המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה קטע, כי כאילו מכל התגובות של האנשים במערכת עולה כי הם מרוצים ממה שקרה היום.
לאן המועדון הזה הגיע.
MTA2311 כתב:ולמה אתה סתם מזיין את השכל וממשיך להגן על האנשים במערכת למרות שמשתינים לך בפרצוף כבר שנתיים?
תשמע שוב את הראיון של טבק.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:ולמה אתה סתם מזיין את השכל וממשיך להגן על האנשים במערכת למרות שמשתינים לך בפרצוף כבר שנתיים?
תשמע שוב את הראיון של טבק.
אתה סתם מדבר שטויות. אף אחד לא מגן על אף אחד. נעשו טעויות קטלניות, אבל מה לעשות שאי אפשר כבר לשנות כלום העונה. זהו, מת. צריך להסתדר עד סוף העונה עם מה שיש.
MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם זה בכלל, ולא על זה דיברתי. הדבר היחיד שאני מבקש מאנשי הקבוצה הזאת העונה זה שלא ישקרו לי בפרצוף, ולא ינסו למרוח אותי. אין סרט שאחרי משחק כזה טבק אומר שהוא ראה הרבה דברים חיוביים, ושבמשחק אחד בפיינל פור הכל יכול לקרות. אנחנו פאקינג מכבי.
מני כתב:מזרחי צריך הפעם לקנוס את טבק, הוא פשוט לא הגיע למשחק, שום השפעה לא היתה לו על המשחק ,נגרר לשיטת המשחק של פרנקו,לא יזם שום דבר יצירתי שיגרום לצד השני לחשוב.
הצוות המקצועי ובראשם טבק:
על מה עובדים שם שבוע באימונים????, כנראה על הכל חוץ מכדורסל כי לקלוע 11 נק ברבע אחד ו-17 ברבע אחר, מחייב לשאול מה לעזאזל אתם עושים באימונים???
וטבק ממה אתה מרוצה???? שהפסדתה היום לקבוצה ששיחקה בינוני מינוס ועדיין הפסדתה!!
goshimon כתב:משהו אצלנו מסריח. ג'ורדן פארמר הלילה בממפיס קולע 12 נקודות, כמעט כולן במאני טיים, ומוביל את ממפיס לניצחון. אצלנו נראה כמו סמרטוט. רוצ'סטי הרג הרבה קבוצות בשנים האחרונות, אצלנו קולע שני סלים ויורד לספסל בבושת פנים. בנדר, רנדל, אופייבו, כולם שחקנים שלא יבלטו גם בקריית גת. משהו בניהול לא עובד, וזה יתחיל כדור שלג כי האוהדים מנתקים מגע. כולם סביבי אומרים שלא יחדשו מנוי, גם לא בהנחה גדולה. הרי גם בליגת היורוליג בשנה הבאה כנראה רוב הזמן יהיה גארבג' טיים משעמם. לפחות יש NBA.
my man כתב:הנדריקס: "אולי באתי בעיתוי לא טוב"
חחחחחחח
toja27 כתב:כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:כשמקל חתם מישהו אמר(נראה לי זה היה שמלוק) שתראו עוד חודש מקל יראה כמו חרא(מצטער על הביטוי אבל כך הוא התבטא) כי כשאתה משחק בתוך סביבת חרא אתה תהפוך לאחד כזה. נראה לי שיש בזה משהו. אחרת קשה לי להסביר למה כל שחקן לא מממש את יכולתויו.
או שפשוט מדובר באסופת שחקנים בינוניים במקרה הטוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo ו־22 אורחים