המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:משחק מצויין של ליאור.
כספי אפס.
ב-NBA הכוכבים זורקים כמה שבא להם גם אם זה לא נכנס כי יש להם אישור וזה ברור שהם רמה אחת לא רק מעל הקבוצה אלא מעל הליגה
כספי חושב שהוא אחד מהשחקנים האלה
הבעיה עם כספי זה שהוא לא רמה אחת מעל אירופה וגם בנבחרת אני לא בטוחה שהוא השחקן הטוב ביותר כרגע אז המנטליות שלו בקשר למה שהוא אמור לעשות מבחינת זריקות היא לחלוטין לא נכונה
rc4991 כתב:נעימי עם משחק טוב של 7 נקודות (בלי החטאה) ושלושה אסיסטים באחד עשרה דקות
גםטיוס עם משחק נחמד של 7 נקודות ושישה ריבאונדים ב-15 דקות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:משחק מצויין של ליאור.
כספי אפס.
ב-NBA הכוכבים זורקים כמה שבא להם גם אם זה לא נכנס כי יש להם אישור וזה ברור שהם רמה אחת לא רק מעל הקבוצה אלא מעל הליגה
הבעיה עם כספי זה שהוא לא רמה אחת מעל אירופה וגם בנבחרת אני לא בטוחה שהוא השחקן הטוב ביותר כרגע אז המנטליות שלו בקשר למה שהוא אמור לעשות מבחינת זריקות היא לחלוטין לא נכונה
בגלל זה אני לא אוהב לראות משחקים של ה-nba,משחקים שם עם הרבה אגו ועם מעט קבוצתיות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:משחק מצויין של ליאור.
כספי אפס.
בגלל זה אני לא אוהב לראות משחקים של ה-nba,משחקים שם עם הרבה אגו ועם מעט קבוצתיות
er79 כתב:אין ספק שאליהו השחקן הכי טוב בעולם במשחקי גארבג׳. קצת מזכיר לי את אלופת העולם במשחקי ידידות, נבחרת ישראל בכדורגל.
האחוזים של כספי אכן היו זוועתיים, מצד שני לפחות הוא גם קלט 10 ריבאונדים וחטף 2. הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון. יותם והגועל זה זיווג משמים. מצא מין את מינו. אם לשפוט על פי הסטט׳, משחק די פושר לטיוס.
er79 כתב: הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון.
סילבר כתב:er79 כתב: הסטט׳ של אוחיון ונעימי היו די דומות, עם יתרון קל לאוחיון.
שכחת לציין שאוחיון השיג את הסטטיסטיקה שלו ב 26 דק' ונעימי ב 10 דק'. יחי ההבדל העצום.
rc4991 כתב:ושהיו לו גם ארבעה איבודים
סילבר כתב:rc4991 כתב:ושהיו לו גם ארבעה איבודים
לא אכפת לי שאוחיון מאבד 4 כדורים במשחק אמון ראשון. מה שמטריד אותי שהוא נוהג להופיע למשחק אחד מ 4. באותו משחק בודד התקשורת מרימה אותו מעם כאילו הוא עדיין ילד פלא (דמיין את רסקין: יוג.אאאא....ב אוחיווווווון). הוא כבר לא ילד והפלא נשאר במשחקים ביוון בשלהי העונה הראשונה שלו. ממש לא אבכה אם יקובאן.
סילבר כתב:rc4991 כתב:ושהיו לו גם ארבעה איבודים
לא אכפת לי שאוחיון מאבד 4 כדורים במשחק אמון ראשון. מה שמטריד אותי שהוא נוהג להופיע למשחק אחד מ 4. באותו משחק בודד התקשורת מרימה אותו מעם כאילו הוא עדיין ילד פלא (דמיין את רסקין: יוג.אאאא....ב אוחיווווווון). הוא כבר לא ילד והפלא נשאר במשחקים ביוון בשלהי העונה הראשונה שלו. ממש לא אבכה אם יקובאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים