המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Euro_Basket כתב:כיף לראות את החבורה המגעילה ממיאמי מפסידה בגמר.
נוביצקי מבחינתי הוא השחקן האירופאי הכי גדול בכל הזמנים.
asafb96 כתב:נראה כמו פוטושופ..
misha כתב:asafb96 כתב:נראה כמו פוטושופ..
סטיבנסון ולברון לא אוהבים אחד את השני עוד מהתקופה שהוויזרדס של סטיבנסון שיחקו מול הקאבס של לברון. גם לאחרונה היה ביניהם trash talk בתקשורת. ככה שזה כנראה לא פוטושום.
ד"א, זה מחווה לשאק שאמר את אותו משפט על קובי בזמנו
Euro_Basket כתב:כיף לראות את החבורה המגעילה ממיאמי מפסידה בגמר.
נוביצקי מבחינתי הוא השחקן האירופאי הכי גדול בכל הזמנים.
Holiday_Armadillo כתב:תגידו מאיפה התמונה הזאת שאוהדי דאלאס כל הזמן מרימים שלברון ''בוכה''?(או שהוא באמת בוכה)
yellowaura כתב:נוביצקי הוא האירופאי המוכשר ביותר.. בגדול. הרבה יותר מסבוניס ודיבאץ כי הוא מיוחד. ביג מן שמשחק כגארד. טכניקת קליעה אולטימטיבית, סגנון משחק שובה עין (ללברון למשל מבחינתי אין הרבה פינס אלא עוצמה ו IQ). שחקן שיכול לתת פוסט, לרוץ למתפרצות, לתת פייד אוואי, למסור וכו'. מדהים לשחקן בגובה של סנטר. וגם מגיע ממדינה ללא מסורת של כדורסל. אני אהבתי מאוד גם את קוקוץ' אבל עדיין היא אפשר להשוות גם בלי שום קשר לאליפות מבחינת כישרון נוביצקי שחקן מיוחד.
מדהים ששחקן בגובה כזה שמשחק כל כך הרבה שנים כולל גם בנבחרת גרמניה מצליח לשמור על עצמו ללא הרבה פציעות ולא משנה את סגנון המשחק יותר מדי עדיין רץ למתפרצות ואפילו שדרג את ההגנה.
אגב מבחינת היסטוריית נ.ב.א הייתי שם את גאסול לפני פטרו וסאבאס וכנ"ל את קוקוץ' ודיבאץ
גיא כתב:לא סתם לארי בירד שיבח את דירק.
האמת שאתמול הייתה לי תחושה שאני נמצא באיזה יקום מקביל. כי ביקום הרגיל - דירק וקיד מסיימים בלי אליפות כמו סטוקטון ומלון, ודווין וויד מסיים משחק כזה עם 30 נקודות וקליעות בקלאץ'. אבל זה לא קרה.
הפנים של קיד ושל דירק היו משהו מדהים. הם לא קפצו ולא צרחו, פשוט נראה היה ששוטף אותם מן אור גדול מבפנים. יחסית גם קיובן הגיב באופן מאוד מאופק.
פשוט תענוג.
קובי כתב:גיא כתב:לא סתם לארי בירד שיבח את דירק.
האמת שאתמול הייתה לי תחושה שאני נמצא באיזה יקום מקביל. כי ביקום הרגיל - דירק וקיד מסיימים בלי אליפות כמו סטוקטון ומלון, ודווין וויד מסיים משחק כזה עם 30 נקודות וקליעות בקלאץ'. אבל זה לא קרה.
הפנים של קיד ושל דירק היו משהו מדהים. הם לא קפצו ולא צרחו, פשוט נראה היה ששוטף אותם מן אור גדול מבפנים. יחסית גם קיובן הגיב באופן מאוד מאופק.
פשוט תענוג.
אליפות של חנונים (:
itay92 כתב:סליחה על השאלה הדי מאוחרת והלא קשורה כרגע לנושא,אבל על מה מחלוקת השביתה?
מה איגוד השחקנים רוצה(חוק רוסי)? מה שטרן(חלובה) רוצה,מוכן כרגע לתת? והאם זה משהו כזה רציני שהעונה לא תיפתח?
6 לב צהוב כתב:כספי יתאחד עם אמרה וכרמלו בניו יורק ?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01984.html
מה יש לו לעשות שם כרמלו שם משחק על העמדה שלו הוא בקושי יורד מהמגרש לפי דעתי הוא צריך קודם כל להיות שחקן חמישיה קבוע ויציב בקינג ואז לחשוב על אפשרות לעבור לקבוצה יותר טובה.
Holiday_Armadillo כתב:6 לב צהוב כתב:כספי יתאחד עם אמרה וכרמלו בניו יורק ?
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01984.html
מה יש לו לעשות שם כרמלו שם משחק על העמדה שלו הוא בקושי יורד מהמגרש לפי דעתי הוא צריך קודם כל להיות שחקן חמישיה קבוע ויציב בקינג ואז לחשוב על אפשרות לעבור לקבוצה יותר טובה.
כספי ב-NBA כי הוא כלי שיווקי לנתח היהודי שם..אז בטח ובטח שירצו אותו בניקס למטרות שיווק..לא באמת חושבי םשהוא יכול לעזור להם
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־26 אורחים