09 דצמבר 2011, 10:53
שחף כתב:מצ'באן וליאור לא צריכים לשחק אחד ליד השני. אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי. מצ'באן בעיני פוטנציאל הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר מתאים בסופו של דבר לזחק ליד סופו.
09 דצמבר 2011, 10:53
09 דצמבר 2011, 10:56
שחף כתב: אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי.
09 דצמבר 2011, 10:57
jol9 כתב:שחף כתב:מצ'באן וליאור לא צריכים לשחק אחד ליד השני. אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי. מצ'באן בעיני פוטנציאל הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר מתאים בסופו של דבר לזחק ליד סופו.
אתה לא קורא בעיון את מה שכתבתי. אמרתי שלא צריך סנטר שלישי, ומקסימום אם סופו והנדריקס לא במשחק מסיבה כזאת או אחרת,
אז אפשר לשחק עם שניהם ביחד.
לא אמרתי גם שליאור צריך להיות לפני מצ'באן בחמישייה. אין לי בכלל בעיה שיקרה הדבר ההפוך.
אבל אז זה מחייב את מכבי להחזיר את יותם. הרי שחקן ישראלי אחד חייב להיות בחמישייה, לא?
09 דצמבר 2011, 10:59
חביב אורנג'ד כתב:יוני, מה שאתה אומר על עציצים זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו.... והעונה למכבי יש לא מעט עציצים וגם עציצים יקרים...
הנקודה היא שצריכים להבין שהחתמת העציצים האילו היא דבר הרבה יותר מזיק למכבי מאשר משחק חלש של פניני או אוחיון.
אחרי הכל, מכבי צריכה לקבל תוצרת מהשחנים עבורם היא היתה מוכנה לפתוח את הכיס...
09 דצמבר 2011, 11:01
09 דצמבר 2011, 11:05
שחף כתב:בורשטיין לא יעזוב, מסיבות שלא קשורות כל כך לכדורסל שלו. הוא קפטן ושחקן עם חוזה יקר יחסית לישראלי שיש בו עוד שנה. אחר כך יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש.
09 דצמבר 2011, 11:37
jol9 כתב:שחף כתב:בורשטיין לא יעזוב, מסיבות שלא קשורות כל כך לכדורסל שלו. הוא קפטן ושחקן עם חוזה יקר יחסית לישראלי שיש בו עוד שנה. אחר כך יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש.
OK whatever. זה לא כ"כ משנה את יחסי הכוחות.
אם יותם וסילבן יהיו במכבי בשנה הבאה, ואוחיון יישאר, אז טל בכלל לא ייראה דקות בעונה הבאה.
אני אישית מעדיף שמכבי לא תחזיק שחקן סתם, שברור שהוא לא יכול באמת לתרום, גם אם הוא קפטן. כנראה גם שאפשר לשחרר אותו תמורת פיצוי קטן יחסית.
לא מאמין שאין סעיף כזה בחוזה שלו.
בלי קשר לשינויים הפרסונליים בעונה הבאה (וכנראה גם העונה), לדעתי הכל כרגע נמצא בידיים של הצוות המקצועי, שחייב לעשות איזשהו שינוי.
זה כבר לא משהו שאפשר להסתיר ולטאטא מתחת לשטיח.
אני מקווה שכבר מחר נראה דברים שונים, ואם לא אז לפחות ביום חמישי מול אפס.
09 דצמבר 2011, 11:46
מקאדו כתב:jol9 כתב:שחף כתב:בורשטיין לא יעזוב, מסיבות שלא קשורות כל כך לכדורסל שלו. הוא קפטן ושחקן עם חוזה יקר יחסית לישראלי שיש בו עוד שנה. אחר כך יש סיכוי לא רע שהוא יפרוש.
OK whatever. זה לא כ"כ משנה את יחסי הכוחות.
אם יותם וסילבן יהיו במכבי בשנה הבאה, ואוחיון יישאר, אז טל בכלל לא ייראה דקות בעונה הבאה.
אני אישית מעדיף שמכבי לא תחזיק שחקן סתם, שברור שהוא לא יכול באמת לתרום, גם אם הוא קפטן. כנראה גם שאפשר לשחרר אותו תמורת פיצוי קטן יחסית.
לא מאמין שאין סעיף כזה בחוזה שלו.
בלי קשר לשינויים הפרסונליים בעונה הבאה (וכנראה גם העונה), לדעתי הכל כרגע נמצא בידיים של הצוות המקצועי, שחייב לעשות איזשהו שינוי.
זה כבר לא משהו שאפשר להסתיר ולטאטא מתחת לשטיח.
אני מקווה שכבר מחר נראה דברים שונים, ואם לא אז לפחות ביום חמישי מול אפס.
קודם כל למצוא רכז נורמלי זה קריטי וחשוב וזה כן יכול לשנות את כל התמונה , אני לא קונה את הסיפור שלא מוצאים שחקן מתאים , לא מוצאים שחקן שהוא גם פנוי גם טוב וגם עולה גרושים זה אני מסכים.
09 דצמבר 2011, 12:01
09 דצמבר 2011, 13:31
אורי כתב:אני לא מבין מה כולם מופתעים עוד בקיץ כולם(אולי חוץ מארגון ''כוח בלאט'' בפורום, שלאחר כל החלטה תמוהה של מאמננו היקר דאגו להרגיע את כולם במשפט הידוע ''In Blatt we trust
'' )התקשנו להבין את פשר ההחלטה להחתים שחקן שכבר שיחק ביורוליג ונראה כמו סוג של טריי סימונס ועוד בקבוצה עלובה.
09 דצמבר 2011, 13:52
09 דצמבר 2011, 14:01
09 דצמבר 2011, 14:10
jol9 כתב:שחף כתב:מצ'באן וליאור לא צריכים לשחק אחד ליד השני. אני בכלל לא מבין מה מבטיח לליאור מעמד של שחקן חמישייה במכבי. מצ'באן בעיני פוטנציאל הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר מתאים בסופו של דבר לזחק ליד סופו.
אתה לא קורא בעיון את מה שכתבתי. אמרתי שלא צריך סנטר שלישי, ומקסימום אם סופו והנדריקס לא במשחק מסיבה כזאת או אחרת,
אז אפשר לשחק עם שניהם ביחד.
לא אמרתי גם שליאור צריך להיות לפני מצ'באן בחמישייה. אין לי בכלל בעיה שיקרה הדבר ההפוך.
אבל אז זה מחייב את מכבי להחזיר את יותם. הרי שחקן ישראלי אחד חייב להיות בחמישייה, לא?
09 דצמבר 2011, 14:12
6 לב צהוב כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני לוקח את בלאט על כל מאמן אחר באירופה,אני לא מכיר עוד מאמן שמוציא 200 אחוז יכולת מהשחקנים שלו,מתחבר עליהם בצורה יוצאת דופן ומדריך ומלמד אותם איך משחקים את המשחק נכון ואיך לשאוף תמיד לטופ .
09 דצמבר 2011, 15:06
6 לב צהוב כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני לוקח את בלאט על כל מאמן אחר באירופה,אני לא מכיר עוד מאמן שמוציא 200 אחוז יכולת מהשחקנים שלו,מתחבר עליהם בצורה יוצאת דופן ומדריך ומלמד אותם איך משחקים את המשחק נכון ואיך לשאוף תמיד לטופ .
מכבי ובלאט צריכים להיות כמו אוברדוביץ ופאו.
איך הוא נכשל השנה ? סיבה פשוטה מאוד : שוב פעם עשו לו את התרגיל של 2002 עם האדריאטית ,הנחיתו לו כמה שחקנים שלא רצה,שחקן השני הכי חשוב בקבוצה עוזב באמצע עונה .
איך אפשר להצליח ככה ? אין אפילו אימונים .
בלאט צריך כלים אפילו כלים מינימלים להצליח אבל שוב פעם ההנהלה שמה לו רגל עם ה-3 ליגות האלה .
09 דצמבר 2011, 15:10
אורי כתב:בוא נעשה קצת סדר בדברים..
אני חושב שדייויד מאמן מצויין, אבל סה''כ העונה הקודמת היתה הפעם היחידה שהוא הביא קבוצה לרמות הגבוהות של היורוליג. עיקר הצלחתו נבעה מהפגיעה המדהימה בג'רמי פארגו שהתגלה כשחקן מטורף. לפני כן הוא לא ממש הרשים בבנטון טרוויזו, אפס פילזן(שם הוא בכלל נכשל לחלוטין)ואף לא במכבי.
נוצרה סביבו הילה הזוייה, ובכל פעם שמישהו העז לצאת נגד החלטה שלו הוא קיבל תגובות שיכולות לגרום לאדם שפוי להתאבד מרוב הטימטום של המגיבים. כשהוא הביא את דווין סמית' אמרתי שמדובר בשחקן שפשוט לא שייך לרמות האלה וכמובן ש''נוער בלאט'' בפורום דאגו לעדכן אותי ש''היי זה דייויד!'' ו''גם בעונה שעברה אף אחד לא ספר אותנו'' וכמובן אחרון חביב במיוחד - ''אני סומך על בלאט!''.. מדובר במאמן כדורסל סה''כ לא באלכימאי.
09 דצמבר 2011, 16:17
09 דצמבר 2011, 16:20
09 דצמבר 2011, 16:47