פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי נגד ירושלים, יום א בשעה 21:00

18 נובמבר 2016, 02:59

אולי לא שמתם לב, אבל בניגוד למכבי, ששיחקה השבוע שני מחזורי יורוליג, ירושלים לא שיחקה השבוע בכלל באירופה, כי ביורוקאפ בכל בית יש 5 קבוצות, וכל שבוע יש קבוצה אחת שנחה (השבוע זו הייתה ירושלים).

ואני שואל, מי המניאק שעשה את הלו"ז ?

18 נובמבר 2016, 03:02

לירושלים היה את כל הזמן להתכונן למשחק הזה, הם מגיעים רעננים יותר ומוכנים יותר וזה לא יהיה פשוט.
מה שכן קינזי פצוע ולא ישחק, אם ווימס יהיה במיטבו לא יהיה מי שיעצור אותו.

18 נובמבר 2016, 09:30

הבעיה היא שלנו לא יהיה סמית'
#רקאומרת

18 נובמבר 2016, 10:05

גאוללוק בספק למשחק מול ירושלים, אבל ישחק מול אולימפיאקוס - ספורט5.

אני תוהה אם יהיה מצב השנה שנשחק בסגל מלא? :unsure

Re: מכבי ירושלים

18 נובמבר 2016, 10:22

שמואל1 כתב:
איתי-שגב כתב:עוד תבוסה למחנה שמואל.

אם הייתי רוצה לפתוח כבר היה ת'רד.

גבר

18 נובמבר 2016, 10:44

יוסי22 כתב:זה נכון ..

גם ההפסדים למילאנו ופאו מכבידים , נראה לי שלקחו בחשבון הפסד באחד מהם ... לא בשניהם .

זה מרגיז כי מכבי הייתה שם בשני המשחקים .

מצד שני הניצחונות על פנר בבית וקאזן בחוץ הם לא משהו שמובן מאליו כמו גלא בבית .

הכול נורא צפוף כרגע , טוב שמכבי התייצבה מאזנית , עכשיו צריך להתייצב מבחינת ההרכב ולהתחיל לכוון למטרה של מכביה
שהיא הצלבה ממקום שנותן סיכוי סביר לפיינלפור.

אני חושב שפרט למקומות 7 ו-8 שמסדרים בסבירות גבוהה הצלבה עם צסקא וריאל, בשאר הסדרות אפשר לתת פייט.

אחרי שהעשן קצת מתפזר אפשר לראות שמכבי ניצחה את 3 הקבוצות החלשות ביורוליג, הפסידה בלי תנאי לשתי הספרדיות הבכירות, היתה צמודה מאוד מול מילאנו ופאו ועשתה ניצחון מרשים מאוד מול פנר.

ע"פ זה עדיין קצת קשה להגיע למסקנות. אני מקווה ששני הפסדי החוץ הצמודים שלנו לא יהיו בסופו של דבר מכריעים.

18 נובמבר 2016, 10:46

felix_r כתב:אולי לא שמתם לב, אבל בניגוד למכבי, ששיחקה השבוע שני מחזורי יורוליג, ירושלים לא שיחקה השבוע בכלל באירופה, כי ביורוקאפ בכל בית יש 5 קבוצות, וכל שבוע יש קבוצה אחת שנחה (השבוע זו הייתה ירושלים).

ואני שואל, מי המניאק שעשה את הלו"ז ?

האמת שאחרי שני ניצחונות יורוליג, המשחק מול אול' מעניין אותי הרבה יותר.
אני מקווה שרמי ייחלק כוחות, ושנראה גם את אלכסנדר, יבזורי ומקל עולים על הפרקט.

זאת החוכמה של סגל ארוך.

מה שבטוח זה שליוון גם סמית' וגם אנדרו יגיעו רעננים יחסית.

18 נובמבר 2016, 11:31

jol9 כתב:אחרי שהעשן קצת מתפזר אפשר לראות שמכבי ניצחה את 3 הקבוצות החלשות ביורוליג, הפסידה בלי תנאי לשתי הספרדיות הבכירות, היתה צמודה מאוד מול מילאנו ופאו ועשתה ניצחון מרשים מאוד מול פנר.

אם הניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה מרשים מאוד בעינייך, איך אתה מכנה את הניצחונות של קאזאן (בחוץ) ובאסקוניה ב-34 הפרש?
אוי ואבוי אם מכבי לא היתה מנצחת את המשחק הזה בצורה (יחסית) משכנעת. בעיניי זה היה משחק לא רע של מכבי, אבל לא יותר מזה.

18 נובמבר 2016, 11:35

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אחרי שהעשן קצת מתפזר אפשר לראות שמכבי ניצחה את 3 הקבוצות החלשות ביורוליג, הפסידה בלי תנאי לשתי הספרדיות הבכירות, היתה צמודה מאוד מול מילאנו ופאו ועשתה ניצחון מרשים מאוד מול פנר.

אם הניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה מרשים מאוד בעינייך, איך אתה מכנה את הניצחונות של קאזאן (בחוץ) ובאסקוניה ב-34 הפרש?
אוי ואבוי אם מכבי לא היתה מנצחת את המשחק הזה בצורה (יחסית) משכנעת. בעיניי זה היה משחק לא רע של מכבי, אבל יותר מזה.

מכבי נתנה משחק טוב מול פנר, בכל קריטריון סביר.

בכל מקרה, הכל זה עניין יחסי. יחסית לקבוצת השושלת, הניצחון מול פנר היה לא מרשים בכלל. יחסית להפסד למכבי חיפה ב34 הפרש, זה היה מאוד מרשים...

18 נובמבר 2016, 11:37

היה משחק לא רע של מכבי, בהחלט לא מרשים. לא אותי.
ניצחון מרשים ("מאוד") הוא ניצחון על אולימפיאקוס בחוץ למשל, לא ניצחון בית על קבוצה שהובסה 4 ימים קודם ב-34 הפרש.
המדד הוא לא בהשוואה לתבוסה מהעונה שעברה ב-35 הפרש למכבי חיפה, לא. אני חושב שהרף קצת יותר גבוה.

18 נובמבר 2016, 11:50

אחדשיודע כתב:היה משחק לא רע של מכבי, בהחלט לא מרשים. לא אותי.
ניצחון מרשים ("מאוד") הוא ניצחון על אולימפיאקוס בחוץ למשל, לא ניצחון בית על קבוצה שהובסה 4 ימים קודם ב-34 הפרש.
המדד הוא לא בהשוואה לתבוסה מהעונה שעברה ב-35 הפרש למכבי חיפה, לא. אני חושב שהרף קצת יותר גבוה.

כאן הבעיה.

18 נובמבר 2016, 11:53

של מי?

18 נובמבר 2016, 11:55

אחדשיודע כתב:של מי?

של מכבי. שלך. של כל מי שמצפה למשהו מעבר לקיים. אולי לך יש רף גבוה יותר, אבל אתה בערך היחידי.

מכבי היא קבוצה ששוה חלק תחתון בירוליג. במצב כזה, כל ניצחון על קבוצה ששווה הצלבה ומעלה הוא מרשים ונדיר.

18 נובמבר 2016, 11:56

אז שאני אבין, הניצחון על פנרבחצ'ה בעינייך הוא מרשים מאוד? אם כן, זאת בדיחה עצובה.
מביך מה נהיה מהאוהדים של מכבי.

18 נובמבר 2016, 11:58

אחדשיודע כתב:אז שאני אבין, הניצחון על פנרבחצ'ה בעינייך הוא מרשים מאוד? אם כן, זאת בדיחה עצובה.

בכלים שיש למכבי, הניצחון הזה בהחלט מרשים.

אני מסכים - המציאות מביכה.

18 נובמבר 2016, 12:00

חבל שלא התערבנו בזמן ...

מכבי היא קבוצה ששווה הצלבה , כל דבר פחות מזה הוא כישלון מהדהד .

18 נובמבר 2016, 12:00

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:אז שאני אבין, הניצחון על פנרבחצ'ה בעינייך הוא מרשים מאוד? אם כן, זאת בדיחה עצובה.

בכלים שיש למכבי, הניצחון הזה בהחלט מרשים.

אני מסכים - המציאות מביכה.

טוב, עכשיו אתה מתחיל לבלבל במוח.
אתה מדבר על קאזאן ומכבי בתור קבוצות תחתית (ולפי הציטוטים שלך - "מכבי יותר טובה והיא צריכה לנצח" את קאזאן), וקאזאן עצמה ניצחה את פנרבחצ'ה. בחוץ. כל דבר מתחת לניצחון ביתי של מכבי על פנרבחצ'ה במצבה הנוכחי לא היה מתקבל על הדעת.

18 נובמבר 2016, 12:08

זה בסדר , הוא טען בזמנו שגם מילאנו היא אחת החלשות ביורוליג ומי שלא תנצח שם לא תגיע להצלבה .

בינתיים היא במאזן 4-4 בדיוק כמו מכבי , קבוצה שנאבקת על ההצלבה .

רק שמכבי עוד אוספת את החלקים ומתחברת ותקבל חיזוק משמעותי עוד חודש בעמדה הכי חלשה שלה , חבל שמכבי הולכת לעונה הזו בלי מאמן .

בכל מקרה מכבי היא קבוצת הצלבה , היא חייבת להיות שם .

18 נובמבר 2016, 12:19

יוסי22 כתב:חבל שלא התערבנו בזמן ...

מכבי היא קבוצה ששווה הצלבה , כל דבר פחות מזה הוא כישלון מהדהד .

אני עדיין מוכן להתערב. למכבי אין כלים להגיע להצלבה.

18 נובמבר 2016, 12:24

אחדשיודע כתב:טוב, עכשיו אתה מתחיל לבלבל במוח.
אתה מדבר על קאזאן ומכבי בתור קבוצות תחתית (ולפי הציטוטים שלך - "מכבי יותר טובה והיא צריכה לנצח" את קאזאן), וקאזאן עצמה ניצחה את פנרבחצ'ה. בחוץ. כל דבר מתחת לניצחון ביתי של מכבי על פנרבחצ'ה במצבה הנוכחי לא היה מתקבל על הדעת.

אני חושב שדשנו בזה בלי סוף. מכבי לדעתי טובה (בהרבה) מקאזאן, גלא וז'לגיריס שמחזיקות בסגלים מצחיקים במונחי יורוליג. אני חושב שהיא גם טובה מבאמברג, והכוכב (שבינתיים מפתיעה אותי לחלוטין).

כל ניצחון על קבוצה טובה ממכבי (כמו פנר) הוא מרשים (למרות שפנר באו בלי קו אחורי). זה שקאזאן ניצחה את פנר במשחק אחד לא אומר כלום. גם פילדלפיה יכולה לנצח את גולדן סטייט במשחק נתון.

באמת שהויכוח הזה הוא על כלום.
פרסם תגובה