מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2016, 21:18

אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי.

אבל זה לא אומר שמכבי לא תפזר את התקציב בין כמה שחקנים.
מכבי די תקועה עם כמה חוזים, וקשה לי לראות סגל ממש חדש נבנה כאן. סביר להניח ששוב נמשיך עם הרכבת הרים של סמית', אין ההגנה
של טיילור והנגריות והפציעות של יוגב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 פברואר 2016, 22:47

jol9 כתב:אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי.

מה נכשל? עצם רעיון ההשקעה או הסקאוטינג? אני חושב שהתשובה ברורה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2016, 22:51

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי.

זה לא משנה. זה בדיוק התירוץ שהם צריכים בשביל להוריד תקציב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2016, 23:01

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:

זה לא משנה. זה בדיוק התירוץ שהם צריכים בשביל להוריד תקציב.

בדיוק.
כלומר, האם אתה חושב שהם חושבים שהם הבעיה?
הם לנצח יזכירו את פארמר וארויו באותה מקשה ומנגד ייספרו לנו על רייס, טיוס ובלו שהביאו גביע אירופה עם שכר משותף נמוך מזה של פארגו אחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 פברואר 2016, 23:05

לא אכפת לי מה הם חושבים, אכפת לי מה אני חושב.
אני לא בא לפרשן את המחשבות של דני פדרמן ואבי אבן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2016, 23:07

צריך להיות לך אכפת ממה שיקרה בפועל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2016, 23:07

אחדשיודע כתב:לא אכפת לי מה הם חושבים, אכפת לי מה אני חושב.
אני לא בא לפרשן את המחשבות של דני פדרמן ואבי אבן.

כן, אבל מה שאנחנו חושבים, אנחנו כותבים כאן יומיום. זה לא מה שמשנה אבל בהקשר לחיזוי העתיד שאנו עוסקים בו בשרשורים מסוג זה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 פברואר 2016, 23:09

אני לא מתעסק בשום חיזוי. התייחסת נטו למה שכתבת - "אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי".
אז לי נעים להודות - לא ההשקעה הגדולה נכשלה, אלא הסקאוטינג ומי שעומד בראשו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2016, 23:26

אחדשיודע כתב:אני לא מתעסק בשום חיזוי. התייחסת נטו למה שכתבת - "אני חושב שמכבי לא תשקיע כסף גדול בשחקן אחד. למעשה זה נכשל, כמה שלא נעים לנו להודות אולי".
אז לי נעים להודות - לא ההשקעה הגדולה נכשלה, אלא הסקאוטינג ומי שעומד בראשו.

השרשור הזה מתעסק בחיזוי ובמה שצריך לעשות.
אתה יכול להגיד שהסקאוטינג נכשל, אבל בסופו של דבר, יש להנהלת מכבי 3 דוגמאות, של שלושה שחקנים יקרים, שכולם נכשלו
באופן כזה או אחר, ומנגד יש להם כמה דוגמאות של שחקנים זולים שדווקא הצליחו.

לא נראה לך שאנחנו הולכים לשמוע הרבה את העניין הזה בקיץ?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 פברואר 2016, 23:31

לא מעניין אותי מה הולכים לשמוע, אני לא מתעסק בחיזוי ואין לי כדור בדולח. מה גם שהכותרת שנתת לת'רד הזה לא מבקשת להתנבא.
בכל מקרה, שוב, התייחסתי נטו למשפט שרשמת. הכישלון ברכש לא היה בעקבות ההשקעה הכספית, אלא בעקבות הסקאוטינג. סה טו.
לא צריך לספק להם כבר מעכשיו את התירוצים, שימציאו אותם בעצמם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 02 פברואר 2016, 00:18

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן

הוא מקווה לזה כל שנה... למי שעוקב אחרי דני ואיך שהקבוצה הזו עובדת, ברור לחלוטין שאין להם שום תמריץ להוציא כסף. אני לא חושב שיגיע שום שחקן בכסף גדול מעבר למי שכבר חתום (מקל/רוצ'סטי/דווין/אוחיון/סילבן/אמבקווה). הגבוהים שיגיעו לא יהיו בכסף גדול כמו שחושבים פה.

אני חושב שהתקציב של העונה (שבהחלט עלה יפה) יישאר וכנראה גם יעלה קצת
אבל לראות את צפריר וחציל חיים בסרט שמכבי הולכת להפוך לברצלונה בגלל הפורמט החדש זה כבר תמימות ברמה מטורפת

לדעתי התקציב יירד ואפילו באופן משמעותי.
מכבי בגרעון רציני בעקבות ההפסד הכספי העצום מאי-העפלה לטופ 16, וכתוצאה מרכבת השחקנים.
זה עדיין לא אומר שאי אפשר לבנות קבוצה ראויה.

אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 פברואר 2016, 00:21

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:צפריר, ממש לא הבנתי מאיפה הבאת את המסקנה שמכבי תשקיע בשנה הבאה סכומים כל כך גדולים (וזה הרבה מעבר לשמונה מיליון שכתבת)
זה שנשחק בליגה חזקה יותר ממש לא אומר שהם ישקיעו יותר, בטח שלא בסכומים המשוגעים שרשמת כאן

הוא מקווה לזה כל שנה... למי שעוקב אחרי דני ואיך שהקבוצה הזו עובדת, ברור לחלוטין שאין להם שום תמריץ להוציא כסף. אני לא חושב שיגיע שום שחקן בכסף גדול מעבר למי שכבר חתום (מקל/רוצ'סטי/דווין/אוחיון/סילבן/אמבקווה). הגבוהים שיגיעו לא יהיו בכסף גדול כמו שחושבים פה.

אני חושב שהתקציב של העונה (שבהחלט עלה יפה) יישאר וכנראה גם יעלה קצת
אבל לראות את צפריר וחציל חיים בסרט שמכבי הולכת להפוך לברצלונה בגלל הפורמט החדש זה כבר תמימות ברמה מטורפת

לדעתי התקציב יירד ואפילו באופן משמעותי.
מכבי בגרעון רציני בעקבות ההפסד הכספי העצום מאי-העפלה לטופ 16, וכתוצאה מרכבת השחקנים.
זה עדיין לא אומר שאי אפשר לבנות קבוצה ראויה.

אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה

אני לא מדבר על קבוצה לגביע אירופה. בשבילי קבוצה ראויה (בשלב הזה) זאת קבוצה שלא תתבזה ביורוליג.
את זה אפשר לעשות גם עם תקציב נמוך יותר מזה שהיה העונה, במידה ואנשי מקצוע שמבינים עניין יעשו זאת (רמז- לא צמד החמד דני את אבי)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2016, 00:37

אחדשיודע כתב:לא מעניין אותי מה הולכים לשמוע, אני לא מתעסק בחיזוי ואין לי כדור בדולח. מה גם שהכותרת שנתת לת'רד הזה לא מבקשת להתנבא.
בכל מקרה, שוב, התייחסתי נטו למשפט שרשמת. הכישלון ברכש לא היה בעקבות ההשקעה הכספית, אלא בעקבות הסקאוטינג. סה טו.
לא צריך לספק להם כבר מעכשיו את התירוצים, שימציאו אותם בעצמם.

תראה, זה לא שיש לנו ויכוח או משהו כזה, כי שנינו אומרים את אותו הדבר - הכשלון הוא של הסקאוטינג.
אבל את הדבר הזה אנחנו אומרים כאן על בסיס יומי.

תאמין לי שהם לא צריכים אותנו בשביל התירוצים. זה built in במערכת שלהם
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 פברואר 2016, 07:52

אין סרט שבעולם שמכבי תחזור לפחות בחמש השנים הקרובות להביא שחקנים במעל מליון. כמו שאחרי עונת ארויו שמו אצבע על השאלטר, הם תמיד ינגנו על פרמאר ורוצ'סטי. הכינו עצמכם נפשית לעונת ניסיונות גניבה זולים כמו רייס והיקמן. אולי הם יפגעו, קרוב לוודאי שלא. עונה כמו עונת רייס-היקמן הייתה היוצאת מן הכלל. שיהיה לכולנו בהצלחה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2016, 09:22

rc4991 כתב:אם התקציב ירד לא תוכל לבנות קבוצה ראויה, בטח שלא במונחי הליגה החדשה

איזה סיבה יש למכבי להעמיד קבוצה תחרותית כשאין יותר איום של להפסיד את הטופ 16. מכבי זה ארגון שפועל למקסם רווחים.

התסריט הסביר זה שתראה פה זרים בחצי מליון דולר כמו שהיה לפני שנתיים-שלוש. רוצ'סטי יישאר (אמבקווה אולי גם) וכל השאר יהיו כל מיני הימורים בחצי מליון דולר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2016, 09:32

אני יסביר , שנה הבאה בגלל השינוי שהיורוליג הולך לעבור , מכבי תיהיה חייבת להתחזק משמעותי כדי להגיע לשלב הטופ 8 ,דבר שעד לפני שנה היה מובן מאליו אצל מכבי. אבל בשיטת ליגה של 16 קבוצות בכירות , אין זמן להתאוששות מול קבוצות קטנות וכל רצף הפסדים יגרום לכדור שלג שירסק אותם.
דבר נוסף , המעבר ל-16 קבוצות אמור להכניס למכבי סכום כסף נוסף המנהלת היורוליג שיעזור בחיזוק הקבוצה.
לגבי תקציב הסגל שלי
דילייני - 1.8
מקל -0.5
יוגב-0.35
וויליאמס-0.4
דאוסן-0.25
פניני-0.35
סילבן-0.4
טיילור-0.8
תומפקינס-0.8
שגב-0.15
סנטר זר-1.2
טיוס-0.8

זה"כ 7.8 מיליון. נטו
אתה יכול לתקן את הסכומים אבל זה ינוע סביב ה-8 מיליון נטו...
הסגל המלא העונה גם נע סביב ה-8 מיליון נטו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2016, 09:42

roy1000 כתב:

איזה סיבה יש למכבי להעמיד קבוצה תחרותית כשאין יותר איום של להפסיד את הטופ 16. מכבי זה ארגון שפועל למקסם רווחים.

התסריט הסביר זה שתראה פה זרים בחצי מליון דולר כמו שהיה לפני שנתיים-שלוש. רוצ'סטי יישאר (אמבקווה אולי גם) וכל השאר יהיו כל מיני הימורים בחצי מליון דולר.

אתה לוקח את זה לקיצון אבל.
למכבי יש עונת יורוליג ארוכה, ואם היא תתבזה בה (וזה מה שהיה קורה כנראה השנה), יהיו לזה השלכות, בדיוק כמו שהיו היום.
אנחנו מאוד אוהבים כאן לרדת על ההנהלה ובצדק, אבל אני עדיין מאמין שהצלחת הקבוצה חשובה להם.
אתה לא תראה כאן סגל של חולון בעונה הבאה, אלא נסיון אמיתי לבנות קבוצה שיכולה להצליח.

הביקורת שלנו לרוב היא לא על הרצון, אלא על המקצועיות, ועל מערכת קבלת ההחלטות וכל השינויים האלה שקרו, שהרסו את המערכת מבפנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2016, 09:57

יוני אני מסכים איתך. בקיץ לא היו לנו טענות על קמצנות של ההנהלה , בכל זאת 1.5 מיליון לפארמר , 1.27 לסמית' , כמעט מיליון לרוצ'סטי , פאברני לא היה זול וגם אמבקווה ....
הטענות הן על החלטות מקצועיות בזהות השחקנים עצמם ובהתנהלות מול שחקנים אחרים במומ (סחבת מיותרת..) .
הרי ברור שמכבי יכלה לעמוד בסכומים שתומפקינס או טיילור מקבלים בריאל אבל היא התמהמה והחתימו שחקנים פחות טובים בסכומים דומים...
אם מכבי יעמידו את אותו תקציב שנה הבאה עם שידרוג קטן , הם יכולים לבנות אחלה קבוצה פוטנציאלית . תלוי כמובן מי הגורם שיבנה אותה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 02 פברואר 2016, 10:05

צפריר אתה חי בסרט לעניין דילייני. חבל על האשליה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 02 פברואר 2016, 10:15

roy1000 כתב:

אני מסכים עם מה שיוני כתב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים