חביב, אני מעריץ את ההתמדה שלך. יש לך את אותן העמדות, כבר שנתיים פלוס שאתה גולש כאן בפורום, ואתה לא זז מהן מילימטר...

אני אישית מסכים לחלק מהדברים שאתה אומר, ולחלק לא. כל מה שאתה כותב כאן, נמצא בצד של ה"לא".
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה, ההנהלה עשתה משהו לפי "דרישה" של האוהדים. למעשה אני זוכר מקרה אחד כזה, שבו מכבי נמנעה מלהביא למכבי את אחד הגלמים הכי
גדולים בתולדות הכדורסל הישראלי. במקומו קיבלנו שחקן עם גב של חרסינה, שלקח הרבה מאוד כסף מהקופה של מכבי, וזה באמת לא היה מהלך טוב בדיעבד.
בכל אופן, אם הדוגמא היחידה שאתה מצליח להפיק היא ההחתמה של בראון, אז התזה הזאת שלך, באמת בצרות, כי בראון היה החתמה של לחץ, בעקבות
בנייה עלובה של הקבוצה. גם השנה היתה החתמה כזאת, שהיתה גם מוצלחת יותר מבראון, אבל בראון בפירוש לא היה כשלון. הכשלון האמיתי באותה עונה, היה סגל
חלש.
לגבי פרקינס - גם כאן אתה מפריז. לא מדובר כאן בשחקן בית אהוב כמו קטש, או בשחקן נשמה גדול כמו שארפ. סה"כ זר, ששיחק כאן שנתיים, ועכשיו רוצה יותר מדי כסף.
אם האלטרנטיבה היא כל השמות הבינוניים ששומעים כאן לאחרונה, ואם אפשר להביא את פרקינס בעבור שכר שפוי, אז הוא בהחלט אופציה טובה. לא כגימיק ולא כטריק שיווקי.
אל תדאג. מליון לא ישלמו לו, אפילו לא קרוב לזה.
עזוב כבר את שאראס. הבן אדם נותן עונה טובה מאוד אצל מאמן סופר קשוח וסופר הגנתי כמו אוברדוביץ'. יש לו עוד כדורסל, יש לו קליעה אבסולוטית, יש לו ראיית משחק.
הוא שחקן טוב. אתה לא מסוגל לפרגן לו אפילו אחרי שהוא היה האחראי העיקרי אחרי DD, לזה שמכבי סיימה את העונה בהצלבה ולא בפיינל פור.
לא מגיע לו יחס קצת יותר טוב, אחרי שהביא למכבי שני תארי יורוליג??
ולגבי פאפאס - נכון, הוא שחקן אהוב, ונכון הוא היה סוג של גימיק. בלאט לא מצא את הדרך להשתמש בו ולהפיק ממנו את המקסימום. אבל לא ראיתי ולא זכורה לי
דרישה של האוהדים להביא לכאן את פאפאס, או מישהו מהסוג הזה. להיפך, כולם התעסקו בפארגו, ואח"כ בפארמר, וההחתמה של פאפאס, היתה בצל של האירועים האלה.
לבסוף, אני מבטיח לך שחלק גדול ביותר של האוהדים, היה מעדיף שמכבי תשאיר כאן את לאנגפורד, ולא תחזיר לכאן את פרקינס, ואני מקווה שבמקרה הזה, באמת יקשיבו לאוהדים.