המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:עוד תבוסה למחנה שמואל.
אם הייתי רוצה לפתוח כבר היה ת'רד.
יוסי22 כתב:זה נכון ..
גם ההפסדים למילאנו ופאו מכבידים , נראה לי שלקחו בחשבון הפסד באחד מהם ... לא בשניהם .
זה מרגיז כי מכבי הייתה שם בשני המשחקים .
מצד שני הניצחונות על פנר בבית וקאזן בחוץ הם לא משהו שמובן מאליו כמו גלא בבית .
הכול נורא צפוף כרגע , טוב שמכבי התייצבה מאזנית , עכשיו צריך להתייצב מבחינת ההרכב ולהתחיל לכוון למטרה של מכביה
שהיא הצלבה ממקום שנותן סיכוי סביר לפיינלפור.
felix_r כתב:אולי לא שמתם לב, אבל בניגוד למכבי, ששיחקה השבוע שני מחזורי יורוליג, ירושלים לא שיחקה השבוע בכלל באירופה, כי ביורוקאפ בכל בית יש 5 קבוצות, וכל שבוע יש קבוצה אחת שנחה (השבוע זו הייתה ירושלים).
ואני שואל, מי המניאק שעשה את הלו"ז ?
jol9 כתב:אחרי שהעשן קצת מתפזר אפשר לראות שמכבי ניצחה את 3 הקבוצות החלשות ביורוליג, הפסידה בלי תנאי לשתי הספרדיות הבכירות, היתה צמודה מאוד מול מילאנו ופאו ועשתה ניצחון מרשים מאוד מול פנר.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחרי שהעשן קצת מתפזר אפשר לראות שמכבי ניצחה את 3 הקבוצות החלשות ביורוליג, הפסידה בלי תנאי לשתי הספרדיות הבכירות, היתה צמודה מאוד מול מילאנו ופאו ועשתה ניצחון מרשים מאוד מול פנר.
אם הניצחון של מכבי על פנרבחצ'ה מרשים מאוד בעינייך, איך אתה מכנה את הניצחונות של קאזאן (בחוץ) ובאסקוניה ב-34 הפרש?
אוי ואבוי אם מכבי לא היתה מנצחת את המשחק הזה בצורה (יחסית) משכנעת. בעיניי זה היה משחק לא רע של מכבי, אבל יותר מזה.
אחדשיודע כתב:היה משחק לא רע של מכבי, בהחלט לא מרשים. לא אותי.
ניצחון מרשים ("מאוד") הוא ניצחון על אולימפיאקוס בחוץ למשל, לא ניצחון בית על קבוצה שהובסה 4 ימים קודם ב-34 הפרש.
המדד הוא לא בהשוואה לתבוסה מהעונה שעברה ב-35 הפרש למכבי חיפה, לא. אני חושב שהרף קצת יותר גבוה.
אחדשיודע כתב:של מי?
אחדשיודע כתב:אז שאני אבין, הניצחון על פנרבחצ'ה בעינייך הוא מרשים מאוד? אם כן, זאת בדיחה עצובה.
מביך מה נהיה מהאוהדים של מכבי.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:אז שאני אבין, הניצחון על פנרבחצ'ה בעינייך הוא מרשים מאוד? אם כן, זאת בדיחה עצובה.
מביך מה נהיה מהאוהדים של מכבי.
בכלים שיש למכבי, הניצחון הזה בהחלט מרשים.
אני מסכים - המציאות מביכה.
יוסי22 כתב:חבל שלא התערבנו בזמן ...
מכבי היא קבוצה ששווה הצלבה , כל דבר פחות מזה הוא כישלון מהדהד .
אחדשיודע כתב:טוב, עכשיו אתה מתחיל לבלבל במוח.
אתה מדבר על קאזאן ומכבי בתור קבוצות תחתית (ולפי הציטוטים שלך - "מכבי יותר טובה והיא צריכה לנצח" את קאזאן), וקאזאן עצמה ניצחה את פנרבחצ'ה. בחוץ. כל דבר מתחת לניצחון ביתי של מכבי על פנרבחצ'ה במצבה הנוכחי לא היה מתקבל על הדעת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mageguns, גל גל ו־31 אורחים