23 מרץ 2013, 22:31
חנו'ש כתב:הכרוז:" מתחילים סיבוב בסטייל". יש יותר פתטי מזה?
נזכרתי בציטוט הזה מת'רד המשחק מול סיינה....
זה סתם שיעשע אותי משום מה...
23 מרץ 2013, 22:34
חנו'ש כתב:הכרוז:" מתחילים סיבוב בסטייל". יש יותר פתטי מזה?
23 מרץ 2013, 22:42
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:הכרוז:" מתחילים סיבוב בסטייל". יש יותר פתטי מזה?
אמרתי את מה שכולם חשבו.
23 מרץ 2013, 22:42
23 מרץ 2013, 22:49
felix_r כתב:חנו'ש ,
ראית את המשחק?
23 מרץ 2013, 22:52
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:זה יפה איך מתעסקים בזה שמכבי מצליחה בלי ליאור במקום בדבר החשוב והוא שמכבי מצליחה אחרי שאנשים סגרו ונעלו את הסיפור במפגן לוזריות מרשים כבר במחזור השביעי.
זה גם מרשים מאוד לראות איך שוב מתנפלים על שחקן כשהוא חוזר מפציעה למרות פתיחת עונה די מרשימה עד אותו רגע .
אגב שחקנים שיותר מידי אנשים מחכים למעידה שלהם מעניין איפה כל חובבי סמית שמתגלה כאחד השחקנים הטובים באירופה בעמדתו .
כל שנה הוא פותח "די מרשים". אז מה? מה שחשוב זה מה שקורה אחרי השלב הראשון, ושם הוא נעלם באופן קבוע. גם חאלס כבר עם השטויות של הפציעה. הוא היה פצוע בדיוק שבועיים וחצי, וכבר עבר חודש מאז. זה פתטי. לנפילה של ליאור לא צריך לחכות, אם כבר, אז צריך לחכות לעלייה שלו.
ודי כבר גם עם סמית'. היחיד פה שלא הילל את סמית' לאורך כל העונה זה רוי, והוא נעלם מהפורום( כרגיל) כבר מזמן. עד שלא נצא בהצהרה משותפת שאומרת "כל הכבוד ליוסי, שטען שסמית' שחקן טוב, גם כשהוא קלע 6 נקודות ב30% מהשדה עד ההצלבה שנה שעברה", לא תרד מהעניין?
וכן, זה רובנו פה יצאנו לוזרים, שחשבנו שקבוצה שמשחקת כמו אליצור עזה, ונמצאת במאזו של 5-2, לא תגיע להצלבה.
24 מרץ 2013, 13:14
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .
יוני , רצית שחקן שהוא 3-4 ? הוא בדיוק זה.
נו באמת, הוא שיחק במארוסי, לפני שנתיים מאברואידיס נראה שם כמו שאק.
הליגה היוונית כבר מזמן לא מדד לכלום, זה שתי קבוצות וזהו.
אפילו בליגה טוחנים אותו, בפאו' הוא היה ברוטציה אחרי אקס נהריה
24 מרץ 2013, 13:19
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .
הוא הגיע ל פאו מקולוסוס רודוס ולא ממארוסי שאגב שיחקה ביורוליג ושיחק בג'אמון לוקאס שהוזכר פה בזמן האחרון....במארוסי הוא שיחק ב-2008-2010....
אם אוברדוביץ' חשב שהוא מספיק טוב להיות בסגל שלו ( למרות שלא נתן לו הזדמנות) אז כנראה שכן יש בו משהו.
אני בכלל לא מבין מה הקשר בינו לטיוס ? הם יכולים להיות ביחד בסגל כי טיוס מיועד בכלל להיות שחקן שסותם חורים בעמדות 4 ו-5 אבל קלאתס אמור להיות המחליף של ליאור לעמדה 4 ...הוא שחקן מאוד מגוון שבסכומים האלו בחיים מכבי לא תמצא...
24 מרץ 2013, 13:26
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .
הוא הגיע ל פאו מקולוסוס רודוס ולא ממארוסי שאגב שיחקה ביורוליג ושיחק בג'אמון לוקאס שהוזכר פה בזמן האחרון....במארוסי הוא שיחק ב-2008-2010....
אם אוברדוביץ' חשב שהוא מספיק טוב להיות בסגל שלו ( למרות שלא נתן לו הזדמנות) אז כנראה שכן יש בו משהו.
אני בכלל לא מבין מה הקשר בינו לטיוס ? הם יכולים להיות ביחד בסגל כי טיוס מיועד בכלל להיות שחקן שסותם חורים בעמדות 4 ו-5 אבל קלאתס אמור להיות המחליף של ליאור לעמדה 4 ...הוא שחקן מאוד מגוון שבסכומים האלו בחיים מכבי לא תמצא...
אני מצטער, בפאו עבר הרבה זבל, גם אקס נהריה מספיק טוב בשבילך?
שרמדיני הוכיח שהוא ברמת לובליאנה ותו לא.
אז הוא הביא יווני לסתום חורים, אני ראיתי אותו לא פעם אחת ולא התרשמתי, אז הוא גבוה ויש לו קליעה לא רעה, חוץ מזה אין לו אפילו מוב אחד בהתקפה, בהגנה הוא בכלל כלום ושום דבר.
אני מקווה שלא יביאו את טיוס לסתימת חורים, אני רוצה סגל קצר של 2 שחקנים על כל עמדה + עוד גארד (הלפרין) וכדי לסגור 12 שחקנים מישהו מהנוער.
24 מרץ 2013, 13:42
24 מרץ 2013, 13:53
LIAV10 כתב:אין לי שום זילזול בשחקני הליגה, אני הייתי בעד פארגו ופרקינס בזמנם ובעד שחקנים אחרים שעברו פה, אבל השנה אין כלום.
בחתימה שלך פתחת סניף חיפה בקבוצה, היחיד שהוא שחקן נחמד שם (ועדיין לא שווה מכבי) הוא הופסון.
אני יודע שאתה אוהב לעקוב אחרי שחקנים שלדעתך יפרצו וזה הרבה יותר כיף לראות שחקן מתפתח מאשר מוכח כמו דולמן, דאון וכו׳, אבל מצטער, הם לא בלבל הזה, יש לפוטנציאל שלהם גם פיסגה, והפיסגה היא לא ברמה של מועדון שהקהל דורש ממנו בכל שנה ללכת לאליפות אירופה.
אתה לא מפסיק להגיד שקלאתיס יכול להיות שחקן משלים מצויין, אבל גם טיוס שחקן משלים, וליאור הוכיח שהוא לא יותר ממשלים, אז מה עשינו? עוד בנייה לאוחב של שחקנים נחמדים במקום שחקן טוב ומחליף?
24 מרץ 2013, 14:28
24 מרץ 2013, 14:30
24 מרץ 2013, 14:38
MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
הוא נתן כבר עונה מצויינת ביורוליג, וכמה עונות מעולות ביורוקאפ. אין הרבה שחקנים בגיל שלו עם הרזומה הזה. בהתחשב במה שאנחנו רואים העונה בעמדה 4, אתה באמת חושב שזה היה חכם לשחרר אותו?
24 מרץ 2013, 14:46
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
הוא נתן כבר עונה מצויינת ביורוליג, וכמה עונות מעולות ביורוקאפ. אין הרבה שחקנים בגיל שלו עם הרזומה הזה. בהתחשב במה שאנחנו רואים העונה בעמדה 4, אתה באמת חושב שזה היה חכם לשחרר אותו?
למי אמרת את זה?
מילאן באמת שחקן חביב, אבל לא מה שעשו ממנו פה.
24 מרץ 2013, 14:47
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
למי אמרת את זה?
24 מרץ 2013, 14:48
למי אמרת את זה?
24 מרץ 2013, 14:51
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
למי אמרת את זה?
לצפריר, אבל אז נזכרתי שרק אתמול אמרת שאתה רוצה פה את פוטסיס, שלא קלע סל ביורוליג מאז 2008 בערך.
רואים שראית את מילאן רק ב7 דקות במצטבר שהוא שיחק במכבי. בתור אחד שעוקב אחריו כבר כמה שנים, הוא הרבה יותר משחקן חביב. יש לו הכל, ובקבוצה הנכונה הוא גם יראה את זה.
24 מרץ 2013, 14:52
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני יכול להיזכר די בקלות בכמה שחקנים שאתה דחפת בשנים האחרונות, שגם לא בדיוק מבריקים בקבוצות שלהם.
למי אמרת את זה?
זו בדיוק הנקודה . מילאן זה שחקן שדיברו עליו פה כעל ה-4 הכי טוב באירופה ואחד הכשרונות הגדולים באירופה ובנתיים הוא לא מראה כלום מהכשרון הזה...
מילאן נתן כמה עונות מצויינות ביורוליג ? נתן חלק קטן מעונה (10 משחקים) טובה בפרטיזן שלא עשתה כלום באותה עונה ביורוליג וכן כמה חלקי עונה טובים ביורוקאפ . אבל שום דבר שמצדיק את מה שדיברו פה עליו...
24 מרץ 2013, 14:53