שאלת פרקינס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שאלת פרקינס

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 18:57

yarinsaky כתב:בסופו של דבר זה יוכרע בנגזרת של כסף שהוא דורש לעומת אלטרנטיבות. אם לא ימצאו טוב ממנו והוא ירד מאוד בדרישותיו אולי יחזירו אותו וואלי לא, אבל אני די משוכנע שההחלטה תהיה מנותקת מאהבה או מאי אהבה שלנו , אלא הרבה יותר מאהבה של הצוות המקצועי וההנהלה,
דבר שבלאט לפחות לא מסתיר.

אני ממש לא בטוח. כבר ראינו לא אחת שעבור שחקן שמוכר מנויים או מביא עוד רייטינג, ההנהלה תפתח עמוק את הכיס.
הדבר היחידי שנכון בדברים האילו, היא שכשבלאט באמת לא רוצה מישהו, הוא נעמד על הרגליים האחרויות ומצליח לטרפד את המהלך.
עם זאת, זה לא עזר לו כאשר הוא רצה לשחרר את פאפאלוקאס, לפחות לפי מה שגרסו השמועות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 03 מאי 2012, 19:03

חביב, איך מרכוס בראון הוא כישלון בדיוק? בראון העלה את מכבי לטופ 16. היכולת שלו במשחק באיטליה שמכבי ניצחה ושלשת השיוויון מול לה מאן בבית היו ההבדל בין עונה אירופאית רעה(טופ 16 זוועתי) להתרסקות של ממש(לעוף בשלב הראשון). גם אם נביא את הסטטיסטיקות שלו אז לאכזב הוא ממש לא איכזב, אלא אם כן היו אוהדים שחשבו שזה מרכוס בראון של לפני 4 שנים שקל 18 נקודות למשחק ביורוליג. אני גם לא רואה את פרקינס כשחקן אהוב כל כך במכבי. מאיפה הבאת את זה?
שחף

Re: שאילת פרקינס

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 19:08

חביב אורנג'ד כתב:כמה פעמים בלאט באמת העיד שהוא רוצה לראות כאן פרקינס?
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי

הציטוט המדויק הוא:
"אחד השחקנים האדירים שאימנתי, [b]הייתי רוצה לראות אותו כאן בשנה הבאה אבל צריך לקרות משהו חריג כדי שזה יקרה. הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר".[/b]
פעם הבאה תקשיב למה שאנשים אומרים באמת ועל תשמע רק מה שאתה רוצה לשמוע...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 19:08

שחף כתב:חביב, איך מרכוס בראון הוא כישלון בדיוק? בראון העלה את מכבי לטופ 16. היכולת שלו במשחק באיטליה שמכבי ניצחה ושלשת השיוויון מול לה מאן בבית היו ההבדל בין עונה אירופאית רעה(טופ 16 זוועתי) להתרסקות של ממש(לעוף בשלב הראשון). גם אם נביא את הסטטיסטיקות שלו אז לאכזב הוא ממש לא איכזב, אלא אם כן היו אוהדים שחשבו שזה מרכוס בראון של לפני 4 שנים שקל 18 נקודות למשחק ביורוליג. אני גם לא רואה את פרקינס כשחקן אהוב כל כך במכבי. מאיפה הבאת את זה?

ואיך הוא בדיוק היה הצלחה? מכבי של אותה עונה היתה מכבי היחידה ב13 השנים האחרונות של הצליחה להעפיל אפילו לשלב ההצלבהו גם היתה מכבי היחידה ב20 השנים האחרונות שבעפה ממפעל הגביע כבר בשלב ברבע הגמר.

בנוגע לבראון, אני לא זוכר שאף אחד כאן רצה שהוא ישאר לעוד עונה וגם אף אחד ממש לא נפל ממנו, למרות קולות השמחה והאושר שעלו כאשר הוא חתם כאן. הוא אולי לא היה אכזבה, אבל גם ממש לא ענה כל הציפיות שהיו בקיץ ולא הראה לנו איך שחקן ותיק ומונסה הוא באמת זה שמביא תארים.

חוץ מזה, איך אתה יכול לומר שהוא באמת הצליח אם אתה לא יודע מי היו השחקנים שהיו אמורים לבוא במקומו?
לדברי פדרמן, לאפי היו שני מועמדים אחרים לעמדה מס' 2. אולי אחד מהם היה לנגפורד? או שחקן שבניגוד לבראון, יכל לשחק יותר מ25 דקות למשחק וגם לתת קצת הגנה?

שוב, הואהדים רוצים לראות את מה שבא להם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 19:14

חנו'ש כתב:
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי

הציטוט המדויק הוא:
"אחד השחקנים האדירים שאימנתי, [b]הייתי רוצה לראות אותו כאן בשנה הבאה אבל צריך לקרות משהו חריג כדי שזה יקרה. הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר".[/b]

ואני ממליץ לך שוב לראות את בלאט בראיון האחרון שלו ביציאה העיתונות.
הציטוט המודייק: "צריך לקרות משהו מאוד לא צפוי בשביל שפרקינס יחזור" והיתה גם התיחסות שלו למשחק לא טוב של פרקינס.
שוב, אני גם לא יודע כמה הציטוטים האילו הם רלונטים ובאמת מעידים על משהו. את הדברים החשובים שיש לבלאט לומר, הוא אומר להנהלה ולא לתקשורת או לאוהדים.
אז הוא אמר את מה שהוא אמר? ביג דיל. מה שקובע אילו הדברים שנעשים מאחורי הקלעים ונכון לעכשיו, אין שום עדות לכך שבאלט רוצה את פריקנס ובטח לא עדות לכך שהוא היחיד שרוצה אותו כאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 19:24

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

הציטוט המדויק הוא:

הציטוט המודייק: "צריך לקרות משהו מאוד לא צפוי בשביל שפרקינס יחזור" והיתה גם התיחסות שלו למשחק לא טוב לא פרקינס.
שוב, אני גם לא יודע כמה הציטוטים האילו הם רלונטים ובאמת מעידים על משהו. את הדברים החשובים שיש לבלאט לומר, הוא אומר להנהלה ולא לתקשורת או לאוהדים.
אז הוא אמר את מה שהוא אמר? ביג דיל. מה שקובע אילו הדברים שנעשים מאחורי הקלעים ונכון לעכשיו, אין שום עדות לכך שבאלט רוצה את פריקנס ובטח לא עדות לכך שהוא היחיד שרוצה אותו כאן.

זה הציטוט המדויק מהראיון האחרון שלו ביציע העיתונות, אתה מוזמן להקשיב שוב: http://www.sport5.co.il/lobbyvideobrand ... 70&Lang=he
מדקה 21.
אני לרוב נוהגת להאמין לדברים שבלאט אומר (למה שישקר לגבי האהבה שלו לפרקינס?). ואז מה אם הוא ציין את המשחק הרע שהיה לו בדיוק אז? הוא בסה"כ ציין עובדה.
פרקינס אולי לא יהיה פה כמו שבלאט אומר, כי הוא דורש יותר מידי כסף, לא כי בלאט לא רוצה אותו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 19:41

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

הציטוט המדויק הוא:

הציטוט המודייק: "צריך לקרות משהו מאוד לא צפוי בשביל שפרקינס יחזור" והיתה גם התיחסות שלו למשחק לא טוב לא פרקינס.

זה הציטוט המדויק מהראיון האחרון שלו ביציע העיתונות, אתה מוזמן להקשיב שוב: http://www.sport5.co.il/lobbyvideobrand ... 70&Lang=he
מדקה 21.
אני לרוב נוהגת להאמין לדברים שבלאט אומר (למה שישקר לגבי האהבה שלו לפרקינס?). ואז מה אם הוא ציין את המשחק הרע שהיה לו בדיוק אז? הוא בסה"כ ציין עובדה.
פרקינס אולי לא יהיה פה כמו שבלאט אומר, כי הוא דורש יותר מידי כסף, לא כי בלאט לא רוצה אותו.

ואני לא מאמין לכל מילה שנארמת ביציע העיתונות, גם אם הדובר הוא דיויד בלאט.
אני שוב אזכיר לך שבקיץ שהונחת כאן בלאט הוא דיבר על כמה שאראס מוערך במכבי וכמה רוצים אותו, אבל מאחורי הקלעים, הוא פעל לטרפד את הבאתו. אותו הדבר קרה העונה עם פאפאלוקאס, בלאט מנסה לשדר כלפי חוץ שהעיניים כרגיל והכל בסדר, אבל מתחת לפני השטח, מגיעות יותר מדי ידיעות ושמועות שהמצב אינו טוב וגם התפרסם בכמה מקומות שבלאט רצה להחליף את פאפאלוקאס כבר בתחילת העונה.

את בכל זאת גורסת שבלאט רוצה כאן את פרקינס? אז מי אמר שבאלט באמת רוצה לראות אותו כאן כרכז ראשון? מי אמר שבלאט רוצה אותו גם עבור מחיר גבוהה.
הציטוט "הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר", מעיד בדיוק להפך. הדרישות הכספיות של פרקינס הם לא הרבה יותר גבוהות מאילו של ריצ'רד הנדרקיס, אותו באופן די ברור בלאט רוצה. אז איך זה שעבור הנדריקס בלאט מוכן להתעקש ולדחוף קדימה ואילו עבור פרקינס "הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר"?
חוץ מזה, מליון דולר נטו זה לא סכום כ"כ גבוה. מכבי של השנים האחרונות כבר הוציאה 800 אלף דולר נטו ומעלה על גארדים מובילים. אם בלאט טוען שמליון דולר זה "מעל ומעבר", אז ממש לא הייתי מסיק מכך שבלאט באמת רוצה את פרקינס. אני מזכיר שלנגפורד היה עד לא מזמן שחקן של 2.5 מליון דולר נטו לעונה, דבר שלא מנע ממכבי מלרצות אותו ולהכנס איתו למו"מ ובסופו של דבר, גם להביאו עבור סכום שלא נופל בהרבה ממליון דולר נטו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 19:46

מתי אני טענתי שאני יודעת לאיזה תפקיד בדיוק בלאט רוצה אותו?
אני יודעת רק שהוא אמר שהוא אוהב ומעריך אותו, והיה שמח לראות אותו במכבי בעונה הבאה אבל הדרישות שלו גבוהות מידי.
כל השאר זה כבר תאוריות קונספירציה שלך.

אגב, הוא גם אמר שהוא זה שרצה בקיץ את פאפא והוא זה שהביא אותו, אז לא הבנתי את תיאוריות הקונספירציה שלך לגביו, או איך בכלל שוב הצלחת לעשות את ההקשר לפאפא, בלי שאף אחד בכלל הזכיר אותו? מישהו פה קמצ אובססיבי לגביו וזה לא אני... :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 19:54

חנו'ש כתב:מתי אני טענתי שאני יודעת לאיזה תפקיד בדיוק בלאט רוצה אותו?
אני יודעת רק שהוא אמר שהוא אוהב ומעריך אותו, והיה שמח לראות אותו במכבי בעונה הבאה אבל הדרישות שלו גבוהות מידי.
כל השאר זה כבר תאוריות קונספירציה שלך.

אגב, הוא גם אמר שהוא זה שרצה בקיץ את פאפא והוא זה שהביא אותו, אז לא הבנתי את תיאוריות הקונספירציה שלך לגביו, או איך בכלל שוב הצלחת לעשות את ההקשר לפאפא, בלי שאף אחד בכלל הזכיר אותו? מישהו פה קמצ אובססיבי לגביו וזה לא אני... :unsure

על איזו תאורית קונספרציה את מדברת? ברמה העובדתית בלאט לא תמיד פעל לפי מה שהוא אמר.
בכלל, בלאט ידוע כדיפולמט ולא כאחד שמנהל את עצמו רק באמצעות התקשורת.
דבר שני, לפי הראיון ביציע העיתונות, נראה שבאלט די ויתר על פרקינס ונראה שרוב הסיכויים שהוא לא יהיה כאן בעונה שעברה (לפחות לפי הערכתו של בלאט). דבר כזה לא קרה עם שחקנים שבלאט הביא וגם רצה.

כמו כן, לא הבנתי כ"כ מה את אומרת על פאפאלוקאס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2012, 19:59

חביב, אני מעריץ את ההתמדה שלך. יש לך את אותן העמדות, כבר שנתיים פלוס שאתה גולש כאן בפורום, ואתה לא זז מהן מילימטר... :-)

אני אישית מסכים לחלק מהדברים שאתה אומר, ולחלק לא. כל מה שאתה כותב כאן, נמצא בצד של ה"לא".
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה, ההנהלה עשתה משהו לפי "דרישה" של האוהדים. למעשה אני זוכר מקרה אחד כזה, שבו מכבי נמנעה מלהביא למכבי את אחד הגלמים הכי
גדולים בתולדות הכדורסל הישראלי. במקומו קיבלנו שחקן עם גב של חרסינה, שלקח הרבה מאוד כסף מהקופה של מכבי, וזה באמת לא היה מהלך טוב בדיעבד.

בכל אופן, אם הדוגמא היחידה שאתה מצליח להפיק היא ההחתמה של בראון, אז התזה הזאת שלך, באמת בצרות, כי בראון היה החתמה של לחץ, בעקבות
בנייה עלובה של הקבוצה. גם השנה היתה החתמה כזאת, שהיתה גם מוצלחת יותר מבראון, אבל בראון בפירוש לא היה כשלון. הכשלון האמיתי באותה עונה, היה סגל
חלש.

לגבי פרקינס - גם כאן אתה מפריז. לא מדובר כאן בשחקן בית אהוב כמו קטש, או בשחקן נשמה גדול כמו שארפ. סה"כ זר, ששיחק כאן שנתיים, ועכשיו רוצה יותר מדי כסף.
אם האלטרנטיבה היא כל השמות הבינוניים ששומעים כאן לאחרונה, ואם אפשר להביא את פרקינס בעבור שכר שפוי, אז הוא בהחלט אופציה טובה. לא כגימיק ולא כטריק שיווקי.
אל תדאג. מליון לא ישלמו לו, אפילו לא קרוב לזה.

עזוב כבר את שאראס. הבן אדם נותן עונה טובה מאוד אצל מאמן סופר קשוח וסופר הגנתי כמו אוברדוביץ'. יש לו עוד כדורסל, יש לו קליעה אבסולוטית, יש לו ראיית משחק.
הוא שחקן טוב. אתה לא מסוגל לפרגן לו אפילו אחרי שהוא היה האחראי העיקרי אחרי DD, לזה שמכבי סיימה את העונה בהצלבה ולא בפיינל פור.
לא מגיע לו יחס קצת יותר טוב, אחרי שהביא למכבי שני תארי יורוליג??

ולגבי פאפאס - נכון, הוא שחקן אהוב, ונכון הוא היה סוג של גימיק. בלאט לא מצא את הדרך להשתמש בו ולהפיק ממנו את המקסימום. אבל לא ראיתי ולא זכורה לי
דרישה של האוהדים להביא לכאן את פאפאס, או מישהו מהסוג הזה. להיפך, כולם התעסקו בפארגו, ואח"כ בפארמר, וההחתמה של פאפאס, היתה בצל של האירועים האלה.

לבסוף, אני מבטיח לך שחלק גדול ביותר של האוהדים, היה מעדיף שמכבי תשאיר כאן את לאנגפורד, ולא תחזיר לכאן את פרקינס, ואני מקווה שבמקרה הזה, באמת יקשיבו לאוהדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 20:11

יוני, בוא נעשה סדר בדברים.

לפני קרוב ל20 שנה, ההנהלה הביאה כאן את תום צ'יימברס למורת רוחו של רלף קליין, שרצה שחקן אחר.
צ'יימברס אמנם לא היה בראש רשימת השחקנים האהובים של מכבי, אבל מה הם עשו כשה הגיע? רצו כמו טעטאלך וקנו מנויים.
לאחר שצ'יימברס נתן את תצוגת ב1/14 מהשדה, האוהדים הבינו שקבילנו חתול בשק, אבל המשיכו הלאה.

בעונת 2009, פדרמן כאמור, הנחית על ראשו של אפי את יקיר האוהדים מרכוס בראון וגם עבור הרבה מאוד. כמיטב המסורת, ההחתמה זכתה להרבה קרדיט מצדם של אוהדים ושוב נשמעו כאן רק קולו שמחה. איך זה נגמר? ממש לא בהצלחה גדולה ושוב האוהדים שתקו.
כבר באותה עונה, מכבי נזקקה למאמן חדש ואת מי הפדרמן הגדול הביא? את המאמן האהוב ביותר בתולדות המועודן - פיני גרשון. האם המהלך הזה גם הצליח? לא מי יודע כמה.

עברו קצת יותר משנתיים, למכבי מתפנה מקום לגארד זר. את מי פדרמן רוצה? את יקיר האוהדים, שאראס. במקום להביא אותו, בלאט ניצב על הרגליים האחרויות ומביא במקומו את פארגו. מעניין שדוקהא מהלך זה, כלומר, אי-הבאתו של השחקן האהוב, התגלה כמהלך נכון שגם הביא תוצאות.
אני גם לא יודע איך העונה ה"טובה" של שאראס העונה קשורה לזה.

עוברת עוד שנה ומכבי (ביזומתו של באלט), מביאה את פאפאלוקאס. שוב קולות הצהלה עולים, שוב מגיע הרבה קרדיט ושוב, קיבלנו שחקן שלא עונה על הציפיות. באופן די ברור מערכת היחסים בין פאפאלוקאס לבין בלאט אינה מלבלבת ואינה טובה, אך בלאט מצדו (בצעד נכון מאוד) מנסה לשדר עיניים כרגיל.
כמו כן, לפי מספר ידיעות, אותו בלאט שהביא את פאפאלוקאס, רצה גם להחליפו ונתקל בשלילה מצדה של ההנהלה. אם הדברים באמת נכונים, אז בפירוש יש לנו כאן עוד דוגמא לכך שההנלה (או "פדרמן" אם תרצה), שוב יוצאת נגד החלטה מקצועית ונגד המאמן, לטובת שחקן שהאוהדים אוהבים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 20:15

jol9 כתב:חביב, אני מעריץ את ההתמדה שלך. יש לך את אותן העמדות, כבר שנתיים פלוס שאתה גולש כאן בפורום, ואתה לא זז מהן מילימטר... :-)

אני אישית מסכים לחלק מהדברים שאתה אומר, ולחלק לא. כל מה שאתה כותב כאן, נמצא בצד של ה"לא".
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה, ההנהלה עשתה משהו לפי "דרישה" של האוהדים. למעשה אני זוכר מקרה אחד כזה, שבו מכבי נמנעה מלהביא למכבי את אחד הגלמים הכי
גדולים בתולדות הכדורסל הישראלי. במקומו קיבלנו שחקן עם גב של חרסינה, שלקח הרבה מאוד כסף מהקופה של מכבי, וזה באמת לא היה מהלך טוב בדיעבד.

בכל אופן, אם הדוגמא היחידה שאתה מצליח להפיק היא ההחתמה של בראון, אז התזה הזאת שלך, באמת בצרות, כי בראון היה החתמה של לחץ, בעקבות
בנייה עלובה של הקבוצה. גם השנה היתה החתמה כזאת, שהיתה גם מוצלחת יותר מבראון, אבל בראון בפירוש לא היה כשלון. הכשלון האמיתי באותה עונה, היה סגל
חלש.

לגבי פרקינס - גם כאן אתה מפריז. לא מדובר כאן בשחקן בית אהוב כמו קטש, או בשחקן נשמה גדול כמו שארפ. סה"כ זר, ששיחק כאן שנתיים, ועכשיו רוצה יותר מדי כסף.
אם האלטרנטיבה היא כל השמות הבינוניים ששומעים כאן לאחרונה, ואם אפשר להביא את פרקינס בעבור שכר שפוי, אז הוא בהחלט אופציה טובה. לא כגימיק ולא כטריק שיווקי.
אל תדאג. מליון לא ישלמו לו, אפילו לא קרוב לזה.

עזוב כבר את שאראס. הבן אדם נותן עונה טובה מאוד אצל מאמן סופר קשוח וסופר הגנתי כמו אוברדוביץ'. יש לו עוד כדורסל, יש לו קליעה אבסולוטית, יש לו ראיית משחק.
הוא שחקן טוב. אתה לא מסוגל לפרגן לו אפילו אחרי שהוא היה האחראי העיקרי אחרי DD, לזה שמכבי סיימה את העונה בהצלבה ולא בפיינל פור.
לא מגיע לו יחס קצת יותר טוב, אחרי שהביא למכבי שני תארי יורוליג??

ולגבי פאפאס - נכון, הוא שחקן אהוב, ונכון הוא היה סוג של גימיק. בלאט לא מצא את הדרך להשתמש בו ולהפיק ממנו את המקסימום. אבל לא ראיתי ולא זכורה לי
דרישה של האוהדים להביא לכאן את פאפאס, או מישהו מהסוג הזה. להיפך, כולם התעסקו בפארגו, ואח"כ בפארמר, וההחתמה של פאפאס, היתה בצל של האירועים האלה.

לבסוף, אני מבטיח לך שחלק גדול ביותר של האוהדים, היה מעדיף שמכבי תשאיר כאן את לאנגפורד, ולא תחזיר לכאן את פרקינס, ואני מקווה שבמקרה הזה, באמת יקשיבו לאוהדים.

:clap2
יפה אמרת!!
חביב אורנג'ד כתב:על איזו תאורית קונספרציה את מדברת? ברמה העובדתית בלאט לא תמיד פעל לפי מה שהוא אמר.
בכלל, בלאט ידוע כדיפולמט ולא כאחד שמנהל את עצמו רק באמצעות התקשורת.
דבר שני, לפי הראיון ביציע העיתונות, נראה שבאלט די ויתר על פרקינס ונראה שרוב הסיכויים שהוא לא יהיה כאן בעונה שעברה (לפחות לפי הערכתו של בלאט). דבר כזה לא קרה עם שחקנים שבלאט הביא וגם רצה.

כשאתה מתחיל להתעסק עם מה הוא לא אמר ומה עשה או לא עשה מאחורי הקלעים ועל טון הדיבור שלו בראיונות זה כבר תאוריות קונספירציה.
אני מתעסקת אם מה ששמעתי שהוא אמר ולא מנסה להתווכח עם זה כדי להוכיח את דעותיי.
זכותך לחשוב שפרקינס לא השחקן המתאים (וגם אני מסכימה עם זה), אבל לנסות להוכיח בכל מצב אפשרי את הטענות שלך גם ע"י עשיית פליק פלאק לאחור, זה כבר מגוחך.
לא יהרוג אותך להגיד שאולי טעית בעיניין מסוים ואולי אתה לא באמת יודע משהו בוודאות מוחלטת וגם לא יוריד מכבודך.
תנסה את זה פעם, זו ללא ספק תהיה עבורך חוויה חדשנית.... :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2012, 20:25

חביב אורנג'ד כתב:יוני, בוא נעשה סדר בדברים.

לפני קרוב ל20 שנה, ההנהלה הביאה כאן את תום צ'יימברס למורת רוחו של רלף קליין, שרצה שחקן אחר.
צ'יימברס אמנם לא היה בראש רשימת השחקנים האהובים של מכבי, אבל מה הם עשו כשה הגיע? רצו כמו טעטאלך וקנו מנויים.
לאחר שצ'יימברס נתן את תצוגת ב1/14 מהשדה, האוהדים הבינו שקבילנו חתול בשק, אבל המשיכו הלאה.

בעונת 2009, פדרמן כאמור, הנחית על ראשו של אפי את יקיר האוהדים מרכוס בראון וגם עבור הר. כמיטב המסורת, ההחתמה זכתה להרבה קרדיט מצדם של אוהדים. איך זה נגמר? לא בהצלחה גדולה.
כבר באותה עונה, מכבי נזקקה למאמן חדש ואת מי הפדרמן הגדול הביא? את המאמן האהוב ביותר בתולדות המועודן - פיני גרשון. האם המהלך הזה גם הצליח? לא מי יודע כמה

עברו קצת יותר משנתיים, למכבי מתפנה מקום לגארד זר. את מי פדרמן רוצה? את יקיר האוהדים, שאראס. במקום להביא אותו, בלאט ניצב על הרגליים האחרויות ומיבא במקומו את פארגו. מעניין שדוקה מהלך זה, כלומר, אי-הבאתו של השחקן האהוב, התגלה כמהלך נכון שגם הביא תוצאות.
אני גם לא יודע איך העונה ה"טובה" של שאראס העונה קשורה לזה.

עוברת עוד שנה ומכבי (ביזומתו של באלט), מביאה את פאפאלוקאס. שוב קולות הצהלה עולים, שוב מגיע הרבה קרדיט ושוב, קיבלנו שחקן שלא עונה על הציפיות. באופן די ברור מערכת היחסים בין פאפאלוקאס לבין בלאט אינה מלבלבת ואינה טובה, אך בלאט מצדו (בצעד נכון מאוד) מנסה לשדר עיניים כרגיל.
כמו כן, לפי מספר ידיעות, אותו בלאט שהביא את פאפאלוקאס, רצה גם להחליפו ונתקל בשלילה מצדה של ההנהלה. אם הדברים באמת נכונים, אז בפירוש יש לנו כאן עוד דוגמא לכך שההנלה (או "פדרמן" אם תרצה), שוב יוצאת נגד החלטה מקצועית ונגד המאמן, לטובת שחקן שהאוהדים אוהבים.

אני לא כ"כ מבין, כלפי מי הטענות. בכל הדוגמאות האלה ההנהלה עשתה איזשהו מהלך, בלי שום קשר לרצון האוהדים.
אז מה אם האוהדים פירגנו?
האוהדים פירגנו גם להחתמות של פארקר, שאראס, מקדונלד, באסטון, ארויו ורבים אחרים, שכולם התבררו כשחקנים טובים מאוד.
איך אפשר לקחת את המקרה של פארגו, שבאמת רבים קטלו אותו, ובסוף התברר כגניבה גדולה, ולהסיק ממנו משהו?

אפשר לסכם זאת כך - לפעמים ההנהלה לוחצת על המאמן ומביאה שחקן טוב או שחקן רע, לפעמים המאמן לוחץ ומביא שחקן טוב או שחקן רע, ולפעמים יש כניעה
לרצון האוהדים ומביאים שחקן טוב או שחקן רע.
אין כאן שום חוקיות לכאן או לכאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 03 מאי 2012, 20:30

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:חביב, איך מרכוס בראון הוא כישלון בדיוק? בראון העלה את מכבי לטופ 16. היכולת שלו במשחק באיטליה שמכבי ניצחה ושלשת השיוויון מול לה מאן בבית היו ההבדל בין עונה אירופאית רעה(טופ 16 זוועתי) להתרסקות של ממש(לעוף בשלב הראשון). גם אם נביא את הסטטיסטיקות שלו אז לאכזב הוא ממש לא איכזב, אלא אם כן היו אוהדים שחשבו שזה מרכוס בראון של לפני 4 שנים שקל 18 נקודות למשחק ביורוליג. אני גם לא רואה את פרקינס כשחקן אהוב כל כך במכבי. מאיפה הבאת את זה?

ואיך הוא בדיוק היה הצלחה? מכבי של אותה עונה היתה מכבי היחידה ב13 השנים האחרונות של הצליחה להעפיל אפילו לשלב ההצלבהו גם היתה מכבי היחידה ב20 השנים האחרונות שבעפה ממפעל הגביע כבר בשלב ברבע הגמר.

בנוגע לבראון, אני לא זוכר שאף אחד כאן רצה שהוא ישאר לעוד עונה וגם אף אחד ממש לא נפל ממנו, למרות קולות השמחה והאושר שעלו כאשר הוא חתם כאן. הוא אולי לא היה אכזבה, אבל גם ממש לא ענה כל הציפיות שהיו בקיץ ולא הראה לנו איך שחקן ותיק ומונסה הוא באמת זה שמביא תארים.

חוץ מזה, איך אתה יכול לומר שהוא באמת הצליח אם אתה לא יודע מי היו השחקנים שהיו אמורים לבוא במקומו?
לדברי פדרמן, לאפי היו שני מועמדים אחרים לעמדה מס' 2. אולי אחד מהם היה לנגפורד? או שחקן שבניגוד לבראון, יכל לשחק יותר מ25 דקות למשחק וגם לתת קצת הגנה?

שוב, הואהדים רוצים לראות את מה שבא להם.

נו, קל להאשים את בראון ולא את סגל הזוועות שאפי בנה(ואתה עוד טוען שהיה כדאי לסמוך על הבחירה הבאה שלו בעמדה מס' 2 אחרי שהוא הביא את ג'ייסון וויליאמס, סימונס ורודני וויט והוכיח שההבנה שלו בשוק האירופאי לא מתרחקת אל מעבר לליגת קופל. שיהיה לך לבריאות...) מה שיותר קל לשכוח שמכבי לפני הההגעה של בראון הייתה ברצף הפסדים חסר תקדים ליריבות אירופאיות והפסידה על הדרך גם לגלבוע\גליל בגביע קופל. אבל הכי נוח להאשים שחקן שכל עוד היה כוחו במותניו נתן 13.6 נקודות ב-57.8% לשתי נקודות, 45% לשלוש, 2.4 ריב' ו-2 אס' בשלב הראשון של היורוליג. מה לעשות שהבק אפ של בראון וארויו היה שארפ לקראת סוף הקריירה, ככה שלפיני לא הייתה ברירה אלא לתת לו 29 דקות על הפרקט. כמובן שאם אפי היה מביא את הזר המטורף שהוא תיכנן להביא(הביאה השנייה של אנתוני פארקר) הכל היה נראה אחרת והקבוצה מלאת התחלואות שהייתה אז הייתה מגיעה להצלבה. הכל כדי להאשים את פדרמן(שהוא ממש לא כוס התה שלי).
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 20:38

חנו'ש כתב:כשאתה מתחיל להתעסק עם מה הוא לא אמר ומה עשה או לא עשה מאחורי הקלעים ועל טון הדיבור שלו בראיונות זה כבר תאוריות קונספירציה.
זכותך לחשוב שפרקינס לא השחקן המתאים (וגם אני מסכימה עם זה), אבל לנסות להוכיח בכל מצב אפשרי את הטענות שלך גם ע"י עשיית פליק פלאק לאחור, זה כבר מגוחך.
לא יהרוג אותך להגיד שאולי טעית בעיניין מסוים ואולי אתה לא באמת יודע משהו בוודאות מוחלטת וגם לא יוריד מכבודך.

אכן תאוריית קונספירציה.
כאשר מקשיב לציטוטים כמו "הדרישות הכספיות של פרקינס הן מעל ומעבר" ו"צריך לקרות משהו בלתי צפוי בשביל שפרקינס יגיע למכבי", אני נוטה להאמין שבלאט לא שש לראות כאן את פרקינס.
כשאני רואה איך בלאט דיבר והתנהג כאשר לנגפורד או מצב'אן (שהגיע לכאן בדיוק עבור אותו סכום שעבור פרקינס בלאט טען ש"הוא מעל ומעבר") חתמו כאן, אני נוטה לחזק את "תאוריית הקונספרציה שלי".
גם כשאני אומר שאין להתיחס הרבה לדברים, אלא יותר למעשים, אני כנראה רק מעשיר את תאוריית הקונספרציה.
כנראה שבאמת כל הדברים שכתבתי כאן הם לא יותר מדברים ספוקלטוביים והזויים שביחד מהווים תאוריית קונספירציה הזויה.
כנראה שהייתי צריך להתיחס לרישא של הדברים של בלאט, בה הוא החמיא לפרקינס ועל כן הייתי צריך להסיק שבלאט הוא כנראה היחיד שרוצה לראות אותו כאן במכבי.

ככה זה אצלנו במחלקה למתמטקיה. אנשים עם לוגיקה דפוקה שחושבים באופן ספוקלטיבי ומסיקים דברים הזויים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 20:50

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:כשאתה מתחיל להתעסק עם מה הוא לא אמר ומה עשה או לא עשה מאחורי הקלעים ועל טון הדיבור שלו בראיונות זה כבר תאוריות קונספירציה.

אכן תאוריית קונספירציה.
כאשר מקשיב לציטוטים כמו "הדרישות הכספיות של פרקינס הן מעל ומעבר" ו"צריך לקרות משהו בלתי צפוי בשביל שפרקינס יגיע למכבי", אני נוטה להאמין שבלאט לא שש לראות כאן את פרקינס.
כשאני רואה איך בלאט דיבר והתנהג כאשר לנגפורד או מצב'אן (שהגיע לכאן בדיוק עבור אותו סכום שעבור פרקינס בלאט טען ש"הוא מעל ומעבר") חתמו כאן, אני נוטה לחזק את "תאוריית הקונספרציה שלי".
גם כשאני אומר שאין להתיחס הרבה לדברים, אלא יותר למעשים, אני כנראה רק מעשיר את תאוריית הקונספרציה.
כנראה שבאמת כל הדברים שכתבתי כאן הם לא יותר מדברים ספוקלטוביים והזויים שביחד מהווים תאוריית קונספירציה הזויה.
כנראה שהייתי צריך להתיחס לרישא של הדברים של בלאט, בה הוא החמיא לפרקינס ועל כן הייתי צריך להסיק שבלאט הוא כנראה היחיד שרוצה לראות אותו כאן במכבי.

ככה זה אצלנו במחלקה למתמטקיה. אנשים עם לוגיקה דפוקה שחושבים באופן ספוקלטיבי ומסיקים דברים הזויים.

כשבלאט אומר את הציטוטים הנ"ל אני פשוט נוטה להאמין לזה פשוטו כמשמעו, הוא אוהב אותו, והיה שמח לראות אותו שוב במכבי, אבל לא חושב שהדרישות שלו שוות את זה, סה טו.
אבל כנראה שזה כי אני לא מתמטיקאית.... ;)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 מאי 2012, 20:58

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אכן תאוריית קונספירציה.

כשבלאט אומר את הציטוטים הנ"ל אני פשוט נוטה להאמין לזה פשוטו כמשמעו, הוא אוהב אותו, והיה שמח לראות אותו שוב במכבי, אבל לא חושב שהדרישות שלו שוות את זה, סה טו.
אבל כנראה שזה כי אני לא מתמטיקאית.... ;)

אם את נוטה להאמין שפשוטו כמשמעו, אז מניח ששמת לב שהדברים של בלאט היו בגדר של "כן, אבל..". מצד אחד, הוא החמיא לפרקינס, מצד שני, הוא נתן את הסיבה מדוע פרקינס כנראה לא יהיה כאן.
אם לזה את לא מסכימה, אז כנראה שבאמת כל הדברים שכתבתי הם בגדר תאוריית קונספרציה... מעניין גם מה חשבת על דבריו של בלאט על שאראס לפני שתי עונות, אבל זה באמת לא משנה.

כל אופן, אני לא חושב שבלאט לא רוצה את פרקינס, אלא פשוט רוצה אותו עד רמה מסויימת ולפחות כרגע, לא נראה שהוא שש לראותו כאן. אם הוא היה רוצה אותו כמו שהוא רוצה את הנדריקס, אני מניח שהוא היה פועל ומדבר אחרת, אבל בכל אופן, הכל זה תאוריית קונספירציה פרי המוח הקודח שלי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מאי 2012, 21:07

חביב אורנג'ד כתב:כל אופן, אני לא חושב שבלאט לא רוצה את פרקינס, אלא פשוט רוצה אותו עד רמה מסויימת

לפחות עם המשפט הקטנטן הזה אני יכולה להסכים.
וואו אתה בנאדם מעייף.... :nono
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי gandya » 04 מאי 2012, 03:50

יש פה כאלה שאומרים "תואם יוגב, נקסט", מי זה יוגב?! זה השחקן שקולע בממוצע 5 נק למשחק יורוליג? איך אפשר להשוות את האתלטיות וההגנה של פרקינס מול זו של יוגב? ליוגב יש כמה תכונות טובות, ראיית משחק עדיפה, ויכולת מסירה טובה(שני דברים שחסרים לפרקינס). עם כל הכבוד ליוגב, הייתי מעדיף את פרקינס לקבוצה בעניים עצומות(אם לא היה שיקולים של גיל, שכר, קדום שחקן ישראלי).
אבל מאחר ויש לנו בחור צעיר ישראלי בשם יוגב, שעושה עבודה מספיק טובה, אכן פרקינס הוא לא הרכז שמכבי של שנה הבאה צרכים לצידו.. מצד שני גם שום גקסון לא יעזור, לצד רכז שמתקשה לייצר נקודות חייבים קומבו-גארד דומננטי נוסח מקלאב\פאגו\ביינום שיודע לעשות לייצר נקודות.
gandya

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 מאי 2012, 05:24

גם אני קיבלתי מהראיונות את הרושם שבלאט היה מאד רוצה לראות פה את פרקינס אבל הדרישות הכספיות שלו גבוהות מדי. למעשה, אפילו האיזכור שהמשחק האחרון של פרקינס היה רע במידה מסוימת מחזק את הטענה הזאת כי בין השורות זה אומר שבלאט עוקב אחרי המשחקים שלו, אם הוא לא היה מעוניין לראות אותו פה אז איזו סיבה יש לו לטרוח ולעקוב אחריו בכלל?

אני חושב שפרקינס שחקן טוב מאד אבל גם אני במידה מסוימת מעדיף את ג'קסון. מצד שני, אני עוד לא ממש משוכנע שג'קסון הוא באמת מועמד ריאלי ולא עוד שחקן שהאופציה שלו נבדקת אבל לא ממש סבירה.
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־31 אורחים