המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אתה סתם מגזים, כהרגלך. אני כן סביר שיבוא עוד שם גדול על הנייר חוץ מרוצ'סטי, לא בטוח אם בעמדת הגארד או הסנטר.
roy1000 כתב:er79 כתב:אתה סתם מגזים, כהרגלך. אני כן סביר שיבוא עוד שם גדול על הנייר חוץ מרוצ'סטי, לא בטוח אם בעמדת הגארד או הסנטר.
מה מגזים? מתי הגיעו לפה סגלים כמו שאנשים פינטזו? איזה שמות גדולים היו לך העונה חוץ מפארגו? סופו? אז כן, יגיע סנטר ב-800 אלף דולר. בכסף הזה לא מביאים שום ראדוליצה. זה כסף של סנטר בינוני.
שחף כתב:אני חושב שזה פחות או יותר רמת המחיר של ראדוליצה, אולי 100-150K יותר. אליפות העולם הייתה לפני שנה וההייפ סביבו קצת ירד מאז. כל זה בהנחה שבאמת לא יהיו עזיבות משמעותיתות של סנטרים שישנו את המפה ויגדילו את הביקוש.
er79 כתב:אתה פסימיסט, תמיד היית, גם בשנים קודמות. אני סבור שיבוא שם מוכר נוסף מעבר לרוצ'סטי.
er79 כתב:ממש לא. אני מתכוון לשם גדול כמו שפארגו נחשב לשם גדול. לדעתי חוץ מרוצ'סטי יבוא שם מוכר נוסף.
החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.
אני ממליץ לך על Draft Day
זה יכין אותך באמת
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.
זה יכין אותך באמת
אני ממליצה לשניכם לשחק פוטבול מנג'ר, אתם תיראו יותר אמינים כשתתנו עצות למה בנו את הקבוצה בצורה מזעזעת
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.
זה יכין אותך באמת
אני ממליצה לשניכם לשחק פוטבול מנג'ר, אתם תיראו יותר אמינים כשתתנו עצות למה בנו את הקבוצה בצורה מזעזעת
אם את מבטיחה להוסיף עוד 4-5 שעות לכל יממה, אני אשמח
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.
זה יכין אותך באמת
אם את מבטיחה להוסיף עוד 4-5 שעות לכל יממה, אני אשמח
שתדע לך שכרמל מאוד עסוקה בעצמה.
מנהלת אורח חיים מאוד תובעני.
er79 כתב:פארגו זה שם גדול. גם לנגפורד נזרק מחימקי, אז? הוא שם קטן בגלל זה?
החציל האצטקי כתב:ראיתי את מאניבול הסופ״ש ואני מרגיש בשל יותר לקראת בניית הקבוצה.
roy1000 כתב:er79 כתב:פארגו זה שם גדול. גם לנגפורד נזרק מחימקי, אז? הוא שם קטן בגלל זה?
לא. הוא היה פצוע. שחקן כזה בהחלט יכול להגיע. ראדוליצה לא.
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:פארגו זה שם גדול. גם לנגפורד נזרק מחימקי, אז? הוא שם קטן בגלל זה?
לא. הוא היה פצוע. שחקן כזה בהחלט יכול להגיע. ראדוליצה לא.
אתה מדבר שטויות בקצב. הוא לא נזרק בגלל הפציעה. ושראדוליצה לא יגיע. לא צריך אותו. עוד סנטר שעף על עצמו ולא שווה את ערך השוק שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים