24 אוקטובר 2018, 22:22
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:אני
Sent from my iPhone using Tapatalk
איך משתמשים בזה? פשוט שמים בתבשיל ואז מוציאים כמו עלי דפנה? או שצריך להשרות את זה לפני ואז
לטחון?
אני משתמש בזה בתבשילי קדירה כתחליף לפפריקה. אין טעם להשרות, זה לא באמת סופג, זה יותר משחרר טעמים לנוזלים של התבשיל ואם תשרי, תאבדי מהטעם.
אגב, לשמור במקפיא כי זה חייב להיות ממש יבש כדי להישמר טוב.
וממש לא להוציא כמו עלי דפנה כי זה דווקא טעים.
סבבה, זה מה שחשבתי, פשוט ראיתי שמישהו עשה תבשיל והוא בישל את זה לפני ואז טחן את זה למחית שאותה הוא הוסיף לתבשיל
מניחה ששתי האופציות יכולות לעבוד אבל פשוט לזרוק את זה לתבשיל יותר קורץ לי (כי אני מכירה את זה מתבלינים אחרים)
מחית זו גישה מעניינת, אנסה את זה פעם.
24 אוקטובר 2018, 22:52
24 אוקטובר 2018, 22:57
הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
24 אוקטובר 2018, 23:04
בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
24 אוקטובר 2018, 23:08
שמואל1 כתב:בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
איפה זה פורסם?
24 אוקטובר 2018, 23:08
Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך משתמשים בזה? פשוט שמים בתבשיל ואז מוציאים כמו עלי דפנה? או שצריך להשרות את זה לפני ואז
לטחון?
אני משתמש בזה בתבשילי קדירה כתחליף לפפריקה. אין טעם להשרות, זה לא באמת סופג, זה יותר משחרר טעמים לנוזלים של התבשיל ואם תשרי, תאבדי מהטעם.
אגב, לשמור במקפיא כי זה חייב להיות ממש יבש כדי להישמר טוב.
וממש לא להוציא כמו עלי דפנה כי זה דווקא טעים.
סבבה, זה מה שחשבתי, פשוט ראיתי שמישהו עשה תבשיל והוא בישל את זה לפני ואז טחן את זה למחית שאותה הוא הוסיף לתבשיל
מניחה ששתי האופציות יכולות לעבוד אבל פשוט לזרוק את זה לתבשיל יותר קורץ לי (כי אני מכירה את זה מתבלינים אחרים)
מחית זו גישה מעניינת, אנסה את זה פעם.
עכשיו ערערת אותי
24 אוקטובר 2018, 23:11
זה ממש לא נכון ובלי שום קשר, אסור לקוות שבן אדם בלי כוונות זדוניות ייאבד את הפרנסה שלוRampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
24 אוקטובר 2018, 23:21
Rampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
24 אוקטובר 2018, 23:27
אתה רציני? היא כל הקיץ הנפיצה שמות!A.Parker כתב:Rampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
ממש לא נכון, היא דווקא מהכתבים שלא רצים לפרסם כל דבר והאמינות שלה גבוהה
24 אוקטובר 2018, 23:27
Holiday_Armadillo כתב:זה ממש לא נכון ובלי שום קשר, אסור לקוות שבן אדם בלי כוונות זדוניות ייאבד את הפרנסה שלוRampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
24 אוקטובר 2018, 23:29
ה''לא נכון'' שלי היה כתגובה למי שהגיב לךבשלות כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה ממש לא נכון ובלי שום קשר, אסור לקוות שבן אדם בלי כוונות זדוניות ייאבד את הפרנסה שלוRampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
התכוונת למה שרשמתי? הבאתי קישור למעלה. לא חושב שהיו מפרסמים את זה ככה סתם. חוץ ממנה עוזבים עוד כתבי ספורט.
24 אוקטובר 2018, 23:30
אני לא קיוויתי לשום דבר. זה קרה בפועל. I couldn't care less.Holiday_Armadillo כתב:זה ממש לא נכון ובלי שום קשר, אסור לקוות שבן אדם בלי כוונות זדוניות ייאבד את הפרנסה שלוRampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
24 אוקטובר 2018, 23:31
Rampel כתב:אתה רציני? היא כל הקיץ הנפיצה שמות!A.Parker כתב:Rampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
יש מספיק כתבי כדורסל בוואלה, למה דווקא היא פוטרה? האם וייסברג גם פוטר? האם שקדי גם פוטר?
24 אוקטובר 2018, 23:39
A.Parker כתב:Rampel כתב:אתה רציני? היא כל הקיץ הנפיצה שמות!A.Parker כתב:Rampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.בשלות כתב:לא יודע אם פורסם כאן, אבל מסתבר שבעקבות הקיצוצים של וואלה, וורד כהן פוטרה.
יש מספיק כתבי כדורסל בוואלה, למה דווקא היא פוטרה? האם וייסברג גם פוטר? האם שקדי גם פוטר?
איזה הנפצות היו לה? אתה מודע לזה גם שעולים מלא שמות של מועמדים ובסוף רק אחוז קטן מהם חותם כאן?
היא פירסמה על סטודמאייר, גאודלוק, דשון תומאס, טיישון תומאס ועוד...
25 אוקטובר 2018, 00:02
Rampel כתב:A.Parker כתב:Rampel כתב:אתה רציני? היא כל הקיץ הנפיצה שמות!A.Parker כתב:Rampel כתב:הייתה צריכה להיות מפוטרת בלי שום קשר לקיצוצים. 0 הבנה, 0 אמינות. היא הייתה במקצוע הלא נכון, או לפחות בתחום העיתונאות הלא נכון.
איזה הנפצות היו לה? אתה מודע לזה גם שעולים מלא שמות של מועמדים ובסוף רק אחוז קטן מהם חותם כאן?
היא פירסמה על סטודמאייר, גאודלוק, דשון תומאס, טיישון תומאס ועוד...
אז לא הבנתי, עולים מלא שמות של מועמדים שאחוז קטן מהם באמת נכון, כשהיא זו שיורה הכי הרבה שמות כאלו, אבל היא "לא רצה לפרסם כל דבר"?
כשאתה זורק כל שם אפשרי ברור שתפגע גם בנכונים, גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום.
25 אוקטובר 2018, 21:05
25 אוקטובר 2018, 21:13
יש את ת'רד המלפפונים החדש, דובר על כך שםשופי שוף כתב:ציטוט מהכתבה של רועי כהן בערוץ הספורט:
"במקביל, במכבי תל אביב עוקבים אחר ההתפתחויות בברצלונה שם עמדת הרכז נחשבת לעמוסה וייתכן כי אחד מהגארדים ישוחררו, אך יש להדגיש כי לא מדובר באופציה ריאלית ומכבי לא תוכל להיעזר בשירותיהם"
אז למה כתבת את זה אם הם לא אופציה ריאלית? אם מכבי לא תוכל להיעזר בשירותים אז למה הם מוזכרים בכלל?
עיתונות הספורט ברגעיה השפלים ביותר.
לא ידעתי באיזה ת'רד לכתוב את זה, סתם עצבן אותי.
03 נובמבר 2018, 05:02
28 נובמבר 2018, 19:28
28 נובמבר 2018, 19:34