יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי jay » 13 אוקטובר 2012, 14:04

yzafrir כתב:היקמן , כמו פליקס וקובי אני ממש לא מתלהב מהשורה הסטטיסטית שלו . 6 מה-16 שלו באו מעונשין . 2 קליעות ל2 מתחת לסל אחרי החטאות של לייאפ פשוט (ו2 ריבאונדים בעקבות זאת ) ו2 שלשות אבל מתוך 5 זריקות . הבעיה שלי זה שהוא מחזיק בכדור יותר מידי והוא מאוד שקוף במסירות ובכלל במהלכים שהוא עושה והוא מאבד כדורים בגלל זה . נקודת האור לגביו זה הקליעות עונשין וזה שסוף סוף הוא קלע שלשה וגם די חשובה . אבל עדיין הוא לא רכז וזה קצת בעיה כי הוא גם לא קלעי גדול...
אוחיון , קצת לא יציב עדיין אבל בכל זאת מביא את מה שמצפים ממנו וזה ניהול משחק טוב ונקודות מידי פעם .

קצת הרבה מצחיק לשמוע שהיקמן אומנם קלע 2 סלי שלוש אבל מתוך 5 זריקות, כי 40% לשלוש זה פשוט נורא... ו-2 החטאות של לייאפ פשוט? לי זכורות עבירה אחת שלא נשרקה וחסימה לא חוקית. הוא לא החטיא כי הוא גרוע, אז כן יש מקום לריספקט על הריבאונד ועל השלמת הסל, בשני המקרים. עולה מדברייך כאילו יש מי שמצפה לרוקי יורוליג שמקבל 300 אלף דולר לתפוקה רבה הרבה יותר, לפחות 4 מ-6 מהשלוש וללא החטאות מה-2. וכאילו רק 4 אס' ורק 4 ריב'?? מה נסגר, איזה אפס! היו לו 26 דקות שלמות לקחת 8 ריב' ולחלק 8 סוכריות! 26!!! 14 נק' מדד עלובות... לא בדקתי עכשיו, אבל עד כמה שזכור לי ביינום, ארויו, פארגו - כולם איבדו יותר כדורים (היקמן איבד 2) ונתנו הופעות גרועות בהרבה במשחקי הבכורה שלהם ביורוליג.

אם הייתה פה טיפת אובייקטיביות, היו קוטלים פה את אוחיון על משחק בינוני שלו, בטח על רקע הסיפור בקיץ, ושאם לא הייתה לו שלשה מזליקית עם הקרש עוד היינו חלילה מפסידים את המשחק. 1 מ-4 מהקו למען השם. על היקמן לעומת זאת היו אומרים כל הכבוד שהוא נתן עבודה לתפארת במשחק ראשון במפעל אירופאי והלוואי שימשיך כך.

יחד עם כל זאת, יש דברים שאני בהחלט מסכים עימם וברור מה "לא טוב" בהיקמן - הוא לא מצטיין בשום דבר ספציפי, יש לו טכניקת זריקה "מעצבנת", הוא עושה רושם חסר בטחון וכנראה שהוא כזה (בתחילת המשחק קלאוויי חטף או כמעט חטף להיקמן את הכדור בכל הפעם שהאחרון הוביל אותו, זה היה קצת מביך לריקי). יש בו גם גמלוניות מסוימת, הוא לא עושה דברים "יפה", וגם חוסר אסרטיביות שכנראה מתקשרת לנושא הבטחון. אין לי מושג מה יהיה איתו, אולי הוא יתברר כשחקן מחורבן לאורך העונה, אבל על המשחק הספציפי הזה אני מוריד בפניו את הכובע. אפילו לא דיברתי על ה-6-6 שלו מהקו, כולל 2 בדקות הסיום שלי רעדו הביצים, והוא קבר אותם כמו דורון שפר. אני משוכנע שאם אוחיון או פארמר היו חתומים על הסטטיסטיקה הזו היינו שומעים רק דברי הלל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 אוקטובר 2012, 14:31

jol9 כתב:
אתה ממשיך בטענות סרק לגבי פרוביץ' ווואסקז, וכשהוספת לדיון את חימנז, הבנתי שאתה לחלוטין לא ענייני.
האם מישהו היה לוקח את שארפ בעונת הפרישה שלו לפני פארמר? הרי הוא שיחק יותר משחקי יורוליג ממנו... ככה בערך נשמעות הטענות שלך.

כהרלגך בקודש, אתה עושה סלט :cool
אני ממש לא מבין מה הקשר לדריק שארפ, אבל הסיבה שציינתי את את פרוביץ', חימנז וואסקז כי הם הם היו השחקנים הויתיקים ביותר ששיחקו ביום חמישי (וזו עובדה) ולא ליאור אליהו ובטח שלא גיא פניני.
נראה לי מאוד תמוה שהופכים פתאום את פניני ל"שועל ותיק", כאשר מתעלמים מהרבה מאוד עובדות שמעידות באופן מאוד בולט, שסגל השחקנים של מכבי הוא דוקא סגל מאוד לא מנוסה ולא מוכח וגם השחקנים היותר מנוסים בו, הם לא "שועלים ותקים", וזה עוד שמנגד כן משחקת קבוצה עם סגל יותר ותיק ומנוסה ושהיא כן בעלת "שועלים ותיקים".
בכלל, בכל נושא המוכחות, הותק והנסיון, מכבי רק הלכה אחורה ושמענו על כך המון ביקורת בקיץ. בלי קשר לכל הביקורת שנשמע כאן, אפשר שוב להתבונן בעובדות ולראות כמה הסגל של מכבי הוא צעיר יותר ופחות מנוסה באופן משמעותי הן ביחס לקבוצות יורוליג אחרות והן ביחס לקבוצות עבר של מכבי.
ליאור אליהו הוא באמת השחקן הותיק ביותק בסגל, אבל המצב שילד בן 27 ששיחק רק 5 עונות ביורוליג (שחלקן היו בכלל כשחקן משלים), רק מחזקות כמה מכבי נחלשה בנושא הזה, וכבר הרבה מאוד שנים השחקן הותיק ביותר של מכבי לא היה עד כדי כך לא מנוסה (וגם זאת עובדה אגב).
בקיצור, היה נראה לי קצת מוגחך להציג את שחקניה של מכבי כשחקנים ותיקים מבלי לציין את העובדות שהם פשוט לא כאלו וגםשהם קצת יותר ותקים, הם הרבה פחות מנוסים מאילו שהיו כאן בעבר וגם פחות מנוסים וותיקים משחקניה של הקבוצה היריבה. אילו עובודות שראוי לציין, אם כבר בנושאים אילו עסקינן.
jol9 כתב:מבין השחקנים שלנו, הטובים ביותר על המגרש היו שחקני יורוליג הותיקים ביותר. מה כ"כ קשה להבין בזה, ולמה צריך לדחוף לעניין הזה את חימנז?

זה לא כ"כ מדוייק.
זה נכון שהשחקן שבלט מעל כולם היה ליאור אליהו, שהוא השחקן הותיר ביותר של מכבי במונחים של עונות ביורוליג (וגם זה כאמור, די בקושי), אבל זה לא נכון לומר שהשחקנים הותיקים בלטו יותר מאילו חסרי הנסיון.
היקמן נתן משחק לא הרבהפחות טוב מזה של לוגאן או של שרמדיני, ליוגב אוחיון, שהחל רק את העונה השניה שלו ביורוליג, היו דקות מצויינות בסוף המשחק, תומאס היה הבולט מבין הגובהים של מכבי וגם מורן רוט וסילבן לנדסברג נתנו משחק טוב.
ספק גדול אם היינו מנצחים את המשחק הזה בלי היקמן ובלי תומאס, גם אם הם היו מוחלפים בשחקנים "מוכחים" כמו פרקינס ופרוביץ', שכרגע לא מגלים יוכלת טובה מהם.

jol9 כתב:תומאס הוא אכן ילד בן 24. מה לא נכון בזה?

קודם כל, אתה קצת מקצר את מה שנאמר על תומאס. תומאס לא רק שהוצג כ"ילד בן 24", אלא גם הוצג כשחקן שהונחת ע"י ההנהלה ושאותו המאמן לא רצה, וכל ההצגה נועדה בכדי לצייר אותו כשחקן לא טוב וכהחתמה לא נכונה.
מה לא נכון בזה? תואס הוא כן שחקן טוב ובלאט כן רצה אותו ולא ההנהלה. כמו כן, דוקא נראה שהוא מתאים לקונספט שנבנה במכבי.
jol9 כתב:היקמן הוא אכן חתול בשק. מה לא נכון בזה?

להיות שחקן מוביל בקבוצת צמרת באיטליה ולהיות על הכוונת של מספר קבוצות יורוליג זה להיות "חתול בשק"?
אז למה דברים אילו לא נאמרו על רכזה של דונייצק שבנתיים לא מפסיק לידות לבנים ולאבד כדורים בכמויות מסחריות?
למה לא אמרו זאת על שחקנה החדש של אוניקס שגם הוא מפציץ את הטבעת בלבנים מכל עבר והקריירה שלו ממשיך בצנחיתה?
באמת היינו מרגישים טוב יותר אם במקומו של היקמן היינו מנחיתים כאן שחקני יורוקאפ?
נראה שהמושג "חתול בשק" יוצמד לשחקן לא לפי רמת המוכחות שלו, אלא לפי רמת הפופלריות. בנתיים, שני השחקנים שהוכרזו כאן "כמוחכים" מתגלים כאמא של כל החתולים בשקים. אם היקמן הוא לא פארגו, אז לפחות בנתיים, פרקינס ואידסון (שבכלל נמצא מעבר ליכולתיה הכלכליות של מכבי) הם אפילו לא היקמן.

jol9 כתב:פרוביץ' אכן סנטר עם גוף של סנטר שהיה יכול להתאים למכבי. מה לא נכון בזה?

כמעט הכל. מכבי היתה צריכה שחקן גבוה שיוכל לתפקד כשחקן מוביל ברמות היורוליג. פרוביץ' הוא לא כזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 13 אוקטובר 2012, 15:03

לגביי היקמן. אני חושב שלמרות הסטטיסטיקה היפה בהחלט, הוא היה בינוני במקרה הטוב. אבל היורוליג ומכבי ת''א עוד חדשים לו, ואני צופה שככל שהעונה תתקדם הוא יהפוך לשחקן מצויין.
בכלל, לאחר צפייה ראשונה בקבוצה(לא ממש ראיתי את משחקי האימון)אני מאוד מתרשם, וחושב שיש כאן סגל נהדר ומוכשר שיכול להגיע רחוק.
לוגאן הוא חתיכת שיחוק, שחקן מצויין שלא סתם הוביל את סופוט הצנועה להצלבה(הישג חסר תקדים עבורם), ופשוט לא מתאים לשחק תחת המאמנים היוגוסלבים. אני שמח לדעת שיש לנו כאן מנהיג לשנתיים הקרובות.
תומאס הראה פוטנציאל עצום לדעתי, ואני כבר מחכה לראות מה יעשה במשחקים הבאים.

מאוד שמחתי גם לראות את תרומת הישראלים. אוחיון, אליהו ופניני היו באמת מצויינים והם יהיו לא פחות דומיננטים העונה מהזרים.
התנין

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2012, 15:05

איך אפשר להיות בינוני עם 16, 4, 4?
הרס את המשחק הוא לא, כפה על עצמו הוא לא, אז לא ברור לי איך הוא היה בינוני שלשום..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 13 אוקטובר 2012, 15:27

LIAV10 כתב:איך אפשר להיות בינוני עם 16, 4, 4?
הרס את המשחק הוא לא, כפה על עצמו הוא לא, אז לא ברור לי איך הוא היה בינוני שלשום..

יש דברים מעבר לסטטיסטיקה.
התנין

הודעהעל ידי jay » 13 אוקטובר 2012, 15:41

כן, קוראים לזה רגשות סובייקטיביים / הטיות פסיכולוגיות.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 אוקטובר 2012, 15:41

jay כתב:כן, קוראים לזה רגשות סובייקטיביים / הטיות פסיכולוגיות.

לא.
זה לא במקרה שהיקמן סיים איזה שלושה משחקים כקלעי המוביל ואף אחד לא הרגיש את זה
הוא אוסף נקודות בשקט אבל אין לו ממש אימפקט על המשחק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 13 אוקטובר 2012, 15:47

אוקיי, אז הוא לא מצטיין המשחק. הוא לא סטאר נוצץ. הוא פאקינג רוקי ב-300 אלף דולר שתרם בטירוף. אי אפשר לקחת ממנו 16 נק', 4 אס' ו-4 ריב', לא משנה כמה הם שקטים. לעלות לשלשה עם שמירה עלייך ולקבור אותה, או לחדור ולהזין את שרמאדיני בפיק אנד רול (כמו שצריכים לעשות כמעט בכל התקפה שנייה, אבל לא להשתמש בגבוהים כמו שצריך זו מחלה של בלאט), זה אימפקט איך שלא תסובבי את זה. באותה נשימה אומר שאני לא מנסה להלל אותו ואין לי אהבה מיוחדת כלפיו, אבל נראה שלכל אלה שנכנסו בו חזק עד כה יש צורך עז להגיד שהוא היה חלש במשחק הזה, וזו אמירה לחלוטין לא אובייקטיבית.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2012, 15:53

אם הוא קולע הרבה ולא מרגישים זה רע?
זה אומר שהוא לא כפה על עצמו את המשחק וחילק את הנקודות שלו לכל אורך המשחק (לא אתפלא אם הוא קלע כל רבע בסביבות 4 נקודות)

לא הזיק, העמיד סטט׳ מצויינת, מדד טוב = משחק טוב מאוד שלו
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוקטובר 2012, 16:01

איך יכול להיות שאתם מנתחים עכשיו את המשחק של היקמן, ומתעלמים מיוגב? הרכז הראשון, זה ששווה 900 אלף ברוטו לעונה, נראה כמו פח זבל 90 אחוז מהמשחק אתמול. וזה אחרי שגם במשחקי ההכנה הוא לא היה טוב. אז איך יכול להיות ש"בניתוח המשחק" של יותר מבן אדם אחד פה, היקמן לא הרשים, בעוד שיוגב נתן משחק טוב?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוקטובר 2012, 16:05

אוחיון באמת לא היה משהו אתמול, אבל למזלנו התעלה ברבע האחרון..
חשוב לציין גם ששלישיית הליצנים שרקו לו על שתי עברות שלא היו אחרי חצי דקה מפתיחת המשחק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוקטובר 2012, 16:20

jay כתב:אוקיי, אז הוא לא מצטיין המשחק. הוא לא סטאר נוצץ. הוא פאקינג רוקי ב-300 אלף דולר שתרם בטירוף. אי אפשר לקחת ממנו 16 נק', 4 אס' ו-4 ריב', לא משנה כמה הם שקטים. לעלות לשלשה עם שמירה עלייך ולקבור אותה, או לחדור ולהזין את שרמאדיני בפיק אנד רול (כמו שצריכים לעשות כמעט בכל התקפה שנייה, אבל לא להשתמש בגבוהים כמו שצריך זו מחלה של בלאט), זה אימפקט איך שלא תסובבי את זה. באותה נשימה אומר שאני לא מנסה להלל אותו ואין לי אהבה מיוחדת כלפיו, אבל נראה שלכל אלה שנכנסו בו חזק עד כה יש צורך עז להגיד שהוא היה חלש במשחק הזה, וזו אמירה לחלוטין לא אובייקטיבית.

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוקטובר 2012, 18:24

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
אתה ממשיך בטענות סרק לגבי פרוביץ' ווואסקז, וכשהוספת לדיון את חימנז, הבנתי שאתה לחלוטין לא ענייני.
האם מישהו היה לוקח את שארפ בעונת הפרישה שלו לפני פארמר? הרי הוא שיחק יותר משחקי יורוליג ממנו... ככה בערך נשמעות הטענות שלך.

כהרלגך בקודש, אתה עושה סלט :cool
אני ממש לא מבין מה הקשר לדריק שארפ, אבל הסיבה שציינתי את את פרוביץ', חימנז וואסקז כי הם הם היו השחקנים הויתיקים ביותר ששיחקו ביום חמישי (וזו עובדה) ולא ליאור אליהו ובטח שלא גיא פניני.
נראה לי מאוד תמוה שהופכים פתאום את פניני ל"שועל ותיק", כאשר מתעלמים מהרבה מאוד עובדות שמעידות באופן מאוד בולט, שסגל השחקנים של מכבי הוא דוקא סגל מאוד לא מנוסה ולא מוכח וגם השחקנים היותר מנוסים בו, הם לא "שועלים ותקים", וזה עוד שמנגד כן משחקת קבוצה עם סגל יותר ותיק ומנוסה ושהיא כן בעלת "שועלים ותיקים".
בכלל, בכל נושא המוכחות, הותק והנסיון, מכבי רק הלכה אחורה ושמענו על כך המון ביקורת בקיץ. בלי קשר לכל הביקורת שנשמע כאן, אפשר שוב להתבונן בעובדות ולראות כמה הסגל של מכבי הוא צעיר יותר ופחות מנוסה באופן משמעותי הן ביחס לקבוצות יורוליג אחרות והן ביחס לקבוצות עבר של מכבי.
ליאור אליהו הוא באמת השחקן הותיק ביותק בסגל, אבל המצב שילד בן 27 ששיחק רק 5 עונות ביורוליג (שחלקן היו בכלל כשחקן משלים), רק מחזקות כמה מכבי נחלשה בנושא הזה, וכבר הרבה מאוד שנים השחקן הותיק ביותר של מכבי לא היה עד כדי כך לא מנוסה (וגם זאת עובדה אגב).
בקיצור, היה נראה לי קצת מוגחך להציג את שחקניה של מכבי כשחקנים ותיקים מבלי לציין את העובדות שהם פשוט לא כאלו וגםשהם קצת יותר ותקים, הם הרבה פחות מנוסים מאילו שהיו כאן בעבר וגם פחות מנוסים וותיקים משחקניה של הקבוצה היריבה. אילו עובודות שראוי לציין, אם כבר בנושאים אילו עסקינן.
jol9 כתב:מבין השחקנים שלנו, הטובים ביותר על המגרש היו שחקני יורוליג הותיקים ביותר. מה כ"כ קשה להבין בזה, ולמה צריך לדחוף לעניין הזה את חימנז?

זה לא כ"כ מדוייק.
זה נכון שהשחקן שבלט מעל כולם היה ליאור אליהו, שהוא השחקן הותיר ביותר של מכבי במונחים של עונות ביורוליג (וגם זה כאמור, די בקושי), אבל זה לא נכון לומר שהשחקנים הותיקים בלטו יותר מאילו חסרי הנסיון.
היקמן נתן משחק לא הרבהפחות טוב מזה של לוגאן או של שרמדיני, ליוגב אוחיון, שהחל רק את העונה השניה שלו ביורוליג, היו דקות מצויינות בסוף המשחק, תומאס היה הבולט מבין הגובהים של מכבי וגם מורן רוט וסילבן לנדסברג נתנו משחק טוב.
ספק גדול אם היינו מנצחים את המשחק הזה בלי היקמן ובלי תומאס, גם אם הם היו מוחלפים בשחקנים "מוכחים" כמו פרקינס ופרוביץ', שכרגע לא מגלים יוכלת טובה מהם.

jol9 כתב:תומאס הוא אכן ילד בן 24. מה לא נכון בזה?

קודם כל, אתה קצת מקצר את מה שנאמר על תומאס. תומאס לא רק שהוצג כ"ילד בן 24", אלא גם הוצג כשחקן שהונחת ע"י ההנהלה ושאותו המאמן לא רצה, וכל ההצגה נועדה בכדי לצייר אותו כשחקן לא טוב וכהחתמה לא נכונה.
מה לא נכון בזה? תואס הוא כן שחקן טוב ובלאט כן רצה אותו ולא ההנהלה. כמו כן, דוקא נראה שהוא מתאים לקונספט שנבנה במכבי.
jol9 כתב:היקמן הוא אכן חתול בשק. מה לא נכון בזה?

להיות שחקן מוביל בקבוצת צמרת באיטליה ולהיות על הכוונת של מספר קבוצות יורוליג זה להיות "חתול בשק"?
אז למה דברים אילו לא נאמרו על רכזה של דונייצק שבנתיים לא מפסיק לידות לבנים ולאבד כדורים בכמויות מסחריות?
למה לא אמרו זאת על שחקנה החדש של אוניקס שגם הוא מפציץ את הטבעת בלבנים מכל עבר והקריירה שלו ממשיך בצנחיתה?
באמת היינו מרגישים טוב יותר אם במקומו של היקמן היינו מנחיתים כאן שחקני יורוקאפ?
נראה שהמושג "חתול בשק" יוצמד לשחקן לא לפי רמת המוכחות שלו, אלא לפי רמת הפופלריות. בנתיים, שני השחקנים שהוכרזו כאן "כמוחכים" מתגלים כאמא של כל החתולים בשקים. אם היקמן הוא לא פארגו, אז לפחות בנתיים, פרקינס ואידסון (שבכלל נמצא מעבר ליכולתיה הכלכליות של מכבי) הם אפילו לא היקמן.

jol9 כתב:פרוביץ' אכן סנטר עם גוף של סנטר שהיה יכול להתאים למכבי. מה לא נכון בזה?

כמעט הכל. מכבי היתה צריכה שחקן גבוה שיוכל לתפקד כשחקן מוביל ברמות היורוליג. פרוביץ' הוא לא כזה.

בסדר. אז פניני לא שועל ותיק. מרוצה?
מכבי היא קבוצה צעירה ולא מנוסה. מסכים.

סה"כ אמרתי ששני המצטיינים של מכבי היו שחקנים שכבר משחקים כמה עונות ביורוליג, וכן, אפשר לקרוא להם שחקני יורוליג מנוסים, אם אתה לא אוהב את ההגדרה "שועלים ותיקים".
אני מתנצל מעומק ליבי שהשתמשתי במונח הזה, ואם הייתי יודע שזה יגרום לשמו של חימנז להופיע על גבי המסך כטיעון נגדי, אז לא הייתי עושה את זה בחיים.

היקמן היה פחות משמעותי במשחק הזה מלוגאן. אם אתה חושב אחרת, אז כנראה שלא ראית את המשחק.
הוא עשה סטטיסטיקה יפה, אבל ההשפעה שלו על המשחק לא היתה כ"כ משמעותית.

היקמן הוא בהגדרה חתול בשק, כלומר שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. זה בסדר, גם פארגו היה כזה.
ברגע שהיקמן יוכיח את עצמו למשך תקופה מסויימת (חודש-חודש וחצי) אז ברור שהטייטל הזה מתבטל. זה בכלל לא קשור לאידסון או לפרקינס. שניהם יכולים להיות
שחקנים פחות טובים מהיקמן, ועדיין מוכחים ומוכרים יותר. זה לא סותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 18:39

אפשר גם אפשר. אחוזי הקליעה שלו היו די נמוכים. היה לו 2/6 לשתי נקודות ו 2/5 לשלוש, אבל זה לא העיקר. בדקות האחרונות הוא פשוט החזיק את הכדור בלי סוף, לא הניע אותו בכלל, מחזיק את הכדור וכשהזמן נגמר זורק לסל, וזה כשלוגאן ואליהו כמעט ולא נוגעים בכדור במשך דקות ארוכות.

היקמן לקח הכי הרבה זריקות מהשדה במשחק הזה - 11. כאשר לוגאן ואליהו, שני שחקני התקפה הכי מוכשרים שלנו, לקחו רק 9 זריקות כל אחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 אוקטובר 2012, 18:42

איזה מוזר זה שבאירופה 11 זריקות נחשב לקחת הרבה זריקות וב-NBA זה נחשב שלא היית מעורב במשחק
אבל אני לא מתלוננת..הייתי שמחה אם ה-NBA היה יותר כמו אירופה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 18:45

Holiday_Armadillo כתב:איזה מוזר זה שבאירופה 11 זריקות נחשב לקחת הרבה זריקות וב-NBA זה נחשב שלא היית מעורב במשחק

1) קודם כל לא אמרתי שזה הרבה. אמרתי הכי הרבה בקבוצה.

2) ב NBA הכוכבים לוקחים כמעט את כל הזריקות, אז יוצא להם הרבה. באירופה משחק הוא הרבה יותר קבוצתי, אז הזריקות מתחלקות באופן שווה יותר

3) ב NBA כדוע לך משחקים 48 דקות...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 אוקטובר 2012, 18:47

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איזה מוזר זה שבאירופה 11 זריקות נחשב לקחת הרבה זריקות וב-NBA זה נחשב שלא היית מעורב במשחק

2) ב NBA הכוכבים לוקחים כמעט את כל הזריקות, אז יוצא להם הרבה. באירופה משחק הוא הרבה יותר קבוצתי, אז הזריקות מתחלקות באופן שווה יותר

אני לא אמרתי שאתה אמרת..זאת סתם מחשבה שעברה לי בראש ויצאה מהמקלדת :neutral
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 18:48

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

לא אמרתי שאמרת שאמרתי :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוקטובר 2012, 18:51

felix_r כתב:

אפשר גם אפשר. אחוזי הקליעה שלו היו די נמוכים. היה לו 2/6 לשתי נקודות ו 2/5 לשלוש, אבל זה לא העיקר. בדקות האחרונות הוא פשוט החזיק את הכדור בלי סוף, לא הניע אותו בכלל, מחזיק את הכדור וכשהזמן נגמר זורק לסל, וזה כשלוגאן ואליהו כמעט ולא נוגעים בכדור במשך דקות ארוכות.

היקמן לקח הכי הרבה זריקות מהשדה במשחק הזה - 11. כאשר לוגאן ואליהו, שני שחקני התקפה הכי מוכשרים שלנו, לקחו רק 9 זריקות כל אחד.

בקטע של כמות הזריקות, אני דווקא שמח שהוא לא מפחד לזרוק. זה עדיף בעיניי על הלפרין שמבזבז את כל הכשרון והיכולת שלו על עוד מסירה ועוד מסירה, ולא מסתכל בכלל על הסל.

בנושא של הדקות האחרונות, אני מסכים לגמרי. לא רק בדקות האחרונות. היקמן לא יודע לנהל משחק, אבל לזכותו יהמר, שהוא קבוצתי, ואין לו בעיה להניע את הכדור לשחקן הפנוי לזריקה
(ומזה רוב האסיסטים שלו בדר"כ).
סה"כ צריך להגיד שהיקמן ענה על הציפיות ואף מעבר לכך, ונתן משחק בכורה מעולה. נראה אם יצליח להתמיד בכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 אוקטובר 2012, 18:52

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

לא אמרתי שאמרת שאמרתי :laugh2

מזכיר לי את הפרק המבלבל בחברים
:nonono
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים