04 יולי 2012, 12:53
felix_r כתב:EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
אתה יכול לומר את זה על כל השחקנים, שעושים שם במכבי ועוזבים
04 יולי 2012, 13:01
EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
04 יולי 2012, 13:05
אלמוג כתב:EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
מכבי במצב בעייתי. כי אם יוגב לא מציג לה שום חוזה מקובאן או שום בקשה לשחרור, אין לה מה לעשות איתו פשוט. היא לא יכולה לתבוע אותו על פירסומים שלא באו ממנו בכלל בתקשורת.
או לשחרר אותו ולשלם לו פיצויים(לא יקרה), או לשלוח אותו ליציע(מה שלא נפוץ בכדורסל) ולשלם את החוזה, דבר שהוא לא כלכלי בכלל ויגרום להרבה תגובות רעות- בקיצור לא יקרה, או לתת לו לשחק ולנסות להוציא ממנו את המקסימום העונה, ובכך להפגע תדמיתית אנושות. או למכור אותו.
אוחיון העמיד את מכבי במצב מסריח, שהוא בעצם מחליט מה יקרה.
אני מקווה שהעניין ילך לבוררות ואוחיון יובס.
04 יולי 2012, 13:10
gandya כתב:אלמוג כתב:EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
מכבי במצב בעייתי. כי אם יוגב לא מציג לה שום חוזה מקובאן או שום בקשה לשחרור, אין לה מה לעשות איתו פשוט. היא לא יכולה לתבוע אותו על פירסומים שלא באו ממנו בכלל בתקשורת.
או לשחרר אותו ולשלם לו פיצויים(לא יקרה), או לשלוח אותו ליציע(מה שלא נפוץ בכדורסל) ולשלם את החוזה, דבר שהוא לא כלכלי בכלל ויגרום להרבה תגובות רעות- בקיצור לא יקרה, או לתת לו לשחק ולנסות להוציא ממנו את המקסימום העונה, ובכך להפגע תדמיתית אנושות. או למכור אותו.
אתה חי בסרט..
אף אחד לא יזכור לאוחיון את "הסדרה המטולוגית מול פאו", יוגב יצטרך לשחק טוב בכדי לקבל הצעות עונה הבאה, אני אישית הייתי קובר אותו שנה על הספסל, אבל כמו שאמרת, זה עונש יקר מדי..
04 יולי 2012, 13:11
אלמוג כתב:EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
04 יולי 2012, 13:13
אלמוג כתב:gandya כתב:אלמוג כתב:EulGam05 כתב:לא רואה טעם להשאיר את אוחיון. בשביל מה? בשביל שבסוף העונה הבאה הוא יעשה את מה שעשה הקיץ רק שאז סעיף השחרור שלו יהיה חוקי? אין טעם לתת במה לשחקן שאתה יודע בוודאות (עפ"י מה שקרה הקיץ) לא ישאר פה מעבר לעונה הבאה, מכבי הרי בכל מקרה לא תציע לו את הסכומים שקובאן מוכנה לשלם.
אתה חי בסרט..
אף אחד לא יזכור לאוחיון את "הסדרה המטולוגית מול פאו", יוגב יצטרך לשחק טוב בכדי לקבל הצעות עונה הבאה, אני אישית הייתי קובר אותו שנה על הספסל, אבל כמו שאמרת, זה עונש יקר מדי..
איפה לעזאזל הזכרתי במונולוג שלי את הסדרה מול פאו או איזשהו הצעות עתידיות לאוחיון? על מה אתה מדבר?!
04 יולי 2012, 15:13
04 יולי 2012, 15:40
Holiday_Armadillo כתב:ופרשת פושטק-גייט מסתבכת
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23622.html
04 יולי 2012, 15:40
Holiday_Armadillo כתב:ופרשת פושטק-גייט מסתבכת
04 יולי 2012, 15:41
04 יולי 2012, 15:43
itai7 כתב:כלב בן כלב
04 יולי 2012, 15:45
אלמוג כתב:Holiday_Armadillo כתב:ופרשת פושטק-גייט מסתבכת
מעולה.
אבל..... או שהוא פשוט מבין שהקהל בחיים לא יקבל אותו ביד-אליהו(שזה טוב), או שיש לו קייס רציני - וזה מטריד.
העניין הוא שמכבי נראת כאילו היא מוכנה לוותר לו פתאום למרות הכל, וחשבנו שזה בגלל שהיא תקוע בלי ישראלים נורמאלים- אבל זה נראה כאילו הם גם הייעצו עם עורכי דין, ויש מצב טוב שהטענה של אוחיון חזקה ממה שמוצג לנו.
בכל מקרה צריך לשלוח את כותב החוזה הביתה, אבל אם מכבי תפסיד בבורות בגלל השטות הזו, צריך לתבוע אותו גם(זו הקצנה למתקשים).
04 יולי 2012, 15:48
אלמוג כתב:itai7 כתב:כלב בן כלב
שתבין שיש אנשים, שבגלל שנאתם הכלכך עזה להנהלת מכבי, פשוט מצדיקים את ההתנהלות של האפס הזה.
נכון שההנהלה שלנו פועל כבר כמה שנים בצורה גרועה, אבל פה הם ללא ספק לא אשמים שהשחקן פשוט תעב צבע מגעיל, בלי ערכים ספורטיבים או מקצועיים.
04 יולי 2012, 16:16
04 יולי 2012, 16:22
04 יולי 2012, 16:44
felix_r כתב:אני ממש לא מבין למה האנשים פה אומרים שאוחיון פעל מאחורי גבה של מכבי? בואו נדייק.
הרי פורסם, שהוא הגיע לשיחה עם פדרמן, ואמר שיש לו הצעות מאוד גבוהות. הוא גם אמר שהוא לא רוצה לעזוב, אלא רק מבקש תוספת הולמת.
בתשובה הוא קיבל הצעה לתוספת של 10 אלף דולר. וכשאוחיון אמר שזה לא מספיק, אז פדרמן אמר לו במילים פשוטות: "חפש מי ינענע אותך".
04 יולי 2012, 17:04
felix_r כתב:אני ממש לא מבין למה האנשים פה אומרים שאוחיון פעל מאחורי גבה של מכבי? בואו נדייק.
הרי פורסם, שהוא הגיע לשיחה עם פדרמן, ואמר שיש לו הצעות מאוד גבוהות. הוא גם אמר שהוא לא רוצה לעזוב, אלא רק מבקש תוספת הולמת.
בתשובה הוא קיבל הצעה לתוספת של 10 אלף דולר. וכשאוחיון אמר שזה לא מספיק, אז פדרמן אמר לו במילים פשוטות: "חפש מי ינענע אותך".
04 יולי 2012, 19:06
05 יולי 2012, 01:26
05 יולי 2012, 02:36