פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
10 אפריל 2016, 08:09
סיום מטורף בין סקרמנטו לאוקלהומה. 24 שניות לסיום היה 103:110 לסקרמנטו, וכעת - 7 שניות לסיום, התוצאה היא 112:112.
עריכה: שנייה לסיום נשרקה עבירה על רודי גיי, שקלע את שתי זריקות העונשין וניצח את לסקרמנטו את המשחק האחרון ב-״סליפ טריין ארינה״, 112:114.
לא יודע מה לחשוב על זה. אומנם ניצחון במשחק חגיגי כביכול, אבל הוא ״מדרדר״ את את הבחירה של סקרמנטו בדראפט מהמקום השביעי (עם פזילה לשישי) הישר למקום התשיעי. נו, גם כשצריך להפסיד הם עושים בעיות.
10 אפריל 2016, 08:45
זה היה משחק הבית האחרון של הקינגס. הם יפסידו את השניים הבאים.
10 אפריל 2016, 09:04
סביר להניח, רק שגם ניו יורק ככל הנראה תפסיד.
כנראה שסקרמנטו יסיימו 8 מהסוף, במקרה הטוב.
10 אפריל 2016, 12:11
''כשהם רואים אותי מולם אני מרגיש שהם אומרים לעצמם, 'הלוואי שלברון ילבש את המדים שלנו מתישהו'. הם תמיד משחקים רמה אחת מעל הממוצע שלהם כשהם רואים אותי"
איכס
10 אפריל 2016, 13:11
Holiday_Armadillo כתב:''כשהם רואים אותי מולם אני מרגיש שהם אומרים לעצמם, 'הלוואי שלברון ילבש את המדים שלנו מתישהו'. הם תמיד משחקים רמה אחת מעל הממוצע שלהם כשהם רואים אותי"
איכס
הבנאדם פשוט דפוק לגמרי.
10 אפריל 2016, 13:50
Holiday_Armadillo כתב:''כשהם רואים אותי מולם אני מרגיש שהם אומרים לעצמם, 'הלוואי שלברון ילבש את המדים שלנו מתישהו'. הם תמיד משחקים רמה אחת מעל הממוצע שלהם כשהם רואים אותי"
איכס
אין ספק שלבולס יש משהו עם לברון.
יותר מכל קבוצה.
10 אפריל 2016, 13:53
הוא איבד את זה לגמרי העונה
10 אפריל 2016, 14:39
אחדשיודע כתב:מחר (2:00 בלילה) גולדן סטייט אצל סן אנטוניו.
או השוואת שיא הניצחונות בעונה (72) של שיקגו 95/96, או השוואת שיא הניצחונות הביתיים בעונה (40) של בוסטון 85/86. אחד מהם יקרה.
רק אומר, גולדן סטייט הפסידו שם 33 פעמים ברציפות מאז פברואר 1997.
שידור בספורט 5.
לפני כן (ב-22:30) ישודר גם המשחק בין הקליפרס לדאלאס.
ניצחון של דאלאס יבטיח לה את המקום בפלייאוף, הפסד יחזיר אותה למאבקים מול יוטה ויוסטון (ישארו לה משחקים מול יוטה בחוץ וסן אנטוניו בבית).
10 אפריל 2016, 15:44
איכס
בן אדם דוחה
10 אפריל 2016, 16:43
כמעט בטוח ש3 המילים שהשתמשת בהן הכי הרבה בפורום הזה הן: ״בן״, ״אדם״, ״דוחה״.
10 אפריל 2016, 17:37
איכס
של מי הציטוט?
10 אפריל 2016, 17:46
מר עולם. לברון.
10 אפריל 2016, 17:54
אחדשיודע כתב:מר עולם. לברון.
איזה נרקיסיסט דוחה.
10 אפריל 2016, 22:30
ליאב, אני עדיין לא מצליח להבין איך בן אדם אחד יכול להעריץ שתי דמויות ספורטיביות כ"כ שונות,
ברמות הכי בסיסיות, והכי מבניות, כמו לברון ורפא.
פשוט הפכים מושלמים...
10 אפריל 2016, 22:43
jol9 כתב:ליאב, אני עדיין לא מצליח להבין איך בן אדם אחד יכול להעריץ שתי דמויות ספורטיביות כ"כ שונות,
פשוט הפכים מושלמים...
התחלת להעריץ את נדאל כי הוא כזה נחמד?
לא יודע איך זה קרה, התחלתי להעריץ אותו מאז ההפסד של ארה״ב ליוון באולימפיאדה, את נדאל מתחילת 2007 בערך, לא שולט בזה אבל שניהם שני האתלטים האהובים עלי בהפרש עצום.
10 אפריל 2016, 22:51
LIAV10 כתב:jol9 כתב:ליאב, אני עדיין לא מצליח להבין איך בן אדם אחד יכול להעריץ שתי דמויות ספורטיביות כ"כ שונות,
פשוט הפכים מושלמים...
התחלת להעריץ את נדאל כי הוא כזה נחמד?
לא יודע איך זה קרה, התחלתי להעריץ אותו מאז ההפסד של ארה״ב ליוון באולימפיאדה, את נדאל מתחילת 2007 בערך, לא שולט בזה אבל שניהם שני האתלטים האהובים עלי בהפרש עצום.
האמת שיש משהו במה שאתה אומר.
אתה לא בוחר למי להתחבר. האופי האמיתי של אותו ספורטאי מתגלה רק אחרי כמה זמן, אבל אתה כבר מחובר בנפש...
אני התחלתי להעריץ את רפא כשהוא פרץ. ראיתי את הרעב ואת הפייטריות בעיניים והתאהבתי. זה שהוא לא פחד מפדרר, הפך
אותו באמת לגיבור בשבילי, כשכל שחקן שעלה מול פדרר פשוט עשה במכנסיים, רפא היה עולה ומאמין לגמרי שהוא הולך לנצח.
בכל אופן, זה לא הכי נעים שמכסחים לך את מושא ההערצה, אז אני מבין אותך לגמרי.
הבן אדם מבאס אבל חייבים לציין.
10 אפריל 2016, 22:52
הגורם המשותף היחיד בינהם זה הסטרואידים.
10 אפריל 2016, 22:54
התחלתי לשחק קצת טניס באותה שנה ותמיד היו משחקים בקפיטריה שם, אז נשארתי לראות והתאהבתי מאותן סיבות שאתה התאהבת.
גם אימצתי סגנון דומה (אך הרבה יותר טוב ומרשים כפי שאתה מתאר לעצמך).
את לברון ראיתי דופק דאנק בדקה האחרונה אחרי שכבר היה ברור שיפסידו ומאז הג׳וק נכנס לראש.
10 אפריל 2016, 22:55
אני גם אהבתי מאוד את לברון ג'יימס, עד ה- Decision והמעבר המתוקשר למיאמי היט.
מאז הבנתי שמדובר בנרקיסיסט, אגו-מניאק, אישיות מהרמה הנמוכה ביותר. משנה לשנה ההרגשה הזו מתחזקת.
10 אפריל 2016, 23:00
בערך ב 1:26:00
http://youtu.be/RpKm66rbQ3wלא באולימפיאדה, באליפות עולם.