ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דאלאס זכתה באליפות הסטורית אחרי 2:4 אדיר על מיאמי. דירק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 17:41

פוטושופ? אני בספק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 13 יוני 2011, 17:47

Euro_Basket כתב:כיף לראות את החבורה המגעילה ממיאמי מפסידה בגמר.
נוביצקי מבחינתי הוא השחקן האירופאי הכי גדול בכל הזמנים.

לא יודע אם אירופאי הכי גדול, כי לא ראיתי את כולם וקצת קשה להשוות לשחקנים מתקופות אחרות בהם היה יותר קשה להגיע לNBA, אבל דירק הוא השחקן האירופאי הכי גדול בNBA בכל הזמנים ללא ספק. Franchise player אירופאי הראשון שכל הקבוצה בנויה סביבו והראשון שזכה בMVP של העונה הרגילה. בשורה אחת עם ה-PFים הגדולים אי פעם. חוץ מזה, מאוד קל להתחבר אליו בגלל האופי - בנאדם מאוד צנוע שעובד מאוד קשה בלי קיצורי דרך.
------------------------

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 99&lang=HE

Like
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 13 יוני 2011, 17:50

asafb96 כתב:נראה כמו פוטושופ..

סטיבנסון ולברון לא אוהבים אחד את השני עוד מהתקופה שהוויזרדס של סטיבנסון שיחקו מול הקאבס של לברון. גם לאחרונה היה ביניהם trash talk בתקשורת. ככה שזה כנראה לא פוטושום.

ד"א, זה מחווה לשאק שאמר את אותו משפט על קובי בזמנו :thumbup
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יוני 2011, 18:03

misha כתב:
asafb96 כתב:נראה כמו פוטושופ..

סטיבנסון ולברון לא אוהבים אחד את השני עוד מהתקופה שהוויזרדס של סטיבנסון שיחקו מול הקאבס של לברון. גם לאחרונה היה ביניהם trash talk בתקשורת. ככה שזה כנראה לא פוטושום.

ד"א, זה מחווה לשאק שאמר את אותו משפט על קובי בזמנו :thumbup

כן, שמעתי על הטראש טוק שלהם בזמן האחרון, אבל התמונה הזאת ספציפית נראת לי כמו פוטושופ.
אבל אמיתי או לא זאת תמונה גדולה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2011, 18:11

Euro_Basket כתב:כיף לראות את החבורה המגעילה ממיאמי מפסידה בגמר.
נוביצקי מבחינתי הוא השחקן האירופאי הכי גדול בכל הזמנים.

אכן כך. היום הוא עבר את פטרו ואת סאבאס כאירופאי הגדול בהיסטוריה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2011, 18:56

נוביצקי הוא האירופאי המוכשר ביותר.. בגדול. הרבה יותר מסבוניס ודיבאץ כי הוא מיוחד. ביג מן שמשחק כגארד. טכניקת קליעה אולטימטיבית, סגנון משחק שובה עין (ללברון למשל מבחינתי אין הרבה פינס אלא עוצמה ו IQ). שחקן שיכול לתת פוסט, לרוץ למתפרצות, לתת פייד אוואי, למסור וכו'. מדהים לשחקן בגובה של סנטר. וגם מגיע ממדינה ללא מסורת של כדורסל. אני אהבתי מאוד גם את קוקוץ' אבל עדיין היא אפשר להשוות גם בלי שום קשר לאליפות מבחינת כישרון נוביצקי שחקן מיוחד.
מדהים ששחקן בגובה כזה שמשחק כל כך הרבה שנים כולל גם בנבחרת גרמניה מצליח לשמור על עצמו ללא הרבה פציעות ולא משנה את סגנון המשחק יותר מדי עדיין רץ למתפרצות ואפילו שדרג את ההגנה.
אגב מבחינת היסטוריית נ.ב.א הייתי שם את גאסול לפני פטרו וסאבאס וכנ"ל את קוקוץ' ודיבאץ
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2011, 19:09

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 19:13

תגידו מאיפה התמונה הזאת שאוהדי דאלאס כל הזמן מרימים שלברון ''בוכה''?(או שהוא באמת בוכה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 13 יוני 2011, 19:43

Holiday_Armadillo כתב:תגידו מאיפה התמונה הזאת שאוהדי דאלאס כל הזמן מרימים שלברון ''בוכה''?(או שהוא באמת בוכה)

נראה לי שסתם המצלמה תפסה אותו פעם עם עיוות פנים כשהוא התלונן לשופטים או משהו כזה ומאז חוגגים על זה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2011, 19:49

yellowaura כתב:נוביצקי הוא האירופאי המוכשר ביותר.. בגדול. הרבה יותר מסבוניס ודיבאץ כי הוא מיוחד. ביג מן שמשחק כגארד. טכניקת קליעה אולטימטיבית, סגנון משחק שובה עין (ללברון למשל מבחינתי אין הרבה פינס אלא עוצמה ו IQ). שחקן שיכול לתת פוסט, לרוץ למתפרצות, לתת פייד אוואי, למסור וכו'. מדהים לשחקן בגובה של סנטר. וגם מגיע ממדינה ללא מסורת של כדורסל. אני אהבתי מאוד גם את קוקוץ' אבל עדיין היא אפשר להשוות גם בלי שום קשר לאליפות מבחינת כישרון נוביצקי שחקן מיוחד.
מדהים ששחקן בגובה כזה שמשחק כל כך הרבה שנים כולל גם בנבחרת גרמניה מצליח לשמור על עצמו ללא הרבה פציעות ולא משנה את סגנון המשחק יותר מדי עדיין רץ למתפרצות ואפילו שדרג את ההגנה.
אגב מבחינת היסטוריית נ.ב.א הייתי שם את גאסול לפני פטרו וסאבאס וכנ"ל את קוקוץ' ודיבאץ

מבחינת היסטוריית NBA, אולי כן, אבל זה לא כל מה שקובע.
כשאתה מודד שחקן אירופאי, אז לכל הפחות צריך גם להתייחס לרקורד הבינלאומי שלו. בנוסף, ההשפעה של פטרו וסאבאס על הכדורסל האירופאי הייתה עצומה, גם בקבוצות האירופאיות
שלהם, גם בנבחרות ואח"כ גם במעבר לNBA.
למרות שבהחלט אפשר להגיד שהקריירה של ולאדה אולי היתה קצת יותר מרשימה.

לגבי הIQ ולברון - זה מה שהתכוונת להגיד? לברון לא שחקן טיפש, אבל גם לא גאון גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גיא » 13 יוני 2011, 20:46

לא סתם לארי בירד שיבח את דירק.

האמת שאתמול הייתה לי תחושה שאני נמצא באיזה יקום מקביל. כי ביקום הרגיל - דירק וקיד מסיימים בלי אליפות כמו סטוקטון ומלון, ודווין וויד מסיים משחק כזה עם 30 נקודות וקליעות בקלאץ'. אבל זה לא קרה.

הפנים של קיד ושל דירק היו משהו מדהים. הם לא קפצו ולא צרחו, פשוט נראה היה ששוטף אותם מן אור גדול מבפנים. יחסית גם קיובן הגיב באופן מאוד מאופק.

פשוט תענוג.
גיא

הודעהעל ידי קובי » 14 יוני 2011, 04:04

גיא כתב:לא סתם לארי בירד שיבח את דירק.

האמת שאתמול הייתה לי תחושה שאני נמצא באיזה יקום מקביל. כי ביקום הרגיל - דירק וקיד מסיימים בלי אליפות כמו סטוקטון ומלון, ודווין וויד מסיים משחק כזה עם 30 נקודות וקליעות בקלאץ'. אבל זה לא קרה.

הפנים של קיד ושל דירק היו משהו מדהים. הם לא קפצו ולא צרחו, פשוט נראה היה ששוטף אותם מן אור גדול מבפנים. יחסית גם קיובן הגיב באופן מאוד מאופק.

פשוט תענוג.

אליפות של חנונים (:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי גיא » 14 יוני 2011, 06:23

קובי כתב:
גיא כתב:לא סתם לארי בירד שיבח את דירק.

פשוט תענוג.

אליפות של חנונים (:

כן, פתאום הבחור הזה שנראה כאילו נלקח ישירות מהספורטק בא ושם סלים בפנים של לברון. אני מתכוון לג'יי ג'יי בראה. מה זה היה הדבר הזה? :)

באמת ייקום מקביל...

האמת שב-94 הניקס הגיעו ליוסטון באותו המצב בסדרה ובמשחק 6 סטארקס למי שזוכר נתן משחק א-ל ג'ייסון טרי. אבל זה לא עזר והם הפסידו. במשחק 7 יוסטון לקחו את האליפות עם האקים.

אבל זה היה ביקום הנוכחי.
גיא

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 20:53

סליחה על השאלה הדי מאוחרת והלא קשורה כרגע לנושא,אבל על מה מחלוקת השביתה?
מה איגוד השחקנים רוצה(חוק רוסי)? מה שטרן(חלובה) רוצה,מוכן כרגע לתת? והאם זה משהו כזה רציני שהעונה לא תיפתח?
itay92

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2011, 21:05

itay92 כתב:סליחה על השאלה הדי מאוחרת והלא קשורה כרגע לנושא,אבל על מה מחלוקת השביתה?
מה איגוד השחקנים רוצה(חוק רוסי)? מה שטרן(חלובה) רוצה,מוכן כרגע לתת? והאם זה משהו כזה רציני שהעונה לא תיפתח?

http://www.one.co.il/Article/167962.html

כתבה קצת ישנה אבל מסבירה לך על מה כל העניין. נכון לכרגע אין התקדמות משמעותית.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 19 יוני 2011, 13:48

תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי refael » 21 יוני 2011, 13:30

כספי יתאחד עם אמרה וכרמלו בניו יורק ?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01984.html
מה יש לו לעשות שם כרמלו שם משחק על העמדה שלו הוא בקושי יורד מהמגרש לפי דעתי הוא צריך קודם כל להיות שחקן חמישיה קבוע ויציב בקינג ואז לחשוב על אפשרות לעבור לקבוצה יותר טובה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 13:32

6 לב צהוב כתב:כספי יתאחד עם אמרה וכרמלו בניו יורק ?
מה יש לו לעשות שם כרמלו שם משחק על העמדה שלו הוא בקושי יורד מהמגרש לפי דעתי הוא צריך קודם כל להיות שחקן חמישיה קבוע ויציב בקינג ואז לחשוב על אפשרות לעבור לקבוצה יותר טובה.

כספי ב-NBA כי הוא כלי שיווקי לנתח היהודי שם..אז בטח ובטח שירצו אותו בניקס למטרות שיווק..לא באמת חושבי םשהוא יכול לעזור להם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 21 יוני 2011, 17:32

Holiday_Armadillo כתב:
6 לב צהוב כתב:כספי יתאחד עם אמרה וכרמלו בניו יורק ?

כספי ב-NBA כי הוא כלי שיווקי לנתח היהודי שם..אז בטח ובטח שירצו אותו בניקס למטרות שיווק..לא באמת חושבי םשהוא יכול לעזור להם

בוא לא נהפוך אותו רק לגימיק ותו לא. כספי בNBA כי יש לו את כל הנתונים כדי להיות רול פלייר נחמד בליגה הזאת והוא הראה את זה בשנתיים האחרונות על המגרש. הקטע השיווקי הוא פקטור כמובן אבל ממש לא העיקרי.

השמועות לגבי הניקס רצות מזמן אבל לא נראה רציני בינתיים. בכל מקרה, בשלב זה הוא צריך להיות בקבוצה בה יש לו אפשרות לזכות בדקות.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2011, 13:33

אם הייתם קליבלנד,במי הייתם בוחרים בתור בחירה מס' 1? דרק וויליאמס או קיירי אירווינג?
אני אישית הייתי בוחרת בוויליאמס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], Mitelka, Tom1313 ו־16 אורחים