מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - ג'יימס סגר במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 30 מאי 2011, 08:28

er79 כתב:הלפרין בליגה בהחלט יכול לפתוח. אין ישראלי יותר טוב ממנו בליגה בעמדה שלו. ואתה יכול לצטט אותי.

זה נכון,
בנוסף אני מעדיף את לנדסברג על רוט/אוחיון, כי הוא לפחות לא יבכה בתקשורת אם לא יקבל מספיק דקות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 08:43

אני מעדיף גם את הלפרין וגם את לאנדסברג וגם את שייר בסגל לליגה ....

לא חייבים סגל של 12 אבל מותר עד 12 שחקנים בסגל ואם לוקחים בחשבון את טל כעציץ החדש במקום שארפ זה כבר אומר שיש 11 שחקנים לגיטימים , ואם לוקחים בחשבון שהזרים הפחות טובים ישחקו אז עדיף שהישראלים שיהיו בסגל היו הטובים ביותר שאפשר...

פליקס , יש לך מושג למה מרכוס וויליאמס לא שיחק בשני המשחקים האחרונים של הקבוצה שלו ? הוא היה מעולה במשחק האחרון ששיחק....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 מאי 2011, 08:48

yzafrir כתב:אני מעדיף גם את הלפרין וגם את לאנדסברג וגם את שייר בסגל לליגה ....

לא חייבים סגל של 12 אבל מותר עד 12 שחקנים בסגל ואם לוקחים בחשבון את טל כעציץ החדש במקום שארפ זה כבר אומר שיש 11 שחקנים לגיטימים , ואם לוקחים בחשבון שהזרים הפחות טובים ישחקו אז עדיף שהישראלים שיהיו בסגל היו הטובים ביותר שאפשר...

פליקס , יש לך מושג למה מרכוס וויליאמס לא שיחק בשני המשחקים האחרונים של הקבוצה שלו ? הוא היה מעולה במשחק האחרון ששיחק....

מרכוס וויליאמס לא שיחק בגלל פציעה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מאי 2011, 09:30

felix_r כתב:
er79 כתב:הלפרין בליגה בהחלט יכול לפתוח. אין ישראלי יותר טוב ממנו בליגה בעמדה שלו. ואתה יכול לצטט אותי.

זה נכון,
בנוסף אני מעדיף את לנדסברג על רוט/אוחיון, כי הוא לפחות לא יבכה בתקשורת אם לא יקבל מספיק דקות.

אני יודע אני מדבר על היורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 30 מאי 2011, 09:34

ע"פ ישראל היום לאנדסברג בדרך למכבי ת"א
itai7

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 09:55

itai7 כתב:ע"פ ישראל היום לאנדסברג בדרך למכבי ת"א

שחקנים בגילו צריכים להחתים לחוזה ארוך טווח אם אפשרות יציאה לNBA רק אחרי כמה שנים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2011, 11:11

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא טעית בכלל.
מותר לשחקן לתת משחק משמים של 0 נקודות,
במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לו מאמן סרבי חמום מוח שמשחק איתו יו-יו כל כמה דקות ומוריד לו את הביטחון לקרשים.
במכבי תחת בלאט הוא יהיה גדול.

זה נכון מאוד. אי אפשר לשפוט את השחקן בלי לדבר על הסיטואציה שהוא נמצא בה.

להבדיל אלף הבדלות, גם פטרוביץ' הגדול נראה כמו שום דבר בפורטלנד, כי שיחק מאחורי גארדים מצויינים.
הלפרין שחקן ברמה גבוהה מאוד שייתן למכבי הרבה בשנה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 מאי 2011, 11:12

yzafrir כתב:הנושא של החוקים החדשים של הקופליג שכנראה יכנסו לתוקף מהעונה הבאה ( בטח אחרי התקרית האחרונה בין שמעון לקופל...) דורש הערכות קצת שונה ממה שסברנו בהתחלה ורק מישהו אחד פה התייחס לזה ( חביב אם אני לא טועה...)
בליגה מכבי תיהיה מחוייבת לשחק עם 4 זרים ושמונה ישראלים .
אם אנחנו רוצים בכל זאת לקחת את הליגה הזו ברצינות , זה מחייב אותנו להעמיד סגל שכולל 8 ישראלים הכי טובים שאפשר בעיקר בגלל שאנחנו לא רוצים לעייף את הזרים הכי טובים שלנו ולכן הפחות בכירים ישחקו בליגה .
כרגע הישראלים הרלוונטים במצב כזה הם : פניני , אליהו , בלו , טל . ( שארפ כנראה יעבור לצוות המקצועי במקום אבי אבן שכאמור עובר תפקיד...)
כלומר כרגע מדובר ב-4 ישראלים שאחד מהם יהיה על תקן של מעודדת מהספסל ( טל ) . מה שאומר שיש מקום לעוד 4 ישראלים נוספים .
הלפרין כמעט בוודאות , ומי השלושה הנוספים ? מכיוון שאין גבוהים איכותיים שאפשר להביא ( וכדיר לא יחזור כמעט בוודאות ) מדובר על שלושה שחקנים לעמדות 1-3....
לכן אני חושב שגם שייר וגם לאנדסברג יחד רלוונטים , בעיקר בגלל שבליגה לאנדסברג יכול לשחק גם 3 ושייר יכול לשחק גם -1....
מי יכול לבוא בחשבון כשחקן נוסף ? או שמביאים ילד צעיר מהנוער כשחקן 12 מה שאומר שטל שחקן 11 או שמביאים שחקן ישראלי בכיר נוסף . במקרה הזה מכל השמות שעלו הייתי הולך גם כן על אוחיון פשוט כי את מקל (האדום) אני לא רוצה לראות במכבי בכלל....

אגב גם אם תיהיה שביתה בNBA וכספי יגיע , זה יהיה הרבה יותר קצר ממה שחושבים ואז הוא מחוייב בחוזה לחזור לקבוצה שלו...

מסכים עם דבריך, רק עם כמה סייגים.
אני לא בטוח שצריכים שמונה שחקנים ישראלים בכירים. אני מאמין שגם ששה יספיקו או אפילו חמישה בתוספת של שחקן צעיר שניתן לקדם.
דבר שני, אם כבר להשאיר שחקן שלא תורם הרבה באספקט המקצועי, אז אני בפירוש מעדיף את דריק על בורשטיין (וזה גם מהלך כלכלי טוב יותר).
למרות החוזה שברשותו, מכבי יכולה (ולדעתי, גם צריכה) להפטר מבורשטיין.

חוץ מזה, אני מסכים עם כל דבריך.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 30 מאי 2011, 11:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2011, 11:19

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:הנושא של החוקים החדשים של הקופליג שכנראה יכנסו לתוקף מהעונה הבאה ( בטח אחרי התקרית האחרונה בין שמעון לקופל...) דורש הערכות קצת שונה ממה שסברנו בהתחלה ורק מישהו אחד פה התייחס לזה ( חביב אם אני לא טועה...)
בליגה מכבי תיהיה מחוייבת לשחק עם 4 זרים ושמונה ישראלים .
אם אנחנו רוצים בכל זאת לקחת את הליגה הזו ברצינות , זה מחייב אותנו להעמיד סגל שכולל 8 ישראלים הכי טובים שאפשר בעיקר בגלל שאנחנו לא רוצים לעייף את הזרים הכי טובים שלנו ולכן הפחות בכירים ישחקו בליגה .
כרגע הישראלים הרלוונטים במצב כזה הם : פניני , אליהו , בלו , טל . ( שארפ כנראה יעבור לצוות המקצועי במקום אבי אבן שכאמור עובר תפקיד...)
כלומר כרגע מדובר ב-4 ישראלים שאחד מהם יהיה על תקן של מעודדת מהספסל ( טל ) . מה שאומר שיש מקום לעוד 4 ישראלים נוספים .
הלפרין כמעט בוודאות , ומי השלושה הנוספים ? מכיוון שאין גבוהים איכותיים שאפשר להביא ( וכדיר לא יחזור כמעט בוודאות ) מדובר על שלושה שחקנים לעמדות 1-3....
לכן אני חושב שגם שייר וגם לאנדסברג יחד רלוונטים , בעיקר בגלל שבליגה לאנדסברג יכול לשחק גם 3 ושייר יכול לשחק גם -1....
מי יכול לבוא בחשבון כשחקן נוסף ? או שמביאים ילד צעיר מהנוער כשחקן 12 מה שאומר שטל שחקן 11 או שמביאים שחקן ישראלי בכיר נוסף . במקרה הזה מכל השמות שעלו הייתי הולך גם כן על אוחיון פשוט כי את מקל (האדום) אני לא רוצה לראות במכבי בכלל....

אגב גם אם תיהיה שביתה בNBA וכספי יגיע , זה יהיה הרבה יותר קצר ממה שחושבים ואז הוא מחוייב בחוזה לחזור לקבוצה שלו...

מסכים עם דבריך, רק עם כמה סייגים.
אני לא בטוח שצריכים שמונה שחקנים ישראלים בכירים. אני מאמין שגם ששה יספיקו או אפילו חמישה בתוספת של שחקן צעיר שניתן לקדם.
דבר שני, אם כבר להשאיר שחקן שלא תורם הרבה באספקט המקצועי, אז אני בפירוש מעדיף את דריק על בורשטיין (וזה גם מהלך כלכלי טוב יותר).
למרות החוזה שברשותו, מכבי יכולה (ולדעתי, גם צריכה) להפטר מבורשטיין.

חוץ מזה, אני מסכים עם כל דבריך.
בסופו של דבר הסגל לליגה יכול להראות כך :
הלפרין , שייר , לאנדסברג , פניני , בלו , אליהו , טל , אוחיון , ג'יימס , הנדריקס , פארגו , וגארד זר נוסף

הישראלים הצעירים בסגל צריכים להיות בעצם לאנדסברג ושייר שהם הכי פחות מנוסים מכל הישראלים , ולא לשכוח שגם אוחיון צעיר יחסית...
אני חושב שאם כבר נישארים בקופליג אז צריך לבנות את הסגל הכי טוב שאפשר במסגרת המגבלות וזה אומר שצריך לדאוג שכל הישראלים הכי טובים יהיו במכבי גם במחיר שיקבלו פחות דקות ממה שהיו יכולים לקבל בקבוצות אחרות .

לגבי דריק זה כבר נראה דיי סגור שהוא יחליף את אבי אבן שעובר תפקיד....כך שאין לי בעיה שטל יחמם ספסל בסגל לליגה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 מאי 2011, 11:22

תראה, אם עוברים לליגה של 12 קבוצות, אז ריכוז של ישראלים במכבי, רק יגדיל ויעצים את הפער בינה לבין שאר הקבוצות.
לגבי בורשטיין, לדעתי סתם חבל לזרוק 600 אלף דולר לפח. דריק יכול לעשות בדיוק את אותה עבודה (ואפילו טוב יותר) בפחות כסף.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 30 מאי 2011, 11:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 30 מאי 2011, 11:22

לנדסברג תמורת כדיר?
http://www.one.co.il/Article/180621.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 30 מאי 2011, 13:19

רשמי שון ג'ימס במכבי!

http://www.maccabi.co.il/News.asp?ID=2996
itai7

הודעהעל ידי cannon » 30 מאי 2011, 13:20

שון ג'יימס חתם רשמית. הודעה באתר של מכבי: www.maccabi.co.il
מעניין שלא כתוב לכמה עונות חתם בסוף..
cannon

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

הודעהעל ידי misha » 30 מאי 2011, 13:52

בספורט 5 אומרים שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00797.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 13:56

misha כתב:בספורט 5 אומרי שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:

אם העניין של הסגל נכון,אז דבר ראשון אני מרחמת על בלאט..הוא הצוות המקצועי,למה שהם יגידו לו לאיזה בעיות זה יגרום במשחקים? תנו לו לנהל את הסגל שלו,דבר שני-כבר האדריאטית חוזרת לנשוך אותו בתחת..אבל נקווה שהכל יסתדר

בקשה קצת מוגזמת,אבל אתה יכול לצטט את מה שכתוב? כי הם פשוט עוד לא העלו את המהדורה המודפסת לאתר שלהם ואין אצלם כתבות כמו שיש בספורט5 וכל זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 30 מאי 2011, 13:59

Holiday_Armadillo כתב:בקשה קצת מוגזמת,אבל אתה יכול לצטט את מה שכתוב? כי הם פשוט עוד לא העלו את המהדורה המודפסת לאתר שלהם ואין אצלם כתבות כמו שיש בספורט5 וכל זה

יש בעמוד הקודם של הת'רד הזה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 14:01

אה עכשיו ראיתי,תודה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 מאי 2011, 14:01

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:בספורט 5 אומרי שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:

אם העניין של הסגל נכון,אז דבר ראשון אני מרחמת על בלאט..הוא הצוות המקצועי,למה שהם יגידו לו לאיזה בעיות זה יגרום במשחקים? תנו לו לנהל את הסגל שלו,דבר שני-כבר האדריאטית חוזרת לנשוך אותו בתחת..אבל נקווה שהכל יסתדר

בקשה קצת מוגזמת,אבל אתה יכול לצטט את מה שכתוב? כי הם פשוט עוד לא העלו את המהדורה המודפסת לאתר שלהם ואין אצלם כתבות כמו שיש בספורט5 וכל זה

"הצהובים צפויים להתחזק בשני שחקנים לפחות, כאשר אחד המועמדים החמים להצטרף לקבוצה הוא סילבן לנדסברג ממכבי חיפה. הגארד היהודי, שקיבל בקיץ שעבר אזרחות ישראלית, מחזיק בחוזה לעונה נוספת במדי הירוקים, אך אם המגעים יבשילו, צפויים הצהובים לפצות את חיפה, אולי בהשאלה של אלישי כדיר לעונה נוספת. לנדסברג נחשב לפוטינצאל גדול ומתאים לתפיסה של דיוויד בלאט שאמר שהוא רוצה קבוצה עוד יותר אתלטית בעונה הקרובה."
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 14:49

תודה ;)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי oriya » 30 מאי 2011, 16:13

דווקא ממה שראיתי במשחקים נגד חיפה , לנדסברג שחקן דיי אגואיסט
oriya