15 יוני 2011, 19:15
yzafrir כתב:where is the love? כתב:מה שקצת נשכח מהלפרין זו ההעונה ההיא שהיה בלובליאנה, לדעתי בעונה הזאת הוא היה בעונתו הטובה ביותר, הלפרין שחקן מוכח ומוכשר, לגבי קבלת ההחלטות שלו ברגעים קשים או אולי חוסר אומץ, זה משו שחסר אצלו בשונה מבלו או מפניני. אבל מצד שני הוא יכול לתפקד טוב שהלחץ לא עליו, ובאמת הלחץ לא יהיה עליו, הוא לא בא בתור המנהיג של מכבי, בשביל זה יש את פארגו ופרקינס במידה וישאר, אני חושב שהלפרין יכול להשתלב טוב בסגל.
הלפרין ושאייר לדעתי בהחלט טוב למכבי, אני הייתי מוסיף עוד שניים מהנוער, במידה ומגיע גארד נוסף אני לא חושב שיש טעם ללנדסברג.
בכל מקרה נקווה לטוב, שאייר שחקן טוב, איך הוא בניהול המשחק?
זה אומר סגל של 8 ישראלים ששניים או שלושה (אם כוללים את טל) הם לא ממש אפקטיבים . כלומר 5 ישראלים בכירים שיכולים לתרום .
אם תוסיף לזה 6 זרים (כי הבנתי שמכבי הולכת על סגל של 14) אז זה אומר שלפחות 10 שחקנים בכירים ישחקו בשלושת המסגרות. נראה לי עמוס מידי ואני מפחד שנראה פה קריסה של שחקנים....
אני כן חושב שיש מקום גם ללאנסברג ורק עוד שחקן נוער אחד .
לגבי זרים אני חושב שצריך לפחות 7 פעילים ( 8 עם פרקינס) או לסמוך על זה שנקבל תפוקה טובה מהלפרין ושייר בעמדה 2 ואז רק 7 זרים כולל את פרקינס
15 יוני 2011, 19:19
15 יוני 2011, 19:46
15 יוני 2011, 19:53
yzafrir כתב:זה לא רק מה שאליהו עשה או לא עשה זה העניין שאין עוד ישראלים טובים בעמדה שלו ולכן המחיר שלו גבוהה יותר . זאת הסיבה שגרין שדד אותנו כל השנים האלו....
לעומת זאת גארדים ישראלים יש בשפע ...
15 יוני 2011, 20:00
misha כתב:yzafrir כתב:זה לא רק מה שאליהו עשה או לא עשה זה העניין שאין עוד ישראלים טובים בעמדה שלו ולכן המחיר שלו גבוהה יותר . זאת הסיבה שגרין שדד אותנו כל השנים האלו....
כמה מהם אתה מעלה ביורוליג בלי לחשוש? יש אולי הרבה מבחינה כמותית אבל לא איכותית. אם היו עוד כמה גארדים ברמת יורוליג, לא היינו מנהלים את הדיון המייגע הזה.
לא יודע אם מכבי מציעה פחות מדי או שהוא רוצה יותר מדי, אבל לדעתי בסוף יגיעו לסיכום סביב 500-600 אלף, שזה בערך מה שהוא שווה.
מבחינה מקצועית, אין לי ספק שמקומו במכבי למרות שחלק יתנגדו גם כשהנושא הכספי ייפתר. אבל מצד שני, היו לא מעט אנשים שבקיץ שעבר לא רצו את אליהו ועכשיו הוא קונצנזוס.
15 יוני 2011, 20:11
בעל זבוב כתב:misha כתב:yzafrir כתב:זה לא רק מה שאליהו עשה או לא עשה זה העניין שאין עוד ישראלים טובים בעמדה שלו ולכן המחיר שלו גבוהה יותר . זאת הסיבה שגרין שדד אותנו כל השנים האלו....
כמה מהם אתה מעלה ביורוליג בלי לחשוש? יש אולי הרבה מבחינה כמותית אבל לא איכותית. אם היו עוד כמה גארדים ברמת יורוליג, לא היינו מנהלים את הדיון המייגע הזה.
לא יודע אם מכבי מציעה פחות מדי או שהוא רוצה יותר מדי, אבל לדעתי בסוף יגיעו לסיכום סביב 500-600 אלף, שזה בערך מה שהוא שווה.
מבחינה מקצועית, אין לי ספק שמקומו במכבי למרות שחלק יתנגדו גם כשהנושא הכספי ייפתר. אבל מצד שני, היו לא מעט אנשים שבקיץ שעבר לא רצו את אליהו ועכשיו הוא קונצנזוס.
נכון ששיר והלפרין יחד זה אידאלי, אבל אני בספק אם לכך התכוונו המשוררים בהחתמת שייר.
15 יוני 2011, 20:28
Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון טוען שאין קשר בין שייר להלפרין..אז שידבר עם האחראים של אתר ערוץ הספורט,כי הם לא מפסיקים להגיד שזה או שייר או הלפרין
15 יוני 2011, 20:30
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון טוען שאין קשר בין שייר להלפרין..אז שידבר עם האחראים של אתר ערוץ הספורט,כי הם לא מפסיקים להגיד שזה או שייר או הלפרין
נכון, הוא אמר בחדשות הספורט שהלפרין עדיין המועמד המוביל למשבצת הגארד השני. ועכשיו ראיתי שהם גם שינו את הכתבה באתר והורידו את החלק בו היה כתוב ששייר עשוי להגיע על חשבון הלפרין.
16 יוני 2011, 02:21
16 יוני 2011, 02:37
16 יוני 2011, 03:14
16 יוני 2011, 05:26
עפר כתב:החוזק של מכבי שנה שעברה היה החיבור הקבוצתי והחיבור לקהל.
שימו לב שאף אחד לא אוהב את הלפרין. בכסף שהוא מבקש אפשר לקנות את השחרור של לנסברג חיפה, לשלם ללנסברג ועוד ישאר כסף פנוי לאוחיון. לפחות אוחיון שומר , נלחם ויתכן שאצל בלאט יוכל לעשות את קפיצת המדרגה שכל כך חסרה לו.
צריך להביא את אוחיון + לנסברג במקום הפחדן ואת ג"ון שייר.
הקהל יוכל להתחבר לשחקנים הללו במקום להלפרין שאף אחד לא סובל.
16 יוני 2011, 05:34
16 יוני 2011, 05:44
16 יוני 2011, 05:54
yzafrir כתב:האמת שאני זוכר את רולנד מהיורבאסקט בפולין כשהוא שיחק אצל פיני והוא היה מוציין . הוא בהחלט אופצייה מעניינת.....
yellowaura
לשאלתך , לא הייתי מחתים היום את בטיסט במליון וגם לא את ג'ייסון קיד , אין בזה שום חשיבה לעתיד ולא נשאר להם עוד הרבה זמן לשחק לחברה האלו . מליון דולר זה הרבה מאוד למכבי ובטח ובטח כשהסנטר הראשון שלך מרוויח פחות
אתה שואל אם עקבתי אחריו ? הוא משחק בקבוצה קטנה ואלמונית שלא יצא לי לראות אותם אף פעם כמעט....
אני מסכים איתך לגבי דומרקאנט , בעונה האחרונה הוא היה יכול מאוד להתאים אבל קצת קשה לי לראות אותו בסגל ההולך ונבנה . הוא לא מחליף לאיידסון וגם לא לפרקינס .....
16 יוני 2011, 06:44
yellowaura כתב:yzafrir כתב:האמת שאני זוכר את רולנד מהיורבאסקט בפולין כשהוא שיחק אצל פיני והוא היה מוציין . הוא בהחלט אופצייה מעניינת.....
yellowaura
לשאלתך , לא הייתי מחתים היום את בטיסט במליון וגם לא את ג'ייסון קיד , אין בזה שום חשיבה לעתיד ולא נשאר להם עוד הרבה זמן לשחק לחברה האלו . מליון דולר זה הרבה מאוד למכבי ובטח ובטח כשהסנטר הראשון שלך מרוויח פחות
אתה שואל אם עקבתי אחריו ? הוא משחק בקבוצה קטנה ואלמונית שלא יצא לי לראות אותם אף פעם כמעט....
אני מסכים איתך לגבי דומרקאנט , בעונה האחרונה הוא היה יכול מאוד להתאים אבל קצת קשה לי לראות אותו בסגל ההולך ונבנה . הוא לא מחליף לאיידסון וגם לא לפרקינס .....
לא נפתח את זה יותר מידי אבל... באטיסט וקיד הביאו אליפויות והיו מצויינים השנה. שחקנים מדרג א' ששומרים על אתלטיות בעבודה קשה ויחד עם זאת יש להם ים של ניסיון זה פלוס אדיר. אם היו מציעים לך את קובי בראיינט היית אומר עזבו הוא מבוגר ולא מתאים לעתיד ?
קבוצות/חברות שיודעות לנווט את עצמם משלבות P ל PC בין פרודוקציה לפיתוח עתידי. אגב זאת בדיוק ההגדרה של ניהול אפקטיבי.
קבוצה טובה משלבת שחקנים צעירים ושחקנים עם ניסיון.
תחשוב כמה הגבוהים שלנו יתפתחו עם ישחקו שנה שנתיים ליד גבוהים כמו באטיסט או קשישטוף ?
16 יוני 2011, 07:41
16 יוני 2011, 07:47
16 יוני 2011, 11:31
16 יוני 2011, 12:46