yarinsaky כתב:אני חושב שלא צריך לדבר במונחים של אסון גדול, מדובר בסך הכול בספורט.
אבל אני לא חושב שלוגאן הוא שחקן כל כך טוב ויציב כמו שמציגים אותו כאן, כולם זוכרים את ההצגה שלו מול מכבי שהייתה משחק השיא שלו, אבל
היו לו כמה משחקים חלשים, כולל בסדרה מול מכבי.
הבעייה שלו זה אי יציבות גדולה וזה די קריטי לשחקן שצריך להיות גם רכז ולא רק שוטר שזורק בלי חשבון, שאת זה הוא באמת עושה טוב לרוב.
האוהדים בוויטוריה דווקא די ישמחו להיפטר ממנו ממה שהבנתי.
כבר אמרתי שזו יכלה להיות החתמה לא רעה לקיץ הקודם , הקיץ יש אפשרויות הרבה יותר נרחבות בשוק וחבל שלא ינסו אפילו לגשש בשוק האמריקאי הפנוי עכשיו לכל דיכפין.
צריך להזכיר שהשיחות בין נציגי הנ.ב.א והבעלים לשחקנים יתחדשו בקרוב ואולי אין יותר מדי זמן כבר.
אם יש באמת מגבלה תקציבית של 400 או 500 אלף דולר ( אין לי מושג אם זה נכון, אבל נניח ), יכול להיות שלוגאן הוא בין הטובים שניתן להביא.
אם לא, אז אפשר להצליח יותר, לדעתי.
גם פארגו היה גאנר לפני שבא למכבי ולמאמן כמו בלאט. לדעתי בלאט דווקא יכול לסדר לו את הראש. הוא לא שחקן יציב, אבל שחקן טוב.
אם הוא יבוא, מכבי תיהיה קבוצת שלשות אדירה, ועם סנטר כמו סופו זה מצוין. סופו מקבל הרבה עזרות כפולות וגם משולשת. למכבי שנה שעברה לא היו מספיק שחקנים עם קליעה מה3. תחשוב לדוגמא למכבי על המגרש יש את לוגאן, שאייר, פניני, בלו וסופו. זה פשוט כלי התקפי אדיר. תוסיף להם גם את פארגו וסמית' שהם קלעי שלשות די טובים, וגם ג'יימס ומאצ'בן יודעים לתת נקודות מעבר לקשת.
מה גם, שמכבי לא תיהיה רק קבוצה של מטילי שלשות כמו קאחה בשנה שעברה. יש לה שחקנים מגוונים מאוד שיודעים לעשות הכל בהתקפה. זאת באמת יכולה ליהיות קבוצה התקפית אדירה, השאלה הגדולה היא ההגנה. לוגאן שחקן הגנה לא רע, וגם סמית' הוא די טוב, אבל שניהם לא ברמה של פרקינס ואידסון, שגם הם התקשו בשיטת הלחץ מול קבוצות כמו בארסה, פנא וקאחה לפרקים...