er79 כתב:הלפרין בליגה בהחלט יכול לפתוח. אין ישראלי יותר טוב ממנו בליגה בעמדה שלו. ואתה יכול לצטט אותי.
זה נכון,
בנוסף אני מעדיף את לנדסברג על רוט/אוחיון, כי הוא לפחות לא יבכה בתקשורת אם לא יקבל מספיק דקות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:הלפרין בליגה בהחלט יכול לפתוח. אין ישראלי יותר טוב ממנו בליגה בעמדה שלו. ואתה יכול לצטט אותי.
yzafrir כתב:אני מעדיף גם את הלפרין וגם את לאנדסברג וגם את שייר בסגל לליגה ....
לא חייבים סגל של 12 אבל מותר עד 12 שחקנים בסגל ואם לוקחים בחשבון את טל כעציץ החדש במקום שארפ זה כבר אומר שיש 11 שחקנים לגיטימים , ואם לוקחים בחשבון שהזרים הפחות טובים ישחקו אז עדיף שהישראלים שיהיו בסגל היו הטובים ביותר שאפשר...
פליקס , יש לך מושג למה מרכוס וויליאמס לא שיחק בשני המשחקים האחרונים של הקבוצה שלו ? הוא היה מעולה במשחק האחרון ששיחק....
felix_r כתב:er79 כתב:הלפרין בליגה בהחלט יכול לפתוח. אין ישראלי יותר טוב ממנו בליגה בעמדה שלו. ואתה יכול לצטט אותי.
זה נכון,
בנוסף אני מעדיף את לנדסברג על רוט/אוחיון, כי הוא לפחות לא יבכה בתקשורת אם לא יקבל מספיק דקות.
itai7 כתב:ע"פ ישראל היום לאנדסברג בדרך למכבי ת"א
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא טעית בכלל.
מותר לשחקן לתת משחק משמים של 0 נקודות,
במיוחד בהתחשב בעובדה שיש לו מאמן סרבי חמום מוח שמשחק איתו יו-יו כל כמה דקות ומוריד לו את הביטחון לקרשים.
במכבי תחת בלאט הוא יהיה גדול.
yzafrir כתב:הנושא של החוקים החדשים של הקופליג שכנראה יכנסו לתוקף מהעונה הבאה ( בטח אחרי התקרית האחרונה בין שמעון לקופל...) דורש הערכות קצת שונה ממה שסברנו בהתחלה ורק מישהו אחד פה התייחס לזה ( חביב אם אני לא טועה...)
בליגה מכבי תיהיה מחוייבת לשחק עם 4 זרים ושמונה ישראלים .
אם אנחנו רוצים בכל זאת לקחת את הליגה הזו ברצינות , זה מחייב אותנו להעמיד סגל שכולל 8 ישראלים הכי טובים שאפשר בעיקר בגלל שאנחנו לא רוצים לעייף את הזרים הכי טובים שלנו ולכן הפחות בכירים ישחקו בליגה .
כרגע הישראלים הרלוונטים במצב כזה הם : פניני , אליהו , בלו , טל . ( שארפ כנראה יעבור לצוות המקצועי במקום אבי אבן שכאמור עובר תפקיד...)
כלומר כרגע מדובר ב-4 ישראלים שאחד מהם יהיה על תקן של מעודדת מהספסל ( טל ) . מה שאומר שיש מקום לעוד 4 ישראלים נוספים .
הלפרין כמעט בוודאות , ומי השלושה הנוספים ? מכיוון שאין גבוהים איכותיים שאפשר להביא ( וכדיר לא יחזור כמעט בוודאות ) מדובר על שלושה שחקנים לעמדות 1-3....
לכן אני חושב שגם שייר וגם לאנדסברג יחד רלוונטים , בעיקר בגלל שבליגה לאנדסברג יכול לשחק גם 3 ושייר יכול לשחק גם -1....
מי יכול לבוא בחשבון כשחקן נוסף ? או שמביאים ילד צעיר מהנוער כשחקן 12 מה שאומר שטל שחקן 11 או שמביאים שחקן ישראלי בכיר נוסף . במקרה הזה מכל השמות שעלו הייתי הולך גם כן על אוחיון פשוט כי את מקל (האדום) אני לא רוצה לראות במכבי בכלל....
אגב גם אם תיהיה שביתה בNBA וכספי יגיע , זה יהיה הרבה יותר קצר ממה שחושבים ואז הוא מחוייב בחוזה לחזור לקבוצה שלו...
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:הנושא של החוקים החדשים של הקופליג שכנראה יכנסו לתוקף מהעונה הבאה ( בטח אחרי התקרית האחרונה בין שמעון לקופל...) דורש הערכות קצת שונה ממה שסברנו בהתחלה ורק מישהו אחד פה התייחס לזה ( חביב אם אני לא טועה...)
בליגה מכבי תיהיה מחוייבת לשחק עם 4 זרים ושמונה ישראלים .
אם אנחנו רוצים בכל זאת לקחת את הליגה הזו ברצינות , זה מחייב אותנו להעמיד סגל שכולל 8 ישראלים הכי טובים שאפשר בעיקר בגלל שאנחנו לא רוצים לעייף את הזרים הכי טובים שלנו ולכן הפחות בכירים ישחקו בליגה .
כרגע הישראלים הרלוונטים במצב כזה הם : פניני , אליהו , בלו , טל . ( שארפ כנראה יעבור לצוות המקצועי במקום אבי אבן שכאמור עובר תפקיד...)
כלומר כרגע מדובר ב-4 ישראלים שאחד מהם יהיה על תקן של מעודדת מהספסל ( טל ) . מה שאומר שיש מקום לעוד 4 ישראלים נוספים .
הלפרין כמעט בוודאות , ומי השלושה הנוספים ? מכיוון שאין גבוהים איכותיים שאפשר להביא ( וכדיר לא יחזור כמעט בוודאות ) מדובר על שלושה שחקנים לעמדות 1-3....
לכן אני חושב שגם שייר וגם לאנדסברג יחד רלוונטים , בעיקר בגלל שבליגה לאנדסברג יכול לשחק גם 3 ושייר יכול לשחק גם -1....
מי יכול לבוא בחשבון כשחקן נוסף ? או שמביאים ילד צעיר מהנוער כשחקן 12 מה שאומר שטל שחקן 11 או שמביאים שחקן ישראלי בכיר נוסף . במקרה הזה מכל השמות שעלו הייתי הולך גם כן על אוחיון פשוט כי את מקל (האדום) אני לא רוצה לראות במכבי בכלל....
אגב גם אם תיהיה שביתה בNBA וכספי יגיע , זה יהיה הרבה יותר קצר ממה שחושבים ואז הוא מחוייב בחוזה לחזור לקבוצה שלו...
מסכים עם דבריך, רק עם כמה סייגים.
אני לא בטוח שצריכים שמונה שחקנים ישראלים בכירים. אני מאמין שגם ששה יספיקו או אפילו חמישה בתוספת של שחקן צעיר שניתן לקדם.
דבר שני, אם כבר להשאיר שחקן שלא תורם הרבה באספקט המקצועי, אז אני בפירוש מעדיף את דריק על בורשטיין (וזה גם מהלך כלכלי טוב יותר).
למרות החוזה שברשותו, מכבי יכולה (ולדעתי, גם צריכה) להפטר מבורשטיין.
חוץ מזה, אני מסכים עם כל דבריך.
בסופו של דבר הסגל לליגה יכול להראות כך :
הלפרין , שייר , לאנדסברג , פניני , בלו , אליהו , טל , אוחיון , ג'יימס , הנדריקס , פארגו , וגארד זר נוסף
misha כתב:בספורט 5 אומרי שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00797.html
itai7 כתב:ע"פ ישראל היום לאנדסברג בדרך למכבי ת"א
Holiday_Armadillo כתב:בקשה קצת מוגזמת,אבל אתה יכול לצטט את מה שכתוב? כי הם פשוט עוד לא העלו את המהדורה המודפסת לאתר שלהם ואין אצלם כתבות כמו שיש בספורט5 וכל זה
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:בספורט 5 אומרי שגם אתלטיק בילבאו רוצה את לנדסברג ומדברים על מחלוקת בין בלאט להנהלה סביב גודל הסגל:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00797.html
אם העניין של הסגל נכון,אז דבר ראשון אני מרחמת על בלאט..הוא הצוות המקצועי,למה שהם יגידו לו לאיזה בעיות זה יגרום במשחקים? תנו לו לנהל את הסגל שלו,דבר שני-כבר האדריאטית חוזרת לנשוך אותו בתחת..אבל נקווה שהכל יסתדרitai7 כתב:ע"פ ישראל היום לאנדסברג בדרך למכבי ת"א
בקשה קצת מוגזמת,אבל אתה יכול לצטט את מה שכתוב? כי הם פשוט עוד לא העלו את המהדורה המודפסת לאתר שלהם ואין אצלם כתבות כמו שיש בספורט5 וכל זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, BIG sofo, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים