר ענק אבל לא שחקן טופ, טרי זקן, וופר (או מישהו אחר שברח לי שמו ואני תמיד מתבלבל בינו לבין וופר) בינוני..
אין מחליף לפירס, אין גבוהים..
14 אוקטובר 2012, 23:17
14 אוקטובר 2012, 23:20
LIAV10 כתב:אני מקווה בשביל הסלטיקס שהם החתימו את השחקנים האלה לחוזה שיגמר בקיץ שכוכב מסויים יהיה חופשי..
14 אוקטובר 2012, 23:26
roy1000 כתב:misha כתב:עובדתית, הוא לא הבריק ב2 משחקי העונה שראית אותו. אז? על זה אתה בונה הרים וגבעות? הוא לא אמור להיות בכושר עכשיו, המשחקים האלה נועדו להכניס את כולם לכושר.
גם רונדו נראה לא משהו נגד פנר, הוא בטח שכח לשחק כדורסל. טוני פאקר היה יותר גרוע מפירס במשחק נגד הרוקטס, בטח גם הוא כבר לא שחקן. ואני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה כל היום.
זה לא עניין של זריקה שלא נכנסה. פירס איבד את כל הליפט שלו והוא לא מצליח לעשות דברים שהוא עשה אפילו בשנה שעברה. אתה מוזמן לראות בעצמך.
14 אוקטובר 2012, 23:26
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אני מקווה בשביל הסלטיקס שהם החתימו את השחקנים האלה לחוזה שיגמר בקיץ שכוכב מסויים יהיה חופשי..
כולם על חוזים ל- 3 שנים.
14 אוקטובר 2012, 23:27
14 אוקטובר 2012, 23:45
misha כתב:נגד פנר שראיתי זה היה חלודה נטו ושום דבר מעבר. נגד מילאנו הוא היה בסדר גמור. אם מהמשחק נגד הניקס הצלחת להסיק דברים כאלה אז כל הכבוד לך, כנראה שיש לך ראייה מיוחדת. להגיד בשלב זה שהוא לא יצליח לעשות השנה דברים שהוא עשה בעונה שעברה זה הזוי.
14 אוקטובר 2012, 23:54
15 אוקטובר 2012, 00:16
misha כתב:כן, הזוי בשלב כזה מוקדם לקבוע דברים מרחיקי לכת על סמך כמה דקות במשחקי הכנה, במיוחד לשחקנים מבוגרים שלוקח להם זמן לקבל את הרגליים חזרה אחרי פגרה ארוכה.
מילא כמה חודשים אחרי תחילת העונה אבל עכשיו? תראה מה קורה בשאר הקבוצות, חצי ליגה עדיין בתרדמת. לא מבין את חיבת היתר שלך למהר לגמור שחקנים וקבוצות כך כל מהר, במיוחד עם מסתכלים על ניסיון העבר.
15 אוקטובר 2012, 00:33
15 אוקטובר 2012, 07:40
misha כתב:נראה. זה נראה כאילו אתה חוזר בדיוק על אותם דברים מלפני שנה. רק הפעם החלפת את גארנט בפירס, גם אז אותן מנטרות אחרי משחק וחצי.
אני כבר התחלתי להכין לך את הכובע (בנוסף לאלה שכבר הצטברו עם השם שלך), מקווה שהפעם תהיה פה במהלך כל העונה
15 אוקטובר 2012, 08:28
15 אוקטובר 2012, 13:04
misha כתב:היה פריסיזן קצרצר של 2 משחקים נגד הראפטורס, לא שזה ומשחק פתיחה בגארדן (כשהסלטיקס כמעט ניצחו בהרכב חסר בלי פירס) הפריע לך להכריז שהסלטיקס וגארנט גמורים.
בכל מקרה, מישהו שם לב למשחק של טלטוביץ' נגד פילי שלשום? 2-13 מהשדה, מתוכם 2-11 מחוץ לקשת ב25 דקות.
16 אוקטובר 2012, 09:07
16 אוקטובר 2012, 09:45
16 אוקטובר 2012, 13:08
16 אוקטובר 2012, 13:18
roy1000 כתב:בוושינגטון יאן ווסלי לחלוטין לא מוצא את עצמו. הוויזרדס מנסים לשחק איתו בעמדה 4, אבל לדעתי הוא גארד וצריך לשחק בכנפיים. בינתיים ווסלי שנביר שלישי בדראפט הוא באסט ענק - אחד הגדולים בהיסטוריה של הדראפט.
16 אוקטובר 2012, 13:29
EulGam05 כתב:לשחק איתו בכנפיים זה קצת בעייתי כי לאיש אין יכולת קליעה, הוא קלע בעונה שעברה 10 מ-62 הזריקות שלקח במרחק הגדול ה-3 פיט מהסל, רק בשביל להבין עד כמה גרוע הנתון הזה - אפילו נגר נוראי כמו ג'ואל אנטוני קלע בעונה שעברה 25 מ-62 מהטווח הזה.