אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 13:07

קודי כתב:סתם כדי לקבל פרופורציה על הרמה של מכבי: קאחה לבוראל, הקבוצה המושמצת ביורוליג שחטפה כמעט 40 הפרש בקובנה ושסוגרת את בית ג' ביורוליג, ניצחה בלי קושי מיוחד את מלאגה, מובילת הבית של מכבי שרק לפני 10 ימים ניצחה בהיכל, בתוצאה 90-79. מלאגה, שהפסידה רק משחק אחד ביורוליג עד עכשיו, ממוקמת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן של 5-4.
רק כדי שתבינו באיזה בית אנחנו נמצאים ועד כמה אנחנו רחוקים מהקבוצות המובילות ביורוליג... העיקר ששי רקנאטי מרוצה מהיכולת של הקבוצה.

לא שאני לא מסכימה איתך על הרמה המאוד לא משכנעת של מכבי.
אבל לספר כל פעם על הכשלונות של יריבותינו בליגות המקומיות שלהן, זה לא טיעון משכנע כי אתה יודע שלרוב אין שום קשר בין הדברים.
זה שהפסדנו למכבי ראשל"צ ב-20 הפרש ושבוע אחרי זה ראשל"צ הובסה מול העכברושים מאוסישקין, לא אומר בהכרח שאנחנו הולכים לחטוף מהם בדרבי.
אתה זוכר את העונה של שרף? כמה הפסדים חטפנו בליגה ומה עשינו באותה עונה ביורוליג??
או את העונה בה בארסה לקחה את היורוליג בקלילות מרשימה, אבל הפסידה את אליפות ספרד לקאחה לאבורל שבקושי הגיעה להצלבה באותה עונה?
אנחנו רואים את מכבי העונה, אנחנו יודעים מה הרמה שלה. אין לחוסר ההשיגים בליגה של היריבות שלנו שום קשר לכך, ואנחנו גם לא צריכים את הנתונים הללו בשביל להבין מה רמת היריבות שלנו.
כולנו ראינו את הקבוצות הללו וראינו את רמתם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 25 נובמבר 2012, 13:10

חנו'ש כתב:
קודי כתב:סתם כדי לקבל פרופורציה על הרמה של מכבי: קאחה לבוראל, הקבוצה המושמצת ביורוליג שחטפה כמעט 40 הפרש בקובנה ושסוגרת את בית ג' ביורוליג, ניצחה בלי קושי מיוחד את מלאגה, מובילת הבית של מכבי שרק לפני 10 ימים ניצחה בהיכל, בתוצאה 90-79. מלאגה, שהפסידה רק משחק אחד ביורוליג עד עכשיו, ממוקמת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן של 5-4.
רק כדי שתבינו באיזה בית אנחנו נמצאים ועד כמה אנחנו רחוקים מהקבוצות המובילות ביורוליג... העיקר ששי רקנאטי מרוצה מהיכולת של הקבוצה.

אבל לספר כל פעם על הכשלונות של יריבותינו בליגות המקומיות שלהן, זה לא טיעון משכנע כי אתה יודע שלרוב אין שום קשר בין הדברים.
זה שהפסדנו למכבי ראשל"צ ב-20 הפרש ושבוע אחרי זה ראשל"צ הובסה מול העכברושים מאוסישקין, לא אומר בהכרח שאנחנו הולכים לחטוף מהם בדרבי.
אתה זוכר את העונה של שרף? כמה הפסדים חטפנו בליגה ומה עשינו באותה עונה ביורוליג??
או את העונה בה בארסה לקחה את היורוליג בקלילות מרשימה, אבל הפסידה את אליפות ספרד לקאחה לאבורל שבקושי הגיעה להצלבה באותה עונה?
אנחנו רואים את מכבי העונה, אנחנו יודעים מה הרמה שלה. אין לחוסר ההשיגים בליגה של היריבות שלנו שום קשר לכך, ואנחנו גם לא צריכים את הנתונים הללו בשביל להבין מה רמת היריבות שלנו.

קודם כל, מלאגה לא רק הפסידה לקאחה לבוראל אלא גם מדשדשת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן 5-4. מעבר לכך, אנחנו יודעים שמכבי מאוד לא משכנעת, אבל לפי הדברים של שי רקנאטי היום במעריב הוא דווקא מרוצה מהיכולת של הקבוצה ולכן אין מקום לדון על החלפת שחקנים. לכי תסבירי לו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 15:19

קודי כתב:
חנו'ש כתב:

קודם כל, מלאגה לא רק הפסידה לקאחה לבוראל אלא גם מדשדשת בחלק התחתון של הליגה הספרדית עם מאזן 5-4. מעבר לכך, אנחנו יודעים שמכבי מאוד לא משכנעת, אבל לפי הדברים של שי רקנאטי היום במעריב הוא דווקא מרוצה מהיכולת של הקבוצה ולכן אין מקום לדון על החלפת שחקנים. לכי תסבירי לו...

לצערי אני חוששת שגם הטיעונים שלך לא ישכנעו אותו.
אולי התבוסות בטופ 16 ישכנעו אותו, רק שאז זה כבר יהיה מאוחר מידי.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2012, 16:45

חני, לדעתי דווקא הדוגמאות שאת הבאת הן היוצאות מן הכלל.
לפעמים קורה מצב שקבוצה מסתדרת טוב בליגה אירופית בכירה, אבל לא מצליחה בליגה המקומית שלה.
זה קרה למגדל בעונה בה לקחו את היול"ב אבל לא עלו לפיינל פור בארץ. זה קרה למכבי בעונת קטש/צביקה, זה קרה מן הסתם עוד מספר פעמים.
אבל לרוב, קבוצה שרצה טוב בליגה חזקה, תהיה טובה גם בליגה חלשה יותר (וכאן דווקא הדוגמא של ברצלונה-קאחה לא תופסת, כי שתיהן משחקות בליגה מקומית חזקה
מאוד).

היו כאן דיבורים בפורום לפני פתיחת העונה, שהבית הקל של מכבי, פועל דווקא לרעתה, שכן הוא עלול להסתיר את הבעיות.
בינתיים עושה רושם שזה נכון.

מכבי תכלס יכלה להיות גם במאזן נקי מהפסדים בשלב הזה של העונה, וזה עדיין לא היה הופך את הקבוצה הזאת לטובה יותר, שבמבט אובייקטיבי, פשוט לא קבוצה
מספיק טובה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 נובמבר 2012, 04:22

ברצלונה הפסידה לוולנסיה והיא במקום ה-7 בליגה הספרדית אחד מתחת לקאחה לבורל . לפי ההגיון שהוצג כאן אם ברצלונה הייתה משחקת בבית ג' ביורוליג היא הייתה מסיימת במקום האחרון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 06:38

toja27 כתב:ברצלונה הפסידה לוולנסיה והיא במקום ה-7 בליגה הספרדית אחד מתחת לקאחה לבורל . לפי ההגיון שהוצג כאן אם ברצלונה הייתה משחקת בבית ג' ביורוליג היא הייתה מסיימת במקום האחרון.

לברצלונה יש סגל נהדר שעדיין בשלבי חיבור (בעיקר חיבור בין הגארדים לבין הגבוהים החדשים). אז כרגע הם מאוד לא יציבים אבל כשהכסף על השולחן, במו במשחק במוסקבה, הם יודעים לתפקד כמו שצריך. כך גם יקרה בטופ 16 וזה מה שיעשה את ההבדל בין הקבוצות הגדולות לבין היתר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 נובמבר 2012, 08:45

דווקא זה שקבוצות כרגע לא מחוברות ועדיין מנצחות בבתים קשים יותר משל מכבי רק מדאיג אותי יותר להמשך . זו שיטה ידועה אצל אוברדוביץ' שיודע להביא את הקבוצות שלו לשיא בזמן הנכון .
אני מקווה שהמאמנים האחרים לא למדו את זה ממנו .
ברצלונה נחלשה קצת אבל לא באופן כזה שמוריד אותה רמה ביחס לקבוצות אחרות באירופה . ולא משהו שחיבור טוב לא יכפר עליו .
ריאל לדעתי סובלת בעיקר מעמדת סנטר חלשה . בגיץ' לא שחקן מספיק טוב ופחות טוב מהשחקן אותו החליף (טומיץ' ) . הבעיה שהם כלכך חזקים בכל שאר העמדות (1-4) שזה מכפר על החסרון הזה .
צס"קא פשוט שטה לה לאט לאט וזה בדיוק סוג הקבוצות (והמאמן) שיודעים להגיע לשיא בזמן .
הטורקיות סובלות בעיקר מיזה שהסגל והמאמן חדשים ועדיין לא התחברו ובכל זאת הם במצב טוב בבתים קשים ואם יתחברו הם יגיעו רחוק כי הפוטנציאל קיים יותר מתמיד...
מילאנו לדעתי לא בנויים נכון . אי אפשר שיהיו שני כוכבים כמעט באותו תפקיד והעסק יתפוצץ שם בסוף...מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה .
ז'אלגיריס בנויים נכון וטוב רק שהגיל של השחקנים יעשה את שלו בשלבים המאוחרים , אבל בכל זאת היא יכולה להיות הפרטיזן של העונה הזאת...
חימקי זה נראה לי מקרה שהתוצאות יותר טובות מסך החלקים שלה ואני די בטוח שהם לא יסחבו עד הסוף . זו בהחלט קבוצה שמכבי יכולה לעבור
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 26 נובמבר 2012, 10:48

יובל, ואולי קבוצה כמו מלאגה מעדיפה להשקיע יותר ביורוליג מאשר בליגה הספרדית?
אגב אם זכרוני אינו מטעני בשנים האחרונות מלאגה ת-מ-י-ד מדשדשת בליגה הספרדית (יש לה כרטיס חופשי ליורוליג)

לי קצת חבל שבכל ת'רד מחדש אתה מביא את הנתונים האלה שאנחנו משחקים בבית חלש ואם זה המצב עכשיו אז בואו ונראה מה יהיה בטופ 16 וכד'. זה נראה שהפורום הזה רק מחפש את הדברים הלא טובים וזה מעצבן.

בסופו של דבר כל משחק וכל שלב מתנהל אחרת, אני אישית מאמין ומקווה שמכבי תשתפר בחודש הקרוב ותנסה כן לחבר את החתיכות ככה שבטופ 16 ניראה יותר טוב, גם אם לא נביא איזשהו חיזוק (שבהחלט נחוץ לדעתי...)
מקובי

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 21:22

שאלון המופלאה שבטח נשמע סיפורי גבורה אחרי שמכבי תביס אותה ביום חמישי חטפה על הראש בבית (66-80) מלה-מאן. איך הצלחנו לקבל הגרלה כל כך קלה???
קודי

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2012, 07:28

מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2012, 09:04

קודי כתב:מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.

בדיוק באתי לכתוב את זה .
בנקס בדומה ללוגן היה יכול להיות תחליף זול ולא רע בכלל ללאנגפורד . אפילו מוכשר יותר עם פוטנציאל גבוהה יותר משל לוגן לדעתי....
דאנסטון הוא תואם הנדריקס שיכול להיות מאוד יעיל בקבוצות מסויימות אבל לא מתאים למכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2012, 09:24

yzafrir כתב:
קודי כתב:מדהים שהקבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית עם מאזן של 9-0 היא וארזה, ששני השחקנים המובילים שלהם הם אדריאן בנקס ובריאנט דאנסטון.

בדיוק באתי לכתוב את זה .
בנקס בדומה ללוגן היה יכול להיות תחליף זול ולא רע בכלל ללאנגפורד . אפילו מוכשר יותר עם פוטנציאל גבוהה יותר משל לוגן לדעתי....
דאנסטון הוא תואם הנדריקס שיכול להיות מאוד יעיל בקבוצות מסויימות אבל לא מתאים למכבי...

לא הייתי רוצה את אף אחד משניהם כאן. אם מכבי שואפת למשהו ביורוליג היא צריכה לחפש שחקנים טובים יותר. אני מניח שבנקס די דומה ביכולות ללוגאן ודאנסטון לא פחות טוב ממלקולם תומאס (אם כי לטעמי הרבה פחות טוב מהנדריקס), אבל בכל מקרה עם אף אחד מכל אלה לא תגיע לכלום ביורוליג.
בטח שלא הייתי משווה אף אחד מהגארדים האלה ללנגפורד, שהוא היום אחד הגארדים הטובים ביורוליג (והוא מוכיח את זה כבר כמה שנים טובות). חבל לי מאוד שבמכבי לא הבינו את זה עוד במהלך העונה שעברה ונתנו לו לברוח.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2012, 09:37

קודי כתב:
yzafrir כתב:

בדיוק באתי לכתוב את זה .

לא הייתי רוצה את אף אחד משניהם כאן. אם מכבי שואפת למשהו ביורוליג היא צריכה לחפש שחקנים טובים יותר. אני מניח שבנקס די דומה ביכולות ללוגאן ודאנסטון לא פחות טוב ממלקולם תומאס (אם כי לטעמי הרבה פחות טוב מהנדריקס), אבל בכל מקרה עם אף אחד מכל אלה לא תגיע לכלום ביורוליג.
בטח שלא הייתי משווה אף אחד מהגארדים האלה ללנגפורד, שהוא היום אחד הגארדים הטובים ביורוליג (והוא מוכיח את זה כבר כמה שנים טובות). חבל לי מאוד שבמכבי לא הבינו את זה עוד במהלך העונה שעברה ונתנו לו לברוח.

שוב לחזור לויכוח הזה ....מכבי לא יכולה\לא רוצה לשלם לשחקן 1.5 מליון יורו נטו לעונה (ולדעתי הוא גם לא שווה את זה) . ולכן חיפשו תחליף זול . בנקס וגם לוגן לדעתי הם תחליפים זולים וטובים עם פוטנציאל לסגור את החור הזה די טוב . בכלל אני חושב שהעמדה הזאת היא פחות קריטית מעמדה 1 או 5 ושחקנים חד גוניים יכולים להצליח בעמדה הזאת כמו קארול מריאל וכו'...ולא צריך לשים את כל הכסף בעמדה הזאת דווקא . לכן גם אני חושב שהכישלון עם היקמן הוא קריטי יותר כי גם אם הוא מתגלה כשחקן נחמד כמו סמית' , לעמדה שלו צריך כוכב ולא שחקן נחמד . צריך מנהיג , צריך שחקן שמוביל את הקבוצה כמו שפארגו היה כמו שאראס , מקדונאלד או קטש....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2012, 10:03

היקמן ב-300-350 אלף דולר הוא כשלון? נו, באמת. הוא הזר החדש היחיד שהוחתם ושווה את הכסף שמשלמים לו. היקמן תוכנן מלכתחילה להיות גארד שלישי אחרי אוחיון (שבשעה שהיקמן הוחתם עוד לא התחילה הסאגה איתו) ולנגפורד וככזה הוא מצויין. עזיבה של שחקן ברמה של לנגפורד היא לא סתם "חור" שצריך למלא אלא חלל רציני שגם אם תביא 10 דייויד לוגאנים הם לא ימלאו אותו. לוגאן פשוט שחקן הרבה פחות טוב, הרבה פחות מגוון והרבה פחות יציב מלנגפורד ואם אתה מסתכל על השכר שמקבלים הגארדים המובילים באירופה, שלנגפורד הוא ללא ספק אחד מהם, אז תראה שהשכר שלו עוד נמוך ביחס למה שהוא שווה. מעבר לכך, גם במכבי הודו שלפני סיום העונה אפשר עוד היה להשאיר אותו במחיר האופציה (1.1 מיליון דולר) אבל אז הם ביקשו ממנו להסתפק בפחות מזה. כשבמכבי כבר הסכימו בקיץ לשלם את מחיר האופציה זה כבר היה מאוחר מדי. ככלל - למכבי עדיף להחתים פחות זרים אבל שלפחות שניים מהם יהיו שחקני יורוליג מובילים. מה היה האסון הגדול אם לנגפורד וגבוה רציני היו מחתימים רק 5 זרים (לנגפורד, סמית', פאוור פורוורד מחליף זול ושני סנטרים)? למה צריך 7 זרים ו-12 שחקנים בסגל? מה היה רע בקו אחורי שכולל את אוחיון, לנגפורד, לנדסברג ורוט או מקל, כשהם מגובים בסמית' ופניני שגם יכולים לשחק בעמדה 2?
אני לגמרי מסכים שהעמדות הכי חשובות על המגרש הם 1 ו-5, אבל במחירים שמכבי מוכנה לשלם אין סיכוי שהיא תצליח להביא רכז או סנטר ברמה גבוהה מבלי לקחת הימורים.
קודי

הודעהעל ידי התנין » 27 נובמבר 2012, 10:37

yzafrir כתב:שוב לחזור לויכוח הזה ....מכבי לא יכולה\לא רוצה לשלם לשחקן 1.5 מליון יורו נטו לעונה (ולדעתי הוא גם לא שווה את זה) . ולכן חיפשו תחליף זול . בנקס וגם לוגן לדעתי הם תחליפים זולים וטובים עם פוטנציאל לסגור את החור הזה די טוב . בכלל אני חושב שהעמדה הזאת היא פחות קריטית מעמדה 1 או 5 ושחקנים חד גוניים יכולים להצליח בעמדה הזאת כמו קארול מריאל וכו'...ולא צריך לשים את כל הכסף בעמדה הזאת דווקא . לכן גם אני חושב שהכישלון עם היקמן הוא קריטי יותר כי גם אם הוא מתגלה כשחקן נחמד כמו סמית' , לעמדה שלו צריך כוכב ולא שחקן נחמד . צריך מנהיג , צריך שחקן שמוביל את הקבוצה כמו שפארגו היה כמו שאראס , מקדונאלד או קטש....

לנגפורד מרוויח מיליון וחצי יורו לעונה, זה ממש לא סכום מופרז בימינו. אתה ממשיך לטעון שהוא לא שווה את זה ''כי הוא לא הביא אף קבוצה רחוק מידי''(בעיניי הרוב המוחלט העונה שלו במכבי היתה מספיק טובה כדי להוכיח שהוא כן מסוגל להצליח בקבוצה גדולה), אז אני אומר לך שבמידה והוא כן היה מביא קבוצה למקומות הגבוהים ביותר, אז הוא לא היה שווה מיליון וחצי, הוא היה שווה 2 מיליון וחצי וצפונה.

וקארול רחוק מלהיות שחקן חד גוני, למרות שבעיקרון אתה צודק ולא חייבים כוכב על כל עמדה.
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2012, 10:55

אני מעדיף לשלם 1.5 מליון יורו לעונה לשחקן בעמדה 1 ולהסתפק בשחקן לעמדה 2 זול מאשר להביא רכז זול ושחקן לעמדה 2 ב-1.5 מליון יורו . זה היה מביא למצב שלאנגפורד היה משחק בעיקר בשביל עצמו כי אין לו כלכך עם מי לשחק...
ואני לא חושב שסגל של לאנגפורד , אוחיון , רוט ,לאנדס וסמית' וכל שאר השחקנים שיש עכשיו בעמדות 3-5 (כי זה מה שהיינו יכולים להשרשות לעצמינו עם שחקן ב-1.5 מליון יורו נטו לעונה) היה מצליח יותר מהסגל שיש היום . לאנגפורד לבדו לא שווה את התרומה של היקמן ולוגן ביחד שעדיין מרווחים פחות מחצי ממנו .
בו נראה לאן לאנגפורד מוביל את מילאנו ואז נחשב כמה באמת הוא שווה . אני בטוח ששנה שעברה לפני שמכבי החתימו אותו , אם היו אומרים שמכבי הולכים להחתים אותו ב-1.5 מליון יורו נטו אז היינו אומרים שהם מטורפים .
לגבי זה שיכלו להחתים אותו בפחות בסוף העונה זה ספקולאציות בשקל . הוא ידע טוב מאוד שהוא יכול לקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת וזה הכוח שמניע אותו (ולצערי הוא הדביק את חברו הנדריקס בתכונה הזאת )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2012, 11:02

yzafrir כתב:
קודי כתב:
yzafrir כתב:

בדיוק באתי לכתוב את זה .

שוב לחזור לויכוח הזה ....מכבי לא יכולה\לא רוצה לשלם לשחקן 1.5 מליון יורו נטו לעונה (ולדעתי הוא גם לא שווה את זה) . ולכן חיפשו תחליף זול . בנקס וגם לוגן לדעתי הם תחליפים זולים וטובים עם פוטנציאל לסגור את החור הזה די טוב . בכלל אני חושב שהעמדה הזאת היא פחות קריטית מעמדה 1 או 5 ושחקנים חד גוניים יכולים להצליח בעמדה הזאת כמו קארול מריאל וכו'...ולא צריך לשים את כל הכסף בעמדה הזאת דווקא . לכן גם אני חושב שהכישלון עם היקמן הוא קריטי יותר כי גם אם הוא מתגלה כשחקן נחמד כמו סמית' , לעמדה שלו צריך כוכב ולא שחקן נחמד . צריך מנהיג , צריך שחקן שמוביל את הקבוצה כמו שפארגו היה כמו שאראס , מקדונאלד או קטש....

זה המשפט הכי מעצבן "בסגאת לאנגפורד",מילא ששיגעו אותו במשא ומתן ארוך ורק בסוף עשו לו טובה כשמימשו את האופציה שהם קבעו בעצמם אבל למה להביא מחליף זול?
אפשר קצת להבין את מכבי שלא השאירה אותו במיליון וחצי(למרות שאני חושב שאם לא היינו משגעים אותו הוא היה חותם בפחות,וגם אם לא הוא בהחלט שווה את הסכום הזה)אבל למה לוגן השחקן שנכנס לנעליים שלו?
אתם לא מוכנים להשאיר את לאנגפורד? אז תביאו לפחות תחליף נורמלי וטוב בדמות גארד שעושה הרבה דברים על המגרש ובעיקר שיוצר לעצמו ברמה גבוהה
במקום זה החליטו להביא את לוגן שהוא רק קלע וגם בתחום הזה הוא לא יציב,העיקר שהוא שווה את הכסף שמשלמים לו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2012, 11:04

yzafrir כתב:אני מעדיף לשלם 1.5 מליון יורו לעונה לשחקן בעמדה 1 ולהסתפק בשחקן לעמדה 2 זול מאשר להביא רכז זול ושחקן לעמדה 2 ב-1.5 מליון יורו . זה היה מביא למצב שלאנגפורד היה משחק בעיקר בשביל עצמו כי אין לו כלכך עם מי לשחק...
ואני לא חושב שסגל של לאנגפורד , אוחיון , רוט ,לאנדס וסמית' וכל שאר השחקנים שיש עכשיו בעמדות 3-5 (כי זה מה שהיינו יכולים להשרשות לעצמינו עם שחקן ב-1.5 מליון יורו נטו לעונה) היה מצליח יותר מהסגל שיש היום . לאנגפורד לבדו לא שווה את התרומה של היקמן ולוגן ביחד שעדיין מרווחים פחות מחצי ממנו .
בו נראה לאן לאנגפורד מוביל את מילאנו ואז נחשב כמה באמת הוא שווה . אני בטוח ששנה שעברה לפני שמכבי החתימו אותו , אם היו אומרים שמכבי הולכים להחתים אותו ב-1.5 מליון יורו נטו אז היינו אומרים שהם מטורפים .
לגבי זה שיכלו להחתים אותו בפחות בסוף העונה זה ספקולאציות בשקל . הוא ידע טוב מאוד שהוא יכול לקבל הרבה יותר בקבוצה אחרת וזה הכוח שמניע אותו (ולצערי הוא הדביק את חברו הנדריקס בתכונה הזאת )

אין כאן חיבור חשבונאי של תרומת כל שחקן וכך מחליטים מי יותר טוב. הרי לפי ההגיון הזה תחזיק 20 שחקנים בינוניים והם יתנו לך יותר מ-10 טובים...
לנגפורד אחד, בטח כשלידו יש כמה שחקנים טובים, תורם הרבה הרבה יותר מלוגאן והיקמן. במקום לחלק 40 דקות בין שניהם עדיף 30 דקות איכותיות של לנגפורד יחד עם עזרה מהספסל של לנדסברג. מה שלנגפורד נותן לא יתנו גם 5 היקמנים ולגאנים.
סגל כמו שאני הצעתי - עם שני זרים מעולים וסה"כ 5 זרים - הוא בוודאי יותר איכותי מהסגל הקיים ומאחר שממילא אתה לא מקבל תרומה מ-12 שחקנים אז בוודאי שהוא היה מצליח יותר מהסגל הקיים. לא סתם הסגל של העונה שעברה - שהיה יותר קצר ויותר איכותי מהסגל הנוכחי - טוב יותר מזה של השנה.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2012, 11:11

yzafrir כתב:אני מעדיף לשלם 1.5 מליון יורו לעונה לשחקן בעמדה 1 ולהסתפק בשחקן לעמדה 2 זול מאשר להביא רכז זול ושחקן לעמדה 2 ב-1.5 מליון יורו . זה היה מביא למצב שלאנגפורד היה משחק בעיקר בשביל עצמו כי אין לו כלכך עם מי לשחק...

1.ואיזה רכז תותח יש לנו במקום(או יותר נכון על חשבון)לאנגפורד?
להזכירכם,בקיץ כולם (או כמעט כולם) חשבו שצריך להביא רכז פותח ושאוחיון יעלה מהספסל,כעבור חודשיים לא רק שאין רכז פותח אנחנו אפילו מאושרים ששחקן כמו אוחיון יהיה הרכז שלנו
אני כבר יודע שמכבי אלופה בלהוריד את הדרישות שלנו אבל זה כבר היה השיא,בתוך חודשיים להוריד את הדרישה מרכז פותח+אוחיון לרמה שאנשים ישמחו על אוחיון+רוט???

2.הסגל של יובל הרבה יותר טוב מהסגל שיש לנו השנה ואני חושב שזה ברר לכולם
3.זה ממש לא נכון לכתוב שהרמה של לאנגפורד תיבחן ביכולת שלו לסחוב את מילאנו בגלל ש:
א.ברור לכולם שהיא מאותם קבוצות מטומטמות ולוזריות,אתה בעצמך אמרת שהם מפגרים שהביאו את לאנגפורד ביחד עם היירסטון ושהם לא יצליחו ככה.
ב.לפי מה שאתה אומר הנדריקס יותר טוב ממירוטיץ' בגלל שהוא סחב את מכבי עד להצלבה ומירוטיץ' הגיע עם ריאל רק לטופ 16
ג.לאנגפורד שחקן נהדר והוא כבר לא צריך להוכיח את זה לאף אחד(אולי חוץ ממך)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2012, 11:12

קודי כתב:

אין כאן חיבור חשבונאי של תרומת כל שחקן וכך מחליטים מי יותר טוב. הרי לפי ההגיון הזה תחזיק 20 שחקנים בינוניים והם יתנו לך יותר מ-10 טובים...
לנגפורד אחד, בטח כשלידו יש כמה שחקנים טובים, תורם הרבה הרבה יותר מלוגאן והיקמן. במקום לחלק 40 דקות בין שניהם עדיף 30 דקות איכותיות של לנגפורד יחד עם עזרה מהספסל של לנדסברג. מה שלנגפורד נותן לא יתנו גם 5 היקמנים ולגאנים.
סגל כמו שאני הצעתי - עם שני זרים מעולים וסה"כ 5 זרים - הוא בוודאי יותר איכותי מהסגל הקיים ומאחר שממילא אתה לא מקבל תרומה מ-12 שחקנים אז בוודאי שהוא היה מצליח יותר מהסגל הקיים. לא סתם הסגל של העונה שעברה - שהיה יותר קצר ויותר איכותי מהסגל הנוכחי - טוב יותר מזה של השנה.

אי אפשר לנסח את זה בצורה טובה יותר :thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים