10 דצמבר 2012, 18:23
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:שחף כתב:יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.
אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה.
מסכים איתך לגמרי. פשוט בדיחה.
נ.ב. בסכום של 250K אפשר להביא 3 גבוהים מ D-ליג, שכל אחד יהיה לא פחות טוב מהנדריקס
כן, ברור - כל גבוה מהדי ליג היה עושה מספרים כמו של הנדריקס בליגה הספרדית או שתי עונות טובות במכבי. בדיוק בגלל זה מכבי שילמה על תומאס הבינוני 400 אלף דולר.
סלח לי, באמת, אבל זה פשוט קישקוש מה שאתה אומר! מה הקשר למספרים שהנדריקס עשה בליגה הספרדית לפני שלוש שנים? גם קנר-מדלי עשה מספרים יפים בליגה הספרדית, אז מה? ושרמאדיני עשה ביורוליג ובאיטליה מספרים שהנדריקס לא חלם עליהם, אז מה?
הספיק לי שנתים של הנדריקס במכבי כדי לדעת בדיוק מה הוא שווה. אני לא צריך שום מספרים מהליגה הספרדית לפני שלוש שנים.
והספיקו גם לבלאט שנתיים ולכן הוא כל כך רצה אותו במכבי לעוד כמה שנים.
10 דצמבר 2012, 18:24
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:שחף כתב:יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.
אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה.
מסכים איתך לגמרי. פשוט בדיחה.
נ.ב. בסכום של 250K אפשר להביא 3 גבוהים מ D-ליג, שכל אחד יהיה לא פחות טוב מהנדריקס
כן, ברור - כל גבוה מהדי ליג היה עושה מספרים כמו של הנדריקס בליגה הספרדית או שתי עונות טובות במכבי. בדיוק בגלל זה מכבי שילמה על תומאס הבינוני 400 אלף דולר.
סלח לי, באמת, אבל זה פשוט קישקוש מה שאתה אומר! מה הקשר למספרים שהנדריקס עשה בליגה הספרדית לפני שלוש שנים? גם קנר-מדלי עשה מספרים יפים בליגה הספרדית, אז מה? ושרמאדיני עשה ביורוליג ובאיטליה מספרים שהנדריקס לא חלם עליהם, אז מה?
הספיק לי שנתים של הנדריקס במכבי כדי לדעת בדיוק מה הוא שווה. אני לא צריך שום מספרים מהליגה הספרדית לפני שלוש שנים.
והספיקו גם לבלאט שנתיים ולכן הוא כל כך רצה אותו במכבי לעוד כמה שנים.
10 דצמבר 2012, 18:26
10 דצמבר 2012, 18:28
LIAV10 כתב:הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..
בסוף סלאט החתים את מי שכן מוכן לקבל את הסכומי יורוצ׳אלנג׳ האלו..
10 דצמבר 2012, 18:29
felix_r כתב:LIAV10 כתב:הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..
לא נכון. בלאט היה פה כשהביאו את תומאס. הוא רצה אותו. בשביל מה? אלוהים יודע.
10 דצמבר 2012, 18:30
10 דצמבר 2012, 18:32
felix_r כתב:LIAV10 כתב:הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..
10 דצמבר 2012, 18:37
שחף כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:הוא לא נדבק במחלת קטש, הוא פשוט לא ריאלי, הוא חשב שיביאו לו סנטר אמיתי, מכבי חיכו עם ההחתמות וקיוו שאותם סנטרים ילחצו ויחתמו תמורת חצי מליון דולר..
במקרה של תומאס קצת קשה להאשים את בלאט. אחרי ששיחררו את פופס לא נשאר שום סנטר נורמלי בשוק.
10 דצמבר 2012, 18:44
felix_r כתב:
זה שבלאט ממשיך בשטויות שלו ומביא את תומאס האפסי, לא מוכיח שהנדריקס שחקן טוב. מכבי לא צריכה לא את הנדריקס ולא את תומאס. הדבר היחיד שזה מוכיח, שבלאט לא רוצה סנטרים במכבי!
10 דצמבר 2012, 18:50
10 דצמבר 2012, 19:02
שחף כתב:סטטיסטית, הנדריקס קולע השנה פחות משרמדיני ובאחוזים פחות טובים. לא יודע על איזה שידרוג אתם מדברים. בלאט בלי להסתכל על השוק רצה להשאיר את הנדריקס, אז מי אמר לך שאם יש שחקן טוב יותר היום הוא רוצה לקחת אותו?
לגבי וויצ'יץ', אני זוכר את ניקולה קולע המון המון בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל את השינוי המהותי ואת השחקן המגוון שהוא ראינו שנה אחר כך, כשפיני התחיל לשחק איתו פיק אנד רול ולא רק הוריד אותו לפוסט אפים. את הקפיצה לרמת יורוליג ניקולה עשה בכלל בוילארבאן. בשנה אחר כך מכבי קיבלה שחקן די מוכן. עם סופו זה סיפור אחר ואין ספק שלדייויד מגיע פה המון קרדיט.
10 דצמבר 2012, 19:44
jol9 כתב:felix_r כתב:
זה שבלאט ממשיך בשטויות שלו ומביא את תומאס האפסי, לא מוכיח שהנדריקס שחקן טוב. מכבי לא צריכה לא את הנדריקס ולא את תומאס. הדבר היחיד שזה מוכיח, שבלאט לא רוצה סנטרים במכבי!
בלאט רוצה שחקנים טובים במכבי.
אם הכי טוב שהוא יכול להביא בנקודת זמן הזאת הוא הנדריקס, אז זה מה שיש.
בלאט היה זה שהקפיץ את ווייצ'יץ' לצמרת הסנטרים באירופה, כשהוא ילד בן 24, והוא זה ששיקם את הקריירה של סופו, שהייתה מתחת לרצפה.
אפשר להגיד עד מחר שזה נכפה עליו, ושהוא לא רצה את ההוא, בפועל הוא זה שלקח אותם וקידם אותם 5 צעדים קדימה.
אם היה לו איזה ניקולה ווייצ'יץ' פוטנציאלי פנוי בשוק (ואנא אל תשוו את מצ'באן לניקו), אז הוא היה לוקח אותו, אבל כל מה שיש לו זה הנדריקס ואולי איזה ג'ינג'י חביב
מלובליאנה, שחתום שם ולא בטוח בכלל שהסלובנים רוצים לשחרר אותו.
מה שלא יהיה, הנדריקס הוא שדרוג משמעותי לעומת שרמדיני ומדלי.
10 דצמבר 2012, 20:08
toja27 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:
בלאט רוצה שחקנים טובים במכבי.
אם הכי טוב שהוא יכול להביא בנקודת זמן הזאת הוא הנדריקס, אז זה מה שיש.
בלאט היה זה שהקפיץ את ווייצ'יץ' לצמרת הסנטרים באירופה, כשהוא ילד בן 24, והוא זה ששיקם את הקריירה של סופו, שהייתה מתחת לרצפה.
אפשר להגיד עד מחר שזה נכפה עליו, ושהוא לא רצה את ההוא, בפועל הוא זה שלקח אותם וקידם אותם 5 צעדים קדימה.
אם היה לו איזה ניקולה ווייצ'יץ' פוטנציאלי פנוי בשוק (ואנא אל תשוו את מצ'באן לניקו), אז הוא היה לוקח אותו, אבל כל מה שיש לו זה הנדריקס ואולי איזה ג'ינג'י חביב
מלובליאנה, שחתום שם ולא בטוח בכלל שהסלובנים רוצים לשחרר אותו.
מה שלא יהיה, הנדריקס הוא שדרוג משמעותי לעומת שרמדיני ומדלי.
מצחיק איך השפה מטעה. בשבילך הנדריקס הוא שידרוג משמעותי בעוד ביינס הוא עוד איזה ג'ינג'י חביב...בפועל הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס כמעט בכל פרמטר.לא רק זה הוא גם מתאים למכבי כי הוא חזק אתלט לא רע וקל תנועה. דברים שבלאט אוהב בדרך כלל בגבוהים. בהחתמת הנדריקס יש שני יתרונות 1. הוא מכיר את מכבי ואת בלאט 2. הוא יבוא חדור מוטיבציה להוכיח שכל מה שהיה המילאנו קרה בגלל מילאנו, וזהו. להחתים את הנדריקס זה להתפשר על בינוניות. עוד הפעם ביינס שחקן הרבה יותר טוב וההשפעה(הפוטנציאלית) שלו יכולה להיות גדולה מאוד על המשך העונה של מכבי. כאן יש הצהרת מטרות אמיתית. ואם כל הכבוד אני לא בטוח שלהביא אוותו הרבה יותר קשה מלהביא את את הנדריקס. בכל זאת בוא לא נשכח שמדובר בלובליאנה, קבוצה בלי תקציב גדול.
10 דצמבר 2012, 20:10
felix_r כתב:אם כבר, עדיף שמכבי תנהל מו"מ על עיסקה דומה עם ליובלאנה תמורת ביינס. שרמאדיני שיחק לפני שנתים בליובליאנה, יש סיכוי לא רע, שהם ירצו אותו בחזרה אם יתנו להם 250K בנוסף
10 דצמבר 2012, 20:10
10 דצמבר 2012, 20:25
10 דצמבר 2012, 20:25
felix_r כתב:דרך אגב, לוקומוטיב חתכה את עלי טראורה הצרפתי. אני לא יודע מה מצבו הבריאותי.
10 דצמבר 2012, 20:36
שחף כתב:יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.
לגבי "לדייויד מגיע לפחות חצי מהקרדיט על ההצלחה של פיני במכבי". זה משפט שלא הייתי מצפה ממך להגיד. על אותו משקל אפשר לתת חצי מהקרדיט של ההצלחה של בלאט בשנתיים האחרונות לגודס. את המשחקים פיני ניהל לבד. שיטת המשחק היא שלו לחלוטין(בלאט הוא מאמן הגנתי באופי שלו, ראינו את זה בכל השנים שלו במכבי וולמעשה גם בנבחרת רוסיה). על הבאת השחקנים אפשר להתווכח. ניקולה הובא ע''י בלאט, פארקר חזר לקדנציה שנייה והיה קונצנזוס די גדול, ושאראס היה רכז מוביל של אלופת אירופה. לא צריך להיות סקאוטר גדול בשביל להביא אותו, ובלאט הראה בשנים האחרונות שהוא לא ממש מת עליו כשהוא עמד על הרגליים האחוריות כדי שלא יחזור למכבי. את באסטון אין לי מושג מה הביא. הוא היה שידרוג על גורי שבלאט הביא שנה קודם לכן.
10 דצמבר 2012, 20:40
שחף כתב:יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.
לגבי "לדייויד מגיע לפחות חצי מהקרדיט על ההצלחה של פיני במכבי". זה משפט שלא הייתי מצפה ממך להגיד. על אותו משקל אפשר לתת חצי מהקרדיט של ההצלחה של בלאט בשנתיים האחרונות לגודס. את המשחקים פיני ניהל לבד. שיטת המשחק היא שלו לחלוטין(בלאט הוא מאמן הגנתי באופי שלו, ראינו את זה בכל השנים שלו במכבי וולמעשה גם בנבחרת רוסיה). על הבאת השחקנים אפשר להתווכח. ניקולה הובא ע''י בלאט, פארקר חזר לקדנציה שנייה והיה קונצנזוס די גדול, ושאראס היה רכז מוביל של אלופת אירופה. לא צריך להיות סקאוטר גדול בשביל להביא אותו, ובלאט הראה בשנים האחרונות שהוא לא ממש מת עליו כשהוא עמד על הרגליים האחוריות כדי שלא יחזור למכבי. את באסטון אין לי מושג מה הביא. הוא היה שידרוג על גורי שבלאט הביא שנה קודם לכן.
10 דצמבר 2012, 20:46