מרסר כתב:A.Parker כתב:Jazzman כתב:A.Parker כתב:השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.
מקווה שאיכשהו גם הפעם אבי אבן שם לו סעיף יציאה בחוזה, כי עם השחקן הזה לא בא לי להמשיך.
אני ראיתי במחצית השניה ששחקנים לא ששו למסור לו. צורת המשחק שלו מרגיזה מאד. הוא תמיד עסוק בעצמו.
כן, ניכר כבר אנטי מסויים כלפיו. נראה לי שגם בשלב מסויים לקראת הסוף הוא קלט את זה כשיוקו מסר לו והוא מיד מסר לו בחזרה. לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי אותו מוסר ככה ישר כשהוא עוד בחצי המגרש שלנו ואין סיבה למסור.
הבעיה איתו שהוא רכז פותח ביורוליג העונה, בעונה שעברה הוא היה עולה מהספסל כמחליף והיה יותר אפקטיבי שהדקות שלו היו מוגבלות, וזה מה שצריך לעשות בעונה הבאה, להביא רכז טופ יורוליג ושהוא יהיה המחליף שלו.
אני חושב שהאגו שלו כבר גדול מדי והוא ישחק הירו בול גם כשחקן מחליף. זה כבר הרבה יותר אופי מכל דבר אחר.