סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 18:23

קודי כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.

אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה.

מסכים איתך לגמרי. פשוט בדיחה.

נ.ב. בסכום של 250K אפשר להביא 3 גבוהים מ D-ליג, שכל אחד יהיה לא פחות טוב מהנדריקס

כן, ברור - כל גבוה מהדי ליג היה עושה מספרים כמו של הנדריקס בליגה הספרדית או שתי עונות טובות במכבי. בדיוק בגלל זה מכבי שילמה על תומאס הבינוני 400 אלף דולר.

סלח לי, באמת, אבל זה פשוט קישקוש מה שאתה אומר! מה הקשר למספרים שהנדריקס עשה בליגה הספרדית לפני שלוש שנים? גם קנר-מדלי עשה מספרים יפים בליגה הספרדית, אז מה? ושרמאדיני עשה ביורוליג ובאיטליה מספרים שהנדריקס לא חלם עליהם, אז מה?

הספיק לי שנתים של הנדריקס במכבי כדי לדעת בדיוק מה הוא שווה. אני לא צריך שום מספרים מהליגה הספרדית לפני שלוש שנים.

והספיקו גם לבלאט שנתיים ולכן הוא כל כך רצה אותו במכבי לעוד כמה שנים.

זה שבלאט ממשיך בשטויות שלו ומביא את תומאס האפסי, לא מוכיח שהנדריקס שחקן טוב. מכבי לא צריכה לא את הנדריקס ולא את תומאס. הדבר היחיד שזה מוכיח, שבלאט לא רוצה סנטרים במכבי!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 18:24

קודי כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.

אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה.

מסכים איתך לגמרי. פשוט בדיחה.

נ.ב. בסכום של 250K אפשר להביא 3 גבוהים מ D-ליג, שכל אחד יהיה לא פחות טוב מהנדריקס

כן, ברור - כל גבוה מהדי ליג היה עושה מספרים כמו של הנדריקס בליגה הספרדית או שתי עונות טובות במכבי. בדיוק בגלל זה מכבי שילמה על תומאס הבינוני 400 אלף דולר.

סלח לי, באמת, אבל זה פשוט קישקוש מה שאתה אומר! מה הקשר למספרים שהנדריקס עשה בליגה הספרדית לפני שלוש שנים? גם קנר-מדלי עשה מספרים יפים בליגה הספרדית, אז מה? ושרמאדיני עשה ביורוליג ובאיטליה מספרים שהנדריקס לא חלם עליהם, אז מה?

הספיק לי שנתים של הנדריקס במכבי כדי לדעת בדיוק מה הוא שווה. אני לא צריך שום מספרים מהליגה הספרדית לפני שלוש שנים.

והספיקו גם לבלאט שנתיים ולכן הוא כל כך רצה אותו במכבי לעוד כמה שנים.

סליחה, אבל בלאט גם החתים את החבר מדלי. עם זה שבלאט רצה אותו להרבה שנים היו פה לא מעט שטענו פה ההפך, כולל אתה.

אני חושש שבלאט נדבק במחלת עודד קטש והוא לא רוצה סנטר נורמלי אלא קפיץ שיודע לקחת ריבאונד התקפה.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 דצמבר 2012, 18:26

הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..
בסוף סלאט החתים את מי שכן מוכן לקבל את הסכומי יורוצ׳אלנג׳ האלו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 18:28

LIAV10 כתב:הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..

לא נכון. בלאט היה פה כשהביאו את תומאס. הוא רצה אותו. בשביל מה? אלוהים יודע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 18:29

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..

במקרה של תומאס קצת קשה להאשים את בלאט. אחרי ששיחררו את פופס לא נשאר שום סנטר נורמלי בשוק.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 18:30

אם כבר, עדיף שמכבי תנהל מו"מ על עיסקה דומה עם ליובלאנה תמורת ביינס. שרמאדיני שיחק לפני שנתים בליובליאנה, יש סיכוי לא רע, שהם ירצו אותו בחזרה אם יתנו להם 250K בנוסף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 דצמבר 2012, 18:32

felix_r כתב:

אפשר לחשוב לורבק וקרסטיץ׳ התחננו לחתום פה ופדרמן לחץ עליו להחתים אחד מהם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 18:37

שחף כתב:
felix_r כתב:

במקרה של תומאס קצת קשה להאשים את בלאט. אחרי ששיחררו את פופס לא נשאר שום סנטר נורמלי בשוק.

טוב שהוא לא החתים סמול פורווארד כי לא היו סנטרים! נו באמת.
שחקנים ברמה (או יותר נכון תת רמה) של תומאס יש בכמויות בכל עמדה אפשרית. תומאס הוא בדיוק ברמה של שחקנים שחצי מקבוצות הליגה מחתימות כל שנה ב 80-100 אלף דולר (אולי אפילו יותר מוכשרים מתומאס). מה תומאס יודע? הממממ.... אהה.. הוא יודע לקפוץ (גם זה לא בצורה מדהימה)!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 18:44

felix_r כתב:
זה שבלאט ממשיך בשטויות שלו ומביא את תומאס האפסי, לא מוכיח שהנדריקס שחקן טוב. מכבי לא צריכה לא את הנדריקס ולא את תומאס. הדבר היחיד שזה מוכיח, שבלאט לא רוצה סנטרים במכבי!

בלאט רוצה שחקנים טובים במכבי.
אם הכי טוב שהוא יכול להביא בנקודת זמן הזאת הוא הנדריקס, אז זה מה שיש.

בלאט היה זה שהקפיץ את ווייצ'יץ' לצמרת הסנטרים באירופה, כשהוא ילד בן 24, והוא זה ששיקם את הקריירה של סופו, שהייתה מתחת לרצפה.
אפשר להגיד עד מחר שזה נכפה עליו, ושהוא לא רצה את ההוא, בפועל הוא זה שלקח אותם וקידם אותם 5 צעדים קדימה.

אם היה לו איזה ניקולה ווייצ'יץ' פוטנציאלי פנוי בשוק (ואנא אל תשוו את מצ'באן לניקו), אז הוא היה לוקח אותו, אבל כל מה שיש לו זה הנדריקס ואולי איזה ג'ינג'י חביב
מלובליאנה, שחתום שם ולא בטוח בכלל שהסלובנים רוצים לשחרר אותו.

מה שלא יהיה, הנדריקס הוא שדרוג משמעותי לעומת שרמדיני ומדלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 18:50

סטטיסטית, הנדריקס קולע השנה פחות משרמדיני ובאחוזים פחות טובים. לא יודע על איזה שידרוג אתם מדברים. בלאט בלי להסתכל על השוק רצה להשאיר את הנדריקס, אז מי אמר לך שאם יש שחקן טוב יותר היום הוא רוצה לקחת אותו?

לגבי וויצ'יץ', אני זוכר את ניקולה קולע המון המון בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל את השינוי המהותי ואת השחקן המגוון שהוא ראינו שנה אחר כך, כשפיני התחיל לשחק איתו פיק אנד רול ולא רק הוריד אותו לפוסט אפים. את הקפיצה לרמת יורוליג ניקולה עשה בכלל בוילארבאן. בשנה אחר כך מכבי קיבלה שחקן די מוכן. עם סופו זה סיפור אחר ואין ספק שלדייויד מגיע פה המון קרדיט.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 19:02

שחף כתב:סטטיסטית, הנדריקס קולע השנה פחות משרמדיני ובאחוזים פחות טובים. לא יודע על איזה שידרוג אתם מדברים. בלאט בלי להסתכל על השוק רצה להשאיר את הנדריקס, אז מי אמר לך שאם יש שחקן טוב יותר היום הוא רוצה לקחת אותו?

לגבי וויצ'יץ', אני זוכר את ניקולה קולע המון המון בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל את השינוי המהותי ואת השחקן המגוון שהוא ראינו שנה אחר כך, כשפיני התחיל לשחק איתו פיק אנד רול ולא רק הוריד אותו לפוסט אפים. את הקפיצה לרמת יורוליג ניקולה עשה בכלל בוילארבאן. בשנה אחר כך מכבי קיבלה שחקן די מוכן. עם סופו זה סיפור אחר ואין ספק שלדייויד מגיע פה המון קרדיט.

שחף אל תהיה ילד...
מה זה משנה מה הנדריקס עושה השנה? הנדריקס שיחק במכבי שנתיים ואנחנו מכירים אותו לטוב ולרע, בדיוק כמו שולנסיה מכירה את מדלי.
אין מה להתעסק במספרים שלו במילאנו, כי זה לא רלוונטי בכלל למה שהיה במכבי ולמה שהוא יכול לתת במכבי.

ולגבי ווייצ'יץ', שוב אתה מתעסק כל הזמן בכל מיני וודואים. עובדתית ניקולה קפץ מדרגה אצל בלאט. יש הבדל בין לקלוע 15 נק' בקבוצה צרפתית זניחה
לבין להפוך להיות השחקן הכי טוב, בקבוצה גדולה שרק לפני שנה היתה בפיינל פור, ולפני שנתיים אלופת אירופה, ובשנה אחרי שוב אלופת אירופה.
את הקרדיט צריך לתת איפה שמגיע, וד"א גם בעונה שפיני היה מאמן, אפשר לתת לפחות חצי מהקרדיט לדייויד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 דצמבר 2012, 19:44

jol9 כתב:
felix_r כתב:

בלאט היה זה שהקפיץ את ווייצ'יץ' לצמרת הסנטרים באירופה, כשהוא ילד בן 24, והוא זה ששיקם את הקריירה של סופו, שהייתה מתחת לרצפה.
אפשר להגיד עד מחר שזה נכפה עליו, ושהוא לא רצה את ההוא, בפועל הוא זה שלקח אותם וקידם אותם 5 צעדים קדימה.

אם היה לו איזה ניקולה ווייצ'יץ' פוטנציאלי פנוי בשוק (ואנא אל תשוו את מצ'באן לניקו), אז הוא היה לוקח אותו, אבל כל מה שיש לו זה הנדריקס ואולי איזה ג'ינג'י חביב

מצחיק איך השפה מטעה. בשבילך הנדריקס הוא שידרוג משמעותי בעוד ביינס הוא עוד איזה ג'ינג'י חביב...בפועל הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס כמעט בכל פרמטר.לא רק זה הוא גם מתאים למכבי כי הוא חזק אתלט לא רע וקל תנועה. דברים שבלאט אוהב בדרך כלל בגבוהים. בהחתמת הנדריקס יש שני יתרונות 1. הוא מכיר את מכבי ואת בלאט 2. הוא יבוא חדור מוטיבציה להוכיח שכל מה שהיה המילאנו קרה בגלל מילאנו, וזהו. להחתים את הנדריקס זה להתפשר על בינוניות. עוד הפעם ביינס שחקן הרבה יותר טוב וההשפעה(הפוטנציאלית) שלו יכולה להיות גדולה מאוד על המשך העונה של מכבי. כאן יש הצהרת מטרות אמיתית. ועם כל הכבוד אני לא בטוח שלהביא אוותו הרבה יותר קשה מלהביא את את הנדריקס. בכל זאת בוא לא נשכח שמדובר בלובליאנה, קבוצה בלי תקציב גדול.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 20:08

toja27 כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

מצחיק איך השפה מטעה. בשבילך הנדריקס הוא שידרוג משמעותי בעוד ביינס הוא עוד איזה ג'ינג'י חביב...בפועל הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס כמעט בכל פרמטר.לא רק זה הוא גם מתאים למכבי כי הוא חזק אתלט לא רע וקל תנועה. דברים שבלאט אוהב בדרך כלל בגבוהים. בהחתמת הנדריקס יש שני יתרונות 1. הוא מכיר את מכבי ואת בלאט 2. הוא יבוא חדור מוטיבציה להוכיח שכל מה שהיה המילאנו קרה בגלל מילאנו, וזהו. להחתים את הנדריקס זה להתפשר על בינוניות. עוד הפעם ביינס שחקן הרבה יותר טוב וההשפעה(הפוטנציאלית) שלו יכולה להיות גדולה מאוד על המשך העונה של מכבי. כאן יש הצהרת מטרות אמיתית. ואם כל הכבוד אני לא בטוח שלהביא אוותו הרבה יותר קשה מלהביא את את הנדריקס. בכל זאת בוא לא נשכח שמדובר בלובליאנה, קבוצה בלי תקציב גדול.

אני לא אמרתי שהנדריקס הוא שדרוג משמעותי, ואם כן אז הוא שדרוג משמעותי ביחס לשרמדיני ומדלי.
גם ביינס הוא שדרוג משמעותי (כנראה) ביחס לשני אלה, ככה שכאן זה לא שונה.

לובליאנה לא קבוצה עם תקציב גדול, ומכבי לא בדיוק ידועה בבייאאוטים שהיא משלמת, ככה שאני לא הכי מבין על סמך מה אתה אומר שלהביא את ביינס זה לא יהיה קשה.

לגבי היכולת של ביינס להשתלב ולהשפיע, אז כאן כבר מדובר בניחוש. שוב, לא חסרים שחקנים שהצטיינו בקבוצות קטנות, ונראו כבעלי פוטנציאל נהדר לעשות את הפריצה הגדולה
במכבי, אבל הם קרסו תחת הלחץ ולא הצליחו.
לא אומר שזה נכון לגבי ביינס, רק שלא מדובר כאן באיזו הבטחה של 100% להצלחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 דצמבר 2012, 20:10

felix_r כתב:אם כבר, עדיף שמכבי תנהל מו"מ על עיסקה דומה עם ליובלאנה תמורת ביינס. שרמאדיני שיחק לפני שנתים בליובליאנה, יש סיכוי לא רע, שהם ירצו אותו בחזרה אם יתנו להם 250K בנוסף

האמת שזה נשמע מאוד הגיוני,מצידי אפשר גם להביא להם את מדלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 20:10

דרך אגב, לוקומוטיב חתכה את עלי טראורה הצרפתי. אני לא יודע מה מצבו הבריאותי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 20:25

יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.

לגבי "לדייויד מגיע לפחות חצי מהקרדיט על ההצלחה של פיני במכבי". זה משפט שלא הייתי מצפה ממך להגיד. על אותו משקל אפשר לתת חצי מהקרדיט של ההצלחה של בלאט בשנתיים האחרונות לגודס. את המשחקים פיני ניהל לבד. שיטת המשחק היא שלו לחלוטין(בלאט הוא מאמן הגנתי באופי שלו, ראינו את זה בכל השנים שלו במכבי וולמעשה גם בנבחרת רוסיה). על הבאת השחקנים אפשר להתווכח. ניקולה הובא ע''י בלאט, פארקר חזר לקדנציה שנייה והיה קונצנזוס די גדול, ושאראס היה רכז מוביל של אלופת אירופה. לא צריך להיות סקאוטר גדול בשביל להביא אותו, ובלאט הראה בשנים האחרונות שהוא לא ממש מת עליו כשהוא עמד על הרגליים האחוריות כדי שלא יחזור למכבי. את באסטון אין לי מושג מה הביא. הוא היה שידרוג על גורי שבלאט הביא שנה קודם לכן.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 10 דצמבר 2012, 20:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 דצמבר 2012, 20:25

felix_r כתב:דרך אגב, לוקומוטיב חתכה את עלי טראורה הצרפתי. אני לא יודע מה מצבו הבריאותי.

רק לא הוא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 20:36

שחף כתב:יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.

לגבי "לדייויד מגיע לפחות חצי מהקרדיט על ההצלחה של פיני במכבי". זה משפט שלא הייתי מצפה ממך להגיד. על אותו משקל אפשר לתת חצי מהקרדיט של ההצלחה של בלאט בשנתיים האחרונות לגודס. את המשחקים פיני ניהל לבד. שיטת המשחק היא שלו לחלוטין(בלאט הוא מאמן הגנתי באופי שלו, ראינו את זה בכל השנים שלו במכבי וולמעשה גם בנבחרת רוסיה). על הבאת השחקנים אפשר להתווכח. ניקולה הובא ע''י בלאט, פארקר חזר לקדנציה שנייה והיה קונצנזוס די גדול, ושאראס היה רכז מוביל של אלופת אירופה. לא צריך להיות סקאוטר גדול בשביל להביא אותו, ובלאט הראה בשנים האחרונות שהוא לא ממש מת עליו כשהוא עמד על הרגליים האחוריות כדי שלא יחזור למכבי. את באסטון אין לי מושג מה הביא. הוא היה שידרוג על גורי שבלאט הביא שנה קודם לכן.

אתה צודק בעניין הזה. הנדריקס לא מביא דברים מעבר למה שיש לנו עם ג'יימס, אבל ג'יימס לא יכול לשחק 40 דקות.
עם הנדריקס אתה למעשה מאפשר להזיז את תומאס לעמדה 4 ולסגור את הקו הקדמי כך או אחרת (לא מדהים בכלל - מסכים כאן לגמרי).

איפה השדרוג כאן? נכון להיום המחליף היחיד בקו הקדמי שלנו הוא תומאס, שהוא שחקן חביב. זה בוודאי לא יספיק בהמשך.

לגבי ניקולה, אל תשווה בין מה שהיה בלאט כשהיה עוזרו של פיני, לבין מה שגודס עכשיו, או לצורך העניין, כמעט כל עוזר מאמן אחר בעולם.
זה היה ידוע שבלאט הוא יותר מעוד עוזר מאמן, וגם פיני אמר את זה במפורש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 20:40

שחף כתב:יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.

מסכים איתך, בעקרון. רק לדעתי הנדריקס הוא יותר תומאס נוסף ולא ג'יימס, אבל זה לא משנה.

נ.ב. אין כזאת מילה סקאוטר. יש סקאוט ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2012, 20:46

הנדריקס לא ישנה שום דבר העונה, ואת זה גם בלאט יודע. אם הוא יגיע, הוא כנראה יחתום על חוזה ארוך טווח, וזה מה שמדאיג אותי.
יש פה מישהו שרוצה לראות קו קידמי של ג'יימס( אם לא יגנבו לנו גם אותו) והנדריקס גם שנה הבאה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־34 אורחים