yzafrir כתב:where is the love? כתב:מה שקצת נשכח מהלפרין זו ההעונה ההיא שהיה בלובליאנה, לדעתי בעונה הזאת הוא היה בעונתו הטובה ביותר, הלפרין שחקן מוכח ומוכשר, לגבי קבלת ההחלטות שלו ברגעים קשים או אולי חוסר אומץ, זה משו שחסר אצלו בשונה מבלו או מפניני. אבל מצד שני הוא יכול לתפקד טוב שהלחץ לא עליו, ובאמת הלחץ לא יהיה עליו, הוא לא בא בתור המנהיג של מכבי, בשביל זה יש את פארגו ופרקינס במידה וישאר, אני חושב שהלפרין יכול להשתלב טוב בסגל.
הלפרין ושאייר לדעתי בהחלט טוב למכבי, אני הייתי מוסיף עוד שניים מהנוער, במידה ומגיע גארד נוסף אני לא חושב שיש טעם ללנדסברג.
בכל מקרה נקווה לטוב, שאייר שחקן טוב, איך הוא בניהול המשחק?
זה אומר סגל של 8 ישראלים ששניים או שלושה (אם כוללים את טל) הם לא ממש אפקטיבים . כלומר 5 ישראלים בכירים שיכולים לתרום .
אם תוסיף לזה 6 זרים (כי הבנתי שמכבי הולכת על סגל של 14) אז זה אומר שלפחות 10 שחקנים בכירים ישחקו בשלושת המסגרות. נראה לי עמוס מידי ואני מפחד שנראה פה קריסה של שחקנים....
אני כן חושב שיש מקום גם ללאנסברג ורק עוד שחקן נוער אחד .
לגבי זרים אני חושב שצריך לפחות 7 פעילים ( 8 עם פרקינס) או לסמוך על זה שנקבל תפוקה טובה מהלפרין ושייר בעמדה 2 ואז רק 7 זרים כולל את פרקינס
אני בעד שלנדסברג יבוא וגם הלפרין וגם שאייר ועוד שחקן מהנוער, אבל העניין הוא מבחינה כספית האם למכבי יש את היכולות להביא אותם.....
לגבי מה שאמרת אתה צודק, לגבי קריסה. אבל אני חושב דבר כזה, אין שום בעיה ששחקני נוער מוכשרים, קרי בוכמן טישמן בר אבן ישחקו בליגה שלנו, למה שהם לא יובילו בליגה שלנו, שיפתחו בחמישיה, ככה הם יתפתחו ויהיו טובים, דווקא מכבי יכולה להרוויח מזה, אני אומר במקום רוט אוחיון אפשר לתת לחבר'ה האלו לשחק והם יכולים להיות מאוד טובים, וגם אם לא מכבי תגיע לפיינל פור של הליגה הישראלית. זאת אומרת אני בהחלט חושב שעדיף למכבי להביא שחקני נוער ולהשקיע כסף בהבאת ישראלים בכירים כמו שאמרת לאנדסברג, הלפרין ושאייר, ואז גם נוכל להשקיע בזרים.