המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:דני חושב שהוא יוכל להחתים את קאזלאוסקאס אחרי שהוא סגר לו כמעט את כל החמישייה
קצת משעשע
למרות שנשמח לראות אותו פה בכל זאת
דרך אגב, הייתי יורד מהתבניות של איך קבוצה צריכה להיראות. לאיזה תבנית מתאימה אולימפיאקוס? וגולדן סטייט?
MTA2311 כתב:למה לסמוך על זה אבל ולא לבנות קבוצה כמו שצריך מראש?
MTA2311 כתב:למה לסמוך על זה אבל ולא לבנות קבוצה כמו שצריך מראש?
Number8 כתב:לפי התקשורת לא נראה שמכבי הולכת להביא מישהו נוסף לעמדה 2... בונים על ווימס בעמדה הזו למרות שזו לא העמדה שלו.
בסוף נראה את ווימס ב3, יוגב ב2 וסמית ב4
Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:לפי התקשורת לא נראה שמכבי הולכת להביא מישהו נוסף לעמדה 2... בונים על ווימס בעמדה הזו למרות שזו לא העמדה שלו.
אלי סהר דווקא טוען שכן אבל מה הוא יודע
Holiday_Armadillo כתב:כתבה מעניינת של אבי סגל שבעצם מספר שוויצ'יץ' הוא הג'ורדי של מכבי
הוא זה שבונה את הקבוצה לעונה הבאה ואולי הוא צריך אישור כספי לכל החתמה, אבל הבנייה היא כולה עליו והקבוצה תהיה חתומה עליו
סגל גם מתעקש שברצוקאס כן יהיה פה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מעניינת של אבי סגל שבעצם מספר שוויצ'יץ' הוא הג'ורדי של מכבי
הוא זה שבונה את הקבוצה לעונה הבאה ואולי הוא צריך אישור כספי לכל החתמה, אבל הבנייה היא כולה עליו והקבוצה תהיה חתומה עליו
אני מסוגל לזרום עם זה. לתת למישהו שבכל זאת קשור קצת לכדורסל את המפתחות, זה עדיף מבחינתי מאשר מה שהיה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כתבה מעניינת של אבי סגל שבעצם מספר שוויצ'יץ' הוא הג'ורדי של מכבי
אני מסוגל לזרום עם זה. לתת למישהו שבכל זאת קשור קצת לכדורסל את המפתחות, זה עדיף מבחינתי מאשר מה שהיה.
מסכים.
זה לא אופטימלי, אבל עדיף על דני ואבי.
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:לפי התקשורת לא נראה שמכבי הולכת להביא מישהו נוסף לעמדה 2... בונים על ווימס בעמדה הזו למרות שזו לא העמדה שלו.
אלי סהר דווקא טוען שכן אבל מה הוא יודע
אני מאמין שיביאו אבל יחפשו מישהו זול , אגב באינטרבאסקט מישהו אולי רועי מרום טוען שמכבי רוצה מאוד את ארון ג'קסון אבל זה מרום אתם יודעים ...
אגב נשיא הכוכב האדום אומר :
"הם רוצים שני שחקנים שלי? נו, ואני רוצה חמישה שחקנים שלהם. אין שום דבר חדש בזה שמכבי תל אביב מנהלת מגעים עם שחקנים במהלך העונה, או מפרסמת דיווחים מפוצצים", אמר. "הם צריכים איכשהו להצדיק את התוצאות הרעות שלהם במשך כל העונה, אז הם מפרסמים דברים כאלה. בסך הכל מדובר בניסיון מצידם להרגיע את הסערה בתוך המועדון".
צ'וביץ' אף הודה כי ניסה לשכנע את שחקניו לוותר על הצעות ממכבי תל אביב. "הסיטואציה שם איומה. עם תקציב נמוך בהרבה אנחנו הגענו להצלבה, והם עפו בשלב מוקדם. אצלנו יש אווירה משפחתית. אם הייתי שחקן הייתי מעדיף להישאר אצלנו מאשר לחתום".
גל גל כתב:שיביאו עוד קומבו זול 4 פיזי שיכול לשחק גם 5 במידת הצורך ויסגרו את הסגל, אם זה יהיה ככה מכבי ידברו חזק שנה הבאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־25 אורחים