פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים/הכנות לעונה הבאה - באייקס וטאריק בלאק מוע

08 אפריל 2016, 00:02

הייתי הולך על בגטסקיס מניז'ני או על טרינקיירי מבמברג.
שניהם מצליחים להפיק מהקבוצות שלהם הרבה יותר מהמצופה.
שמיהם מאמנים מוכשרים בעליה, שנורא רוצים להוכיח את עצמם בקבוצה גדולה.

08 אפריל 2016, 00:15

שחף כתב:דני חושב שהוא יוכל להחתים את קאזלאוסקאס אחרי שהוא סגר לו כמעט את כל החמישייה
קצת משעשע
למרות שנשמח לראות אותו פה בכל זאת

דרך אגב, הייתי יורד מהתבניות של איך קבוצה צריכה להיראות. לאיזה תבנית מתאימה אולימפיאקוס? וגולדן סטייט?

כשתביא את ספאנוליס או קרי, תוכל לזרוק את התבניות לפח באמת

08 אפריל 2016, 00:31

עזוב את קארי וספאנוליס, לפני 5 שנים הייתה פה קבוצה שעשתה גמר עם צמד גארדים שלא קולע מבחוץ(פארגו ופרקינס) ועוד 3 עם קליעה בינונית שגם היה צריך את הכדור ביד כדי להיות אפקטיבי. גם כן לא ממש לפי הספר.

08 אפריל 2016, 00:36

למה לסמוך על זה אבל ולא לבנות קבוצה כמו שצריך מראש?

08 אפריל 2016, 01:23

MTA2311 כתב:למה לסמוך על זה אבל ולא לבנות קבוצה כמו שצריך מראש?

:heart

08 אפריל 2016, 01:24

שמעו חייב להביא עוד שחקן בעמדה מספר 2 בנוסף גאודלוק או קומבו גארד

אם זה מה שמסתמן זה סך הכל מעולה אבל שוב אפשר ליפול

08 אפריל 2016, 08:44

MTA2311 כתב:למה לסמוך על זה אבל ולא לבנות קבוצה כמו שצריך מראש?

אצלי הבקשות הן צנועות - בוא נפתח את העונה הבאה עם סגל מלא ובלי פצועים.

08 אפריל 2016, 09:01

כתבה מעניינת של אבי סגל שבעצם מספר שוויצ'יץ' הוא הג'ורדי של מכבי

הוא זה שבונה את הקבוצה לעונה הבאה ואולי הוא צריך אישור כספי לכל החתמה, אבל הבנייה היא כולה עליו והקבוצה תהיה חתומה עליו
סגל גם מתעקש שברצוקאס כן יהיה פה

08 אפריל 2016, 09:30

אני בעד להחזיר את היינס, חסרים לי השנה כידרורים על הברך(היו לנו רגעים מביכים יותר אבל זה לפחות קצת משעשע)

08 אפריל 2016, 09:34

לפי התקשורת לא נראה שמכבי הולכת להביא מישהו נוסף לעמדה 2... בונים על ווימס בעמדה הזו למרות שזו לא העמדה שלו.
בסוף נראה את ווימס ב3, יוגב ב2 וסמית ב4

08 אפריל 2016, 09:36

Number8 כתב:לפי התקשורת לא נראה שמכבי הולכת להביא מישהו נוסף לעמדה 2... בונים על ווימס בעמדה הזו למרות שזו לא העמדה שלו.

אלי סהר דווקא טוען שכן אבל מה הוא יודע

08 אפריל 2016, 09:45

Holiday_Armadillo כתב:
Number8 כתב:לפי התקשורת לא נראה שמכבי הולכת להביא מישהו נוסף לעמדה 2... בונים על ווימס בעמדה הזו למרות שזו לא העמדה שלו.

אני מאמין שיביאו אבל יחפשו מישהו זול , אגב באינטרבאסקט מישהו אולי רועי מרום טוען שמכבי רוצה מאוד את ארון ג'קסון אבל זה מרום אתם יודעים ...

אגב נשיא הכוכב האדום אומר :

"הם רוצים שני שחקנים שלי? נו, ואני רוצה חמישה שחקנים שלהם. אין שום דבר חדש בזה שמכבי תל אביב מנהלת מגעים עם שחקנים במהלך העונה, או מפרסמת דיווחים מפוצצים", אמר. "הם צריכים איכשהו להצדיק את התוצאות הרעות שלהם במשך כל העונה, אז הם מפרסמים דברים כאלה. בסך הכל מדובר בניסיון מצידם להרגיע את הסערה בתוך המועדון".

צ'וביץ' אף הודה כי ניסה לשכנע את שחקניו לוותר על הצעות ממכבי תל אביב. "הסיטואציה שם איומה. עם תקציב נמוך בהרבה אנחנו הגענו להצלבה, והם עפו בשלב מוקדם. אצלנו יש אווירה משפחתית. אם הייתי שחקן הייתי מעדיף להישאר אצלנו מאשר לחתום".

08 אפריל 2016, 09:57

אני מאוד אוהב את ג'קסון אבל הוא לא מתאים לסגל הזה כשיש לך את מקל ויוגב בעמדת הרכז. ארון לא סקורר ולא מתאים לעמדה 2
בכלל זה נראה כרגע שעמדות 1 ו 5 סגורות לחלוטין לעונה הבאה ונשאר רק לסגור ולעשות סדר בשאר העמדות...
לעמדה 2 מכבי צריכה לבחור שחקן או נטו סקורר סטייל גאודלוק או קומבו שנוטה יותר לייצור נקודות אבל יודע לנהל משחק כמו דילייני (או פארגו) , אבל לא שחקן כמו ג'קסון .

08 אפריל 2016, 10:04

Holiday_Armadillo כתב:כתבה מעניינת של אבי סגל שבעצם מספר שוויצ'יץ' הוא הג'ורדי של מכבי

הוא זה שבונה את הקבוצה לעונה הבאה ואולי הוא צריך אישור כספי לכל החתמה, אבל הבנייה היא כולה עליו והקבוצה תהיה חתומה עליו

אני מסוגל לזרום עם זה. לתת למישהו שבכל זאת קשור קצת לכדורסל את המפתחות, זה עדיף מבחינתי מאשר מה שהיה.

08 אפריל 2016, 10:05

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כתבה מעניינת של אבי סגל שבעצם מספר שוויצ'יץ' הוא הג'ורדי של מכבי

אני מסוגל לזרום עם זה. לתת למישהו שבכל זאת קשור קצת לכדורסל את המפתחות, זה עדיף מבחינתי מאשר מה שהיה.

מסכים.
זה לא אופטימלי, אבל עדיף על דני ואבי.

08 אפריל 2016, 10:05

שיביאו עוד קומבו זול 4 פיזי שיכול לשחק גם 5 במידת הצורך ויסגרו את הסגל, אם זה יהיה ככה מכבי ידברו חזק שנה הבאה

08 אפריל 2016, 10:08

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מסכים.
זה לא אופטימלי, אבל עדיף על דני ואבי.

לא רק דני ואבי. זה עדיף על המצב שבו כל אחד - המאמן, נשיא הכבוד, הסקאוט, הGM, מנהל ומאמן הגבוהים, מאמן הכושר והבעלים מביאים
כל אחד עמדה, מועמדים משלהם ולבסוף גם שחקנים משלהם.

נתחיל בזה ששמעון לא יחתים שחקנים רק כי הוא רוצה להיות בעסק, ושאבי אבן לא יגיש דוחות סקאוט על שחקנים.

08 אפריל 2016, 10:11

מקאדו 3 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מאמין שיביאו אבל יחפשו מישהו זול , אגב באינטרבאסקט מישהו אולי רועי מרום טוען שמכבי רוצה מאוד את ארון ג'קסון אבל זה מרום אתם יודעים ...

אגב נשיא הכוכב האדום אומר :

"הם רוצים שני שחקנים שלי? נו, ואני רוצה חמישה שחקנים שלהם. אין שום דבר חדש בזה שמכבי תל אביב מנהלת מגעים עם שחקנים במהלך העונה, או מפרסמת דיווחים מפוצצים", אמר. "הם צריכים איכשהו להצדיק את התוצאות הרעות שלהם במשך כל העונה, אז הם מפרסמים דברים כאלה. בסך הכל מדובר בניסיון מצידם להרגיע את הסערה בתוך המועדון".

צ'וביץ' אף הודה כי ניסה לשכנע את שחקניו לוותר על הצעות ממכבי תל אביב. "הסיטואציה שם איומה. עם תקציב נמוך בהרבה אנחנו הגענו להצלבה, והם עפו בשלב מוקדם. אצלנו יש אווירה משפחתית. אם הייתי שחקן הייתי מעדיף להישאר אצלנו מאשר לחתום".

הוא צריך להיות קצת בשקט ולהרגיע את הטמפרמנט הסרבי שלו

ד''א, אלי סהר מזכיר את השמות אליוט וויליאמס ודי ג'יי סילי

08 אפריל 2016, 10:15

גל גל כתב:שיביאו עוד קומבו זול 4 פיזי שיכול לשחק גם 5 במידת הצורך ויסגרו את הסגל, אם זה יהיה ככה מכבי ידברו חזק שנה הבאה

זה נראה לי הכיוון שלהם.
בקיץ בטח יקבלו החלטות לגבי סמית' בהתאם למצב הפיזי שלו , ואם ישוחרר אז עמדה 3 תיהיה בלעדית של ווימס ופניני ועמדה 2 של הזר הנוסף ולאנדסברג.
אישית אני חושב שעדיף להחתים את שון דוסון בתור מחליף בעמדה 2 (ככה יקבל מספיק דק' כדי לבוא לידי ביטוי ) ואת סילבן לשים כמחליף לווימס בעמדה 3. כשפניני משמש בתור מעודדת מהספסל. בכלל פיני צריך להפוך להיות כמו שדריק היה בשנתיים האחרונות שלו במכבי ...אבל כמובן שזה יכול לעבוד רק בתנאי שהגארד הזר הוא שחקן איכותי ולא נמצא את עצמנו עם דאוסן בתור הגארד הפותח שלנו...

08 אפריל 2016, 10:41

מאוד אוהב את ג'קסון, אבל מכבי צריכה קליעה בעמדה הזאת ליד מקל ויוגב וג'קסון עושה 30% משלוש. מה שאור אמר בהתחלה על שחקנים מצויינים אבל פחות מתאימים.
נושא נעול