גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 ספטמבר 2014, 22:54

שמואל1 כתב:אין מה לומר, הפועל ירושלים הייתה טובה יותר והגיעה לה התואר.
ירושלים עלו היום על מכבי בכל פרמטר. צריך לומר את האמת- הפועל ירושלים קבוצה מעולה ואנחנו רק בתחילת ההכנה. עושה רושם שיש שם תלכיד בהחלט איכותי. הפעם יש להם גם מאמן לא פראייר, אולם מפואר ועומק מהספסל.

באשר למכבי- זה לא נראה טוב. עוד פחות מחודש אנחנו פותחים את היורוליג ומכבי עמוסה בבעיות מפה ועד להודעה חדשה. כמו שחשבתי בקיץ, הסגל של מכבי לא מספיק טוב.
יותר מידי שחקנים בינוניים יש למכבי. יש לנו בעיה חמורה של כישרון בסגל. מכבי התפשרה על בינוניות.
מכבי חייבת להתחזק בגבוה איכותי ויפה שעה אחת קודם. עדיין לא מאוחר מידי. צריך להעיף את מאריץ' וג'ייק כהן (לא שייך לרמה הזאת) ולהביא את ראדוליצה או ארזם לורבק.

כמו כן, ההגנה של מכבי פשוט לא קיימת בכל משחק ההכנה עד כה. השחקנים אדישים ומשחקים בצורה נרפית וגודס נראה אפטי על הקווים. הוא חייב לדרוש הרבה יותר מהשחקנים.

עזבו אתכם מחגיגות התקשורת עכשיו.
בעיקר בשביל זה לא היה לי כוח במכבי תפסיד היום.....

אין לי כוח לפאניקה של שמואל עכשיו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 ספטמבר 2014, 22:54

עכשיו הם בטוחים שהם הקבוצה הכי טובה באירופה , את האמת פארגו נראה לא משהו בכלל ומארי'ץ ? לא נראה קשור לענף .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2014, 22:54

שמואל1 כתב:אין מה לומר, הפועל ירושלים הייתה טובה יותר והגיעה לה התואר.
ירושלים עלו היום על מכבי בכל פרמטר. צריך לומר את האמת- הפועל ירושלים קבוצה מעולה ואנחנו רק בתחילת ההכנה. עושה רושם שיש שם תלכיד בהחלט איכותי. הפעם יש להם גם מאמן לא פראייר, אולם מפואר ועומק מהספסל.

באשר למכבי- זה לא נראה טוב. עוד פחות מחודש אנחנו פותחים את היורוליג ומכבי עמוסה בבעיות מפה ועד להודעה חדשה. כמו שחשבתי בקיץ, הסגל של מכבי לא מספיק טוב.
יותר מידי שחקנים בינוניים יש למכבי. יש לנו בעיה חמורה של כישרון בסגל. מכבי התפשרה על בינוניות.
מכבי חייבת להתחזק בגבוה איכותי ויפה שעה אחת קודם. עדיין לא מאוחר מידי. צריך להעיף את מאריץ' וג'ייק כהן (לא שייך לרמה הזאת) ולהביא את ראדוליצה או ארזם לורבק.

כמו כן, ההגנה של מכבי פשוט לא קיימת בכל משחק ההכנה עד כה. השחקנים אדישים ומשחקים בצורה נרפית וגודס נראה אפטי על הקווים. הוא חייב לדרוש הרבה יותר מהשחקנים.

רוץ תחגוג עם החברה, נשמע את הסיכום המלומד של מחר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 22:55

כמו כן , חייבים לומר שניכר שינוי בהפועל ירושלים לעומת שנים עברו. זה לוקח להם זמן, אבל הם בדרך להגיע לרמות הגבוהות.
זה מתחיל בדברים הקטנים, כמו התנהלות נכונה, בניית בסיס איכותי לטווח ארוך, הבאת ישראלים מובילים שקהל מתחבר אליהם.
כולנו ירדנו על ההחתמות האחרונות שלהם, כולל אני, אבל כאן אפשר לראות התנהלות נכונה- הם הביאו בדיוק את השחקנים שהתאימו לפאזל. טוני גפני למשל הוא שחקן נפלא, למרבה ההפתעה.
לראות את ירושלים חוגגת בהיכל מפואר עם הגביע- זה מריח אירופה.

זאת בשונה ממכבי, שבקיץ האחרון התנהלה מתחת לכל ביקורת. החתמות לא קשורות למציאות, בניית קבוצה עם המון חורים וחסרונות, בלי שום מחשבה לעתיד וקצת יצירתיות.

לא יודע, אני מאוד מאוכזב מההתנהלות של מכבי.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 18 ספטמבר 2014, 22:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ספטמבר 2014, 22:55

הלפרין מנטש?
אפילו אמא שלו לא חושבת ככה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2014, 22:56

מישהו חייב להעיף אותו מהפורום הזה כבר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 18 ספטמבר 2014, 22:56

שמואל אתה חי בסרט שמכבי תביא את ראדוליצה. אתה חושב שצסק''א וריאל לא ראו אותו עושה 14 לערב באליפות העולם?
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ספטמבר 2014, 22:56

שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).

אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 ספטמבר 2014, 22:56

מקאדו 3 כתב:עכשיו הם בטוחים שהם הקבוצה הכי טובה באירופה , את האמת פארגו נראה לא משהו בכלל ומארי'ץ ? לא נראה קשור לענף .

ניצחו את אלופת אירופה - המשוואה פשוטה ;)

אגב, גם כשרנדל היה בחיפה השופטים התעללו בו ככה?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 18 ספטמבר 2014, 22:56

נראה לכם שליאור ויותם עוצמים עכשיו את העיניים ומדמיינים שהם מניפים את גביע אירופה במילאנו?
Roni1

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 ספטמבר 2014, 22:57

MTA2311 כתב:לא סוף העולם, אבל יש לגודס עוד המון עבודה עם הקבוצה הזאת. הגנה, ריבאונד, התקפה עומדת.

יהיה להו עוד הרבה זמן לדבר על זה במהלך העונה, אבל באמת שלא ברור לי מה ניסו לעשות שם עם הקו הקידמי.

לחסוך ? איפה אתה סופו איפה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 22:57

שחף כתב:שמואל אתה חי בסרט שמכבי תביא את ראדוליצה. אתה חושב שצסק''א וריאל לא ראו אותו עושה 14 לערב באליפות העולם?

ומה עם לורבק שנזרק מברצלונה? למה לא הביאו אותו?
מכבי חייבת להביא גבוה טוב. לא ייתכן שהגבוה היחיד שלנו יהיה טיוס עד שסופו יואיל בטובו לרדת במשקל. קבוצות יורוליג יאכלו אותנו בצבע.
מה שראינו היום מול ירושלים, זה כלום לעומת מה שיקרה באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 ספטמבר 2014, 22:58

roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).

אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.

באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה
שחף

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 ספטמבר 2014, 22:58

טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?

למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 ספטמבר 2014, 22:59

Roni1 כתב:נראה לכם שליאור ויותם עוצמים עכשיו את העיניים ומדמיינים שהם מניפים את גביע אירופה במילאנו?

חחחח יותמית כבר מבטיחה 'עונה גדולה ' אני בטוח שהם כבר חושבים שהם אחת מאריות אירופה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2014, 22:59

שחף כתב:
roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).

באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה

הבעיה היא שגם בעונה שעברה היה לנו קו קידמי חלש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 23:00

עוד דבר- מכבי משחקת כדורסל לא חכם, וזאת בלשון המעטה.
אם יש דבר גדול במכבי של עונה שעברה- זאת היכולת להרים את רמת הביצוע במאני טיים ולהימנע מטעויות. רמת הביצוע , למשל בפיינל פור, הייתה ברמת אומנות.

היום- פארגו ופניני משליכים שלשות לא קשורות במקום להיכנס לסל וללכת לקו, סילבן לנדסברג חושב שהוא ב- NBA ומנסה לקחת פסק זמן (WTF?!?!?!).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2014, 23:00

מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?

למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!

האמת שכן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ספטמבר 2014, 23:01

מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?

אני פשוט מופתע מהרמה הגבוהה שירושלים הציגה במשחק. אסור לשכוח שגם ירושלים קבוצה חדשה שרק לפני שבועיים התחילה את האימונים, ועדיין היא נראתה הרבה יותר טוב ממכבי.
אם ישחקו ככה במוקדמות היורוליג- אל תופתעו אם תהיה לנו לראשונה בהיסטוריה עוד נציגה ביורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 ספטמבר 2014, 23:01

felix_r כתב:
שחף כתב:

הבעיה היא שגם בעונה שעברה היה לנו קו קידמי חלש

סופו, טיוס ובלו, כשכולם בריאים היה קו קדמי נהדר!
קצר, אבל נהדר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים