18 ספטמבר 2014, 22:54
שמואל1 כתב:אין מה לומר, הפועל ירושלים הייתה טובה יותר והגיעה לה התואר.
ירושלים עלו היום על מכבי בכל פרמטר. צריך לומר את האמת- הפועל ירושלים קבוצה מעולה ואנחנו רק בתחילת ההכנה. עושה רושם שיש שם תלכיד בהחלט איכותי. הפעם יש להם גם מאמן לא פראייר, אולם מפואר ועומק מהספסל.
באשר למכבי- זה לא נראה טוב. עוד פחות מחודש אנחנו פותחים את היורוליג ומכבי עמוסה בבעיות מפה ועד להודעה חדשה. כמו שחשבתי בקיץ, הסגל של מכבי לא מספיק טוב.
יותר מידי שחקנים בינוניים יש למכבי. יש לנו בעיה חמורה של כישרון בסגל. מכבי התפשרה על בינוניות.
מכבי חייבת להתחזק בגבוה איכותי ויפה שעה אחת קודם. עדיין לא מאוחר מידי. צריך להעיף את מאריץ' וג'ייק כהן (לא שייך לרמה הזאת) ולהביא את ראדוליצה או ארזם לורבק.
כמו כן, ההגנה של מכבי פשוט לא קיימת בכל משחק ההכנה עד כה. השחקנים אדישים ומשחקים בצורה נרפית וגודס נראה אפטי על הקווים. הוא חייב לדרוש הרבה יותר מהשחקנים.
שמואל1 כתב:אין מה לומר, הפועל ירושלים הייתה טובה יותר והגיעה לה התואר.
ירושלים עלו היום על מכבי בכל פרמטר. צריך לומר את האמת- הפועל ירושלים קבוצה מעולה ואנחנו רק בתחילת ההכנה. עושה רושם שיש שם תלכיד בהחלט איכותי. הפעם יש להם גם מאמן לא פראייר, אולם מפואר ועומק מהספסל.
באשר למכבי- זה לא נראה טוב. עוד פחות מחודש אנחנו פותחים את היורוליג ומכבי עמוסה בבעיות מפה ועד להודעה חדשה. כמו שחשבתי בקיץ, הסגל של מכבי לא מספיק טוב.
יותר מידי שחקנים בינוניים יש למכבי. יש לנו בעיה חמורה של כישרון בסגל. מכבי התפשרה על בינוניות.
מכבי חייבת להתחזק בגבוה איכותי ויפה שעה אחת קודם. עדיין לא מאוחר מידי. צריך להעיף את מאריץ' וג'ייק כהן (לא שייך לרמה הזאת) ולהביא את ראדוליצה או ארזם לורבק.
כמו כן, ההגנה של מכבי פשוט לא קיימת בכל משחק ההכנה עד כה. השחקנים אדישים ומשחקים בצורה נרפית וגודס נראה אפטי על הקווים. הוא חייב לדרוש הרבה יותר מהשחקנים.
18 ספטמבר 2014, 22:55
18 ספטמבר 2014, 22:55
18 ספטמבר 2014, 22:56
מקאדו 3 כתב:עכשיו הם בטוחים שהם הקבוצה הכי טובה באירופה , את האמת פארגו נראה לא משהו בכלל ומארי'ץ ? לא נראה קשור לענף .
18 ספטמבר 2014, 22:57
MTA2311 כתב:לא סוף העולם, אבל יש לגודס עוד המון עבודה עם הקבוצה הזאת. הגנה, ריבאונד, התקפה עומדת.
יהיה להו עוד הרבה זמן לדבר על זה במהלך העונה, אבל באמת שלא ברור לי מה ניסו לעשות שם עם הקו הקידמי.
18 ספטמבר 2014, 22:57
שחף כתב:שמואל אתה חי בסרט שמכבי תביא את ראדוליצה. אתה חושב שצסק''א וריאל לא ראו אותו עושה 14 לערב באליפות העולם?
18 ספטמבר 2014, 22:58
roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.
18 ספטמבר 2014, 22:58
18 ספטמבר 2014, 22:59
Roni1 כתב:נראה לכם שליאור ויותם עוצמים עכשיו את העיניים ומדמיינים שהם מניפים את גביע אירופה במילאנו?
18 ספטמבר 2014, 22:59
שחף כתב:roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
אני כרגע לא מודאג ממכבי. כשיחזור סמית' ועם רנדל וסופו בריאים, זה יראה אחרת לגמרי. פניני היה מצויין.
באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה
18 ספטמבר 2014, 23:00
18 ספטמבר 2014, 23:00
מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?
למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!
18 ספטמבר 2014, 23:01
מכביסט29 כתב:טוב שמואל, הפועל ירושלים קבוצה מעולה, אימפריה, לוקחת את היורוליג בהליכה ואין שום סיכוי נגדה העונה. זה קרב אבוד מראש.. טוני גפני אלוהים, סמית' סגנו וג'ונס לא אנושי. זהו. גמרת?
למכבי יש עוד המון עבודה עד שהיא תצליח להציב קבוצה טובה וראויה, אבל בחייאת רבקום.. אתה פשוט חייב להפסיק להאדיר את ירושלים בכל הזדמנות!!! די!!! גם הם רק בתחילת הדרך, גם אצלם העניינים לא בהכרח זורמים אבל לא, אצלך הם אימפריה שלא מהעולם הזה.. אתה אף פעם לא מתעייף מעצמך?!?!
18 ספטמבר 2014, 23:01
felix_r כתב:שחף כתב:roy1000 כתב:שמואל, הפועל ירושלים לא קבוצה מעולה בכלל, אבל כן הגיע להם לנצח היום (למרות שהם מאוד ניסו להיות לוזרים שוב).
באמת נראה לך שסופו יחזור באותו כושר של אשתקד? זה נראה לי בעייתי משהו לבנות על זה
הבעיה היא שגם בעונה שעברה היה לנו קו קידמי חלש