03 מאי 2012, 18:57
yarinsaky כתב:בסופו של דבר זה יוכרע בנגזרת של כסף שהוא דורש לעומת אלטרנטיבות. אם לא ימצאו טוב ממנו והוא ירד מאוד בדרישותיו אולי יחזירו אותו וואלי לא, אבל אני די משוכנע שההחלטה תהיה מנותקת מאהבה או מאי אהבה שלנו , אלא הרבה יותר מאהבה של הצוות המקצועי וההנהלה,
דבר שבלאט לפחות לא מסתיר.
03 מאי 2012, 19:03
03 מאי 2012, 19:08
חביב אורנג'ד כתב:כמה פעמים בלאט באמת העיד שהוא רוצה לראות כאן פרקינס?
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי
03 מאי 2012, 19:08
שחף כתב:חביב, איך מרכוס בראון הוא כישלון בדיוק? בראון העלה את מכבי לטופ 16. היכולת שלו במשחק באיטליה שמכבי ניצחה ושלשת השיוויון מול לה מאן בבית היו ההבדל בין עונה אירופאית רעה(טופ 16 זוועתי) להתרסקות של ממש(לעוף בשלב הראשון). גם אם נביא את הסטטיסטיקות שלו אז לאכזב הוא ממש לא איכזב, אלא אם כן היו אוהדים שחשבו שזה מרכוס בראון של לפני 4 שנים שקל 18 נקודות למשחק ביורוליג. אני גם לא רואה את פרקינס כשחקן אהוב כל כך במכבי. מאיפה הבאת את זה?
03 מאי 2012, 19:14
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:כמה פעמים בלאט באמת העיד שהוא רוצה לראות כאן פרקינס?
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי
הציטוט המדויק הוא:
"אחד השחקנים האדירים שאימנתי, [b]הייתי רוצה לראות אותו כאן בשנה הבאה אבל צריך לקרות משהו חריג כדי שזה יקרה. הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר".[/b]
פעם הבאה תקשיב למה שאנשים אומרים באמת ועל תשמע רק מה שאתה רוצה לשמוע...
03 מאי 2012, 19:24
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:כמה פעמים בלאט באמת העיד שהוא רוצה לראות כאן פרקינס?
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי
הציטוט המדויק הוא:
"אחד השחקנים האדירים שאימנתי, [b]הייתי רוצה לראות אותו כאן בשנה הבאה אבל צריך לקרות משהו חריג כדי שזה יקרה. הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר".[/b]
פעם הבאה תקשיב למה שאנשים אומרים באמת ועל תשמע רק מה שאתה רוצה לשמוע...
ואני ממליץ לך שוב לראות את בלאט בראיון האחרון שלו ביציאה העיתונות.
הציטוט המודייק: "צריך לקרות משהו מאוד לא צפוי בשביל שפרקינס יחזור" והיתה גם התיחסות שלו למשחק לא טוב לא פרקינס.
שוב, אני גם לא יודע כמה הציטוטים האילו הם רלונטים ובאמת מעידים על משהו. את הדברים החשובים שיש לבלאט לומר, הוא אומר להנהלה ולא לתקשורת או לאוהדים.
אז הוא אמר את מה שהוא אמר? ביג דיל. מה שקובע אילו הדברים שנעשים מאחורי הקלעים ונכון לעכשיו, אין שום עדות לכך שבאלט רוצה את פריקנס ובטח לא עדות לכך שהוא היחיד שרוצה אותו כאן.
03 מאי 2012, 19:41
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:כמה פעמים בלאט באמת העיד שהוא רוצה לראות כאן פרקינס?
פעם אחרונה שאני ראיתי את בלאט מדבר בנושא הוא אמר בפירוש שצריך לקרות משהו מאוד בלתי צפוי בשביל שפרקיס יהיה במכבי
הציטוט המדויק הוא:
"אחד השחקנים האדירים שאימנתי, [b]הייתי רוצה לראות אותו כאן בשנה הבאה אבל צריך לקרות משהו חריג כדי שזה יקרה. הדרישות הכלכליות שלו מעל ומעבר".[/b]
פעם הבאה תקשיב למה שאנשים אומרים באמת ועל תשמע רק מה שאתה רוצה לשמוע...
ואני ממליץ לך שוב לראות את בלאט בראיון האחרון שלו ביציאה העיתונות.
הציטוט המודייק: "צריך לקרות משהו מאוד לא צפוי בשביל שפרקינס יחזור" והיתה גם התיחסות שלו למשחק לא טוב לא פרקינס.
שוב, אני גם לא יודע כמה הציטוטים האילו הם רלונטים ובאמת מעידים על משהו. את הדברים החשובים שיש לבלאט לומר, הוא אומר להנהלה ולא לתקשורת או לאוהדים.
אז הוא אמר את מה שהוא אמר? ביג דיל. מה שקובע אילו הדברים שנעשים מאחורי הקלעים ונכון לעכשיו, אין שום עדות לכך שבאלט רוצה את פריקנס ובטח לא עדות לכך שהוא היחיד שרוצה אותו כאן.
זה הציטוט המדויק מהראיון האחרון שלו ביציע העיתונות, אתה מוזמן להקשיב שוב: http://www.sport5.co.il/lobbyvideobrand ... 70&Lang=he
מדקה 21.
אני לרוב נוהגת להאמין לדברים שבלאט אומר (למה שישקר לגבי האהבה שלו לפרקינס?). ואז מה אם הוא ציין את המשחק הרע שהיה לו בדיוק אז? הוא בסה"כ ציין עובדה.
פרקינס אולי לא יהיה פה כמו שבלאט אומר, כי הוא דורש יותר מידי כסף, לא כי בלאט לא רוצה אותו.
03 מאי 2012, 19:46
03 מאי 2012, 19:54
חנו'ש כתב:מתי אני טענתי שאני יודעת לאיזה תפקיד בדיוק בלאט רוצה אותו?
אני יודעת רק שהוא אמר שהוא אוהב ומעריך אותו, והיה שמח לראות אותו במכבי בעונה הבאה אבל הדרישות שלו גבוהות מידי.
כל השאר זה כבר תאוריות קונספירציה שלך.
אגב, הוא גם אמר שהוא זה שרצה בקיץ את פאפא והוא זה שהביא אותו, אז לא הבנתי את תיאוריות הקונספירציה שלך לגביו, או איך בכלל שוב הצלחת לעשות את ההקשר לפאפא, בלי שאף אחד בכלל הזכיר אותו? מישהו פה קמצ אובססיבי לגביו וזה לא אני...
03 מאי 2012, 19:59
03 מאי 2012, 20:11
03 מאי 2012, 20:15
jol9 כתב:חביב, אני מעריץ את ההתמדה שלך. יש לך את אותן העמדות, כבר שנתיים פלוס שאתה גולש כאן בפורום, ואתה לא זז מהן מילימטר...
אני אישית מסכים לחלק מהדברים שאתה אומר, ולחלק לא. כל מה שאתה כותב כאן, נמצא בצד של ה"לא".
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה, ההנהלה עשתה משהו לפי "דרישה" של האוהדים. למעשה אני זוכר מקרה אחד כזה, שבו מכבי נמנעה מלהביא למכבי את אחד הגלמים הכי
גדולים בתולדות הכדורסל הישראלי. במקומו קיבלנו שחקן עם גב של חרסינה, שלקח הרבה מאוד כסף מהקופה של מכבי, וזה באמת לא היה מהלך טוב בדיעבד.
בכל אופן, אם הדוגמא היחידה שאתה מצליח להפיק היא ההחתמה של בראון, אז התזה הזאת שלך, באמת בצרות, כי בראון היה החתמה של לחץ, בעקבות
בנייה עלובה של הקבוצה. גם השנה היתה החתמה כזאת, שהיתה גם מוצלחת יותר מבראון, אבל בראון בפירוש לא היה כשלון. הכשלון האמיתי באותה עונה, היה סגל
חלש.
לגבי פרקינס - גם כאן אתה מפריז. לא מדובר כאן בשחקן בית אהוב כמו קטש, או בשחקן נשמה גדול כמו שארפ. סה"כ זר, ששיחק כאן שנתיים, ועכשיו רוצה יותר מדי כסף.
אם האלטרנטיבה היא כל השמות הבינוניים ששומעים כאן לאחרונה, ואם אפשר להביא את פרקינס בעבור שכר שפוי, אז הוא בהחלט אופציה טובה. לא כגימיק ולא כטריק שיווקי.
אל תדאג. מליון לא ישלמו לו, אפילו לא קרוב לזה.
עזוב כבר את שאראס. הבן אדם נותן עונה טובה מאוד אצל מאמן סופר קשוח וסופר הגנתי כמו אוברדוביץ'. יש לו עוד כדורסל, יש לו קליעה אבסולוטית, יש לו ראיית משחק.
הוא שחקן טוב. אתה לא מסוגל לפרגן לו אפילו אחרי שהוא היה האחראי העיקרי אחרי DD, לזה שמכבי סיימה את העונה בהצלבה ולא בפיינל פור.
לא מגיע לו יחס קצת יותר טוב, אחרי שהביא למכבי שני תארי יורוליג??
ולגבי פאפאס - נכון, הוא שחקן אהוב, ונכון הוא היה סוג של גימיק. בלאט לא מצא את הדרך להשתמש בו ולהפיק ממנו את המקסימום. אבל לא ראיתי ולא זכורה לי
דרישה של האוהדים להביא לכאן את פאפאס, או מישהו מהסוג הזה. להיפך, כולם התעסקו בפארגו, ואח"כ בפארמר, וההחתמה של פאפאס, היתה בצל של האירועים האלה.
לבסוף, אני מבטיח לך שחלק גדול ביותר של האוהדים, היה מעדיף שמכבי תשאיר כאן את לאנגפורד, ולא תחזיר לכאן את פרקינס, ואני מקווה שבמקרה הזה, באמת יקשיבו לאוהדים.
חביב אורנג'ד כתב:על איזו תאורית קונספרציה את מדברת? ברמה העובדתית בלאט לא תמיד פעל לפי מה שהוא אמר.
בכלל, בלאט ידוע כדיפולמט ולא כאחד שמנהל את עצמו רק באמצעות התקשורת.
דבר שני, לפי הראיון ביציע העיתונות, נראה שבאלט די ויתר על פרקינס ונראה שרוב הסיכויים שהוא לא יהיה כאן בעונה שעברה (לפחות לפי הערכתו של בלאט). דבר כזה לא קרה עם שחקנים שבלאט הביא וגם רצה.
03 מאי 2012, 20:25
חביב אורנג'ד כתב:יוני, בוא נעשה סדר בדברים.
לפני קרוב ל20 שנה, ההנהלה הביאה כאן את תום צ'יימברס למורת רוחו של רלף קליין, שרצה שחקן אחר.
צ'יימברס אמנם לא היה בראש רשימת השחקנים האהובים של מכבי, אבל מה הם עשו כשה הגיע? רצו כמו טעטאלך וקנו מנויים.
לאחר שצ'יימברס נתן את תצוגת ב1/14 מהשדה, האוהדים הבינו שקבילנו חתול בשק, אבל המשיכו הלאה.
בעונת 2009, פדרמן כאמור, הנחית על ראשו של אפי את יקיר האוהדים מרכוס בראון וגם עבור הר. כמיטב המסורת, ההחתמה זכתה להרבה קרדיט מצדם של אוהדים. איך זה נגמר? לא בהצלחה גדולה.
כבר באותה עונה, מכבי נזקקה למאמן חדש ואת מי הפדרמן הגדול הביא? את המאמן האהוב ביותר בתולדות המועודן - פיני גרשון. האם המהלך הזה גם הצליח? לא מי יודע כמה
עברו קצת יותר משנתיים, למכבי מתפנה מקום לגארד זר. את מי פדרמן רוצה? את יקיר האוהדים, שאראס. במקום להביא אותו, בלאט ניצב על הרגליים האחרויות ומיבא במקומו את פארגו. מעניין שדוקה מהלך זה, כלומר, אי-הבאתו של השחקן האהוב, התגלה כמהלך נכון שגם הביא תוצאות.
אני גם לא יודע איך העונה ה"טובה" של שאראס העונה קשורה לזה.
עוברת עוד שנה ומכבי (ביזומתו של באלט), מביאה את פאפאלוקאס. שוב קולות הצהלה עולים, שוב מגיע הרבה קרדיט ושוב, קיבלנו שחקן שלא עונה על הציפיות. באופן די ברור מערכת היחסים בין פאפאלוקאס לבין בלאט אינה מלבלבת ואינה טובה, אך בלאט מצדו (בצעד נכון מאוד) מנסה לשדר עיניים כרגיל.
כמו כן, לפי מספר ידיעות, אותו בלאט שהביא את פאפאלוקאס, רצה גם להחליפו ונתקל בשלילה מצדה של ההנהלה. אם הדברים באמת נכונים, אז בפירוש יש לנו כאן עוד דוגמא לכך שההנלה (או "פדרמן" אם תרצה), שוב יוצאת נגד החלטה מקצועית ונגד המאמן, לטובת שחקן שהאוהדים אוהבים.
03 מאי 2012, 20:30
חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:חביב, איך מרכוס בראון הוא כישלון בדיוק? בראון העלה את מכבי לטופ 16. היכולת שלו במשחק באיטליה שמכבי ניצחה ושלשת השיוויון מול לה מאן בבית היו ההבדל בין עונה אירופאית רעה(טופ 16 זוועתי) להתרסקות של ממש(לעוף בשלב הראשון). גם אם נביא את הסטטיסטיקות שלו אז לאכזב הוא ממש לא איכזב, אלא אם כן היו אוהדים שחשבו שזה מרכוס בראון של לפני 4 שנים שקל 18 נקודות למשחק ביורוליג. אני גם לא רואה את פרקינס כשחקן אהוב כל כך במכבי. מאיפה הבאת את זה?
ואיך הוא בדיוק היה הצלחה? מכבי של אותה עונה היתה מכבי היחידה ב13 השנים האחרונות של הצליחה להעפיל אפילו לשלב ההצלבהו גם היתה מכבי היחידה ב20 השנים האחרונות שבעפה ממפעל הגביע כבר בשלב ברבע הגמר.
בנוגע לבראון, אני לא זוכר שאף אחד כאן רצה שהוא ישאר לעוד עונה וגם אף אחד ממש לא נפל ממנו, למרות קולות השמחה והאושר שעלו כאשר הוא חתם כאן. הוא אולי לא היה אכזבה, אבל גם ממש לא ענה כל הציפיות שהיו בקיץ ולא הראה לנו איך שחקן ותיק ומונסה הוא באמת זה שמביא תארים.
חוץ מזה, איך אתה יכול לומר שהוא באמת הצליח אם אתה לא יודע מי היו השחקנים שהיו אמורים לבוא במקומו?
לדברי פדרמן, לאפי היו שני מועמדים אחרים לעמדה מס' 2. אולי אחד מהם היה לנגפורד? או שחקן שבניגוד לבראון, יכל לשחק יותר מ25 דקות למשחק וגם לתת קצת הגנה?
שוב, הואהדים רוצים לראות את מה שבא להם.
03 מאי 2012, 20:38
חנו'ש כתב:כשאתה מתחיל להתעסק עם מה הוא לא אמר ומה עשה או לא עשה מאחורי הקלעים ועל טון הדיבור שלו בראיונות זה כבר תאוריות קונספירציה.
אני מתעסקת אם מה ששמעתי שהוא אמר ולא מנסה להתווכח עם זה כדי להוכיח את דעותיי.
זכותך לחשוב שפרקינס לא השחקן המתאים (וגם אני מסכימה עם זה), אבל לנסות להוכיח בכל מצב אפשרי את הטענות שלך גם ע"י עשיית פליק פלאק לאחור, זה כבר מגוחך.
לא יהרוג אותך להגיד שאולי טעית בעיניין מסוים ואולי אתה לא באמת יודע משהו בוודאות מוחלטת וגם לא יוריד מכבודך.
תנסה את זה פעם, זו ללא ספק תהיה עבורך חוויה חדשנית....
03 מאי 2012, 20:50
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:כשאתה מתחיל להתעסק עם מה הוא לא אמר ומה עשה או לא עשה מאחורי הקלעים ועל טון הדיבור שלו בראיונות זה כבר תאוריות קונספירציה.
אני מתעסקת אם מה ששמעתי שהוא אמר ולא מנסה להתווכח עם זה כדי להוכיח את דעותיי.
זכותך לחשוב שפרקינס לא השחקן המתאים (וגם אני מסכימה עם זה), אבל לנסות להוכיח בכל מצב אפשרי את הטענות שלך גם ע"י עשיית פליק פלאק לאחור, זה כבר מגוחך.
לא יהרוג אותך להגיד שאולי טעית בעיניין מסוים ואולי אתה לא באמת יודע משהו בוודאות מוחלטת וגם לא יוריד מכבודך.
תנסה את זה פעם, זו ללא ספק תהיה עבורך חוויה חדשנית....
אכן תאוריית קונספירציה.
כאשר מקשיב לציטוטים כמו "הדרישות הכספיות של פרקינס הן מעל ומעבר" ו"צריך לקרות משהו בלתי צפוי בשביל שפרקינס יגיע למכבי", אני נוטה להאמין שבלאט לא שש לראות כאן את פרקינס.
כשאני רואה איך בלאט דיבר והתנהג כאשר לנגפורד או מצב'אן (שהגיע לכאן בדיוק עבור אותו סכום שעבור פרקינס בלאט טען ש"הוא מעל ומעבר") חתמו כאן, אני נוטה לחזק את "תאוריית הקונספרציה שלי".
גם כשאני אומר שאין להתיחס הרבה לדברים, אלא יותר למעשים, אני כנראה רק מעשיר את תאוריית הקונספרציה.
כנראה שבאמת כל הדברים שכתבתי כאן הם לא יותר מדברים ספוקלטוביים והזויים שביחד מהווים תאוריית קונספירציה הזויה.
כנראה שהייתי צריך להתיחס לרישא של הדברים של בלאט, בה הוא החמיא לפרקינס ועל כן הייתי צריך להסיק שבלאט הוא כנראה היחיד שרוצה לראות אותו כאן במכבי.
ככה זה אצלנו במחלקה למתמטקיה. אנשים עם לוגיקה דפוקה שחושבים באופן ספוקלטיבי ומסיקים דברים הזויים.
03 מאי 2012, 20:58
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:כשאתה מתחיל להתעסק עם מה הוא לא אמר ומה עשה או לא עשה מאחורי הקלעים ועל טון הדיבור שלו בראיונות זה כבר תאוריות קונספירציה.
אני מתעסקת אם מה ששמעתי שהוא אמר ולא מנסה להתווכח עם זה כדי להוכיח את דעותיי.
זכותך לחשוב שפרקינס לא השחקן המתאים (וגם אני מסכימה עם זה), אבל לנסות להוכיח בכל מצב אפשרי את הטענות שלך גם ע"י עשיית פליק פלאק לאחור, זה כבר מגוחך.
לא יהרוג אותך להגיד שאולי טעית בעיניין מסוים ואולי אתה לא באמת יודע משהו בוודאות מוחלטת וגם לא יוריד מכבודך.
תנסה את זה פעם, זו ללא ספק תהיה עבורך חוויה חדשנית....
אכן תאוריית קונספירציה.
כאשר מקשיב לציטוטים כמו "הדרישות הכספיות של פרקינס הן מעל ומעבר" ו"צריך לקרות משהו בלתי צפוי בשביל שפרקינס יגיע למכבי", אני נוטה להאמין שבלאט לא שש לראות כאן את פרקינס.
כשאני רואה איך בלאט דיבר והתנהג כאשר לנגפורד או מצב'אן (שהגיע לכאן בדיוק עבור אותו סכום שעבור פרקינס בלאט טען ש"הוא מעל ומעבר") חתמו כאן, אני נוטה לחזק את "תאוריית הקונספרציה שלי".
גם כשאני אומר שאין להתיחס הרבה לדברים, אלא יותר למעשים, אני כנראה רק מעשיר את תאוריית הקונספרציה.
כנראה שבאמת כל הדברים שכתבתי כאן הם לא יותר מדברים ספוקלטוביים והזויים שביחד מהווים תאוריית קונספירציה הזויה.
כנראה שהייתי צריך להתיחס לרישא של הדברים של בלאט, בה הוא החמיא לפרקינס ועל כן הייתי צריך להסיק שבלאט הוא כנראה היחיד שרוצה לראות אותו כאן במכבי.
ככה זה אצלנו במחלקה למתמטקיה. אנשים עם לוגיקה דפוקה שחושבים באופן ספוקלטיבי ומסיקים דברים הזויים.
כשבלאט אומר את הציטוטים הנ"ל אני פשוט נוטה להאמין לזה פשוטו כמשמעו, הוא אוהב אותו, והיה שמח לראות אותו שוב במכבי, אבל לא חושב שהדרישות שלו שוות את זה, סה טו.
אבל כנראה שזה כי אני לא מתמטיקאית....
03 מאי 2012, 21:07
חביב אורנג'ד כתב:כל אופן, אני לא חושב שבלאט לא רוצה את פרקינס, אלא פשוט רוצה אותו עד רמה מסויימת
04 מאי 2012, 03:50
04 מאי 2012, 05:24