אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 12:35

where is the love? כתב:נקווה שבלאט יחזור ויהיה שחקן.
אגב אתם אלו שלחוצים, כל אחד אומר משהו מתי יבוא שחקן, ואז אומרים צאו מהלחץ, על איזה לחץ אתם מדברים?
אתם יותר בלחץ מאתנו לנסות להשתיק את התגובות שלנו. אף אחד לא בלחץ מהנושאים האלו. יש בעיות אחרות.

בלחץ להשתיק אתכם? לא,זה פשוט מתחיל לתסכל(אני אמנע מלהגיד ''מעצבן'')שכל פעם יש תגובה של ''אנחנו באוגוסט ועוד לא סיימנו את הסגל!!'' ''האליפות נפתחת בסוף החודש ועוד אין שחקן!!''
זה לא נקרא לחץ להשתיק תגובות..זה נקרא פיוזים שמתחילים להישרף(לצערי)..

הבן אדם שמפעיל את הבלוג שדיווח על דווין סמית' כתב באינטרבאסקט שלוגאן מתקרב מאוד למכבי והשיחות של מכבי מול קאחה(כי יש ללוגאן חוזה)על התרת החוזה של השחקן קרובות לסיום..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 12:42

Holiday_Armadillo כתב:
אגב אתם אלו שלחוצים, כל אחד אומר משהו מתי יבוא שחקן, ואז אומרים צאו מהלחץ, על איזה לחץ אתם מדברים?
אתם יותר בלחץ מאתנו לנסות להשתיק את התגובות שלנו. אף אחד לא בלחץ מהנושאים האלו. יש בעיות אחרות.

בלחץ להשתיק אתכם? לא,זה פשוט מתחיל לתסכל(אני אמנע מלהגיד ''מעצבן'')שכל פעם יש תגובה של ''אנחנו באוגוסט ועוד לא סיימנו את הסגל!!'' ''האליפות נפתחת בסוף החודש ועוד אין שחקן!!''

הבן אדם שמפעיל את הבלוג שדיווח על דווין סמית' כתב באינטרבאסקט שלוגאן מתקרב מאוד למכבי והשיחות של מכבי מול קאחה(כי יש ללוגאן חוזה)על התרת החוזה של השחקן קרובות לסיום..

אני פשוט אומר חבל על העצבים, לא צריך לתרגז מכל העניין הזה, אני כבר אמרתי כל אחד ואחת בדעתו.
אם את שואלת אותי כרמל, אני כבר בעד שכל עונת המלפפונים הזאת תגמר והפורום יחזור להיות מה שהיה, כי כרגע נראה שהאווירה הקלילה שהייתה נהוגה בפורום ההוא די נעלמת. וזה בגלל דיעות מנוגדות של אנשים. זה בסדר לא להסכים, כמו שאמרתי לך בזמנו נסכים שלא להסכים.
אני חושב שתגמר עונת המלפפונים נוכל לחזור לדבר ממש על הקבוצה על היריבות מהלכים והכנות למשחק. נהיה הרבה יותר מגובשים ואני בטוח בזה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 12:44

אני לא יודע להגיד מה את מרגישה או מה אחרים מרגישים, אבל אני יכול להגיד על עצמי שאני מפחד לומר את דעתי, לפני כמה ימים אמרתי משהו חיובי על ההנהלה, ודברו אלי בצורה מגעילה. אפשר לתת מחמאות כצשריך ולפרגן. אפשר גם לומר שלא מסכימים עם משהו. אני מאוד אוהב את הפורום הזה. צר לי שהכל נהיה פה כל כך קיצוני וחריף.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 12:51

where is the love? כתב:אני לא יודע להגיד מה את מרגישה או מה אחרים מרגישים, אבל אני יכול להגיד על עצמי שאני מפחד לומר את דעתי, לפני כמה ימים אמרתי משהו חיובי על ההנהלה, ודברו אלי בצורה מגעילה. אפשר לתת מחמאות כצשריך ולפרגן. אפשר גם לומר שלא מסכימים עם משהו. אני מאוד אוהב את הפורום הזה. צר לי שהכל נהיה פה כל כך קיצוני וחריף.

אף אחד פה לא קיצוני..יש פה אנשים רגישים מדי זה הכל..
אף אחד לא מקלל..אנשים פה מאוד..מלאי להט כשזה מגיע לדעות שלהם אז הם עונים בהתאם..לא עם קללות ולא עם כלום..זה שיש אחרים שלא מסוגלים להתמודד עם משהו אחר חוץ מ''כן,אתה צודק חמוד,אבל אני מרגיש אחרת''..זה לא אומר שהכל פה ''קיצוני וחריף''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 12:52

Holiday_Armadillo כתב:

עזבי באמת, זה כמו לדבר לאוויר. לא יעזור כמה תגובות הם יקבלו, הם ימשיכו לחפור על "מתי יבוא שחקן????" עד שיבוא שחקן.. תני להם להמשיך.. אני כבר התייאשתי מלהגיב להם, סתם עצבים
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 12:55

where is the love? כתב:אני לא יודע להגיד מה את מרגישה או מה אחרים מרגישים, אבל אני יכול להגיד על עצמי שאני מפחד לומר את דעתי, לפני כמה ימים אמרתי משהו חיובי על ההנהלה, ודברו אלי בצורה מגעילה. אפשר לתת מחמאות כצשריך ולפרגן. אפשר גם לומר שלא מסכימים עם משהו. אני מאוד אוהב את הפורום הזה. צר לי שהכל נהיה פה כל כך קיצוני וחריף.

גבר אתה כבר מגזים עם זה
מה אתה מצפה, שכל הודע שאתה כותב (והם ברך כלל דיעות אישיות) אנשים שלא מסכימים יגידו אמן?
אתה כותב הודעות עם דיעות אישיות (ולפעמים אתה גם מאוד חופר עליהם), ויש אנשים שחושבים שההודעה שלך פשוט לא נכונה ולפעמים טיפשית, אין מה לעשות, אתה צריך ליהיות מודע לכך שאם אתה מביע דיעה, אתה תקבל גם תגובות שלא ממש תאהב, וכל עוד מי שמגיב לך כותב למה הוא חושב שאתה טועה, ומסביר את עמדתו, זה לגיטימי לחלוטין. אף אחד פה לא קילל, לא שזכור לי, אז אתה באמת קצת מגזים
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 01 אוגוסט 2011, 13:14

גולשים ספרדים מאינטרבאסקט אומרים שהעסק בין לוגאן למכבי מתחמם, ונותר רק לדון על עניין הביי אאוט, שגם הוא קרוב לפתרון. אני באופן אישי חושב שלוגאן שחקן לא רע. יכולנו למצוא בשוק שחקנים יותר טובים, אבל הוא יחסית בסדר.זה כבר יעשה את הקו האחורי של מכבי, שלדעתי נחלש לעומת שנה שעברה, למעט יותר טוב ממצבו הנוכחי.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 13:33

אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2011, 13:34

אני חושב ששוב קצת סתינו מן הנושא.
אני מסכים שכל אחד יכול ואף צריך להביע את דעתו האישית, אך מן הראוי שיפעל באופן אובייטקיבי ולא מגמתי.
לא סביר שבשלב כל-כך מוקדם של הקיץ כבר נדרוש שהסגל יושלם (וזאת כאשר כבר חתומים 12 שחקנים) ואף נדרוש שמכבי תצטייד בכוכב אנ.בי.אי וגם בדורון פרקינס.
צריכים להסתכל על התמונה הגדולה; מצבה של מכבי בבניית הסגל, הוא מצויין ביחס לשאר קבוצות היורוליג וגם מצויין ביחס לבניית הסגל בעונה שעברה. צריכים לזכור שהרבה קבוצות (לרבות מכבי של העונות הקודמות) מחתימות עוד שחקנים רק זמן קצר לפני תחילת האימונים ולפעמים אפילו לאחר תחילת העונה.
בעונה שעברה, התבוננו כולנו באליפות העולם בכדי לראות אילו שחקנים יכולים להתאים לסגל וסביר להניח שיהיו קבוצות שיעקבו אחרי שחקנים מסויימים גם באליפות אירופה הקרובה.
לומר שבניית הסגל משתהה זה פשוט סילוף המציאות ברמה העובדתית. מכבי החתימה מהר מאוד ארבעה שחקני רכש חדשים וכעת, אנחנו עדיין בשלב מוקדם של הקיץ ויש עוד הרבה זמן עד לפתיחת האימונים (וכאמור, גם לאחר פתיחת האימונים ניתן להחתים שחקנים).
איך שלא הופכים את זה, המצב הוא לכל הפחות טוב.

אני גם תוהה מדוע כל הפלצה של איזה גורם לא אמין שגורס שאיזה שחקן בינוני מועמד להגיע להארץ (ובכלל לא למכבי), או שהתקציב המוקצה לזר הנוסף עומד על 400 אלף דולר, זוכה לכל-כך הרבה התיחסות ואף מגיע לרמה של הסקת מסקנות נחרצת, בעוד שכאשר מתפרסמות ידיעות חיוביות יותר, הן זוכות להתעלמות מוחלטת או אפילו לזלזול.
בואו ונהיה הגונים. אף אחד מאיתנו לא יודע מה קורה באמת ואילו פעילויות נעשות מתחת לפני השטח. אם אנחנו בוחרים להתייחס לשמועות ופרסומים, אז כדאי שלפחות נתייחס לכולם ולא רק לאילו שמתחשק לנו.
בדיוק כמו שרפי נאה טוען שהזר שצפוי לחתום יעלה עד 400 אלף דולר, כך בספורט 5 (מקור קצת יותר אמין) נטען שאת הכסף הגדול מכבי תשים על החתמה הזאת. כמו שטעונים כאן, שקיים קפאון ואין התקדמות בגזרת הגארד הזר, כך גם ישנם פרסומים שמכבי נמצאים במגעים עם לוגאן ואפילו עם ביינום (למרות שאני לא נוטה להאמין שהאחרון יגיע).

לסיכום, כל מי שרוצה להיות מגמתי, עושה זאת מתוך בחירה ומתוך התעלמות או זלזול במקורות אחרים. אפשר להסתכל גם על כל הידיעות החיוביות שפורסמו וליצור מציאות שונה לגמרי מזאת שמוצגת כאן.
בכל מקרה, אני לא ממליץ להסתמך על שמועות, ספוקלציות והערכות הנובעות מתחושות בטן. בוא נמתין ונראה כיצד יתפתחו הדברים ואז נוכל להתייחס גם לעובדות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 01 אוגוסט 2011, 13:40

אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון).

זה בדיוק העניין, דווקא מדי עונת המלפפונים השמות שלועסים אותם כל הקיץ בסוף לא באים, לכן לא אופתע אם לוגאן יבוא בסוף. להזכירך, אף אחד פה לא דמיין שטורנס, פוט ופארגו יבואו למכבי, והמידע שהם יהיו במכבי הגיע סמוך לחתימתם או לסיכום התנאים. זה דווקא מחזק את מועמדותו של לוגאן ולא מחליש אותה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 13:40

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון)

האמת זה דווקא יכול ליהיות... תמיד יש דיבורים על 100 שחקנים, ובסוף חותם מישהו שאף אחד לא דיבר עליו. כמו עם סופו שנה שעברה, כמו עם סמית' השנה.. לוגאן זה שחקן שעלה רק לאחרונה בתקשרות, יכול מאוד ליהיות שיחתום.
הוא דווקא יכול ליהיות חיזוק נחמד מאוד. שחקן הגנה לא רע, זריר, יודע לחדור (אם כי מעדיף לפעמים יותר מדי את הזריקה מבחוץ), וקלעי טוב. אם בלאט יסדר לו קצת את הראש, וזה דבר שהוא בהחלט יכול לעשות, הוא יכול להפוך לאחלה של שחקן. הוא גם מסוג השחקנים שיכול לשחק רכז, אבל יכול להסתדר מצוין גם כSG ליד שחקן שצריך את הכדור ביד (פארגו), כמו שהיה עם הוארטס שנה שעברה
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2011, 13:43

er79 כתב:
אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון).

זה בדיוק העניין, דווקא מדי עונת המלפפונים השמות שלועסים אותם כל הקיץ בסוף לא באים, לכן לא אופתע אם לוגאן יבוא בסוף. להזכירך, אף אחד פה לא דמיין שטורנס, פוט ופארגו יבואו למכבי, והמידע שהם יהיו במכבי הגיע סמוך לחתימתם או לסיכום התנאים. זה דווקא מחזק את מועמדותו של לוגאן ולא מחליש אותה.

בגדול אני מסכים, למרות שפארגו כן הוזכר בתחילת הקיץ הקודם כמועמד להצטרף.
בכל מקרה, בשנתיים האחרונות מכבי שומרים את הקלפים קרוב לחוזה, ואף אחד לא יודע מי בדיוק יגיע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 01 אוגוסט 2011, 13:43

האמת זה דווקא יכול ליהיות... תמיד יש דיבורים על 100 שחקנים, ובסוף חותם מישהו שאף אחד לא דיבר עליו. כמו עם סופו שנה שעברה, כמו עם סמית' השנה.. לוגאן זה שחקן שעלה רק לאחרונה בתקשרות, יכול מאוד ליהיות שיחתום.
הוא דווקא יכול ליהיות חיזוק נחמד מאוד. שחקן הגנה לא רע, זריר, יודע לחדור (אם כי מעדיף לפעמים יותר מדי את הזריקה מבחוץ), וקלעי טוב. אם בלאט יסדר לו קצת את הראש, וזה דבר שהוא בהחלט יכול לעשות, הוא יכול להפוך לאחלה של שחקן. הוא גם מסוג השחקנים שיכול לשחק רכז, אבל יכול להסתדר מצוין גם כSG ליד שחקן שצריך את הכדור ביד (פארגו), כמו שהיה עם הוארטס שנה שעברה

עקפתי אותך בשנייה! :thumbup
er79

הודעהעל ידי אורי » 01 אוגוסט 2011, 13:44

חביב אורנג'ד כתב:
itay92 כתב:אפשר פרטים על השחקן?

פורוורד בן 45 המתנשא לגובה 2.06.
אתלט יוצא מן הכלל ובעל נסיון רב באנ.בי.אי ובאירופה.
מה שכנראה גרם לו להיות מועמד היתה כנראה התקופה בה הוא שיחק בהפועל חולון אי שם באמצע שנות ה90.
הבעיה היחדה איתו היא שהוא הד קייס לא קטן... לכו ספרו למיקי הרמן...

אוי, אין מצב שאתה אמיתי.
אורי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2011, 13:51

בעיניי סמית' ולוגאן זה ירידה ברמה לעומת איידסון - פרקינס, מכבי יכולה יותר ואני מקווה שיהיה יותר. עדיין לא מאוחר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי cannon » 01 אוגוסט 2011, 13:52

לא קשור לנושא, אבל סתם מעניין: מה קורה עם שחקן חביב בשם הוליס פרייס? שיחק בריטאס בתקופה של צ'אק אידסון, היה שחקן יורוליג מצויין, עבר למילאנו לפני שנתיים ומאז די נעלם. היה פנטזיה רטובה של לא מעט אנשים פה בפורום...
cannon

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2011, 14:00

cannon כתב:לא קשור לנושא, אבל סתם מעניין: מה קורה עם שחקן חביב בשם הוליס פרייס? שיחק בריטאס בתקופה של צ'אק אידסון, היה שחקן יורוליג מצויין, עבר למילאנו לפני שנתיים ומאז די נעלם. היה פנטזיה רטובה של לא מעט אנשים פה בפורום...

פרייס בן ה32, שיחק העונה באלבא ברלין של מולי קצורין והעמיד ממוצעים נוראיים בכל המסגרות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 אוגוסט 2011, 14:22

לא מבין כל כך את התגובות ההיסטריות למועמדותו של דייויד לוגאן. בסך הכל מדובר בגארד טוב מאוד, שכמו רבים אחרים גם הוא לא כיכב בשנה הראשונה שלו אצל הרס"ר המטורף מויטוריה (ועדיין קלע 10 נק' למשחק עם 40% לשלוש בקבוצת יורוליג בכירה). מדובר בכל זאת בשחקן שהוביל במשך שנתיים קבוצת פח זבל כמו פרוקום להישגים גדולים (רבע גמר היורוליג ועונה קודם לכן לטופ 16), תוך שהוא מוביל את הקבוצה עם 15-17 נק' למשחק, 3 אס' ו-3 ריב'. אני ממש לא רואה בצירוף שחקן כזה אסון גדול, בוודאי לא בהתחשב באלטרנטיבות בשוק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2011, 14:28

אני חושב שלא צריך לדבר במונחים של אסון גדול, מדובר בסך הכול בספורט.
אני גם לא חושב שצריך להביא שחקן ש "הוא לא אסון ", אלא שחקן שבאמת ישפר את הקבוצה, ולוגאן בסך הכול הוא בערך ממוצע של הכישרון
הנוכחי במכבי, לא יותר.

אבל אני לא חושב שלוגאן הוא שחקן כל כך טוב ויציב כמו שמציגים אותו כאן, כולם זוכרים את ההצגה שלו מול מכבי שהייתה משחק השיא שלו, אבל
היו לו כמה משחקים חלשים, כולל בסדרה מול מכבי.
הבעייה שלו זה אי יציבות גדולה וזה די קריטי לשחקן שצריך להיות גם רכז ולא רק שוטר שזורק בלי חשבון, שאת זה הוא באמת עושה טוב לרוב.
האוהדים בוויטוריה דווקא די ישמחו להיפטר ממנו ממה שהבנתי.

כבר אמרתי שזו יכלה להיות החתמה לא רעה לקיץ הקודם , הקיץ יש אפשרויות הרבה יותר נרחבות בשוק וחבל שלא ינסו אפילו לגשש בשוק האמריקאי הפנוי עכשיו לכל דיכפין.
צריך להזכיר שהשיחות בין נציגי הנ.ב.א והבעלים לשחקנים יתחדשו בקרוב ואולי אין יותר מדי זמן כבר.

אם יש באמת מגבלה תקציבית של 400 או 500 אלף דולר ( אין לי מושג אם זה נכון, אבל נניח ), יכול להיות שלוגאן הוא בין הטובים שניתן להביא.
אם לא, אז אפשר להצליח יותר, לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 01 אוגוסט 2011, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 14:41

yarinsaky כתב:אני חושב שלא צריך לדבר במונחים של אסון גדול, מדובר בסך הכול בספורט.

אבל אני לא חושב שלוגאן הוא שחקן כל כך טוב ויציב כמו שמציגים אותו כאן, כולם זוכרים את ההצגה שלו מול מכבי שהייתה משחק השיא שלו, אבל
היו לו כמה משחקים חלשים, כולל בסדרה מול מכבי.
הבעייה שלו זה אי יציבות גדולה וזה די קריטי לשחקן שצריך להיות גם רכז ולא רק שוטר שזורק בלי חשבון, שאת זה הוא באמת עושה טוב לרוב.
האוהדים בוויטוריה דווקא די ישמחו להיפטר ממנו ממה שהבנתי.

כבר אמרתי שזו יכלה להיות החתמה לא רעה לקיץ הקודם , הקיץ יש אפשרויות הרבה יותר נרחבות בשוק וחבל שלא ינסו אפילו לגשש בשוק האמריקאי הפנוי עכשיו לכל דיכפין.
צריך להזכיר שהשיחות בין נציגי הנ.ב.א והבעלים לשחקנים יתחדשו בקרוב ואולי אין יותר מדי זמן כבר.

אם יש באמת מגבלה תקציבית של 400 או 500 אלף דולר ( אין לי מושג אם זה נכון, אבל נניח ), יכול להיות שלוגאן הוא בין הטובים שניתן להביא.
אם לא, אז אפשר להצליח יותר, לדעתי.

גם פארגו היה גאנר לפני שבא למכבי ולמאמן כמו בלאט. לדעתי בלאט דווקא יכול לסדר לו את הראש. הוא לא שחקן יציב, אבל שחקן טוב.
אם הוא יבוא, מכבי תיהיה קבוצת שלשות אדירה, ועם סנטר כמו סופו זה מצוין. סופו מקבל הרבה עזרות כפולות וגם משולשת. למכבי שנה שעברה לא היו מספיק שחקנים עם קליעה מה3. תחשוב לדוגמא למכבי על המגרש יש את לוגאן, שאייר, פניני, בלו וסופו. זה פשוט כלי התקפי אדיר. תוסיף להם גם את פארגו וסמית' שהם קלעי שלשות די טובים, וגם ג'יימס ומאצ'בן יודעים לתת נקודות מעבר לקשת.
מה גם, שמכבי לא תיהיה רק קבוצה של מטילי שלשות כמו קאחה בשנה שעברה. יש לה שחקנים מגוונים מאוד שיודעים לעשות הכל בהתקפה. זאת באמת יכולה ליהיות קבוצה התקפית אדירה, השאלה הגדולה היא ההגנה. לוגאן שחקן הגנה לא רע, וגם סמית' הוא די טוב, אבל שניהם לא ברמה של פרקינס ואידסון, שגם הם התקשו בשיטת הלחץ מול קבוצות כמו בארסה, פנא וקאחה לפרקים...
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־26 אורחים