טופ 16, מח' 12: אולימפיאקוס נגד מכבי - שישי, 21:00, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 12: אולימפיאקוס נגד מכבי - שישי, 21:00, ערו

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 22:31

חנו'ש כתב:
הכרוז:" מתחילים סיבוב בסטייל". יש יותר פתטי מזה?

נזכרתי בציטוט הזה מת'רד המשחק מול סיינה....
זה סתם שיעשע אותי משום מה... ;)

אמרתי את מה שכולם חשבו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 22:34

חנו'ש כתב:

שי סידי לראשות הממשלה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 מרץ 2013, 22:42

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

אמרתי את מה שכולם חשבו.

לא צוחקת עליך חלילה, גם אני חשבתי ככה בזמנו (ואני עדיין חושבתשיש לנו קבוצה לא מוכשרת בעליל שלא צריך להתחיל לחשוב על להשאיר את כולם שנה הבאה רק בזכות הצחונות המרשימים הללו).
מה ששיעשע אותי זה יכולת ניבוי העתיד של סידי... :cool
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 22:42

חנו'ש ,

ראית את המשחק?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 מרץ 2013, 22:49

felix_r כתב:חנו'ש ,

ראית את המשחק?

לפני כשעתיים בשידור החוזר....
לצערי שכחתי להקליט כך שלא יכלתי לראות אותו ישר בצאת השבת בלי לדעת את התוצאה כמו שעשיתי בפעמים הקודמות ששיחקו ביום שישי.
מצד שני, בפעמים הקודמות מכבי הפסידה בימי שישי אז אולי זה היה לטובה ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 מרץ 2013, 22:52

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:זה יפה איך מתעסקים בזה שמכבי מצליחה בלי ליאור במקום בדבר החשוב והוא שמכבי מצליחה אחרי שאנשים סגרו ונעלו את הסיפור במפגן לוזריות מרשים כבר במחזור השביעי.

זה גם מרשים מאוד לראות איך שוב מתנפלים על שחקן כשהוא חוזר מפציעה למרות פתיחת עונה די מרשימה עד אותו רגע .

אגב שחקנים שיותר מידי אנשים מחכים למעידה שלהם מעניין איפה כל חובבי סמית שמתגלה כאחד השחקנים הטובים באירופה בעמדתו .

כל שנה הוא פותח "די מרשים". אז מה? מה שחשוב זה מה שקורה אחרי השלב הראשון, ושם הוא נעלם באופן קבוע. גם חאלס כבר עם השטויות של הפציעה. הוא היה פצוע בדיוק שבועיים וחצי, וכבר עבר חודש מאז. זה פתטי. לנפילה של ליאור לא צריך לחכות, אם כבר, אז צריך לחכות לעלייה שלו.

ודי כבר גם עם סמית'. היחיד פה שלא הילל את סמית' לאורך כל העונה זה רוי, והוא נעלם מהפורום( כרגיל) כבר מזמן. עד שלא נצא בהצהרה משותפת שאומרת "כל הכבוד ליוסי, שטען שסמית' שחקן טוב, גם כשהוא קלע 6 נקודות ב30% מהשדה עד ההצלבה שנה שעברה", לא תרד מהעניין?

וכן, זה רובנו פה יצאנו לוזרים, שחשבנו שקבוצה שמשחקת כמו אליצור עזה, ונמצאת במאזו של 5-2, לא תגיע להצלבה.

אני לא צריך שיורידו את הכובע בפני כי אני ממש לא האישו .

דווקא כן הייתי מצפה מאותם טיפוסים שנגועים בפסימיות שחורגת מגבול הטעם הטוב ללמוד מהפעם המי יודע כמה שכל התחזיות שלהם נכשלות ולא לחגוג בפעם הבאה שמכבי תקלע למשבר .

הייתי גם מצפה שאחרי הכישלון המהדהד עם סמית שהיה טוב לאורך כל הדרך למעט תקופה ששלשות טובות שלו סירבו להיכנס (היתה לו תקופה כזו בתחילת הטופ 16 הנוכחי ) שאנשים קצת ילמדו , היתה סיבה למה חשבתי שהוא שחקן נהדר גם כשהסטטיסטיקה לא תמכה מכיוון שבהגנה הוא מהרגע הראשון פה נותן תצוגת תכלית שבוע אחרי שבוע והוא בעמדה שבה לא ניתן לראות את התפוקה ההגנתית במדד (בניגוד לג'יימס שמשיג ריבאונד וחסימות הוא פשוט שיתק את הכוכב של היריב ) אז אולי כדאי לפעמים להרים את הראש מדף הסטטיסטיקה ולראות את המשחק כמו שהוא .

ואחרון חביב מכבי היתה במאזן 5-2 שלילי ולא 4-3 חיובי כי היא (או יותר נכון אוחיון הגאון ) פישלה פעמיים עם כדור אחרון ביד בבית , זה כמובן לא משנה את העובדה שמכבי קבוצה מוגבלת , היא היתה ונשארה כזו וגם אליפות אירופה לא תשנה את זה , זה עדיין לא אומר שצריך לסגור את הסיפור אחרי סיבוב אחד .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 13:14

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .
יוני , רצית שחקן שהוא 3-4 ? הוא בדיוק זה.

נו באמת, הוא שיחק במארוסי, לפני שנתיים מאברואידיס נראה שם כמו שאק.
הליגה היוונית כבר מזמן לא מדד לכלום, זה שתי קבוצות וזהו.
אפילו בליגה טוחנים אותו, בפאו' הוא היה ברוטציה אחרי אקס נהריה

הוא הגיע ל פאו מקולוסוס רודוס ולא ממארוסי שאגב שיחקה ביורוליג ושיחק בג'אמון לוקאס שהוזכר פה בזמן האחרון....במארוסי הוא שיחק ב-2008-2010 והיה שחקן של 12 דקות למשחק ביורוליג ונתן שני משחקים מעולים מול פאו ומול ברצלונה בטופ 16...
אם אוברדוביץ' חשב שהוא מספיק טוב להיות בסגל שלו ( למרות שלא נתן לו הזדמנות) אז כנראה שכן יש בו משהו.
אני בכלל לא מבין מה הקשר בינו לטיוס ? הם יכולים להיות ביחד בסגל כי טיוס מיועד בכלל להיות שחקן שסותם חורים בעמדות 4 ו-5 אבל קלאתס אמור להיות המחליף של ליאור לעמדה 4 ...הוא שחקן מאוד מגוון שבסכומים האלו בחיים מכבי לא תמצא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 13:19

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .

הוא הגיע ל פאו מקולוסוס רודוס ולא ממארוסי שאגב שיחקה ביורוליג ושיחק בג'אמון לוקאס שהוזכר פה בזמן האחרון....במארוסי הוא שיחק ב-2008-2010....
אם אוברדוביץ' חשב שהוא מספיק טוב להיות בסגל שלו ( למרות שלא נתן לו הזדמנות) אז כנראה שכן יש בו משהו.
אני בכלל לא מבין מה הקשר בינו לטיוס ? הם יכולים להיות ביחד בסגל כי טיוס מיועד בכלל להיות שחקן שסותם חורים בעמדות 4 ו-5 אבל קלאתס אמור להיות המחליף של ליאור לעמדה 4 ...הוא שחקן מאוד מגוון שבסכומים האלו בחיים מכבי לא תמצא...

אני מצטער, בפאו עבר הרבה זבל, גם אקס נהריה מספיק טוב בשבילך?
שרמדיני הוכיח שהוא ברמת לובליאנה ותו לא.
אז הוא הביא יווני לסתום חורים, אני ראיתי אותו לא פעם אחת ולא התרשמתי, אז הוא גבוה ויש לו קליעה לא רעה, חוץ מזה אין לו אפילו מוב אחד בהתקפה, בהגנה הוא בכלל כלום ושום דבר.

אני מקווה שלא יביאו את טיוס לסתימת חורים, אני רוצה סגל קצר של 2 שחקנים על כל עמדה + עוד גארד (הלפרין) וכדי לסגור 12 שחקנים מישהו מהנוער.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 13:26

LIAV10 כתב:
yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:

הוא הגיע ל פאו מקולוסוס רודוס ולא ממארוסי שאגב שיחקה ביורוליג ושיחק בג'אמון לוקאס שהוזכר פה בזמן האחרון....במארוסי הוא שיחק ב-2008-2010....

אני מצטער, בפאו עבר הרבה זבל, גם אקס נהריה מספיק טוב בשבילך?
שרמדיני הוכיח שהוא ברמת לובליאנה ותו לא.
אז הוא הביא יווני לסתום חורים, אני ראיתי אותו לא פעם אחת ולא התרשמתי, אז הוא גבוה ויש לו קליעה לא רעה, חוץ מזה אין לו אפילו מוב אחד בהתקפה, בהגנה הוא בכלל כלום ושום דבר.

אני מקווה שלא יביאו את טיוס לסתימת חורים, אני רוצה סגל קצר של 2 שחקנים על כל עמדה + עוד גארד (הלפרין) וכדי לסגור 12 שחקנים מישהו מהנוער.

עם כל הזילזול שלך בשחקנים שעברו בליגה , כדאי שתעקוב לראות מה חלק מהם עשו בהמשך הקריירה שלהם באירופה ואפילו ב NBA...
אני ראיתי אותו מספיק כדי להבין שמדובר פה בפוטנציאל להיות גניבה גדולה . אין לו מוב התקפי ? הבחור הוא בכלל סמול פאוורד עם גוף של פאןןר פאוורד ומוריד כדור לריצפה מצויין . הוא מסוגל לעבור את השומר שלו בכדרור בקלות וחודר טוב לסל .
גם בתחום הקליע לא חסר לו כלום וכמובן בתחום הריבאונד .
הוא בקלות יכול להיות 4 מחליף במכבי בגרושים .
יהיה חסר הגנה ? טיוס ישחק
יהיה חסר התקפה ? הוא או ליאור ישחקו ....
הכל תלוי במאצ'אפ מול היריבה כי לא חסר מספרי 4 נגרים התקפית באירופה שאפילו ליאור מסוגל לשמור עליהם , ומצד שני יש מספרי 4 שטיוס לא מסוגל לקנות סל מולם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 13:42

אין לי שום זילזול בשחקני הליגה, אני הייתי בעד פארגו ופרקינס בזמנם ובעד שחקנים אחרים שעברו פה, אבל השנה אין כלום.
בחתימה שלך פתחת סניף חיפה בקבוצה, היחיד שהוא שחקן נחמד שם (ועדיין לא שווה מכבי) הוא הופסון.
אני יודע שאתה אוהב לעקוב אחרי שחקנים שלדעתך יפרצו וזה הרבה יותר כיף לראות שחקן מתפתח מאשר מוכח כמו דולמן, דאון וכו׳, אבל מצטער, הם לא בלבל הזה, יש לפוטנציאל שלהם גם פיסגה, והפיסגה היא לא ברמה של מועדון שהקהל דורש ממנו בכל שנה ללכת לאליפות אירופה.

אתה לא מפסיק להגיד שקלאתיס יכול להיות שחקן משלים מצויין, אבל גם טיוס שחקן משלים, וליאור הוכיח שהוא לא יותר ממשלים, אז מה עשינו? עוד בנייה לאוחב של שחקנים נחמדים במקום שחקן טוב ומחליף?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 13:53

LIAV10 כתב:אין לי שום זילזול בשחקני הליגה, אני הייתי בעד פארגו ופרקינס בזמנם ובעד שחקנים אחרים שעברו פה, אבל השנה אין כלום.
בחתימה שלך פתחת סניף חיפה בקבוצה, היחיד שהוא שחקן נחמד שם (ועדיין לא שווה מכבי) הוא הופסון.
אני יודע שאתה אוהב לעקוב אחרי שחקנים שלדעתך יפרצו וזה הרבה יותר כיף לראות שחקן מתפתח מאשר מוכח כמו דולמן, דאון וכו׳, אבל מצטער, הם לא בלבל הזה, יש לפוטנציאל שלהם גם פיסגה, והפיסגה היא לא ברמה של מועדון שהקהל דורש ממנו בכל שנה ללכת לאליפות אירופה.

אתה לא מפסיק להגיד שקלאתיס יכול להיות שחקן משלים מצויין, אבל גם טיוס שחקן משלים, וליאור הוכיח שהוא לא יותר ממשלים, אז מה עשינו? עוד בנייה לאוחב של שחקנים נחמדים במקום שחקן טוב ומחליף?

אני פשוט לא מסכים איתך על כלום .
בו נגיד ששחקנים שמשלימים אחד את השני באותה עמדה הם אפשרות הרבה יותר הגיונית מבחינת מכבי לסגור את עמדה 4 מאשר לחפש שחקן אחד מושלם שסוגר לך את העמדה . ונמשיך בזה שאני כנראה מאריך את ליאור הרבה יותר ממה שאתה מאריך..
דווקא העונה אני רואה בליגה הרבה מאוד זרים איכותיים שיתפתחו להיות שחקנים טובים ברמת יורוליג .
לחיפה יש השנה את הסגל הכי איכותי שאני זוכר מקבוצה ישראלית חוץ ממכבי בשנים האחרונות וגם מאוד מאוזן .
סמית' אם לא היה מבוגר יחסית יכל בהחלט להיות 3 לא רע בכלל ביורוליג . והופסון עוד יכול להתפתח לכזה...
בקיצור רק הזמן יגיד מה יצא מאותם זרים .

אגב , מוזר שמדברים על שחקן לעמדה 4 ואף אחד כבר לא מזכיר את הכשרון הכי גדול בעולם שעושה חיל בגלאטסריי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 14:28

ברור, 7 נק' ביורוקאפ בקבוצה שלא עברה את הטופ 16.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 14:30

אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
הוא נתן כבר עונה מצויינת ביורוליג, וכמה עונות מעולות ביורוקאפ. אין הרבה שחקנים בגיל שלו עם הרזומה הזה. בהתחשב במה שאנחנו רואים העונה בעמדה 4, אתה באמת חושב שזה היה חכם לשחרר אותו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 14:38

MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
הוא נתן כבר עונה מצויינת ביורוליג, וכמה עונות מעולות ביורוקאפ. אין הרבה שחקנים בגיל שלו עם הרזומה הזה. בהתחשב במה שאנחנו רואים העונה בעמדה 4, אתה באמת חושב שזה היה חכם לשחרר אותו?

למי אמרת את זה?

מילאן באמת שחקן חביב, אבל לא מה שעשו ממנו פה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 14:46

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.

למי אמרת את זה?

לצפריר, אבל אז נזכרתי שרק אתמול אמרת שאתה רוצה פה את פוטסיס, שלא קלע סל ביורוליג מאז 2008 בערך.

רואים שראית את מילאן רק ב7 דקות במצטבר שהוא שיחק במכבי. בתור אחד שעוקב אחריו כבר כמה שנים, הוא הרבה יותר משחקן חביב. יש לו הכל, ובקבוצה הנכונה הוא גם יראה את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 מרץ 2013, 14:47

LIAV10 כתב:

למי אמרת את זה?

אני משער שלצפריר ... אין פה יותר מידי אופציות .

מילאן באמת מאכזב השנה אבל אחרי עונות באמת יוצאות דופן ביורוליג וביולב אני עדיין בטוח שהוא ימצה את עצמו בקבוצה אחרת ולא יזיק למכבי להחזיר אותו יחד עם ליאור ,הוא בטח יתרום יותר מניק " מיליון דולר" מדלי .
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מרץ 2013, 14:48

LIAV10 כתב:

למי אמרת את זה?

זו בדיוק הנקודה . מילאן זה שחקן שדיברו עליו פה כעל ה-4 הכי טוב באירופה ואחד הכשרונות הגדולים באירופה ובנתיים הוא לא מראה כלום מהכשרון הזה...

מילאן נתן כמה עונות מצויינות ביורוליג ? נתן חלק קטן מעונה (10 משחקים) טובה בפרטיזן שלא עשתה כלום באותה עונה ביורוליג וכן כמה חלקי עונה טובים ביורוקאפ . אבל שום דבר שמצדיק את מה שדיברו פה עליו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2013, 14:51

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

למי אמרת את זה?

לצפריר, אבל אז נזכרתי שרק אתמול אמרת שאתה רוצה פה את פוטסיס, שלא קלע סל ביורוליג מאז 2008 בערך.

רואים שראית את מילאן רק ב7 דקות במצטבר שהוא שיחק במכבי. בתור אחד שעוקב אחריו כבר כמה שנים, הוא הרבה יותר משחקן חביב. יש לו הכל, ובקבוצה הנכונה הוא גם יראה את זה.

את פוטסיס אני לא רוצה עכשיו כשהוא בן 32 במחיר שלו, פשוט עשיתם ממנו אפס מאופס.
אין ספק שאם הוא היה במחיר של מדלי הייתי רוצה אותו פה בכיף, אבל הוא לא.

אגב אני חושב שמילאן באמת שחקן טוב, אבל אתם הפכתם אותו להאקים אלג'וואן, רצחתם את בלאט כאילו הוא שיחרר פה את מי שמהיה מביע את היורוליג למכבי.
ראיתי אותו גם מעבר למכבי.
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 24 מרץ 2013, 14:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 14:52

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:

למי אמרת את זה?

זו בדיוק הנקודה . מילאן זה שחקן שדיברו עליו פה כעל ה-4 הכי טוב באירופה ואחד הכשרונות הגדולים באירופה ובנתיים הוא לא מראה כלום מהכשרון הזה...

מילאן נתן כמה עונות מצויינות ביורוליג ? נתן חלק קטן מעונה (10 משחקים) טובה בפרטיזן שלא עשתה כלום באותה עונה ביורוליג וכן כמה חלקי עונה טובים ביורוקאפ . אבל שום דבר שמצדיק את מה שדיברו פה עליו...

מי דיבר עליו כפורוורד הכי טוב באירופה? דיברו עליו כאחד הכישרונות הכי גדולים באירופה, וזאת עובדה.
מי אמר שהוא נתן כמה עונות מצויינות ביורוליג? אמרתי שהוא נתן אחת, וזאת עובדה.

ד"א גם על ליאור אמרו שהוא אחד הפורוורדים הטובים באירופה, ואותו לא זרקו, למרות שבניגוד למילאן הוא קיבל הזדמנות ממשית להוכיח את עצמו כבר כמה וכמה עונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מרץ 2013, 14:53

מצ'באן שחקן מצויין שמשלים טוב את החסרונות של ליאור. היה גם יכול לפרוח בהרכב ליד סמית' וג'יימס כי הוא נייד מאוד ומאידך מאיים גם בפוסט וגם בחוץ.
אין לו אתלטיות או הגנה כמו שבלאט מחפש ולכן ויתרו עליו. בתקווה שלא נצטער על כך בעתיד...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, גל גל, מרסר ו־29 אורחים