פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 ספטמבר 2014, 11:43
שחף כתב:וולטר הרמן בן 35. זה למה הוא משחק בליגה הבזילאית
הוא עדיין שחקן נפלא וגם היה לא רע באליפות העולם. אם לא הטרגדיות המשפחתיות שעבר, הוא היה יכול להיות כוכב באירופה.
26 ספטמבר 2014, 16:40
אוחיון: "הייתי במצב פיזי לא טוב, רק רציתי להשתקם הקיץ"
למרות ההצלחה של מכבי, לרכז היו שנתיים קשות באופן אישי. לפני המשחק בברזיל הוא חושף בראיון: "זאת שנה חשובה מאוד עבורי". על הקאבס וקיירי ארווינג: "חושש שישבור לי את הקרסול"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 76280.html
26 ספטמבר 2014, 16:52
אגב אוחיון אומר שם שסילבן העלה 10 ק״ג, מישהו שם לב לזה?
הוא אמור לתפקד העונה כ-2, זאת לא טעות לעלות כל כך הרבה?
26 ספטמבר 2014, 21:10
גם בכתבה בOne אומרים שהוא עבד קשה הקיץ ועלה במשקל... יכול להיות שהשנה הוא יהיה 3? עד עכשיו הוא פתח בחמישיה יחד עם היינס ופארגו והוא הצליח לבוא לידי ביטוי..
עד עכשיו הוא היה לא משהו בהגנה כי גארדים זריזים לקחו אותו לסל בקלות ומספרי 3 היו לוקחים אותו עם הגב פנימה.. אולי עכשיו הוא יהיה מסוגל לשמור על מספרי 3 בצורה טובה כי מבחינת זריזות הוא מסוגל לשמור בעמדה הזאת.
26 ספטמבר 2014, 21:12
הוא מלכתחילה לא היה מהיר מספיק בשביל לשמור על מספרי 2 אז מה ההבדל בין איטי לאיטי מאוד?
26 ספטמבר 2014, 21:32
למישהו הוא היה נראה כבד יותר בחודש האחרון?
26 ספטמבר 2014, 21:52
נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
אני בעד. ללנדסברג יהיה יותר קל כ-3 ביורוליג, לדעתי.
26 ספטמבר 2014, 22:01
ומי יהיה השוטינג המחליף?
26 ספטמבר 2014, 22:02
misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
כן, רק מי לוקח פה ריבאונדים?
או שאנחנו בונים על לנצח קבוצות שלוקחות עלינו 17+ ריבאונד התקפה?
26 ספטמבר 2014, 22:11
LIAV10 כתב:ומי יהיה השוטינג המחליף?
פארגו והיינס כנראה ישחקו סביב 30 דקות וצפונה ורוב הדקות שהם ישאירו ילכו ליוגב. מן הסתם במקרה של פציעה יצטרכו לעשות שינויים ולהזיז את סילבן ל2.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
כולם יצטרכו לעזור בריבאונד, מבחינה הזו לא הרבה השתנה מעונה שעברה. כמובן, שגם ישחקו עם הרכבים גבוהים יותר עם סמית' ורנדל ב3-4 כשיהיה צורך.
26 ספטמבר 2014, 22:12
דווקא כל אחד מהשלושה (סיל, סמית׳ וטיוס) ריבאונדרים טובים, גם היינס אמור להיות ריבאונדר טוב ביחס לעמדתו.
אני עדיין חושב שפניני יפתח ב4 וסילבן יבוא מהספסל בעמדה 2, כי אחרת אין 2 מחליף.
26 ספטמבר 2014, 22:17
כל עוד היינס, פארגו ויוגב בריאים, 2 מחליף זה לא משמעותי. אני לא חושב שגודס מתכננן את זה לסילבן, הוא מאוד מחזיק ממנו.
26 ספטמבר 2014, 22:20
לא נראה לך מפחיד לבנות על שלושה שחקנים ל80 דקות לאיזה 70 משחקים?
26 ספטמבר 2014, 22:26
אני דיברתי בעיקר על יורוליג, שם ברור שפארגו והיינס ישחקו הרבה דקות ואת כל השאר יוגב יכול להשלים (אלא אם היינס יתברר כפלופ) . בליגה זה פחות משנה.
אם יהיה צורך לעשות שינויים אם מישהו נפצע, לא תהיה בעיה לעשות את זה. הכל גמיש.
26 ספטמבר 2014, 22:30
misha כתב:LIAV10 כתב:ומי יהיה השוטינג המחליף?
פארגו והיינס כנראה ישחקו סביב 30 דקות וצפונה ורוב הדקות שהם ישאירו ילכו ליוגב. מן הסתם במקרה של פציעה יצטרכו לעשות שינויים ולהזיז את סילבן ל2.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:נראה שעכשיו סמית' יהיה 4 רוב הזמן וגודס כנראה בונה על חמישייה של פארגו-היינס-סילבן-סמית' וטיוס.
כולם יצטרכו לעזור בריבאונד, מבחינה הזו לא הרבה השתנה מעונה שעברה. כמובן, שגם ישחקו עם הרכבים גבוהים יותר עם סמית' ורנדל ב3-4 כשיהיה צורך.
וזה חדש שכולם צריכים לעזור בריבאונד? לא, וזה עדיין לא קורה
26 ספטמבר 2014, 22:35
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:ומי יהיה השוטינג המחליף?
וזה חדש שכולם צריכים לעזור בריבאונד? לא, וזה עדיין לא קורה
יש מאמן והוא יצטרך לגרום לזה לקרות. זה מה שיש כרגע, ריבאונדר גדול ain't walking through that door.
26 ספטמבר 2014, 23:46
אמרו לי שוויירה לא ישחק, כי הוא עבר לוושינגטון. זה יקל על מכבי בצורה רצינית
26 ספטמבר 2014, 23:48
felix_r כתב:אמרו לי שוויירה לא ישחק, כי הוא עבר לוושינגטון. זה יקל על מכבי בצורה רצינית
ביום אחד התנפצו החלומות גם של שחף וגם של רוני
כל הריצפה מלאה בזכוכיות, לא ללכת יחפים בבקשה
27 ספטמבר 2014, 00:12
felix_r כתב:אמרו לי שוויירה לא ישחק, כי הוא עבר לוושינגטון. זה יקל על מכבי בצורה רצינית
זה מה שפורסם בספורטאנדו לפני כמה ימים אבל התברר כלא נכון.
http://www.bulletsforever.com/2014/9/25 ... s-vinicius
27 ספטמבר 2014, 00:16
מישהו כבר יודע על שידור ברשת של המשחק?