אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי where is the love? » 15 יוני 2011, 19:15

yzafrir כתב:
where is the love? כתב:מה שקצת נשכח מהלפרין זו ההעונה ההיא שהיה בלובליאנה, לדעתי בעונה הזאת הוא היה בעונתו הטובה ביותר, הלפרין שחקן מוכח ומוכשר, לגבי קבלת ההחלטות שלו ברגעים קשים או אולי חוסר אומץ, זה משו שחסר אצלו בשונה מבלו או מפניני. אבל מצד שני הוא יכול לתפקד טוב שהלחץ לא עליו, ובאמת הלחץ לא יהיה עליו, הוא לא בא בתור המנהיג של מכבי, בשביל זה יש את פארגו ופרקינס במידה וישאר, אני חושב שהלפרין יכול להשתלב טוב בסגל.

הלפרין ושאייר לדעתי בהחלט טוב למכבי, אני הייתי מוסיף עוד שניים מהנוער, במידה ומגיע גארד נוסף אני לא חושב שיש טעם ללנדסברג.
בכל מקרה נקווה לטוב, שאייר שחקן טוב, איך הוא בניהול המשחק?

זה אומר סגל של 8 ישראלים ששניים או שלושה (אם כוללים את טל) הם לא ממש אפקטיבים . כלומר 5 ישראלים בכירים שיכולים לתרום .
אם תוסיף לזה 6 זרים (כי הבנתי שמכבי הולכת על סגל של 14) אז זה אומר שלפחות 10 שחקנים בכירים ישחקו בשלושת המסגרות. נראה לי עמוס מידי ואני מפחד שנראה פה קריסה של שחקנים....
אני כן חושב שיש מקום גם ללאנסברג ורק עוד שחקן נוער אחד .
לגבי זרים אני חושב שצריך לפחות 7 פעילים ( 8 עם פרקינס) או לסמוך על זה שנקבל תפוקה טובה מהלפרין ושייר בעמדה 2 ואז רק 7 זרים כולל את פרקינס

אני בעד שלנדסברג יבוא וגם הלפרין וגם שאייר ועוד שחקן מהנוער, אבל העניין הוא מבחינה כספית האם למכבי יש את היכולות להביא אותם.....
לגבי מה שאמרת אתה צודק, לגבי קריסה. אבל אני חושב דבר כזה, אין שום בעיה ששחקני נוער מוכשרים, קרי בוכמן טישמן בר אבן ישחקו בליגה שלנו, למה שהם לא יובילו בליגה שלנו, שיפתחו בחמישיה, ככה הם יתפתחו ויהיו טובים, דווקא מכבי יכולה להרוויח מזה, אני אומר במקום רוט אוחיון אפשר לתת לחבר'ה האלו לשחק והם יכולים להיות מאוד טובים, וגם אם לא מכבי תגיע לפיינל פור של הליגה הישראלית. זאת אומרת אני בהחלט חושב שעדיף למכבי להביא שחקני נוער ולהשקיע כסף בהבאת ישראלים בכירים כמו שאמרת לאנדסברג, הלפרין ושאייר, ואז גם נוכל להשקיע בזרים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2011, 19:19

השחקני נוער האלו לא הוכיחו את עצמם בליגה השנייה אז למה שיעשו את זה בליגת העל ?
מספיק אם כל פעם אחד מהם יקבל במה .....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי בעל זבוב » 15 יוני 2011, 19:46

שייר זה נפלא, הלפרין לא מעניין אותי ואני מעדיף עליו את יוגב אוחיון שלפחות מנסה לשמור והוא רכז.
בעל זבוב

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2011, 19:53

yzafrir כתב:זה לא רק מה שאליהו עשה או לא עשה זה העניין שאין עוד ישראלים טובים בעמדה שלו ולכן המחיר שלו גבוהה יותר . זאת הסיבה שגרין שדד אותנו כל השנים האלו....
לעומת זאת גארדים ישראלים יש בשפע ...

כמה מהם אתה מעלה ביורוליג בלי לחשוש? יש אולי הרבה מבחינה כמותית אבל לא איכותית. אם היו עוד כמה גארדים ברמת יורוליג, לא היינו מנהלים את הדיון המייגע הזה.

לא יודע אם מכבי מציעה פחות מדי או שהוא רוצה יותר מדי, אבל לדעתי בסוף יגיעו לסיכום סביב 500-600 אלף, שזה בערך מה שהוא שווה.
מבחינה מקצועית, אין לי ספק שמקומו במכבי למרות שחלק יתנגדו גם כשהנושא הכספי ייפתר. אבל מצד שני, היו לא מעט אנשים שבקיץ שעבר לא רצו את אליהו ועכשיו הוא קונצנזוס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי בעל זבוב » 15 יוני 2011, 20:00

misha כתב:
yzafrir כתב:זה לא רק מה שאליהו עשה או לא עשה זה העניין שאין עוד ישראלים טובים בעמדה שלו ולכן המחיר שלו גבוהה יותר . זאת הסיבה שגרין שדד אותנו כל השנים האלו....

כמה מהם אתה מעלה ביורוליג בלי לחשוש? יש אולי הרבה מבחינה כמותית אבל לא איכותית. אם היו עוד כמה גארדים ברמת יורוליג, לא היינו מנהלים את הדיון המייגע הזה.

לא יודע אם מכבי מציעה פחות מדי או שהוא רוצה יותר מדי, אבל לדעתי בסוף יגיעו לסיכום סביב 500-600 אלף, שזה בערך מה שהוא שווה.
מבחינה מקצועית, אין לי ספק שמקומו במכבי למרות שחלק יתנגדו גם כשהנושא הכספי ייפתר. אבל מצד שני, היו לא מעט אנשים שבקיץ שעבר לא רצו את אליהו ועכשיו הוא קונצנזוס.

נכון ששיר והלפרין יחד זה אידאלי, אבל אני בספק אם לכך התכוונו המשוררים בהחתמת שייר.
בעל זבוב

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2011, 20:11

בעל זבוב כתב:
misha כתב:

נכון ששיר והלפרין יחד זה אידאלי, אבל אני בספק אם לכך התכוונו המשוררים בהחתמת שייר.

למה לא? אני לא נחרץ לפה או לשם כי פשוט אין מספיק אינפורמציה ואני לא באמת יודע מה בלאט וההנהלה מתכוונים לעשות, בזמן שאני לוקח את הפרסומים בתקשורת בערבון מוגבל. אבל זה לא איזשהו תסריט מדע בדיוני.
איך שאני רואה את זה, בלאט מאוד רוצה את הלפרין ואמר את זה במפורש ולא נראה לי שיוותר על הרעיון גם אם שייר יחתום. הכל עניין של להגיע לפשרה כספית מצד שני הצדדים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 15 יוני 2011, 20:28

Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון טוען שאין קשר בין שייר להלפרין..אז שידבר עם האחראים של אתר ערוץ הספורט,כי הם לא מפסיקים להגיד שזה או שייר או הלפרין

נכון, הוא אמר בחדשות הספורט שהלפרין עדיין המועמד המוביל למשבצת הגארד השני. ועכשיו ראיתי שהם גם שינו את הכתבה באתר והורידו את החלק בו היה כתוב ששייר עשוי להגיע על חשבון הלפרין.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2011, 20:30

misha כתב:
Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון טוען שאין קשר בין שייר להלפרין..אז שידבר עם האחראים של אתר ערוץ הספורט,כי הם לא מפסיקים להגיד שזה או שייר או הלפרין

נכון, הוא אמר בחדשות הספורט שהלפרין עדיין המועמד המוביל למשבצת הגארד השני. ועכשיו ראיתי שהם גם שינו את הכתבה באתר והורידו את החלק בו היה כתוב ששייר עשוי להגיע על חשבון הלפרין.

הגיע הזמן..
מעניין אם השנתיים זה 1+1 או 2+1
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 יוני 2011, 02:21

עניין של הלפרין הוא לא פשוט .... עניין המס = מכבי לא מתכוונת לשלם את האפרשים כמו שעשתה בשנה שעברה , תזכרו שסוכן שלו זה בלדוצ'י הוא מבלבל את המוח שאולי עדיין רוצה אותו וכו . עכשיו הבעיה המרכזית היא יוון כי או שיהיה שחידלת פרעון או תתקבל חבילה כלכלית ומס לע צסכורות מעל 75 אלף יורו יעלה ל45 אחוז במקום 21 . החוזים של שחקנים ביוון הם בברוטו ושכר דירה וכו משולם על שחקן עצמו אז בנתיים אף אחד שם לא יודע שום דבר ואימדיקציה הכי טובה זה החתמות של אולי ופאו שבוצעו עד עכשיו ..........(לא בוצעו בכלל , קרסטיץ שאולי דיברו איתו חתם בצסק"א בכלל ).
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 02:37

אני חושב שהלפרין היה מספיק זמן מחוץ למדינה בשביל לא לשלם את המס המלא...
אני מניח שבאופן טיבעי הוא מנסה להוציא קצת יותר ממכבי (כמו בכל משא ומתן) והם יפגשו באמצע בסופו של דבר...

הולידיי , אמרתי לך לא לקפוץ למסקנות מהר מידי , במיוחד אם הם מבוססות על שמעות מהתקשורת....בגלל זה אני לא אתפלא אם גם לאנדסברג יגיע בסופו של דבר כדי להוריד עומס מפניני שישחק בשלוש מסגרות....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 16 יוני 2011, 03:14

החוזק של מכבי שנה שעברה היה החיבור הקבוצתי והחיבור לקהל.
שימו לב שאף אחד לא אוהב את הלפרין. בכסף שהוא מבקש אפשר לקנות את השחרור של לנסברג חיפה, לשלם ללנסברג ועוד ישאר כסף פנוי לאוחיון. לפחות אוחיון שומר , נלחם ויתכן שאצל בלאט יוכל לעשות את קפיצת המדרגה שכל כך חסרה לו.
צריך להביא את אוחיון + לנסברג במקום הפחדן ואת ג"ון שייר.
הקהל יוכל להתחבר לשחקנים הללו במקום להלפרין שאף אחד לא סובל.
עפר

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2011, 05:26

עפר כתב:החוזק של מכבי שנה שעברה היה החיבור הקבוצתי והחיבור לקהל.
שימו לב שאף אחד לא אוהב את הלפרין. בכסף שהוא מבקש אפשר לקנות את השחרור של לנסברג חיפה, לשלם ללנסברג ועוד ישאר כסף פנוי לאוחיון. לפחות אוחיון שומר , נלחם ויתכן שאצל בלאט יוכל לעשות את קפיצת המדרגה שכל כך חסרה לו.
צריך להביא את אוחיון + לנסברג במקום הפחדן ואת ג"ון שייר.
הקהל יוכל להתחבר לשחקנים הללו במקום להלפרין שאף אחד לא סובל.

דיברת עם כל האוהדים וכולם אמרו לך שהם לא אוהבים את הלפרין???

כנראה שלא אז חלאס עם השטויות. יש כמה בודדים שמכל מיני סיבות לא סובלים אותו, אבל לא מאמין שזה משותף להרבה אנשים.
בכל מקרה, לנדסברג עדיין לא עשה שום דבר שמחייב את מכבי לקנות אותו מחיפה. שיחכו עונה, שתיים עד שהחוזה שלו יסתיים. זה לא שמדובר בקלייד דרקסלר
או משהו כזה. כולה לנדסברג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2011, 05:34

קלייד דרקסלר (:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 יוני 2011, 05:44

טוב , נראה לי שעוד שבועיים מצב השוק יכול להשתנות לגמרה . העבודה שכרגע אין הרבה חתימות בפועל באירופה למרות סיום הליגות מסמנת משהו . מכבי די רוצה את הלפרין ותמשיך במו"ם אתו ואמרו את זה בפירוש. לנסברג - אם כל הכבוד - אין לנו שום סיבה לפרנס את מכבי חיפה , לא מדובר על שחקן שחתום ל4 שנים נוספות אלא בכל מקרה בשנה הבא הוא שחקן חופשי , הסיפורים מהתעניינות בליגה ספרדית זה סיפורי סבתא , מה עוד שבשנה הקרובה לא תהיה ללנסברג שום חסיפה בנ"ל . חיפה תקבל בדיוק מה שהוקנס קיבל על גיימס העונה . כסף על באו אוט שחיפה חולמת ניתן להשקיע בשדרוג חוזה של פניני או החתה של שחקנים חדשים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יוני 2011, 05:54

yzafrir כתב:האמת שאני זוכר את רולנד מהיורבאסקט בפולין כשהוא שיחק אצל פיני והוא היה מוציין . הוא בהחלט אופצייה מעניינת.....
yellowaura
לשאלתך , לא הייתי מחתים היום את בטיסט במליון וגם לא את ג'ייסון קיד , אין בזה שום חשיבה לעתיד ולא נשאר להם עוד הרבה זמן לשחק לחברה האלו . מליון דולר זה הרבה מאוד למכבי ובטח ובטח כשהסנטר הראשון שלך מרוויח פחות
אתה שואל אם עקבתי אחריו ? הוא משחק בקבוצה קטנה ואלמונית שלא יצא לי לראות אותם אף פעם כמעט....
אני מסכים איתך לגבי דומרקאנט , בעונה האחרונה הוא היה יכול מאוד להתאים אבל קצת קשה לי לראות אותו בסגל ההולך ונבנה . הוא לא מחליף לאיידסון וגם לא לפרקינס .....

לא נפתח את זה יותר מידי אבל... באטיסט וקיד הביאו אליפויות והיו מצויינים השנה. שחקנים מדרג א' ששומרים על אתלטיות בעבודה קשה ויחד עם זאת יש להם ים של ניסיון זה פלוס אדיר. אם היו מציעים לך את קובי בראיינט היית אומר עזבו הוא מבוגר ולא מתאים לעתיד ?
קבוצות/חברות שיודעות לנווט את עצמם משלבות P ל PC בין פרודוקציה לפיתוח עתידי. אגב זאת בדיוק ההגדרה של ניהול אפקטיבי.
קבוצה טובה משלבת שחקנים צעירים ושחקנים עם ניסיון.
תחשוב כמה הגבוהים שלנו יתפתחו עם ישחקו שנה שנתיים ליד גבוהים כמו באטיסט או קשישטוף ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 06:44

yellowaura כתב:
yzafrir כתב:האמת שאני זוכר את רולנד מהיורבאסקט בפולין כשהוא שיחק אצל פיני והוא היה מוציין . הוא בהחלט אופצייה מעניינת.....
yellowaura
לשאלתך , לא הייתי מחתים היום את בטיסט במליון וגם לא את ג'ייסון קיד , אין בזה שום חשיבה לעתיד ולא נשאר להם עוד הרבה זמן לשחק לחברה האלו . מליון דולר זה הרבה מאוד למכבי ובטח ובטח כשהסנטר הראשון שלך מרוויח פחות
אתה שואל אם עקבתי אחריו ? הוא משחק בקבוצה קטנה ואלמונית שלא יצא לי לראות אותם אף פעם כמעט....
אני מסכים איתך לגבי דומרקאנט , בעונה האחרונה הוא היה יכול מאוד להתאים אבל קצת קשה לי לראות אותו בסגל ההולך ונבנה . הוא לא מחליף לאיידסון וגם לא לפרקינס .....

לא נפתח את זה יותר מידי אבל... באטיסט וקיד הביאו אליפויות והיו מצויינים השנה. שחקנים מדרג א' ששומרים על אתלטיות בעבודה קשה ויחד עם זאת יש להם ים של ניסיון זה פלוס אדיר. אם היו מציעים לך את קובי בראיינט היית אומר עזבו הוא מבוגר ולא מתאים לעתיד ?
קבוצות/חברות שיודעות לנווט את עצמם משלבות P ל PC בין פרודוקציה לפיתוח עתידי. אגב זאת בדיוק ההגדרה של ניהול אפקטיבי.
קבוצה טובה משלבת שחקנים צעירים ושחקנים עם ניסיון.
תחשוב כמה הגבוהים שלנו יתפתחו עם ישחקו שנה שנתיים ליד גבוהים כמו באטיסט או קשישטוף ?

באותה מידה הם יתפתחו אם ישחקו ליד גבוהה בן 28 , זה מספיק ניסיון והוא מספיק צעיר כדי לתת פה כמה שנים טובות....הדוגמה של קובי ברייאנט היא לא לעניין כי מדובר בספורטאי על וגם בגיל 40 הוא לא יהיה רלוונטי למכבי . לעומת זאת באטיסט הוא כן רלוונטי למכבי ועדיין לא הייתי רוצה אותו עונה הבאה רק בגלל הגיל . שנה הבאה הוא יהיה בן 35 והוא בשלב שהוא בסיכון גדול יותר של פציעות ובכלל לירידה ביכולת....לשלם לשחקן כזה מליון דולר לעונה נראה לי טימטום
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי BasketBoy » 16 יוני 2011, 07:41

ספורט 5 מפרסמים על זביאן דאודל . מידע על השחקן ? מישהו מכיר ?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01681.html
BasketBoy

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2011, 07:47

הוא עשה איזה גיחה קצרה במאלאגה שנה שעברה ולא הרשים במיוחד...
הסטט' שלו ממלאגה :
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2011, 11:31

בדקתי קצת את עניין הפרי אייג'נטס ב-NBA,ודאודל הופך לרסטריקטד פריי אייג'נט,וגם זה רק ב-2012..קיצר..BS
תמונה
כריס קווין לעומת זאת הופך לפרי אייג'נט(הפך כבר)..הייתי רוצה לראות אותו פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 16 יוני 2011, 12:46

כמו כל קיץ מלא שמות נזרקים לאוויר

אני בספק אם הזביידה הזה יגיע
itai7

הקודםהבא