TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:אני
Sent from my iPhone using Tapatalk
איך משתמשים בזה? פשוט שמים בתבשיל ואז מוציאים כמו עלי דפנה? או שצריך להשרות את זה לפני ואז
לטחון?
אני משתמש בזה בתבשילי קדירה כתחליף לפפריקה. אין טעם להשרות, זה לא באמת סופג, זה יותר משחרר טעמים לנוזלים של התבשיל ואם תשרי, תאבדי מהטעם.
אגב, לשמור במקפיא כי זה חייב להיות ממש יבש כדי להישמר טוב.
וממש לא להוציא כמו עלי דפנה כי זה דווקא טעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
סבבה, זה מה שחשבתי, פשוט ראיתי שמישהו עשה תבשיל והוא בישל את זה לפני ואז טחן את זה למחית שאותה הוא הוסיף לתבשיל
מניחה ששתי האופציות יכולות לעבוד אבל פשוט לזרוק את זה לתבשיל יותר קורץ לי (כי אני מכירה את זה מתבלינים אחרים)
מחית זו גישה מעניינת, אנסה את זה פעם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עכשיו ערערת אותי