פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נבחרת ישראל לקראת היורובאסקט

07 אוגוסט 2013, 20:21

נעימי עם משחק טוב של 7 נקודות (בלי החטאה) ושלושה אסיסטים באחד עשרה דקות
גם טיוס עם משחק נחמד של 7 נקודות ושישה ריבאונדים ב-15 דקות

07 אוגוסט 2013, 20:22

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:משחק מצויין של ליאור.
כספי אפס.

ב-NBA הכוכבים זורקים כמה שבא להם גם אם זה לא נכנס כי יש להם אישור וזה ברור שהם רמה אחת לא רק מעל הקבוצה אלא מעל הליגה

כספי חושב שהוא אחד מהשחקנים האלה
הבעיה עם כספי זה שהוא לא רמה אחת מעל אירופה וגם בנבחרת אני לא בטוחה שהוא השחקן הטוב ביותר כרגע אז המנטליות שלו בקשר למה שהוא אמור לעשות מבחינת זריקות היא לחלוטין לא נכונה

בגלל זה אני לא אוהב לראות משחקים של ה-nba,משחקים שם עם הרבה אגו ועם מעט קבוצתיות

07 אוגוסט 2013, 20:23

rc4991 כתב:נעימי עם משחק טוב של 7 נקודות (בלי החטאה) ושלושה אסיסטים באחד עשרה דקות
גםטיוס עם משחק נחמד של 7 נקודות ושישה ריבאונדים ב-15 דקות

מה בדיוק נחמד אצל טיוס? שיחק מול סנטר של נבחרת העתודה של פולין

07 אוגוסט 2013, 20:27

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
כספי אפס.

ב-NBA הכוכבים זורקים כמה שבא להם גם אם זה לא נכנס כי יש להם אישור וזה ברור שהם רמה אחת לא רק מעל הקבוצה אלא מעל הליגה

הבעיה עם כספי זה שהוא לא רמה אחת מעל אירופה וגם בנבחרת אני לא בטוחה שהוא השחקן הטוב ביותר כרגע אז המנטליות שלו בקשר למה שהוא אמור לעשות מבחינת זריקות היא לחלוטין לא נכונה

בגלל זה אני לא אוהב לראות משחקים של ה-nba,משחקים שם עם הרבה אגו ועם מעט קבוצתיות

תתחיל לראות משחקים של גולדן סטייט :thumbup

07 אוגוסט 2013, 20:30

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
כספי אפס.

באירופה של היום לא משחקים יותר מדי קבוצתי רק עם הרבה הרבה פחות כישרון. אירופה פשוט מוצפת באמריקאים סוג ז'. ( מי אמר מכבי ולא קיבל ? )

חוץ מזה, אפשר לחשוב כמה כישרון התקפי יש בנבחרת הזאת בלי כספי.( אליהו ו .. ? ).

07 אוגוסט 2013, 20:52

אין ספק שאליהו השחקן הכי טוב בעולם במשחקי גארבג׳. קצת מזכיר לי את אלופת העולם במשחקי ידידות, נבחרת ישראל בכדורגל.
האחוזים של כספי אכן היו זוועתיים, מצד שני לפחות הוא גם קלט 10 ריבאונדים וחטף 2. הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון. יותם והגועל זה זיווג משמים. מצא מין את מינו. אם לשפוט על פי הסטט׳, משחק די פושר לטיוס.

07 אוגוסט 2013, 21:13

er79 כתב:אין ספק שאליהו השחקן הכי טוב בעולם במשחקי גארבג׳. קצת מזכיר לי את אלופת העולם במשחקי ידידות, נבחרת ישראל בכדורגל.
האחוזים של כספי אכן היו זוועתיים, מצד שני לפחות הוא גם קלט 10 ריבאונדים וחטף 2. הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון. יותם והגועל זה זיווג משמים. מצא מין את מינו. אם לשפוט על פי הסטט׳, משחק די פושר לטיוס.

אין ספק שהשנאה שלך לאליהו מעבירה אותך על דעתך.
אליהו תמיד משחק טוב בנבחרת, ולא צריך להמציא דברים שלא קיימים.

07 אוגוסט 2013, 23:39

אתם קצת מגזימים לגבי כספי... הרי ברור לכולם שהוא עוד יקלע את ה-20 שלו בנבחרת ברוב המשחקים. הוא כנראה מנסה להיכנס לכושר משחק וזורק הרבה,
ובשביל זה יש משחקי אימון.
הרבה יותר גרוע יהיה אם הוא לא יהיה בכושר באליפות אירופה. אז באמת לא יהיה לנו מה לחפש שם.

08 אוגוסט 2013, 00:18

er79 כתב: הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון.

שכחת לציין שאוחיון השיג את הסטטיסטיקה שלו ב 26 דק' ונעימי ב 10 דק'. יחי ההבדל העצום.

08 אוגוסט 2013, 05:42

סילבר כתב:
er79 כתב: הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון.

שכחת לציין שאוחיון השיג את הסטטיסטיקה שלו ב 26 דק' ונעימי ב 10 דק'. יחי ההבדל העצום.

כן, ברור

08 אוגוסט 2013, 06:26

ושהיו לו גם ארבעה איבודים

08 אוגוסט 2013, 08:35

rc4991 כתב:ושהיו לו גם ארבעה איבודים

לא אכפת לי שאוחיון מאבד 4 כדורים במשחק אמון ראשון. מה שמטריד אותי שהוא נוהג להופיע למשחק אחד מ 4. באותו משחק בודד התקשורת מרימה אותו מעם כאילו הוא עדיין ילד פלא (דמיין את רסקין: יוג.אאאא....ב אוחיווווווון). הוא כבר לא ילד והפלא נשאר במשחקים ביוון בשלהי העונה הראשונה שלו. ממש לא אבכה אם יקובאן.

08 אוגוסט 2013, 11:27

סילבר כתב:

לא אכפת לי שאוחיון מאבד 4 כדורים במשחק אמון ראשון. מה שמטריד אותי שהוא נוהג להופיע למשחק אחד מ 4. באותו משחק בודד התקשורת מרימה אותו מעם כאילו הוא עדיין ילד פלא (דמיין את רסקין: יוג.אאאא....ב אוחיווווווון). הוא כבר לא ילד והפלא נשאר במשחקים ביוון בשלהי העונה הראשונה שלו. ממש לא אבכה אם יקובאן.

עדיין זה עדיף מהלפרין, שמופיע למשחק אחד ב 4 שנים :laugh2

08 אוגוסט 2013, 12:09

סילבר כתב:

:laugh1 :laugh1

08 אוגוסט 2013, 20:48

3 דקות במשחק וכבר בא לי להקיא

08 אוגוסט 2013, 20:51

מישהו צריך להסביר להם שהמטרה בכדורסל היא לשים את הכדור בתוך הטבעת.

08 אוגוסט 2013, 21:03

יותר חשוב להעיף את שיבק ולהסביר לו שכדורסל בנוי על תרילים ולא אלתורים
אנחנו נראים זוועה,אני לא מבין למה חיכיתי למשחק הערב

08 אוגוסט 2013, 21:03

איכס גועל נפש

08 אוגוסט 2013, 21:07

חבל שמקל לא פה,אנחנו חייבים רכז

08 אוגוסט 2013, 21:11