המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:''כשהם רואים אותי מולם אני מרגיש שהם אומרים לעצמם, 'הלוואי שלברון ילבש את המדים שלנו מתישהו'. הם תמיד משחקים רמה אחת מעל הממוצע שלהם כשהם רואים אותי"
איכס
Holiday_Armadillo כתב:''כשהם רואים אותי מולם אני מרגיש שהם אומרים לעצמם, 'הלוואי שלברון ילבש את המדים שלנו מתישהו'. הם תמיד משחקים רמה אחת מעל הממוצע שלהם כשהם רואים אותי"
איכס
אחדשיודע כתב:מחר (2:00 בלילה) גולדן סטייט אצל סן אנטוניו.
או השוואת שיא הניצחונות בעונה (72) של שיקגו 95/96, או השוואת שיא הניצחונות הביתיים בעונה (40) של בוסטון 85/86. אחד מהם יקרה.
רק אומר, גולדן סטייט הפסידו שם 33 פעמים ברציפות מאז פברואר 1997.
איכס
איכס
jol9 כתב:ליאב, אני עדיין לא מצליח להבין איך בן אדם אחד יכול להעריץ שתי דמויות ספורטיביות כ"כ שונות,
ברמות הכי בסיסיות, והכי מבניות, כמו לברון ורפא.
פשוט הפכים מושלמים...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:ליאב, אני עדיין לא מצליח להבין איך בן אדם אחד יכול להעריץ שתי דמויות ספורטיביות כ"כ שונות,
ברמות הכי בסיסיות, והכי מבניות, כמו לברון ורפא.
פשוט הפכים מושלמים...
התחלת להעריץ את נדאל כי הוא כזה נחמד?
לא יודע איך זה קרה, התחלתי להעריץ אותו מאז ההפסד של ארה״ב ליוון באולימפיאדה, את נדאל מתחילת 2007 בערך, לא שולט בזה אבל שניהם שני האתלטים האהובים עלי בהפרש עצום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים