Rampel כתב:שבמצב כזה עמדות הפורוורד שלך מאוישות לא רע.. אם יש כספי ועוד 4, סיימת בגדול עם הפורוורדים.Jack55 כתב:Rampel כתב:להביא את כספי כמחליף לאובראיינט לצד עוד קומבו פורוורד גבוה כששניהם צריכים לשחק יחד בחמישיה.. זו בנייה לקויה.. אז תכלס, יכול לקרותJack55 כתב:Rampel כתב:
קודם כל, אתה באמת מאמין שבאיזושהי מציאות, וטרן יורוליג עם 2 זכיות, שהיה שחקן חמישייה בקבוצת פלייאוף (שהשנה פספסה אותו פעם ראשונה מזה המון שנים) יבוא לשבת לך על הספסל? פפניקולאו אחלה שחקן, הוא השחקן מהרשימה שעדיף שיגיע והוא יכול לגמרי להתאים, אבל אם זה הוא או כספי, אני מעדיף את כספי מסיבות שכבר רשמתי.
בכל אופן, פספסת את הדעה שלי ואת מה שקאנון רשם. הוא רשם שלצד אובראיינט/4 פותח אחר רוצים קומבו פורוורד שאותו הולך להשלים מהספסל אבדיה, כשבמכבי רוצים לקדם גם את זוסמן ולתת דקות בעמדה 3 גם לקיין במידת הצורך. האמת שאני סבבה עם זה. בהרכב כזה אין צורך בעוד פורוורד. תהייה בטוח שאם יחתימו קומבו פורוורד כנראה שכספי לא יהיה פה. הבונוס יהיה אם יחסך כאב ראש גדול והוא יגיע בסופו של דבר בשביל לעשות קצת יותר סדר ברוטציות והיררכיה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני מסכים בגדול עם הפסקה הראשונה שלך, חוץ מזה שאני לא חושב שאם אכן ויגיע הוא ישב על הספסל הרבה, עם כל הכבוד לזוסמן ואבדיה מכבי לא יושיבו ברוב העונה את אחד השחקנים הבולטים שלה בקבוצה .
אם זה כספי או הוא, מן סתם שכספי עדיף ללא ספק, ואז ראשון תומאס כפי שכתבתי יכול להתאים הרבה יותר כקומבו פורווד .
קנון כתב - "א. במקום רול וקלויארו יגיע רק שחקן זר אחד." ולאחר מכן כתב שאבדיה יחלוק דקות עם השחקן הזה (ושגם זוסמן וקיין אמורים לשחק בין עמדות 1-3) .
הוא כתב את זה בלי קשר לאובראיינט, אלא כעובדה לזר שיגיע לעמדות האלה בלי קשר להאם כספי יגיע או לא יגיע .
דווקא כתב שאם כספי יגיע זה יהיה בונוס לכל השאר, שהתכנון הוא כזה ואם כספי לא ימצא חוזה בNBA, הוא יהיה בונוס לשאר התכנון .
לא .
כספי פותח ב3, אובראיינט או כל 4 פותח אחר במקומו בעמדה 4, ובנוסף לשניהם עוד זר מחליף מהספסל שיכול לתת דקות גם ב3 וגם ב4 .
לא מדבר על שם ספציפי של שחקן, מדבר על הרעיון, מה הבעיה בזה?
אתה רוצה בכוח 8 זרים? כמו שאמרתי, אם הקומבו הזה שלך, נניח, ראשון תומאס, יכול להגיע במסגרת התקציב ומבין שהוא זר 8 ברוטציה עם כל ההשלכות? דהיינו.
שמע, אני מפנטז על קו קדמי כזה :
4 - אובראיינט, זר מחליף, כהן .
5 - בלאק, לסור, סטודמאייר .
+ גיבוי של כספי מעמדה 3 .
זה מה שאני רוצה וזה יכול להיות אדיר .
בנוגע לזר השמיני, כן אני מסכים איתך שזה לא יהיה קל גם מבחינת תקציבית וגם מבחינת ההשלכות של הזר השמיני, יצטרכו להציג את כל הצדדים במו"מ לשחקן .