דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 10:53

שחף כתב:מצ'באן וליאור לא צריכים לשחק אחד ליד השני. אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי. מצ'באן בעיני פוטנציאל הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר מתאים בסופו של דבר לזחק ליד סופו.

אתה לא קורא בעיון את מה שכתבתי. אמרתי שלא צריך סנטר שלישי, ומקסימום אם סופו והנדריקס לא במשחק מסיבה כזאת או אחרת,
אז אפשר לשחק עם שניהם ביחד.
לא אמרתי גם שליאור צריך להיות לפני מצ'באן בחמישייה. אין לי בכלל בעיה שיקרה הדבר ההפוך.

אבל אז זה מחייב את מכבי להחזיר את יותם. הרי שחקן ישראלי אחד חייב להיות בחמישייה, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 09 דצמבר 2011, 10:53

יוני, מה שאתה אומר על עציצים זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו.... והעונה למכבי יש לא מעט עציצים וגם עציצים יקרים...
הנקודה היא שצריכים להבין שהחתמת העציצים האילו היא דבר הרבה יותר מזיק למכבי מאשר משחק חלש של פניני או אוחיון.
אחרי הכל, מכבי צריכה לקבל תוצרת מהשחנים עבורם היא היתה מוכנה לפתוח את הכיס...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 דצמבר 2011, 10:56

שחף כתב: אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי.

תעודת הזהות.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי שחף » 09 דצמבר 2011, 10:57

jol9 כתב:
שחף כתב:מצ'באן וליאור לא צריכים לשחק אחד ליד השני. אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי. מצ'באן בעיני פוטנציאל הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר מתאים בסופו של דבר לזחק ליד סופו.

אתה לא קורא בעיון את מה שכתבתי. אמרתי שלא צריך סנטר שלישי, ומקסימום אם סופו והנדריקס לא במשחק מסיבה כזאת או אחרת,
לא אמרתי גם שליאור צריך להיות לפני מצ'באן בחמישייה. אין לי בכלל בעיה שיקרה הדבר ההפוך.

אבל אז זה מחייב את מכבי להחזיר את יותם. הרי שחקן ישראלי אחד חייב להיות בחמישייה, לא?

ואם סופו או הנדריקס נפצעים? ליאור ישחק סנטר? בלו? מה אנחנו בקופליג? אני לא מחזיק מג'יימס אגב. הוא 4 מבחינת המסה והיכולות שלו. מכבי הייתה צריכה להחתים שחקן מהסוג של שרמאדיני לתפקיד הזה. אם רות'בארט ימשיך במגמת השיפור שלו אולי שווה לתת לו את המקום הזה למרות שפיזית הוא כנראה לא יותר חזק מג'יימס היום.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 10:59

חביב אורנג'ד כתב:יוני, מה שאתה אומר על עציצים זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו.... והעונה למכבי יש לא מעט עציצים וגם עציצים יקרים...
הנקודה היא שצריכים להבין שהחתמת העציצים האילו היא דבר הרבה יותר מזיק למכבי מאשר משחק חלש של פניני או אוחיון.
אחרי הכל, מכבי צריכה לקבל תוצרת מהשחנים עבורם היא היתה מוכנה לפתוח את הכיס...

נכון. איכשהו, לא זכור לי שבעונה שעברה, היו במכבי עציצים בסגל (פרט לגרין אבל הוא לא באמת נחשב).

בכל מקרה כל שחקנים האלה, שצריכים לעזוב בקיץ, בלי סנטימנטים, וזה כולל את טל.
ליוגב עוד אפשר למצוא מקום, בעיקר כשחקן שנותן לשחקנים המרכזיים כמה דקות מנוחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 דצמבר 2011, 11:01

בורשטיין לא יעזוב, מסיבות שלא קשורות כל כך לכדורסל שלו. הוא קפטן ושחקן עם חוזה יקר יחסית לישראלי שיש בו עוד שנה. אחר כך יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 11:05

שחף כתב:בורשטיין לא יעזוב, מסיבות שלא קשורות כל כך לכדורסל שלו. הוא קפטן ושחקן עם חוזה יקר יחסית לישראלי שיש בו עוד שנה. אחר כך יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש.

OK whatever. זה לא כ"כ משנה את יחסי הכוחות.

אם יותם וסילבן יהיו במכבי בשנה הבאה, ואוחיון יישאר, אז טל בכלל לא ייראה דקות בעונה הבאה.

אני אישית מעדיף שמכבי לא תחזיק שחקן סתם, שברור שהוא לא יכול באמת לתרום, גם אם הוא קפטן. כנראה גם שאפשר לשחרר אותו תמורת פיצוי קטן יחסית.
לא מאמין שאין סעיף כזה בחוזה שלו.

בלי קשר לשינויים הפרסונליים בעונה הבאה (וכנראה גם העונה), לדעתי הכל כרגע נמצא בידיים של הצוות המקצועי, שחייב לעשות איזשהו שינוי.
זה כבר לא משהו שאפשר להסתיר ולטאטא מתחת לשטיח.

אני מקווה שכבר מחר נראה דברים שונים, ואם לא אז לפחות ביום חמישי מול אפס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 09 דצמבר 2011, 11:37

jol9 כתב:
שחף כתב:בורשטיין לא יעזוב, מסיבות שלא קשורות כל כך לכדורסל שלו. הוא קפטן ושחקן עם חוזה יקר יחסית לישראלי שיש בו עוד שנה. אחר כך יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש.

אם יותם וסילבן יהיו במכבי בשנה הבאה, ואוחיון יישאר, אז טל בכלל לא ייראה דקות בעונה הבאה.

אני אישית מעדיף שמכבי לא תחזיק שחקן סתם, שברור שהוא לא יכול באמת לתרום, גם אם הוא קפטן. כנראה גם שאפשר לשחרר אותו תמורת פיצוי קטן יחסית.

בלי קשר לשינויים הפרסונליים בעונה הבאה (וכנראה גם העונה), לדעתי הכל כרגע נמצא בידיים של הצוות המקצועי, שחייב לעשות איזשהו שינוי.

קודם כל למצוא רכז נורמלי זה קריטי וחשוב וזה כן יכול לשנות את כל התמונה , אני לא קונה את הסיפור שלא מוצאים שחקן מתאים , לא מוצאים שחקן שהוא גם פנוי גם טוב וגם עולה גרושים זה אני מסכים.
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 11:46

מקאדו כתב:
jol9 כתב:

קודם כל למצוא רכז נורמלי זה קריטי וחשוב וזה כן יכול לשנות את כל התמונה , אני לא קונה את הסיפור שלא מוצאים שחקן מתאים , לא מוצאים שחקן שהוא גם פנוי גם טוב וגם עולה גרושים זה אני מסכים.

תראה, זאת סיטואציה לא פשוטה. מכבי נמצאת באמצע העונה, כביכול עדיין במצב סביר מבחינת המאזנים בכל המסגרות. קשה מאוד לבוא ולבקש
מההנהלה לשים מליון דולר על איזשהו שחקן טוב שיישאר כאן רק כמה חודשים.

מה שעוד מגביל זה העובדה שבלאט לא מאמין בשחקנים האירופאים יותר מדי. גארדים אמריקאים טובים שיתאימו לכדורסל האירופאי, קשה מאוד למצוא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 09 דצמבר 2011, 12:01

אני לא מבין מה כולם מופתעים עוד בקיץ כולם(אולי חוץ מארגון ''כוח בלאט'' בפורום, שלאחר כל החלטה תמוהה של מאמננו היקר דאגו להרגיע את כולם במשפט הידוע '' :worship In Blatt we trust :worship '' )התקשנו להבין את פשר ההחלטה להחתים שחקן שכבר שיחק ביורוליג ונראה כמו סוג של טריי סימונס ועוד בקבוצה עלובה.
אורי

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 13:31

אורי כתב:אני לא מבין מה כולם מופתעים עוד בקיץ כולם(אולי חוץ מארגון ''כוח בלאט'' בפורום, שלאחר כל החלטה תמוהה של מאמננו היקר דאגו להרגיע את כולם במשפט הידוע '' :worship In Blatt we trust :worship '' )התקשנו להבין את פשר ההחלטה להחתים שחקן שכבר שיחק ביורוליג ונראה כמו סוג של טריי סימונס ועוד בקבוצה עלובה.

זאת סתם חוכמה בדיעבד.

איפה היית בשנה שעברה כשמכבי דרסה את כל אירופה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 09 דצמבר 2011, 13:52

בוא נעשה קצת סדר בדברים..
אני חושב שדייויד מאמן מצויין, אבל סה''כ העונה הקודמת היתה הפעם היחידה שהוא הביא קבוצה לרמות הגבוהות של היורוליג. עיקר הצלחתו נבעה מהפגיעה המדהימה בג'רמי פארגו שהתגלה כשחקן מטורף. לפני כן הוא לא ממש הרשים בבנטון טרוויזו, אפס פילזן(שם הוא בכלל נכשל לחלוטין)ואף לא במכבי.
נוצרה סביבו הילה הזוייה, ובכל פעם שמישהו העז לצאת נגד החלטה שלו הוא קיבל תגובות שיכולות לגרום לאדם שפוי להתאבד מרוב הטימטום של המגיבים. כשהוא הביא את דווין סמית' אמרתי שמדובר בשחקן שפשוט לא שייך לרמות האלה וכמובן ש''נוער בלאט'' בפורום דאגו לעדכן אותי ש''היי זה דייויד!'' ו''גם בעונה שעברה אף אחד לא ספר אותנו'' וכמובן אחרון חביב במיוחד - ''אני סומך על בלאט!''.. מדובר במאמן כדורסל סה''כ לא באלכימאי.
אורי

הודעהעל ידי refael » 09 דצמבר 2011, 14:01

לא יודע מה אתכם אבל אני לוקח את בלאט על כל מאמן אחר באירופה,אני לא מכיר עוד מאמן שמוציא 200 אחוז יכולת מהשחקנים שלו,מתחבר עליהם בצורה יוצאת דופן ומדריך ומלמד אותם איך משחקים את המשחק נכון ואיך לשאוף תמיד לטופ .
מכבי ובלאט צריכים להיות כמו אוברדוביץ ופאו.
איך הוא נכשל השנה ? סיבה פשוטה מאוד : שוב פעם עשו לו את התרגיל של 2002 עם האדריאטית ,הנחיתו לו כמה שחקנים שלא רצה,שחקן השני הכי חשוב בקבוצה עוזב באמצע עונה .
איך אפשר להצליח ככה ? אין אפילו אימונים .
בלאט צריך כלים אפילו כלים מינימלים להצליח אבל שוב פעם ההנהלה שמה לו רגל עם ה-3 ליגות האלה .
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 דצמבר 2011, 14:10

jol9 כתב:

אני מסכימה.
מאצ'באן הוא שחקן שייתן למכבי תפוקה גבוהה בהרבה משון ג'יימס.
ובהחלט אפשר להסתדר עם סופו והנדריקס כסנטרים ללא צורך בסנטר שלישי (לא ראיתי שזה היה כזה רע שנה שעברה).

מקסימום מאצ'באן יוכל לשחק כ-5 בקופליג ולתת לסופו עוד דקות מנוחה. אני לא חושבת שזה יהיה לו כזה קשה מול גמדי הליגה.
בתקווה כמובן שלא נהיה באדריאטית שנה הבאה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אורי » 09 דצמבר 2011, 14:12

6 לב צהוב כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני לוקח את בלאט על כל מאמן אחר באירופה,אני לא מכיר עוד מאמן שמוציא 200 אחוז יכולת מהשחקנים שלו,מתחבר עליהם בצורה יוצאת דופן ומדריך ומלמד אותם איך משחקים את המשחק נכון ואיך לשאוף תמיד לטופ .

הוא מאמן מצויין אבל אפשר להגיד את הדברים שתיארת(ועזוב שקצת הגזמת)על לא מעט מאמנים שנתנו עונה ספציפית גדולה... החכמה היא להראות המשכיות.
אורי

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 15:06

6 לב צהוב כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני לוקח את בלאט על כל מאמן אחר באירופה,אני לא מכיר עוד מאמן שמוציא 200 אחוז יכולת מהשחקנים שלו,מתחבר עליהם בצורה יוצאת דופן ומדריך ומלמד אותם איך משחקים את המשחק נכון ואיך לשאוף תמיד לטופ .
מכבי ובלאט צריכים להיות כמו אוברדוביץ ופאו.
איך הוא נכשל השנה ? סיבה פשוטה מאוד : שוב פעם עשו לו את התרגיל של 2002 עם האדריאטית ,הנחיתו לו כמה שחקנים שלא רצה,שחקן השני הכי חשוב בקבוצה עוזב באמצע עונה .
איך אפשר להצליח ככה ? אין אפילו אימונים .
בלאט צריך כלים אפילו כלים מינימלים להצליח אבל שוב פעם ההנהלה שמה לו רגל עם ה-3 ליגות האלה .

פארמר היה השחקן הכי חשוב של מכבי. יותר מסופו לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 דצמבר 2011, 15:10

אורי כתב:בוא נעשה קצת סדר בדברים..
אני חושב שדייויד מאמן מצויין, אבל סה''כ העונה הקודמת היתה הפעם היחידה שהוא הביא קבוצה לרמות הגבוהות של היורוליג. עיקר הצלחתו נבעה מהפגיעה המדהימה בג'רמי פארגו שהתגלה כשחקן מטורף. לפני כן הוא לא ממש הרשים בבנטון טרוויזו, אפס פילזן(שם הוא בכלל נכשל לחלוטין)ואף לא במכבי.
נוצרה סביבו הילה הזוייה, ובכל פעם שמישהו העז לצאת נגד החלטה שלו הוא קיבל תגובות שיכולות לגרום לאדם שפוי להתאבד מרוב הטימטום של המגיבים. כשהוא הביא את דווין סמית' אמרתי שמדובר בשחקן שפשוט לא שייך לרמות האלה וכמובן ש''נוער בלאט'' בפורום דאגו לעדכן אותי ש''היי זה דייויד!'' ו''גם בעונה שעברה אף אחד לא ספר אותנו'' וכמובן אחרון חביב במיוחד - ''אני סומך על בלאט!''.. מדובר במאמן כדורסל סה''כ לא באלכימאי.

מה עם העונה בה הביא את מכבי לפיינל פור, יחד עם האפמן ומקדונלד?

בפילזן לא היה לו כשלון. חצי קבוצה החליטה לנטוש לו פתאום.

אתה רוצה להזכיר לי מה פיני עשה בקריירת האימון שלו מחוץ למכבי, פרט לאליפות עם הגליל? אתה זוכר איזה כשלונות היו לו פרט לעונה הזאת עם הגליל?
זה שדייויד לא הצליח יותר מדי באירופה באופן יחסי, לא אומר שהוא לא המאמן הכי מתאים למכבי.

אתה קצת מגזים בתיאורים שלך. אין סביבו שום הילה, אלא הערכה מקצועית. כשמבקרים אותו בצורה עניינית, אז זה מתקבל אצל כולם בהבנה. אפשר להסכים ואפשר לא להסכים,
כמו בכל נושא אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 דצמבר 2011, 16:17

עונת האפמן-מקדונלד זה לא בדיוק הישג כזה מטורף של דייויד. הסגל היה זהה לסגל שלקח גביע בשנה קודמת והגיע לגמר שנה לפני כן(מינוס פארקר)+בשוק. אני כן חושב שדייויד מקבל קרדיט קצת מוגזם. דווין סמית' זה כישלון גדול ואפילו גרינוולד לא טוען שההנהלה כפתה אותו על בלאט. שחקן ב-500 אלף דולר ברמה של טרה סימונס. לא שאני טוען שיש מאמן טוב או מתאים מדייויד אבל לא צריך למזער את הכישלונות שלו.
שחף

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 דצמבר 2011, 16:20

טוב אז לאחר שקברנו את סמית', שימו לב לפוסט הראשון באשכול :grin (או בכלל העמוד-שניים הראשונים)
מדהים איך דעות משתנות במהירות.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי er79 » 09 דצמבר 2011, 16:47

זה משעשע לגלות שיש 17 דפים על שחקן יורוקאפ שעלה למכבי 400 אלף דולר. כאילו, מה, מישהו פה חשב שנדוג עוד איזה אידסון? לא כל יום פורים, ואידסון, בניגוד לסמית, ידע גם קצת יורוליג עם ריטאס, ובהצלחה מרובה. את היכולות של סמית ביורוליג כבר ראינו בפנר, כבר אז הוא הסריח את הפרקט. אני מתנחם בעובדה ששנה הבאה הוא לא יהיה פה. והדבר המשעשע פה זה שמכנים אותו פרופסור. פרופסור שקשוקה, אולי.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran ו־22 אורחים