er79 כתב:Rampel כתב:נראה לי שהוא מתכוון שווסטרמן יהיה המחליף של ווילבקין.er79 כתב:מקובי כתב:er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
השאלה מה עלויות.
כרכז מחליף הוא סבבה נראה לי.
השאלה אם יישאר כסף. הוא לא זול כמו יפתח זיו למשל. והוא פריבילגיה להיות נער פוסטר. אם מכבי יביאו אותו יהיה להם כסף להביא רכז כמו פארגו? לא בטוח
לא ברור לי למה אנשים סופרים פה את ווילבקין כיותר 2. הוא קלעי מצוין, אבל הוא גם יודע לרכז, מוסר טוב (4.8 אסיסטים בממוצע עונה שעברה) ובכלל, זה שחקן שאוהב את הכדור בידיים, אם לא נותנים לו להיות דומיננטי, הוא סביר ולא יותר מזה. אני מתאר לעצמי שהמאבק עליו הוא בגלל היכולות שהוא הפגין כעושה משחק.
דווקא נראה לי ששילוב שלו עם ווסטרמן יכול להיות מאוד מעניין. הם יכולים לשחק אחד ליד השני.
עם כמות הזרים שיש בקו האחורי והכנפיים, אנחנו עומדים למצוא את עצמנו עם קו קדמי מאוד קצר, כשאני לוקח בחשבון את 2 הזרים שבונים לעמדות האלו. ווסטרמן בקטע הזה יכול לסגור פינה כמתאזרח ויכול להיות שהוא יהיה זול יותר מפארגו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני ממש לא בעד ווסטרמן כרכז הפותח וגם אישית מעדיף את סקוטי בעמדה 2
אם כבר ווסטרמן אז עדיף שהוא יהיה מחליף של ווילבקין .
עמדה 2 עמוסה (קיין ריי וגם רול שיכול לשחק ב2), ולכן אני חושב שאם ווילבקין מגיע הוא יהיה הרכז הפותח שלנו .