yzafrir כתב:היקמן , כמו פליקס וקובי אני ממש לא מתלהב מהשורה הסטטיסטית שלו . 6 מה-16 שלו באו מעונשין . 2 קליעות ל2 מתחת לסל אחרי החטאות של לייאפ פשוט (ו2 ריבאונדים בעקבות זאת ) ו2 שלשות אבל מתוך 5 זריקות . הבעיה שלי זה שהוא מחזיק בכדור יותר מידי והוא מאוד שקוף במסירות ובכלל במהלכים שהוא עושה והוא מאבד כדורים בגלל זה . נקודת האור לגביו זה הקליעות עונשין וזה שסוף סוף הוא קלע שלשה וגם די חשובה . אבל עדיין הוא לא רכז וזה קצת בעיה כי הוא גם לא קלעי גדול...
אוחיון , קצת לא יציב עדיין אבל בכל זאת מביא את מה שמצפים ממנו וזה ניהול משחק טוב ונקודות מידי פעם .
קצת הרבה מצחיק לשמוע שהיקמן אומנם קלע 2 סלי שלוש אבל מתוך 5 זריקות, כי 40% לשלוש זה פשוט נורא... ו-2 החטאות של לייאפ פשוט? לי זכורות עבירה אחת שלא נשרקה וחסימה לא חוקית. הוא לא החטיא כי הוא גרוע, אז כן יש מקום לריספקט על הריבאונד ועל השלמת הסל, בשני המקרים. עולה מדברייך כאילו יש מי שמצפה לרוקי יורוליג שמקבל 300 אלף דולר לתפוקה רבה הרבה יותר, לפחות 4 מ-6 מהשלוש וללא החטאות מה-2. וכאילו רק 4 אס' ורק 4 ריב'?? מה נסגר, איזה אפס! היו לו 26 דקות שלמות לקחת 8 ריב' ולחלק 8 סוכריות! 26!!! 14 נק' מדד עלובות... לא בדקתי עכשיו, אבל עד כמה שזכור לי ביינום, ארויו, פארגו - כולם איבדו יותר כדורים (היקמן איבד 2) ונתנו הופעות גרועות בהרבה במשחקי הבכורה שלהם ביורוליג.
אם הייתה פה טיפת אובייקטיביות, היו קוטלים פה את אוחיון על משחק בינוני שלו, בטח על רקע הסיפור בקיץ, ושאם לא הייתה לו שלשה מזליקית עם הקרש עוד היינו חלילה מפסידים את המשחק. 1 מ-4 מהקו למען השם. על היקמן לעומת זאת היו אומרים כל הכבוד שהוא נתן עבודה לתפארת במשחק ראשון במפעל אירופאי והלוואי שימשיך כך.
יחד עם כל זאת, יש דברים שאני בהחלט מסכים עימם וברור מה "לא טוב" בהיקמן - הוא לא מצטיין בשום דבר ספציפי, יש לו טכניקת זריקה "מעצבנת", הוא עושה רושם חסר בטחון וכנראה שהוא כזה (בתחילת המשחק קלאוויי חטף או כמעט חטף להיקמן את הכדור בכל הפעם שהאחרון הוביל אותו, זה היה קצת מביך לריקי). יש בו גם גמלוניות מסוימת, הוא לא עושה דברים "יפה", וגם חוסר אסרטיביות שכנראה מתקשרת לנושא הבטחון. אין לי מושג מה יהיה איתו, אולי הוא יתברר כשחקן מחורבן לאורך העונה, אבל על המשחק הספציפי הזה אני מוריד בפניו את הכובע. אפילו לא דיברתי על ה-6-6 שלו מהקו, כולל 2 בדקות הסיום שלי רעדו הביצים, והוא קבר אותם כמו דורון שפר. אני משוכנע שאם אוחיון או פארמר היו חתומים על הסטטיסטיקה הזו היינו שומעים רק דברי הלל.