פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקרב על המקום הראשון: הפועל ירושלים- מכבי ת"א, שני, 21:0

22 מרץ 2016, 01:49

ולמה אתה סתם מזיין את השכל וממשיך להגן על האנשים במערכת למרות שמשתינים לך בפרצוף כבר שנתיים?

תשמע שוב את הראיון של טבק.

22 מרץ 2016, 01:53

MTA2311 כתב:זה קטע, כי כאילו מכל התגובות של האנשים במערכת עולה כי הם מרוצים ממה שקרה היום.
לאן המועדון הזה הגיע.

בגלל זה אמרתי שלעודד ביורוקאפ זה מכת מוות, גם כשהם אמרו ש''אוהדים אמיתיים ימשיכו לעודד''
עם ההנהלה שיש עכשיו והצוות המקצועי שיש פה, אם ימשיכו להיות ''אוהדים אמיתיים'' כאלה שיעודדו בכל מצב הדברים האלה בסופו של דבר יתקבלו בהבנה

22 מרץ 2016, 02:20

MTA2311 כתב:ולמה אתה סתם מזיין את השכל וממשיך להגן על האנשים במערכת למרות שמשתינים לך בפרצוף כבר שנתיים?

אתה סתם מדבר שטויות. אף אחד לא מגן על אף אחד. נעשו טעויות קטלניות, אבל מה לעשות שאי אפשר כבר לשנות כלום העונה. זהו, מת. צריך להסתדר עד סוף העונה עם מה שיש.

22 מרץ 2016, 02:23

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:ולמה אתה סתם מזיין את השכל וממשיך להגן על האנשים במערכת למרות שמשתינים לך בפרצוף כבר שנתיים?

אתה סתם מדבר שטויות. אף אחד לא מגן על אף אחד. נעשו טעויות קטלניות, אבל מה לעשות שאי אפשר כבר לשנות כלום העונה. זהו, מת. צריך להסתדר עד סוף העונה עם מה שיש.

אין לי בעיה עם זה בכלל, ולא על זה דיברתי. הדבר היחיד שאני מבקש מאנשי הקבוצה הזאת העונה זה שלא ישקרו לי בפרצוף, ולא ינסו למרוח אותי. אין סרט שאחרי משחק כזה טבק אומר שהוא ראה הרבה דברים חיוביים, ושבמשחק אחד בפיינל פור הכל יכול לקרות. אנחנו פאקינג מכבי.

22 מרץ 2016, 02:29

אורי אלון הזה שקרן פתולוגי,משקר בפרצוף בתקשורת ממציא דברים ףורואים את זה בתנועות גוף בפנים ,גם למי שלא יודע את החומר השטויות שהוא מדבר נראות שקריות ,שלא לדבר שהבחור כל שבוע סותר את עצמו ,אני זוכר אותו במפורש אומר לא במשחק ביורוליג ,ליגת האלופות הדבר הבא יחד אם הפועל זה הדבר הבא אירופה מתקדמת ,מלאגה משחקת שם ,הבחור אהבל ברמה של אגאיר.
הוא פשוט שקרן במליון ואחד דברים והתקשורת נגררת ומשתתפת והופכת את דבריו לעובדה.
לא רק הבחור בחוצפתו אומר למכבי לקח 40 שנה להפוך לשם דבר באירופה אני מבטיח לכם לנו יקח הרבה פחות,בדיחה כבר הגבתי על זה ,מכבי שם דבר משנות ה70 ,חוץ מיובש בשנות ה90 עד 98 ככה ,תמיד הינו ותמיד נהיה ,הרי זה קל לקפוץ ולדלג ולחרבן עלינו שאנחנו למטה ולנסות לקבור אותנו ולחגוג עלינו כאילו זהו סימנו ולדרוך על הגופה ,אבל גלגל מסתובב ומהר מאוד ,אם ההנהלה הזו ואם הניהול כמו שהוא ,אנחנו נצא מזה ואז נראה את כולם מדברים על הגמוניה שמנמוניה.
ירושלים זה לא קבוצה בכלל ,חוץ משנה וחצי שגם רק בזירה המקומית היא בחיים לא נחשבה קבוצה מיוחדת ,תמיד ניסו להפוך אותה לאלטרנטיבה ותמיד קבוצה אחרת לקחה את המושכות ונתנה פייט,גם בעתיד ישאר ככה ,היא לא קבוצה גדולה שזה ההבדל היא מנצלת שנים רעות ,אם היתי רואה ניהול ובניה מילא זה פשוט חולשה של השאר .
אפילו אדון קליין היקר מרשה לעצמו להגיד ,תמיד אמרתי אימפריות זה לא לנצח ,כולם נהיו דפוקים חבל שאי אפשר לעורר אותם ולהזכיר להם שלא קרה כלום ושום דבר ,אנחנו סובלים נכון אבל אפילו בשנים הרעות שלנו ,לפני שנתים עשינו הישג שירושלים תחלום על חצי ממנו בשיא שלה.
הפכו את דונטה למייקל ,רק להזכיר הבחור שחקן בינוני ואני באמת מתכוון לזה אני לא נגרר אחרי כל הישתחבויות לבחור הזה ואני לא מחזיק ממנו ,הוא הכי רחוק מהזר הכי גדול מחוץ למכבי היו עשרות יותר טובים ,בשיאו כבר 6 שנים משחק בליגת פח שלנו ,וידוע לכולם שכל חצי שחקן שמישו רצה באירופה נעלם מפה בשניה ,לדונטה זה לא קרה ,הוא פשוט נהנה להיות מלך הפחים ,לא סתם הבחור הזה פה ,כל שחקן יכול לדפוק פה ושם ,הוא בעיקר ניצל מצאפים נגד מכבי בשנים האחרונות ולא איזה עליונות בגלל יכולת ,הבושה שלנו שהיום הוא היה ברמתו האפסית כמו שהוא ובכל זאת הפסדנו.

22 מרץ 2016, 06:47

MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם זה בכלל, ולא על זה דיברתי. הדבר היחיד שאני מבקש מאנשי הקבוצה הזאת העונה זה שלא ישקרו לי בפרצוף, ולא ינסו למרוח אותי. אין סרט שאחרי משחק כזה טבק אומר שהוא ראה הרבה דברים חיוביים, ושבמשחק אחד בפיינל פור הכל יכול לקרות. אנחנו פאקינג מכבי.

אתה אולי מכבי ואכפת לך. טבק? Not so much.

22 מרץ 2016, 06:54

אדם, מה אתה יוצא על אורי אלון? אז, הבנאדם קצת פנטזיונר, אבל בניגוד להנהלה שלך הוא שם כסף על הקבוצה שלו, והוא גם מהבעלים היום רגועים שהיו פה. לא מתלהם ולא מתעסק במכבי בכלל.

אורי אלון זו הבעיה האחרונה של מכבי. אם היה לנו ניהול מקצועי נורמלי במקום חבורת הזבל והקרואטים בכלל לא היינו מזכירים את השם שלו פה בפורום.

22 מרץ 2016, 10:11

אורי אלון השיג ב 3 שנים 11-3 על מכבי , הוא עשה את זה בעזרת 2 שחקנים שמכבי לא רצתה , אליהו והלפרין , עכשיו תגידו לי באמת , ללא שום קשר ליכולת באירופה , גיא פניני שחקן טוב יותר מליאור אליהו? לאנסברג שחקן טוב יותר מיותם הלפרין?
כמובן שלא , בעוד ירושליים התחזקו ב 2 שחקנים חכמים ומוסרים , מכבי נתקעה עם סקורר אנוכי לקבוצות קטנות שלא שומר ולא מוסר , ונכה שמה שיש לו זה פה ושם שלשה.
אורי אלון מחזיק בסגל שהשתנה מעט משנה קודמת , הקטע עם ברייסי רייט לא היה מתוכנן , מכבי מחזיקה בסגל שאינו קשור כלל לשנה שעברה , ושהוחלף כמעט כולו כבר השנה.
אז נכון שאורי אלון לא הצליח באירופה וההתנהלות שלו מול היורוליג היא מטופשת , אבל בכל הקשור לניהול הוא 4 רמות מעל מכבי , בטח בכל הקשור לניהול המקצועי. אחרי שהוא סגר עם אליהו , הוא יסגור את הלפרין ואת בר טימור , ולהפועל ירושליים שוב יהיה שנה הבאה את הסגל הישראלי הכי טוב , ומכבי? היא תמשיך עם סילבן לאנסברג , הגולם ההגנתי הזה , שכל פעם שצריך סל מאבד (אתמול היו לו 2 איבודים מפגרים לקראת סיום המשחק) , ועם יוגב אוחיון שהרכב שלו עם מקל זה איזורית קלה ליריבה , ועם גיא פניני שבקושי מסוגל לעשות ספרינט לצד אחד של המגרש.

22 מרץ 2016, 10:18

מזרחי צריך הפעם לקנוס את טבק, הוא פשוט לא הגיע למשחק, שום השפעה לא היתה לו על המשחק ,נגרר לשיטת המשחק של פרנקו,לא יזם שום דבר יצירתי שיגרום לצד השני לחשוב.

הצוות המקצועי ובראשם טבק:
על מה עובדים שם שבוע באימונים????, כנראה על הכל חוץ מכדורסל כי לקלוע 11 נק ברבע אחד ו-17 ברבע אחר, מחייב לשאול מה לעזאזל אתם עושים באימונים???

וטבק ממה אתה מרוצה???? שהפסדתה היום לקבוצה ששיחקה בינוני מינוס ועדיין הפסדתה!!

22 מרץ 2016, 10:22

אם אנחנו מסתכלים על מכבי ועל מגדל במשקפיים של הליגה הישראלית, אז ברור שנעשה כאן מהלך משמעותי מאוד
בדמותם של אליהו והלפרין. במקרה הם גם די מתעלים בכל משחק מול מכבי, ומכבי לא מצליחה למצוא להם פתרונות.

הבעיה היא כשמסתכלים על זה במשקפיים של אירופה. לא אליהו ולא הלפרין הם שחקנים לרמה האירופאית (אפילו לא הבינונית).
אליהו בילה שנים מאחורי הגב של בלו, והלפרין היה אחד הזרים הסתמיים באירופה בטיול הארוך שעשה שם.

אם אנחנו רוצים קבוצה לאירופה, אז אנחנו לא צריכים את אליהו והלפרין (וכמובן גם לא את לנדסברג ופניני) אלא שחקנים
כמו טל בורשטיין בזמנו (וברור לי שאין כאלה היום).
שחקן כמו אוחיון לא נותן לך כמעט שום יתרון בליגה, אבל הוא יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג, ולכן אני אעדיף אותו על פני הלפרין
שיעשה במכנסיים, בכל יום חמישי.

אני אתמול פתחתי את הטלויזיה וראיתי משהו מוזר. אופייבו, רנדל, מקל, פניני ולנדסברג, זאת החמישייה של מכבי אתמול.
האם מישהו היה נופל מהכיסא אם זאת היתה החמישייה של חיפה, ראשון או מגדל עצמה באיזשהו יקום מקביל?
האם יש בקבוצה הזאת ולו שחקן אחד שהוא שחקן ברמה מעל הליגה?

יש כאן אוסף של שחקנים מקבוצות ישראליות/אירופאיות בינוניות עם מאמן מקבוצה קטנה, בלי שום חיבור בינהם ובלי שום מעוף.
אני הפסקתי לראות את המשחק עוד כשהיה שוויון בערך, כי פשוט היה משעמם ומגעיל, ויותר עניין אותי לראות את משחקי השף
בהקלטה.
זה מה שמכבי שווה מבחינתי היום.

22 מרץ 2016, 10:24

מני כתב:מזרחי צריך הפעם לקנוס את טבק, הוא פשוט לא הגיע למשחק, שום השפעה לא היתה לו על המשחק ,נגרר לשיטת המשחק של פרנקו,לא יזם שום דבר יצירתי שיגרום לצד השני לחשוב.

הצוות המקצועי ובראשם טבק:
על מה עובדים שם שבוע באימונים????, כנראה על הכל חוץ מכדורסל כי לקלוע 11 נק ברבע אחד ו-17 ברבע אחר, מחייב לשאול מה לעזאזל אתם עושים באימונים???

וטבק ממה אתה מרוצה???? שהפסדתה היום לקבוצה ששיחקה בינוני מינוס ועדיין הפסדתה!!

מזרחי צריך לקנוס את עצמו ואת חבריו להנהלה.

22 מרץ 2016, 11:19

משהו אצלנו מסריח. ג'ורדן פארמר הלילה בממפיס קולע 12 נקודות, כמעט כולן במאני טיים, ומוביל את ממפיס לניצחון. אצלנו נראה כמו סמרטוט. רוצ'סטי הרג הרבה קבוצות בשנים האחרונות, אצלנו קולע שני סלים ויורד לספסל בבושת פנים. בנדר, רנדל, אופייבו, כולם שחקנים שלא יבלטו גם בקריית גת. משהו בניהול לא עובד, וזה יתחיל כדור שלג כי האוהדים מנתקים מגע. כולם סביבי אומרים שלא יחדשו מנוי, גם לא בהנחה גדולה. הרי גם בליגת היורוליג בשנה הבאה כנראה רוב הזמן יהיה גארבג' טיים משעמם. לפחות יש NBA.

22 מרץ 2016, 11:30

אם נשים לרגע בצד שפארמר שיחק כאן לחלוטין בלי מוטיבציה ושבממפיס הוא יושב על חוזה של 10 ימים (ולכן ברור מאיפה הוא שואב מוטיבציה), גם אוחיון יכול לקלוע 12 נק׳ מול פיניקס הזאת.

22 מרץ 2016, 11:33

goshimon כתב:משהו אצלנו מסריח. ג'ורדן פארמר הלילה בממפיס קולע 12 נקודות, כמעט כולן במאני טיים, ומוביל את ממפיס לניצחון. אצלנו נראה כמו סמרטוט. רוצ'סטי הרג הרבה קבוצות בשנים האחרונות, אצלנו קולע שני סלים ויורד לספסל בבושת פנים. בנדר, רנדל, אופייבו, כולם שחקנים שלא יבלטו גם בקריית גת. משהו בניהול לא עובד, וזה יתחיל כדור שלג כי האוהדים מנתקים מגע. כולם סביבי אומרים שלא יחדשו מנוי, גם לא בהנחה גדולה. הרי גם בליגת היורוליג בשנה הבאה כנראה רוב הזמן יהיה גארבג' טיים משעמם. לפחות יש NBA.

יתחיל? חביבי אנחנו כבר לגמרי למטה בעמק אחרי התדרדרות של שנתיים...

22 מרץ 2016, 11:37

הנדריקס: "אולי באתי בעיתוי לא טוב"

חחחחחחח

22 מרץ 2016, 11:39

my man כתב:הנדריקס: "אולי באתי בעיתוי לא טוב"

חחחחחחח

בא לי לצחוק למוות, אבל אני בעיקר בוכה כבר יותר מדי זמן..

22 מרץ 2016, 14:21

כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.

22 מרץ 2016, 14:26

toja27 כתב:כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.

או שפשוט מדובר באסופת שחקנים בינוניים במקרה הטוב.

22 מרץ 2016, 14:27

חברים לא לדאוג ,אותו צוות מקצועי שהוביל אותנו להצלחות הגדולות בשנתיים האחרונות ממשיך גם לשנה הבאה.

22 מרץ 2016, 14:29

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.

או שפשוט מדובר באסופת שחקנים בינוניים במקרה הטוב.

לא יודע, יותר מדי שחקנים לא מצליחים להוציא מעצמם קרוב ממה שהם יכולים להוציא בפוטנציאל. אנחנו מכירים את רב השחקנים לא מהיום.
פרסם תגובה