misha כתב:LIAV10 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:אני אישית לא מתלהב מ 19/6/9
זה לא מספרים שהאיש של הקבוצה צריך לעשות כשהרוטציה מתקצרת כ״כ בשלבים כאלה..
אף אחד בסלטיקס לא הולך לקלוע 28 למשחק ואף אחד גם לא קלע יותר מ21 בעונות הקודמות, כולל עונת האליפות. זאת לא קבוצה כזאת.
ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.
עזוב, האיש של הקבוצה חייב להעמיד ממוצעי פלייאוף של מינימום 25/5/5, תמיד חייב מישהו מעל כולם..
אני מאוד אופתע אם הממוצעי פלייאוף של פירס לא היו גבוהים יותר ממה שרשמתי בעונת האליפות..
רשמתי לך כבר- אף אחד לא קלע יותר מ21 נק' בסלטיקס מאז ביג3, גם בעונת האליפות. בעונת האליפות פירס קלע 19.7 בפלייאוף וכמעט אותו דבר בעונה הרגילה והוא היה הגו טו גיי של הקבוצה וMVP של הגמר.
לא היה צריך יותר כי סלטיקס מתבססים על קבוצתיות והגנה. לא כל קבוצה היא אותו דבר.
אז באמת הייתה קבוצה מדהימה כי לא קורה הרבה שקבוצות שזוכות באליפות יש חלוקת נקודות כזאת..
אבל זה כבר לא זה..
אני לא אוהב כ״כ את הסלטיקס, אבל כן אוהב לראות אותה בצמרת ומצליחה ואני לא רואה אותם עושים את זה השנה..
הם חייבים לבנות על רונדו, לגארנט יש עוד שנתיים לתת, פירס אי אפשר להעביר כי הוא אחד הסלטיקיה הגדולים בהיסטוריה ועדיין יודע לשחק, אבל בערך מפה אני לא מבין את הבנייה..
כבר לא תהיה חלוקת נקודות כמו בעונה ההיא כי אין שחקנים טובים בשביל זה והיום פירס שהוביל את הטריו לא יכול להתעלות והיום הוא צריך את זה בניגוד לקבוצה ההיא..
איזה גארדים יחזיקו את הקבוצה חוץ מרונדו? ברדלי שומר ענק אבל לא שחקן טופ, טרי זקן, וופר (או מישהו אחר שברח לי שמו ואני תמיד מתבלבל בינו לבין וופר) בינוני..
אין מחליף לפירס, אין גבוהים..