המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי.
מה נכשל? עצם רעיון ההשקעה או הסקאוטינג? אני חושב שהתשובה ברורה.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי.
מה נכשל? עצם רעיון ההשקעה או הסקאוטינג? אני חושב שהתשובה ברורה.
זה לא משנה. זה בדיוק התירוץ שהם צריכים בשביל להוריד תקציב.
אחדשיודע כתב:לא אכפת לי מה הם חושבים, אכפת לי מה אני חושב.
אני לא בא לפרשן את המחשבות של דני פדרמן ואבי אבן.
אחדשיודע כתב:אני לא מתעסק בשום חיזוי. התייחסת נטו למה שכתבת - "אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי".
אז לי נעים להודות - לא ההשקעה הגדולה נכשלה, אלא הסקאוטינג ומי שעומד בראשו.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן
הוא מקווה לזה כל שנה... למי שעוקב אחרי דני ואיך שהקבוצה הזו עובדת, ברור לחלוטין שאין להם שום תמריץ להוציא כסף. אני לא חושב שיגיע שום שחקן בכסף גדול מעבר למי שכבר חתום (מקל/רוצ'סטי/דווין/אוחיון/סילבן/אמבקווה). הגבוהים שיגיעו לא יהיו בכסף גדול כמו שחושבים פה.
אני חושב שהתקציב של העונה (שבהחלט עלה יפה) יישאר וכנראה גם יעלה קצת
אבל לראות את צפריר וחציל חיים בסרט שמכבי הולכת להפוך לברצלונה בגלל הפורמט החדש זה כבר תמימות ברמה מטורפת
לדעתי התקציב יירד ואפילו באופן משמעותי.
מכבי בגרעון רציני בעקבות ההפסד הכספי העצום מאי-העפלה לטופ 16, וכתוצאה מרכבת השחקנים.
זה עדיין לא אומר שאי אפשר לבנות קבוצה ראויה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן
הוא מקווה לזה כל שנה... למי שעוקב אחרי דני ואיך שהקבוצה הזו עובדת, ברור לחלוטין שאין להם שום תמריץ להוציא כסף. אני לא חושב שיגיע שום שחקן בכסף גדול מעבר למי שכבר חתום (מקל/רוצ'סטי/דווין/אוחיון/סילבן/אמבקווה). הגבוהים שיגיעו לא יהיו בכסף גדול כמו שחושבים פה.
אני חושב שהתקציב של העונה (שבהחלט עלה יפה) יישאר וכנראה גם יעלה קצת
אבל לראות את צפריר וחציל חיים בסרט שמכבי הולכת להפוך לברצלונה בגלל הפורמט החדש זה כבר תמימות ברמה מטורפת
לדעתי התקציב יירד ואפילו באופן משמעותי.
מכבי בגרעון רציני בעקבות ההפסד הכספי העצום מאי-העפלה לטופ 16, וכתוצאה מרכבת השחקנים.
זה עדיין לא אומר שאי אפשר לבנות קבוצה ראויה.
אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה
אחדשיודע כתב:לא מעניין אותי מה הולכים לשמוע, אני לא מתעסק בחיזוי ואין לי כדור בדולח. מה גם שהכותרת שנתת לת'רד הזה לא מבקשת להתנבא.
בכל מקרה, שוב, התייחסתי נטו למשפט שרשמת. הכישלון ברכש לא היה בעקבות ההשקעה הכספית, אלא בעקבות הסקאוטינג. סה טו.
לא צריך לספק להם כבר מעכשיו את התירוצים, שימציאו אותם בעצמם.
rc4991 כתב:אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה
rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה
איזה סיבה יש למכבי להעמיד קבוצה תחרותית כשאין יותר איום של להפסיד את הטופ 16. מכבי זה ארגון שפועל למקסם רווחים.
התסריט הסביר זה שתראה פה זרים בחצי מליון דולר כמו שהיה לפני שנתיים-שלוש. רוצ'סטי יישאר (אמבקווה אולי גם) וכל השאר יהיו כל מיני הימורים בחצי מליון דולר.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה
איזה סיבה יש למכבי להעמיד קבוצה תחרותית כשאין יותר איום של להפסיד את הטופ 16. מכבי זה ארגון שפועל למקסם רווחים.
התסריט הסביר זה שתראה פה זרים בחצי מליון דולר כמו שהיה לפני שנתיים-שלוש. רוצ'סטי יישאר (אמבקווה אולי גם) וכל השאר יהיו כל מיני הימורים בחצי מליון דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־13 אורחים