25 נובמבר 2012, 13:07
קודי כתב:סתם כדי לקבל פרופורציה על הרמה של מכבי: קאחה לבוראל, הקבוצה המושמצת ביורוליג שחטפה כמעט 40 הפרש בקובנה ושסוגרת את בית ג' ביורוליג, ניצחה בלי קושי מיוחד את מלאגה, מובילת הבית של מכבי שרק לפני 10 ימים ניצחה בהיכל, בתוצאה 90-79. מלאגה, שהפסידה רק משחק אחד ביורוליג עד עכשיו, ממוקמת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן של 5-4.
רק כדי שתבינו באיזה בית אנחנו נמצאים ועד כמה אנחנו רחוקים מהקבוצות המובילות ביורוליג... העיקר ששי רקנאטי מרוצה מהיכולת של הקבוצה.
25 נובמבר 2012, 13:10
חנו'ש כתב:קודי כתב:סתם כדי לקבל פרופורציה על הרמה של מכבי: קאחה לבוראל, הקבוצה המושמצת ביורוליג שחטפה כמעט 40 הפרש בקובנה ושסוגרת את בית ג' ביורוליג, ניצחה בלי קושי מיוחד את מלאגה, מובילת הבית של מכבי שרק לפני 10 ימים ניצחה בהיכל, בתוצאה 90-79. מלאגה, שהפסידה רק משחק אחד ביורוליג עד עכשיו, ממוקמת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן של 5-4.
רק כדי שתבינו באיזה בית אנחנו נמצאים ועד כמה אנחנו רחוקים מהקבוצות המובילות ביורוליג... העיקר ששי רקנאטי מרוצה מהיכולת של הקבוצה.
לא שאני לא מסכימה איתך על הרמה המאוד לא משכנעת של מכבי.
אבל לספר כל פעם על הכשלונות של יריבותינו בליגות המקומיות שלהן, זה לא טיעון משכנע כי אתה יודע שלרוב אין שום קשר בין הדברים.
זה שהפסדנו למכבי ראשל"צ ב-20 הפרש ושבוע אחרי זה ראשל"צ הובסה מול העכברושים מאוסישקין, לא אומר בהכרח שאנחנו הולכים לחטוף מהם בדרבי.
אתה זוכר את העונה של שרף? כמה הפסדים חטפנו בליגה ומה עשינו באותה עונה ביורוליג??
או את העונה בה בארסה לקחה את היורוליג בקלילות מרשימה, אבל הפסידה את אליפות ספרד לקאחה לאבורל שבקושי הגיעה להצלבה באותה עונה?
אנחנו רואים את מכבי העונה, אנחנו יודעים מה הרמה שלה. אין לחוסר ההשיגים בליגה של היריבות שלנו שום קשר לכך, ואנחנו גם לא צריכים את הנתונים הללו בשביל להבין מה רמת היריבות שלנו.
כולנו ראינו את הקבוצות הללו וראינו את רמתם.
25 נובמבר 2012, 15:19
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:סתם כדי לקבל פרופורציה על הרמה של מכבי: קאחה לבוראל, הקבוצה המושמצת ביורוליג שחטפה כמעט 40 הפרש בקובנה ושסוגרת את בית ג' ביורוליג, ניצחה בלי קושי מיוחד את מלאגה, מובילת הבית של מכבי שרק לפני 10 ימים ניצחה בהיכל, בתוצאה 90-79. מלאגה, שהפסידה רק משחק אחד ביורוליג עד עכשיו, ממוקמת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן של 5-4.
לא שאני לא מסכימה איתך על הרמה המאוד לא משכנעת של מכבי.
אבל לספר כל פעם על הכשלונות של יריבותינו בליגות המקומיות שלהן, זה לא טיעון משכנע כי אתה יודע שלרוב אין שום קשר בין הדברים.
זה שהפסדנו למכבי ראשל"צ ב-20 הפרש ושבוע אחרי זה ראשל"צ הובסה מול העכברושים מאוסישקין, לא אומר בהכרח שאנחנו הולכים לחטוף מהם בדרבי.
אתה זוכר את העונה של שרף? כמה הפסדים חטפנו בליגה ומה עשינו באותה עונה ביורוליג??
או את העונה בה בארסה לקחה את היורוליג בקלילות מרשימה, אבל הפסידה את אליפות ספרד לקאחה לאבורל שבקושי הגיעה להצלבה באותה עונה?
אנחנו רואים את מכבי העונה, אנחנו יודעים מה הרמה שלה. אין לחוסר ההשיגים בליגה של היריבות שלנו שום קשר לכך, ואנחנו גם לא צריכים את הנתונים הללו בשביל להבין מה רמת היריבות שלנו.
כולנו ראינו את הקבוצות הללו וראינו את רמתם.
קודם כל, מלאגה לא רק הפסידה לקאחה לבוראל אלא גם מדשדשת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן 5-4. מעבר לכך, אנחנו יודעים שמכבי מאוד לא משכנעת, אבל לפי הדברים של שי רקנאטי היום במעריב הוא דווקא מרוצה מהיכולת של הקבוצה ולכן אין מקום לדון על החלפת שחקנים. לכי תסבירי לו...
25 נובמבר 2012, 16:45
26 נובמבר 2012, 04:22
26 נובמבר 2012, 06:38
toja27 כתב:ברצלונה הפסידה לוולנסיה והיא במקום ה-7 בליגה הספרדית אחד מתחת לקאחה לבורל . לפי ההגיון שהוצג כאן אם ברצלונה הייתה משחקת בבית ג' ביורוליג היא הייתה מסיימת במקום האחרון.
26 נובמבר 2012, 08:45
26 נובמבר 2012, 10:48
26 נובמבר 2012, 21:22
27 נובמבר 2012, 07:28
27 נובמבר 2012, 09:04
קודי כתב:מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.
27 נובמבר 2012, 09:24
yzafrir כתב:קודי כתב:מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.
בדיוק באתי לכתוב את זה .
בנקס בדומה ללוגן היה יכול להיות תחליף זול ולא רע בכלל ללאנגפורד . אפילו מוכשר יותר עם פוטנציאל גבוהה יותר משל לוגן לדעתי....
דאנסטון הוא תואם הנדריקס שיכול להיות מאוד יעיל בקבוצות מסויימות אבל לא מתאים למכבי...
27 נובמבר 2012, 09:37
קודי כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.
בדיוק באתי לכתוב את זה .
בנקס בדומה ללוגן היה יכול להיות תחליף זול ולא רע בכלל ללאנגפורד . אפילו מוכשר יותר עם פוטנציאל גבוהה יותר משל לוגן לדעתי....
דאנסטון הוא תואם הנדריקס שיכול להיות מאוד יעיל בקבוצות מסויימות אבל לא מתאים למכבי...
לא הייתי רוצה את אף אחד משניהם כאן. אם מכבי שואפת למשהו ביורוליג היא צריכה לחפש שחקנים טובים יותר. אני מניח שבנקס די דומה ביכולות ללוגאן ודאנסטון לא פחות טוב ממלקולם תומאס (אם כי לטעמי הרבה פחות טוב מהנדריקס), אבל בכל מקרה עם אף אחד מכל אלה לא תגיע לכלום ביורוליג.
בטח שלא הייתי משווה אף אחד מהגארדים האלה ללנגפורד, שהוא היום אחד הגארדים הטובים ביורוליג (והוא מוכיח את זה כבר כמה שנים טובות). חבל לי מאוד שבמכבי לא הבינו את זה עוד במהלך העונה שעברה ונתנו לו לברוח.
27 נובמבר 2012, 10:03
27 נובמבר 2012, 10:37
yzafrir כתב:שוב לחזור לויכוח הזה ....מכבי לא יכולה\לא רוצה לשלם לשחקן 1.5 מליון יורו נטו לעונה (ולדעתי הוא גם לא שווה את זה) . ולכן חיפשו תחליף זול . בנקס וגם לוגן לדעתי הם תחליפים זולים וטובים עם פוטנציאל לסגור את החור הזה די טוב . בכלל אני חושב שהעמדה הזאת היא פחות קריטית מעמדה 1 או 5 ושחקנים חד גוניים יכולים להצליח בעמדה הזאת כמו קארול מריאל וכו'...ולא צריך לשים את כל הכסף בעמדה הזאת דווקא . לכן גם אני חושב שהכישלון עם היקמן הוא קריטי יותר כי גם אם הוא מתגלה כשחקן נחמד כמו סמית' , לעמדה שלו צריך כוכב ולא שחקן נחמד . צריך מנהיג , צריך שחקן שמוביל את הקבוצה כמו שפארגו היה כמו שאראס , מקדונאלד או קטש....
27 נובמבר 2012, 10:55
27 נובמבר 2012, 11:02
yzafrir כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.
בדיוק באתי לכתוב את זה .
לא הייתי רוצה את אף אחד משניהם כאן. אם מכבי שואפת למשהו ביורוליג היא צריכה לחפש שחקנים טובים יותר. אני מניח שבנקס די דומה ביכולות ללוגאן ודאנסטון לא פחות טוב ממלקולם תומאס (אם כי לטעמי הרבה פחות טוב מהנדריקס), אבל בכל מקרה עם אף אחד מכל אלה לא תגיע לכלום ביורוליג.
בטח שלא הייתי משווה אף אחד מהגארדים האלה ללנגפורד, שהוא היום אחד הגארדים הטובים ביורוליג (והוא מוכיח את זה כבר כמה שנים טובות). חבל לי מאוד שבמכבי לא הבינו את זה עוד במהלך העונה שעברה ונתנו לו לברוח.
שוב לחזור לויכוח הזה ....מכבי לא יכולה\לא רוצה לשלם לשחקן 1.5 מליון יורו נטו לעונה (ולדעתי הוא גם לא שווה את זה) . ולכן חיפשו תחליף זול . בנקס וגם לוגן לדעתי הם תחליפים זולים וטובים עם פוטנציאל לסגור את החור הזה די טוב . בכלל אני חושב שהעמדה הזאת היא פחות קריטית מעמדה 1 או 5 ושחקנים חד גוניים יכולים להצליח בעמדה הזאת כמו קארול מריאל וכו'...ולא צריך לשים את כל הכסף בעמדה הזאת דווקא . לכן גם אני חושב שהכישלון עם היקמן הוא קריטי יותר כי גם אם הוא מתגלה כשחקן נחמד כמו סמית' , לעמדה שלו צריך כוכב ולא שחקן נחמד . צריך מנהיג , צריך שחקן שמוביל את הקבוצה כמו שפארגו היה כמו שאראס , מקדונאלד או קטש....
27 נובמבר 2012, 11:04
yzafrir כתב:אני מעדיף לשלם 1.5 מליון יורו לעונה לשחקן בעמדה 1 ולהסתפק בשחקן לעמדה 2 זול מאשר להביא רכז זול ושחקן לעמדה 2 ב-1.5 מליון יורו . זה היה מביא למצב שלאנגפורד היה משחק בעיקר בשביל עצמו כי אין לו כלכך עם מי לשחק...
ואני לא חושב שסגל של לאנגפורד , אוחיון , רוט ,לאנדס וסמית' וכל שאר השחקנים שיש עכשיו בעמדות 3-5 (כי זה מה שהיינו יכולים להשרשות לעצמינו עם שחקן ב-1.5 מליון יורו נטו לעונה) היה מצליח יותר מהסגל שיש היום . לאנגפורד לבדו לא שווה את התרומה של היקמן ולוגן ביחד שעדיין מרווחים פחות מחצי ממנו .
בו נראה לאן לאנגפורד מוביל את מילאנו ואז נחשב כמה באמת הוא שווה . אני בטוח ששנה שעברה לפני שמכבי החתימו אותו , אם היו אומרים שמכבי הולכים להחתים אותו ב-1.5 מליון יורו נטו אז היינו אומרים שהם מטורפים .
לגבי זה שיכלו להחתים אותו בפחות בסוף העונה זה ספקולאציות בשקל . הוא ידע טוב מאוד שהוא יכול לקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת וזה הכוח שמניע אותו (ולצערי הוא הדביק את חברו הנדריקס בתכונה הזאת )
27 נובמבר 2012, 11:11
yzafrir כתב:אני מעדיף לשלם 1.5 מליון יורו לעונה לשחקן בעמדה 1 ולהסתפק בשחקן לעמדה 2 זול מאשר להביא רכז זול ושחקן לעמדה 2 ב-1.5 מליון יורו . זה היה מביא למצב שלאנגפורד היה משחק בעיקר בשביל עצמו כי אין לו כלכך עם מי לשחק...
ואני לא חושב שסגל של לאנגפורד , אוחיון , רוט ,לאנדס וסמית' וכל שאר השחקנים שיש עכשיו בעמדות 3-5 (כי זה מה שהיינו יכולים להשרשות לעצמינו עם שחקן ב-1.5 מליון יורו נטו לעונה) היה מצליח יותר מהסגל שיש היום . לאנגפורד לבדו לא שווה את התרומה של היקמן ולוגן ביחד שעדיין מרווחים פחות מחצי ממנו .
בו נראה לאן לאנגפורד מוביל את מילאנו ואז נחשב כמה באמת הוא שווה . אני בטוח ששנה שעברה לפני שמכבי החתימו אותו , אם היו אומרים שמכבי הולכים להחתים אותו ב-1.5 מליון יורו נטו אז היינו אומרים שהם מטורפים .
לגבי זה שיכלו להחתים אותו בפחות בסוף העונה זה ספקולאציות בשקל . הוא ידע טוב מאוד שהוא יכול לקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת וזה הכוח שמניע אותו (ולצערי הוא הדביק את חברו הנדריקס בתכונה הזאת )
27 נובמבר 2012, 11:12
קודי כתב:yzafrir כתב:אני מעדיף לשלם 1.5 מליון יורו לעונה לשחקן בעמדה 1 ולהסתפק בשחקן לעמדה 2 זול מאשר להביא רכז זול ושחקן לעמדה 2 ב-1.5 מליון יורו . זה היה מביא למצב שלאנגפורד היה משחק בעיקר בשביל עצמו כי אין לו כלכך עם מי לשחק...
אין כאן חיבור חשבונאי של תרומת כל שחקן וכך מחליטים מי יותר טוב. הרי לפי ההגיון הזה תחזיק 20 שחקנים בינוניים והם יתנו לך יותר מ-10 טובים...
לנגפורד אחד, בטח כשלידו יש כמה שחקנים טובים, תורם הרבה הרבה יותר מלוגאן והיקמן. במקום לחלק 40 דקות בין שניהם עדיף 30 דקות איכותיות של לנגפורד יחד עם עזרה מהספסל של לנדסברג. מה שלנגפורד נותן לא יתנו גם 5 היקמנים ולגאנים.
סגל כמו שאני הצעתי - עם שני זרים מעולים וסה"כ 5 זרים - הוא בוודאי יותר איכותי מהסגל הקיים ומאחר שממילא אתה לא מקבל תרומה מ-12 שחקנים אז בוודאי שהוא היה מצליח יותר מהסגל הקיים. לא סתם הסגל של העונה שעברה - שהיה יותר קצר ויותר איכותי מהסגל הנוכחי - טוב יותר מזה של השנה.