פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

30 מאי 2015, 10:36

אתה סתם מגזים, כהרגלך. אני כן סביר שיבוא עוד שם גדול על הנייר חוץ מרוצ'סטי, לא בטוח אם בעמדת הגארד או הסנטר.

30 מאי 2015, 12:18

er79 כתב:אתה סתם מגזים, כהרגלך. אני כן סביר שיבוא עוד שם גדול על הנייר חוץ מרוצ'סטי, לא בטוח אם בעמדת הגארד או הסנטר.

מה מגזים? מתי הגיעו לפה סגלים כמו שאנשים פינטזו? איזה שמות גדולים היו לך העונה חוץ מפארגו? סופו? אז כן, יגיע סנטר ב-800 אלף דולר. בכסף הזה לא מביאים שום ראדוליצה. זה כסף של סנטר בינוני.

30 מאי 2015, 14:51

אני חושב שזה פחות או יותר רמת המחיר של ראדוליצה, אולי 100-150K יותר. אליפות העולם הייתה לפני שנה וההייפ סביבו קצת ירד מאז. כל זה בהנחה שבאמת לא יהיו עזיבות משמעותיתות של סנטרים שישנו את המפה ויגדילו את הביקוש.

30 מאי 2015, 17:12

roy1000 כתב:
er79 כתב:אתה סתם מגזים, כהרגלך. אני כן סביר שיבוא עוד שם גדול על הנייר חוץ מרוצ'סטי, לא בטוח אם בעמדת הגארד או הסנטר.

מה מגזים? מתי הגיעו לפה סגלים כמו שאנשים פינטזו? איזה שמות גדולים היו לך העונה חוץ מפארגו? סופו? אז כן, יגיע סנטר ב-800 אלף דולר. בכסף הזה לא מביאים שום ראדוליצה. זה כסף של סנטר בינוני.

אתה פסימיסט, תמיד היית, גם בשנים קודמות. אני סבור שיבוא שם מוכר נוסף מעבר לרוצ'סטי.

30 מאי 2015, 19:41

שחף כתב:אני חושב שזה פחות או יותר רמת המחיר של ראדוליצה, אולי 100-150K יותר. אליפות העולם הייתה לפני שנה וההייפ סביבו קצת ירד מאז. כל זה בהנחה שבאמת לא יהיו עזיבות משמעותיתות של סנטרים שישנו את המפה ויגדילו את הביקוש.

אתה חולם שזו רמת המחיר של ראדוליצה. זו רמת המחיר של הסנטר הזה ששיחק בירושלים ואחר כך במילאנו. ראדוליצה זה מליון וחצי במינימום. כמה סנטרים טובים ממנו יש באירופה?

30 מאי 2015, 19:44

er79 כתב:אתה פסימיסט, תמיד היית, גם בשנים קודמות. אני סבור שיבוא שם מוכר נוסף מעבר לרוצ'סטי.

אני ריאלי. השאלה היא לאיזה שם גדול אתה מתכוון? אחרי השידרוגים של סמית', סילבן, רנדל וכנראה גם אוחיון, יישאר מעט מאוד כסף להביא עוד שם גדול. יכול להיות שיגיע מישהו לקראת סוף הקריירה, או שחקן בעייתי כמו סופו, אבל אני מתקשה להאמין שיגיע מישהו בשיא הקריירה כמו ראדוליצה. שחקנים כאלה לא מגיעים למכבי,

30 מאי 2015, 19:51

ממש לא. אני מתכוון לשם גדול כמו שפארגו נחשב לשם גדול. לדעתי חוץ מרוצ'סטי יבוא שם מוכר נוסף.

30 מאי 2015, 20:41

er79 כתב:ממש לא. אני מתכוון לשם גדול כמו שפארגו נחשב לשם גדול. לדעתי חוץ מרוצ'סטי יבוא שם מוכר נוסף.

פארגו זה שחקן שנזרק מצסקא אחרי שנכשל מקצועית ועשה בעיות בחדר ההלבשה. אז כן, שחקן כזה יכול להגיע, אבל אני לא יודע אם יש עוד שחקן כזה בשוק.

30 מאי 2015, 20:57

פארגו זה שם גדול. גם לנגפורד נזרק מחימקי, אז? הוא שם קטן בגלל זה?

30 מאי 2015, 22:38

ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.

30 מאי 2015, 22:43

החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.

אני ממליץ לך על Draft Day
זה יכין אותך באמת

30 מאי 2015, 22:58

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.

זה יכין אותך באמת

אני ממליצה לשניכם לשחק פוטבול מנג'ר, אתם תיראו יותר אמינים כשתתנו עצות למה בנו את הקבוצה בצורה מזעזעת

30 מאי 2015, 23:00

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

זה יכין אותך באמת

אני ממליצה לשניכם לשחק פוטבול מנג'ר, אתם תיראו יותר אמינים כשתתנו עצות למה בנו את הקבוצה בצורה מזעזעת

אם את מבטיחה להוסיף עוד 4-5 שעות לכל יממה, אני אשמח

30 מאי 2015, 23:02

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

זה יכין אותך באמת

שתדע לך שכרמל מאוד עסוקה בעצמה.
מנהלת אורח חיים מאוד תובעני.

30 מאי 2015, 23:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

זה יכין אותך באמת

שתדע לך שכרמל מאוד עסוקה בעצמה.
מנהלת אורח חיים מאוד תובעני.

תמונה

30 מאי 2015, 23:20

er79 כתב:פארגו זה שם גדול. גם לנגפורד נזרק מחימקי, אז? הוא שם קטן בגלל זה?

לא. הוא היה פצוע. שחקן כזה בהחלט יכול להגיע. ראדוליצה לא.

30 מאי 2015, 23:22

סרט מקולל. אני מאשים את כל הצרות שפדרמן מביא עלינו במייקל לואיס והסרט הזה.

30 מאי 2015, 23:24

אם תיהיה עזיבה המונית של סנטרים כמו שמדברים אז אפילו טיוס יחשב שם גדול בעמדה הזאת כך שראדוליצה יהפוך לפנטזיה .
הכל עניין של טיימינג ובזה ההנהלה שלנו לא משהו.

31 מאי 2015, 02:45

roy1000 כתב:

אתה מדבר שטויות בקצב. הוא לא נזרק בגלל הפציעה. ושראדוליצה לא יגיע. לא צריך אותו. עוד סנטר שעף על עצמו ולא שווה את ערך השוק שלו.

31 מאי 2015, 06:02

er79 כתב:
roy1000 כתב:

אתה מדבר שטויות בקצב. הוא לא נזרק בגלל הפציעה. ושראדוליצה לא יגיע. לא צריך אותו. עוד סנטר שעף על עצמו ולא שווה את ערך השוק שלו.

אתה מתחיל לעצבן אותי עם הדיבור הזה. לנגפוורד הגיע פצוע. היה לו חוזה בחימקי וחימקי זרקה אותו ושילמה לו כסף בשביל שישחק במכבי בדיוק כמו פארגו. לקח לו איזה חודש שבו הוא היה עב"מ מוחלט עד שחזר לכושר.
נושא נעול