01 אוגוסט 2011, 12:35
where is the love? כתב:נקווה שבלאט יחזור ויהיה שחקן.
אגב אתם אלו שלחוצים, כל אחד אומר משהו מתי יבוא שחקן, ואז אומרים צאו מהלחץ, על איזה לחץ אתם מדברים?
אתם יותר בלחץ מאתנו לנסות להשתיק את התגובות שלנו. אף אחד לא בלחץ מהנושאים האלו. יש בעיות אחרות.
01 אוגוסט 2011, 12:42
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:נקווה שבלאט יחזור ויהיה שחקן.
אגב אתם אלו שלחוצים, כל אחד אומר משהו מתי יבוא שחקן, ואז אומרים צאו מהלחץ, על איזה לחץ אתם מדברים?
אתם יותר בלחץ מאתנו לנסות להשתיק את התגובות שלנו. אף אחד לא בלחץ מהנושאים האלו. יש בעיות אחרות.
בלחץ להשתיק אתכם? לא,זה פשוט מתחיל לתסכל(אני אמנע מלהגיד ''מעצבן'')שכל פעם יש תגובה של ''אנחנו באוגוסט ועוד לא סיימנו את הסגל!!'' ''האליפות נפתחת בסוף החודש ועוד אין שחקן!!''
זה לא נקרא לחץ להשתיק תגובות..זה נקרא פיוזים שמתחילים להישרף(לצערי)..
הבן אדם שמפעיל את הבלוג שדיווח על דווין סמית' כתב באינטרבאסקט שלוגאן מתקרב מאוד למכבי והשיחות של מכבי מול קאחה(כי יש ללוגאן חוזה)על התרת החוזה של השחקן קרובות לסיום..
01 אוגוסט 2011, 12:44
01 אוגוסט 2011, 12:51
where is the love? כתב:אני לא יודע להגיד מה את מרגישה או מה אחרים מרגישים, אבל אני יכול להגיד על עצמי שאני מפחד לומר את דעתי, לפני כמה ימים אמרתי משהו חיובי על ההנהלה, ודברו אלי בצורה מגעילה. אפשר לתת מחמאות כצשריך ולפרגן. אפשר גם לומר שלא מסכימים עם משהו. אני מאוד אוהב את הפורום הזה. צר לי שהכל נהיה פה כל כך קיצוני וחריף.
01 אוגוסט 2011, 12:52
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:נקווה שבלאט יחזור ויהיה שחקן.
בלחץ להשתיק אתכם? לא,זה פשוט מתחיל לתסכל(אני אמנע מלהגיד ''מעצבן'')שכל פעם יש תגובה של ''אנחנו באוגוסט ועוד לא סיימנו את הסגל!!'' ''האליפות נפתחת בסוף החודש ועוד אין שחקן!!''
זה לא נקרא לחץ להשתיק תגובות..זה נקרא פיוזים שמתחילים להישרף(לצערי)..
הבן אדם שמפעיל את הבלוג שדיווח על דווין סמית' כתב באינטרבאסקט שלוגאן מתקרב מאוד למכבי והשיחות של מכבי מול קאחה(כי יש ללוגאן חוזה)על התרת החוזה של השחקן קרובות לסיום..
01 אוגוסט 2011, 12:55
where is the love? כתב:אני לא יודע להגיד מה את מרגישה או מה אחרים מרגישים, אבל אני יכול להגיד על עצמי שאני מפחד לומר את דעתי, לפני כמה ימים אמרתי משהו חיובי על ההנהלה, ודברו אלי בצורה מגעילה. אפשר לתת מחמאות כצשריך ולפרגן. אפשר גם לומר שלא מסכימים עם משהו. אני מאוד אוהב את הפורום הזה. צר לי שהכל נהיה פה כל כך קיצוני וחריף.
01 אוגוסט 2011, 13:14
01 אוגוסט 2011, 13:33
01 אוגוסט 2011, 13:34
01 אוגוסט 2011, 13:40
אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון).
01 אוגוסט 2011, 13:40
Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון)
01 אוגוסט 2011, 13:43
er79 כתב:אני לא חושבת שלוגאן יגיע..למרות כל הדיבורים עליו(כי זה תמיד שחקן שבכלל לא הוזכר עד הרגע האחרון).
זה בדיוק העניין, דווקא מדי עונת המלפפונים השמות שלועסים אותם כל הקיץ בסוף לא באים, לכן לא אופתע אם לוגאן יבוא בסוף. להזכירך, אף אחד פה לא דמיין שטורנס, פוט ופארגו יבואו למכבי, והמידע שהם יהיו במכבי הגיע סמוך לחתימתם או לסיכום התנאים. זה דווקא מחזק את מועמדותו של לוגאן ולא מחליש אותה.
01 אוגוסט 2011, 13:43
האמת זה דווקא יכול ליהיות... תמיד יש דיבורים על 100 שחקנים, ובסוף חותם מישהו שאף אחד לא דיבר עליו. כמו עם סופו שנה שעברה, כמו עם סמית' השנה.. לוגאן זה שחקן שעלה רק לאחרונה בתקשרות, יכול מאוד ליהיות שיחתום.
הוא דווקא יכול ליהיות חיזוק נחמד מאוד. שחקן הגנה לא רע, זריר, יודע לחדור (אם כי מעדיף לפעמים יותר מדי את הזריקה מבחוץ), וקלעי טוב. אם בלאט יסדר לו קצת את הראש, וזה דבר שהוא בהחלט יכול לעשות, הוא יכול להפוך לאחלה של שחקן. הוא גם מסוג השחקנים שיכול לשחק רכז, אבל יכול להסתדר מצוין גם כSG ליד שחקן שצריך את הכדור ביד (פארגו), כמו שהיה עם הוארטס שנה שעברה
01 אוגוסט 2011, 13:44
חביב אורנג'ד כתב:itay92 כתב:אפשר פרטים על השחקן?
פורוורד בן 45 המתנשא לגובה 2.06.
אתלט יוצא מן הכלל ובעל נסיון רב באנ.בי.אי ובאירופה.
מה שכנראה גרם לו להיות מועמד היתה כנראה התקופה בה הוא שיחק בהפועל חולון אי שם באמצע שנות ה90.
הבעיה היחדה איתו היא שהוא הד קייס לא קטן... לכו ספרו למיקי הרמן...
01 אוגוסט 2011, 13:51
01 אוגוסט 2011, 13:52
01 אוגוסט 2011, 14:00
cannon כתב:לא קשור לנושא, אבל סתם מעניין: מה קורה עם שחקן חביב בשם הוליס פרייס? שיחק בריטאס בתקופה של צ'אק אידסון, היה שחקן יורוליג מצויין, עבר למילאנו לפני שנתיים ומאז די נעלם. היה פנטזיה רטובה של לא מעט אנשים פה בפורום...
01 אוגוסט 2011, 14:22
01 אוגוסט 2011, 14:28
01 אוגוסט 2011, 14:41
yarinsaky כתב:אני חושב שלא צריך לדבר במונחים של אסון גדול, מדובר בסך הכול בספורט.
אבל אני לא חושב שלוגאן הוא שחקן כל כך טוב ויציב כמו שמציגים אותו כאן, כולם זוכרים את ההצגה שלו מול מכבי שהייתה משחק השיא שלו, אבל
היו לו כמה משחקים חלשים, כולל בסדרה מול מכבי.
הבעייה שלו זה אי יציבות גדולה וזה די קריטי לשחקן שצריך להיות גם רכז ולא רק שוטר שזורק בלי חשבון, שאת זה הוא באמת עושה טוב לרוב.
האוהדים בוויטוריה דווקא די ישמחו להיפטר ממנו ממה שהבנתי.
כבר אמרתי שזו יכלה להיות החתמה לא רעה לקיץ הקודם , הקיץ יש אפשרויות הרבה יותר נרחבות בשוק וחבל שלא ינסו אפילו לגשש בשוק האמריקאי הפנוי עכשיו לכל דיכפין.
צריך להזכיר שהשיחות בין נציגי הנ.ב.א והבעלים לשחקנים יתחדשו בקרוב ואולי אין יותר מדי זמן כבר.
אם יש באמת מגבלה תקציבית של 400 או 500 אלף דולר ( אין לי מושג אם זה נכון, אבל נניח ), יכול להיות שלוגאן הוא בין הטובים שניתן להביא.
אם לא, אז אפשר להצליח יותר, לדעתי.