06 יולי 2018, 22:01
er79 כתב:Rampel כתב:נראה לי שהוא מתכוון שווסטרמן יהיה המחליף של ווילבקין.er79 כתב:מקובי כתב:er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
השאלה מה עלויות.
כרכז מחליף הוא סבבה נראה לי.
השאלה אם יישאר כסף. הוא לא זול כמו יפתח זיו למשל. והוא פריבילגיה להיות נער פוסטר. אם מכבי יביאו אותו יהיה להם כסף להביא רכז כמו פארגו? לא בטוח
לא ברור לי למה אנשים סופרים פה את ווילבקין כיותר 2. הוא קלעי מצוין, אבל הוא גם יודע לרכז, מוסר טוב (4.8 אסיסטים בממוצע עונה שעברה) ובכלל, זה שחקן שאוהב את הכדור בידיים, אם לא נותנים לו להיות דומיננטי, הוא סביר ולא יותר מזה. אני מתאר לעצמי שהמאבק עליו הוא בגלל היכולות שהוא הפגין כעושה משחק.
דווקא נראה לי ששילוב שלו עם ווסטרמן יכול להיות מאוד מעניין. הם יכולים לשחק אחד ליד השני.
עם כמות הזרים שיש בקו האחורי והכנפיים, אנחנו עומדים למצוא את עצמנו עם קו קדמי מאוד קצר, כשאני לוקח בחשבון את 2 הזרים שבונים לעמדות האלו. ווסטרמן בקטע הזה יכול לסגור פינה כמתאזרח ויכול להיות שהוא יהיה זול יותר מפארגו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני ממש לא בעד ווסטרמן כרכז הפותח וגם אישית מעדיף את סקוטי בעמדה 2
06 יולי 2018, 22:08
אין שום סיבה שהוא לא יהיה הרכז הפותח, הוא משחק יותר טוב בעמדה הזו (שוב, שחקן שאוהב את הכדור בידיים שלו ובכלל להוביל התקפות) והוא מנהל משחק לא רע בכלל. זו גם העמדה שהוא שיחק בה רוב הזמן בדאצ'קה.er79 כתב:Rampel כתב:נראה לי שהוא מתכוון שווסטרמן יהיה המחליף של ווילבקין.er79 כתב:מקובי כתב:er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
השאלה מה עלויות.
השאלה אם יישאר כסף. הוא לא זול כמו יפתח זיו למשל. והוא פריבילגיה להיות נער פוסטר. אם מכבי יביאו אותו יהיה להם כסף להביא רכז כמו פארגו? לא בטוח
לא ברור לי למה אנשים סופרים פה את ווילבקין כיותר 2. הוא קלעי מצוין, אבל הוא גם יודע לרכז, מוסר טוב (4.8 אסיסטים בממוצע עונה שעברה) ובכלל, זה שחקן שאוהב את הכדור בידיים, אם לא נותנים לו להיות דומיננטי, הוא סביר ולא יותר מזה. אני מתאר לעצמי שהמאבק עליו הוא בגלל היכולות שהוא הפגין כעושה משחק.
דווקא נראה לי ששילוב שלו עם ווסטרמן יכול להיות מאוד מעניין. הם יכולים לשחק אחד ליד השני.
עם כמות הזרים שיש בקו האחורי והכנפיים, אנחנו עומדים למצוא את עצמנו עם קו קדמי מאוד קצר, כשאני לוקח בחשבון את 2 הזרים שבונים לעמדות האלו. ווסטרמן בקטע הזה יכול לסגור פינה כמתאזרח ויכול להיות שהוא יהיה זול יותר מפארגו.
06 יולי 2018, 22:57
06 יולי 2018, 22:58
Jack55 כתב:er79 כתב:Rampel כתב:נראה לי שהוא מתכוון שווסטרמן יהיה המחליף של ווילבקין.er79 כתב:מקובי כתב:
השאלה מה עלויות.
אם כבר ווסטרמן אז עדיף שהוא יהיה מחליף של ווילבקין .
עמדה 2 עמוסה (קיין ריי וגם רול שיכול לשחק ב2), ולכן אני חושב שאם ווילבקין מגיע הוא יהיה הרכז הפותח שלנו .
06 יולי 2018, 22:59
שועל כתב:הוא רכז ושם הוא צריך לשחק.
ווסטרמן לא רלוונטי כשיש את דיב' ומשבצת הגארדים עמוסה. הוא לא מספיק טוב ליורוליג, אולי כרכז שלישי. במקום דיב' כן.
06 יולי 2018, 23:23
06 יולי 2018, 23:28
אחדשיודע כתב:ווילבקין נתן העונה הכי טובה בקריירה שלו כשנתנו לו המושכות. להזכירכם, שנה לפני זה הוא שיחק עם וונאמייקר, והיכולות שלט לא באו לידי ביטוי בצורה המיטבית. אם אתה כבר מביא אותו לקבוצה, אז הוא צריך להוביל אותך מעמדת הרכז. זה לא אומר ששחקן כמו פארגו לא יכול לעבוד טוב לצידו, שכל אחד מהם מוביל את הכדור לסירוגין - כפי שראינו שקרה עם קול בסוף העונה החולפת.
06 יולי 2018, 23:30
אחדשיודע כתב:ווילבקין נתן העונה הכי טובה בקריירה שלו כשנתנו לו המושכות. להזכירכם, שנה לפני זה הוא שיחק עם וונאמייקר, והיכולות שלט לא באו לידי ביטוי בצורה המיטבית. אם אתה כבר מביא אותו לקבוצה, אז הוא צריך להוביל אותך מעמדת הרכז. זה לא אומר ששחקן כמו פארגו לא יכול לעבוד טוב לצידו, שכל אחד מהם מוביל את הכדור לסירוגין - כפי שראינו שקרה עם קול בסוף העונה החולפת.
07 יולי 2018, 00:06
הפוך גוטה. אם הבאת את ווילבקין באזור ה-2 מיליון דולר ואתה לא מביא לו את המפתחות כשחקן הדומיננטי, אז בגדול זה כסף שנזרק לפח.. כמו שאחדש אמר, הוא בא לידי ביטוי הכי טוב כשמביאים לו את המפתחות. פעם אחת צריך לעשות את הדברים נכון.er79 כתב:אחדשיודע כתב:ווילבקין נתן העונה הכי טובה בקריירה שלו כשנתנו לו המושכות. להזכירכם, שנה לפני זה הוא שיחק עם וונאמייקר, והיכולות שלט לא באו לידי ביטוי בצורה המיטבית. אם אתה כבר מביא אותו לקבוצה, אז הוא צריך להוביל אותך מעמדת הרכז. זה לא אומר ששחקן כמו פארגו לא יכול לעבוד טוב לצידו, שכל אחד מהם מוביל את הכדור לסירוגין - כפי שראינו שקרה עם קול בסוף העונה החולפת.
כל עוד פארגו או מנהל משחק אחר יהיה פה אין לי בעיה. בסופו של דבר הקבוצה תבין שפארגו חייב להיות מנהל המשחק וסקוטי יוביל ויסיים לצידו. אבל אם ווסטרמן יגיע וזה יהיה על חשבון מנהל משחק נוסף ודומינננטי זאת תהיה טעות איומה לדעתי
07 יולי 2018, 00:10
אחדשיודע כתב:ווילבקין נתן את העונה הכי טובה בקריירה שלו כשנתנו לו את המושכות. להזכירכם, שנה לפני זה הוא שיחק עם וונאמייקר, והיכולות שלו לא באו לידי ביטוי בצורה המיטבית. אם אתה כבר מביא אותו לקבוצה, אז הוא צריך להוביל אותך מעמדת הרכז. זה לא אומר ששחקן כמו פארגו לא יכול לעבוד טוב לצידו, שכל אחד מהם מוביל את הכדור לסירוגין - כפי שראינו שקרה עם קול בסוף העונה החולפת.
07 יולי 2018, 00:18
07 יולי 2018, 00:24
07 יולי 2018, 00:26
toja27 כתב:אישית , הייתי מעדיף שחקן פחות דומיננטי מפארגו ליד וולבקין , שחקן בסגנון יוביץ' כזה (כן הבנתי חתום בבאיירן) שיתן הגנה ברמה גבוהה וירכז ברמה גבוהה לאירופה למרות שלא שוס התקפי. בצורה הזאת יהיה פחות סיכון שאחד ידרוך על הרגליים של השני וכל הכישרון ההתקפי של וולבקין יכול לבוא לידי ביטוי בצורה מלאה יותר.
07 יולי 2018, 00:28
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אישית , הייתי מעדיף שחקן פחות דומיננטי מפארגו ליד וולבקין , שחקן בסגנון יוביץ' כזה (כן הבנתי חתום בבאיירן) שיתן הגנה ברמה גבוהה וירכז ברמה גבוהה לאירופה למרות שלא שוס התקפי. בצורה הזאת יהיה פחות סיכון שאחד ידרוך על הרגליים של השני וכל הכישרון ההתקפי של וולבקין יכול לבוא לידי ביטוי בצורה מלאה יותר.
בתוך מחליף הכוונה? אפשרות. אין משהו אחד נכון.
ובכל מקרה, הכל שאלה של תקציב. אם החתמות של שחקנים בלבל של ווילבקין ופארגו לא מאפשרות להשלים את החמישייה עם שחקנים ברמה הגבוהה, זה לא שווה כלום.
07 יולי 2018, 00:40
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אישית , הייתי מעדיף שחקן פחות דומיננטי מפארגו ליד וולבקין , שחקן בסגנון יוביץ' כזה (כן הבנתי חתום בבאיירן) שיתן הגנה ברמה גבוהה וירכז ברמה גבוהה לאירופה למרות שלא שוס התקפי. בצורה הזאת יהיה פחות סיכון שאחד ידרוך על הרגליים של השני וכל הכישרון ההתקפי של וולבקין יכול לבוא לידי ביטוי בצורה מלאה יותר.
ובכל מקרה, הכל שאלה של תקציב. אם החתמות של שחקנים בלבל של ווילבקין ופארגו לא מאפשרות להשלים את החמישייה עם שחקנים ברמה הגבוהה, זה לא שווה כלום.
כן בתור המחליף השלו. ובמצבים מסויימים אולי יוכלו לשחק ביחד ככשני מובילי כדור.
07 יולי 2018, 01:52
שועל כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אישית , הייתי מעדיף שחקן פחות דומיננטי מפארגו ליד וולבקין , שחקן בסגנון יוביץ' כזה (כן הבנתי חתום בבאיירן) שיתן הגנה ברמה גבוהה וירכז ברמה גבוהה לאירופה למרות שלא שוס התקפי. בצורה הזאת יהיה פחות סיכון שאחד ידרוך על הרגליים של השני וכל הכישרון ההתקפי של וולבקין יכול לבוא לידי ביטוי בצורה מלאה יותר.
כן בתור המחליף השלו. ובמצבים מסויימים אולי יוכלו לשחק ביחד ככשני מובילי כדור.
זה אומר שאתה צריך שחקן יקר לעמדה 2. עמדת גארד שמורכבת מהשחקנים הקיימים פלוס ווילבקין ויוביץ' היא חלשה מדיי.
07 יולי 2018, 01:54
07 יולי 2018, 02:09
שועל כתב:יש הרבה גארדים, אבל כל אחד הוא מהם הוא שליש שחקן במקרה הטוב. אי אפשר לשחק עם 6 שחקנים. זו תהיה עמדה לא מספיק חזקה. מכבי צריכה שחקן מרכזי נוסף, יוביץ' לא כזה. פארגו כן
07 יולי 2018, 02:14
07 יולי 2018, 02:29
שועל כתב:פארגו שחקן, מנהל משחק פנטסטי, שומר טוב, קלעי טוב יותר מכל הרכזים שהיו לנו פה העונה, ושחקן שתמיד יתעלה כשצריך.
אבל אני לא חושב שזה הדיון. השאלה היא האם לסגור את הקו האחורי עם ווילבקין ויוביץ' יתן תוצאה של קו אחורי מספיק טוב.
אני בטוח שלא. אי אפשר לבנות קו אחורי שמבוסס על שחקן אחד טוב ואלף משלימים חלשים עד בינוניים. אתה חייב 2 שחקנים טובים בעמדת הגארד