פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 יולי 2012, 12:53

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.

אתה יכול לומר את זה על כל השחקנים, שעושים שם במכבי ועוזבים

ההבדל הוא שאם לגבי הפארגואים והמוריסים עוד יש לי ספק, לגבי אוחיון אין שום צל של ספק אחרי הקיץ הזה (אם הוא נשאר על החוזה הנוכחי שלו).
EulGam05

הודעהעל ידי אלמוג » 04 יולי 2012, 13:01

EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.

מכבי במצב בעייתי. כי אם יוגב לא מציג לה שום חוזה מקובאן או שום בקשה לשחרור, אין לה מה לעשות איתו פשוט. היא לא יכולה לתבוע אותו על פירסומים שלא באו ממנו בכלל בתקשורת.
או לשחרר אותו ולשלם לו פיצויים(לא יקרה), או לשלוח אותו ליציע(מה שלא נפוץ בכדורסל) ולשלם את החוזה, דבר שהוא לא כלכלי בכלל ויגרום להרבה תגובות רעות- בקיצור לא יקרה, או לתת לו לשחק ולנסות להוציא ממנו את המקסימום העונה, ובכך להפגע תדמיתית אנושות. או למכור אותו.
אוחיון העמיד את מכבי במצב מסריח, שהוא בעצם מחליט מה יקרה.
אני מקווה שהעניין ילך לבוררות ואוחיון יובס.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 13:05

אלמוג כתב:

מכבי במצב בעייתי. כי אם יוגב לא מציג לה שום חוזה מקובאן או שום בקשה לשחרור, אין לה מה לעשות איתו פשוט. היא לא יכולה לתבוע אותו על פירסומים שלא באו ממנו בכלל בתקשורת.
או לשחרר אותו ולשלם לו פיצויים(לא יקרה), או לשלוח אותו ליציע(מה שלא נפוץ בכדורסל) ולשלם את החוזה, דבר שהוא לא כלכלי בכלל ויגרום להרבה תגובות רעות- בקיצור לא יקרה, או לתת לו לשחק ולנסות להוציא ממנו את המקסימום העונה, ובכך להפגע תדמיתית אנושות. או למכור אותו.

אתה חי בסרט..
אף אחד לא יזכור לאוחיון את "הסדרה המטולוגית מול פאו", יוגב יצטרך לשחק טוב בכדי לקבל הצעות עונה הבאה, אני אישית הייתי קובר אותו שנה על הספסל, אבל כמו שאמרת, זה עונש יקר מדי.. פגיעה תדמיתית? שטויות, מכבי תתגבר. הפגיעה התדמיתית היא אם כבר של יוגב אוחיון, מכבי כל הזמן טענה שהשחקן תחת חוזה, אז זה אם הוא ישאר, אין כאן שום ניגוד, בניגוד לכך אוחיון יתגלה כילד קטן ללא עמוד שדרה, בעל אופי מגעיל במיוחד.
gandya

הודעהעל ידי אלמוג » 04 יולי 2012, 13:10

gandya כתב:
אלמוג כתב:

אתה חי בסרט..
אף אחד לא יזכור לאוחיון את "הסדרה המטולוגית מול פאו", יוגב יצטרך לשחק טוב בכדי לקבל הצעות עונה הבאה, אני אישית הייתי קובר אותו שנה על הספסל, אבל כמו שאמרת, זה עונש יקר מדי..

איפה לעזאזל הזכרתי במונולוג שלי את הסדרה מול פאו או איזשהו הצעות עתידיות לאוחיון? על מה אתה מדבר?!
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 13:11

אלמוג כתב:

לדעתי יש 2 אופציות.
- אוחיון מציג חוזה עד מחר, ואז הוא לא יישחק במכבי מה שלא יהיה, ומכבי תלך איתו לבוררות שתימשך זמן לא מבוטל. מה יהיה עם אוחיון בתסריט הזה אני לא יודע ולא ממש איכפת לי
- אוחיון לא מציג חוזה עד מחר ואז הוא נשאר באופן רשמי להיות שחקן של מכבי. במקרה הזה, לא תהיה שום דילמה והוא יהיה שחקן כמו כל שאר השחקנים, פרט לבוז הרם שהוא כמובן
יזכה לו, לפחות בתחילת העונה.

בכל מקרה, אוחיון לא יבלה שנה על הספסל של מכבי. אם יישאר בה הוא יהיה שחקן מוביל כמו שהיה השנה. אם זה טוב או לא, רק הזמן ייראה, אבל אני לא רואה שום תסריט אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 13:13

אלמוג כתב:
gandya כתב:
אלמוג כתב:

אתה חי בסרט..
אף אחד לא יזכור לאוחיון את "הסדרה המטולוגית מול פאו", יוגב יצטרך לשחק טוב בכדי לקבל הצעות עונה הבאה, אני אישית הייתי קובר אותו שנה על הספסל, אבל כמו שאמרת, זה עונש יקר מדי..

איפה לעזאזל הזכרתי במונולוג שלי את הסדרה מול פאו או איזשהו הצעות עתידיות לאוחיון? על מה אתה מדבר?!

הגבת על תגובה שבטעות שלחתי לפני הזמן. (איך הספקת??) :)
לגבי הסדרה של פאו, אוחיון אם יחזור לכאן(ללא שדרוג+הארכת חוזה), יהיה חייב לשחק כמו מקצוען, זו הייתה הכוונה.
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יולי 2012, 15:13

ופרשת פושטק-גייט מסתבכת
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23622.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 04 יולי 2012, 15:40

Holiday_Armadillo כתב:ופרשת פושטק-גייט מסתבכת

מעולה.
אבל..... או שהוא פשוט מבין שהקהל בחיים לא יקבל אותו ביד-אליהו(שזה טוב), או שיש לו קייס רציני - וזה מטריד.
העניין הוא שמכבי נראת כאילו היא מוכנה לוותר לו פתאום למרות הכל, וחשבנו שזה בגלל שהיא תקוע בלי ישראלים נורמאלים- אבל זה נראה כאילו הם גם הייעצו עם עורכי דין, ויש מצב טוב שהטענה של אוחיון חזקה ממה שמוצג לנו.
בכל מקרה צריך לשלוח את כותב החוזה הביתה, אבל אם מכבי תפסיד בבורות בגלל השטות הזו, צריך לתבוע אותו גם(זו הקצנה למתקשים).
נערך לאחרונה על ידי אלמוג בתאריך 04 יולי 2012, 15:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יולי 2012, 15:40

מזל
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 04 יולי 2012, 15:41

כלב בן כלב :throwup2
itai7

הודעהעל ידי אלמוג » 04 יולי 2012, 15:43

itai7 כתב:כלב בן כלב :throwup2

שתבין שיש אנשים, שבגלל שנאתם הכלכך עזה להנהלת מכבי, פשוט מצדיקים את ההתנהלות של האפס הזה.
נכון שההנהלה שלנו פועל כבר כמה שנים בצורה גרועה, אבל פה הם ללא ספק לא אשמים שהשחקן פשוט תעב צבע מגעיל, בלי ערכים ספורטיבים או מקצועיים.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 15:45

אלמוג כתב:

מעולה.
אבל..... או שהוא פשוט מבין שהקהל בחיים לא יקבל אותו ביד-אליהו(שזה טוב), או שיש לו קייס רציני - וזה מטריד.
העניין הוא שמכבי נראת כאילו היא מוכנה לוותר לו פתאום למרות הכל, וחשבנו שזה בגלל שהיא תקוע בלי ישראלים נורמאלים- אבל זה נראה כאילו הם גם הייעצו עם עורכי דין, ויש מצב טוב שהטענה של אוחיון חזקה ממה שמוצג לנו.
בכל מקרה צריך לשלוח את כותב החוזה הביתה, אבל אם מכבי תפסיד בבורות בגלל השטות הזו, צריך לתבוע אותו גם(זו הקצנה למתקשים).

למה זה מטריד? במקרה הכי גרוע, מכבי תקבל 200K דולר, ושלום על ישראל.

מעניין מה קורה אם נניח מכבי הולכת לבוררות, והיא פוסקת לטובתו של אוחיון. האם גם אז הוא מחוייב לשלם למכבי? והאם תוך כדי הבוררות הוא בעצם מושבת מפעילות, ובמצב
כזה הבוררות תהיה חייבת לפסוק מהר.

200K זה לא מעט כסף. אפשר להסדיר את ענייני המס של הלפרין בכסף הזה, ובכסף של לאנגפורד להביא לכאן רכז טוב, ולסגור את הקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 15:48

אלמוג כתב:
itai7 כתב:כלב בן כלב :throwup2

שתבין שיש אנשים, שבגלל שנאתם הכלכך עזה להנהלת מכבי, פשוט מצדיקים את ההתנהלות של האפס הזה.
נכון שההנהלה שלנו פועל כבר כמה שנים בצורה גרועה, אבל פה הם ללא ספק לא אשמים שהשחקן פשוט תעב צבע מגעיל, בלי ערכים ספורטיבים או מקצועיים.

אני לא מסכים איתך. זה לא ממש שחור או לבן. חוץ מזה, אני לא באמת חושב שיש כאן אנשים ש"שונאים" את ההנהלה שלנו.
ביקורת בהחלט יש, והיא מוצדקת ברובה, אבל שנאה...

בכל אופן, אף אחד לדעתי לא מצדיק את המהלך של אוחיון שנעשה מאחורי גבה של מכבי. בכל מקרה, לדעתי זה יצא טוב שהוא לא ימשיך, כי זה לא נעים לשמוע חצי היכל
צועק בוז לשחקן שלך.
אני בהחלט לא מאחל לו הצלחה ברוסיה, ומאוד מעניין אותי איך הקריירה שלו תתפתח אם אכן לא יצליח שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 04 יולי 2012, 16:16

אני שמח שאוחיון ביקש שחרור, מאחר שעכשיו כבר ברור לחלוטין שהוא לא ישאר כאן. לא רציתי שהוא יחזור ועוד יותר לא רציתי שהפרשה הזו תימשך כמו מסטיק עוד חודשיים-שלושה ואז נצטרך לחפש לו מחליף. עכשיו במקרה הגרוע מכבי תקבל עליו 200 אלף דולר והוא ילך לבלות בקור הרוסי.
מכבי צריכה עכשיו להחתים את הלפרין וגארד נוסף. אני אישית הייתי מעדיף שחקן ברמה גבוהה דוגמת ג'מונט גורדון או הנרי דומרקאנט, אבל יש לי תחושה מוזרה שזה יהיה דורון פרקינס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2012, 16:22

אני ממש לא מבין למה האנשים פה אומרים שאוחיון פעל מאחורי גבה של מכבי? בואו נדייק.
הרי פורסם, שהוא הגיע לשיחה עם פדרמן, ואמר שיש לו הצעות מאוד גבוהות. הוא גם אמר שהוא לא רוצה לעזוב, אלא רק מבקש תוספת הולמת.
בתשובה הוא קיבל הצעה לתוספת של 10 אלף דולר. וכשאוחיון אמר שזה לא מספיק, אז פדרמן אמר לו במילים פשוטות: "חפש מי ינענע אותך".
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מתAMסרת » 04 יולי 2012, 16:44

felix_r כתב:אני ממש לא מבין למה האנשים פה אומרים שאוחיון פעל מאחורי גבה של מכבי? בואו נדייק.
הרי פורסם, שהוא הגיע לשיחה עם פדרמן, ואמר שיש לו הצעות מאוד גבוהות. הוא גם אמר שהוא לא רוצה לעזוב, אלא רק מבקש תוספת הולמת.
בתשובה הוא קיבל הצעה לתוספת של 10 אלף דולר. וכשאוחיון אמר שזה לא מספיק, אז פדרמן אמר לו במילים פשוטות: "חפש מי ינענע אותך".

רק להוסיף וקצת לתקן..
אני זוכרת מהפרסומים שבשלב ראשון (בפגישה בין ג'וניור ליוגב) ג'וניור הציע תוספת של 30 אלף, אוחיון סרב, ואז פדרמן תיקן להצעה גבוהה יותר שלגביה יוגב ביקש לחשוב יום-יומיים.
לפי הפרסום פדרמן עוד באותו ערב התקשר וביטל את ההצעה הגבוהה שנתן מוקדם יותר. מפה - התחילה "מלחמה"...

צריך לקחת בחשבון שאנחנו מתבססים על פרסומים שלא ידוע עד כמה הם נכונים ומלאים..

ליוגב הזכות המלאה לבוא ולדרוש שדרוג, אבל לדעתי הוא היה צריך להמשיך בשיחות ישירות מול מכבי ובטח לא לפעול בצורה חד צדדית וחשאית. לא זאת הדרך - גם אם אתה שחקן פגוע.
ויוגב פעל מאחורי גבה של מכבי כשהוא נסע לרוסיה, עבר בדיקות וסיכם.

כמו שכבר אמרתי, גם מכבי לא יוצאת נקיה מהסיפור. זה מתחיל בחוזה לא ברור ועם סתירות, ממשיך בהצעה מעליבה לשדרוג (הליכה לקראת.. והתחרטות) ונגמר באמירות פומביות בתקשורת (לאחר שהם סיכמו שזה נשאר בחדרי חדרים) מזלזלות ומעליבות מצד ראש הקבוצה שאין להם מקום.

ככה יוצא ששני הצדדים פגעו ונפגעו..

חבל שזה הגיע לשם.
מתAMסרת

הודעהעל ידי אלמוג » 04 יולי 2012, 17:04

felix_r כתב:אני ממש לא מבין למה האנשים פה אומרים שאוחיון פעל מאחורי גבה של מכבי? בואו נדייק.

הכל נכון חוץ ממילה אחת, "רק". הוא חתם על חוזה, והוא מחוייב לו. כמו שמכבי לא היתה "רק" מקצצת לו בחוזה או משחררת אותו ללא תשלום אחרי עונה חלשה.
אנחנו לא מחפשים "מציאות" כדי שאחרי עונה יתהפכו.
שיגיד תודה על הבמה שקיבל ועל ההזדמנות ויסתום את הפה. ואם פדרמן אמר לו "לך חפש מי ינענע איתך" , אני גאה בו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 19:06

1 - היו פרסומים שמכבי הציעה לו לשדרג מ-200 ל-300 אלף שזה לכל הדעות העלאה מכובדת ביותר.
2 - אוחיון נסע לרוסיה, עבר בדיקות רפואיות וסגר חוזה, בלי ידיעתה של מכבי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 05 יולי 2012, 01:26

זה התחיל בזה שיוגב לא אהב את העלה מ200 אלף דולר ל300 אלף דולר התיעץ אם הסוכן שלו, ביגלל זה הם טסו רוסיה כל זה לפי פרסומים.
הסוכן יעשה מה שטוב יגוב אפילו אם יש טעות כתיב והסוכן היטעה את יוגב בזה שהוא יכול להשתחרר מהחוזה כבר הקיץ הזה לפי פרסומים.
אני גם לדעתי 300 אלף זה מכובד אבל אפשר ללכת לקראת יוגב ולעלות את הסכום מ200 ל500-400 אלף דולר.
אני נגד המהלך שהם טסו לרוסיה ויוגב סיכם את תנאיו(לפי פיסומים)אבל לדעתי הסוכן אשם בזה.
לפי דעתי יוגב צריך להחליף סוכן.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 יולי 2012, 02:36

עם כל הכבוד ליוגב אולי עדיין לט שווה לא 400 ולא 500 אלף דולר . זה סכומים שגם שחקנים שתרמו הרבי יותר (בלו לדוגמא ) לא הרוויחו במכבי . הסוכן האירני שלו דואג לעמלת סוכן ולא לשום דבר אחר . הסוכן שלו עובד רק עם שוק הרוסי . אדון אוחיון רק לא יודע דבר אחד - שברוסיה סובלנות ממש לא קיימת - הוא יכול להשואל את דויד בלאט וגם את שרף . מספיק לראות איך צסק"א העיפה את קזלאוסקס אחרי שלא לקח את יורוליג למרות עונה מוצלחת .
שישלם באי אוט + כנס על אי קיום חוזה וילך .
רק חבר שפישר קיבל דקות משחק על חשבון פפאלוקס האצילי . גם פדרמן ןגם בלאט גידלו נחש .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים