שחף כתב:וולטר הרמן בן 35. זה למה הוא משחק בליגה הבזילאית
הוא עדיין שחקן נפלא וגם היה לא רע באליפות העולם. אם לא הטרגדיות המשפחתיות שעבר, הוא היה יכול להיות כוכב באירופה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:וולטר הרמן בן 35. זה למה הוא משחק בליגה הבזילאית
misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
אני בעד. ללנדסברג יהיה יותר קל כ-3 ביורוליג, לדעתי.
LIAV10 כתב:ומי יהיה השוטינג המחליף?
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
כן, רק מי לוקח פה ריבאונדים?
או שאנחנו בונים על לנצח קבוצות שלוקחות עלינו 17+ ריבאונד התקפה?
misha כתב:LIAV10 כתב:ומי יהיה השוטינג המחליף?
פארגו והיינס כנראה ישחקו סביב 30 דקות וצפונה ורוב הדקות שהם ישאירו ילכו ליוגב. מן הסתם במקרה של פציעה יצטרכו לעשות שינויים ולהזיז את סילבן ל2.Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
כולם יצטרכו לעזור בריבאונד, מבחינה הזו לא הרבה השתנה מעונה שעברה. כמובן, שגם ישחקו עם הרכבים גבוהים יותר עם סמית' ורנדל ב3-4 כשיהיה צורך.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:ומי יהיה השוטינג המחליף?
פארגו והיינס כנראה ישחקו סביב 30 דקות וצפונה ורוב הדקות שהם ישאירו ילכו ליוגב. מן הסתם במקרה של פציעה יצטרכו לעשות שינויים ולהזיז את סילבן ל2.Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
כולם יצטרכו לעזור בריבאונד, מבחינה הזו לא הרבה השתנה מעונה שעברה. כמובן, שגם ישחקו עם הרכבים גבוהים יותר עם סמית' ורנדל ב3-4 כשיהיה צורך.
וזה חדש שכולם צריכים לעזור בריבאונד? לא, וזה עדיין לא קורה
felix_r כתב:אמרו לי שוויירה לא ישחק, כי הוא עבר לוושינגטון. זה יקל על מכבי בצורה רצינית
felix_r כתב:אמרו לי שוויירה לא ישחק, כי הוא עבר לוושינגטון. זה יקל על מכבי בצורה רצינית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים